اگر نوترینو از نور سریع تر باشه پس یه جورایی میشه گفت داره تو زمان سفر میکنه!یه اتفاقی واسه نوترینو میوفته و وااااااااااااااااااای اگه این کشف بشه که چی بر سر نوترینوها تو اون سرعت میاد
اگر نوترینو از نور سریع تر باشه پس یه جورایی میشه گفت داره تو زمان سفر میکنه!یه اتفاقی واسه نوترینو میوفته و وااااااااااااااااااای اگه این کشف بشه که چی بر سر نوترینوها تو اون سرعت میاد
ممکنه، ولی به نظرم هیچ لزومی نداره که حتما سفر در زمان رخ بده، اصولا اینقدر بحث سرعت بالاتر از نور گنگه که تا شواهدی ازون حالت بیرون نیاد فکر نکنم بشه نظری داد...من خودمم هنگ کردم الان!!
نظر شخصی من هم اینه که احتمالا در اون سرعت یه اتفاقاتی می افته.می شه چیزهای زیادی رو حدس زد.مثلا در اون سرعت کرم چاله ها رو وارد کنیم و بگیم سرعت بالاتر از نور نمی ره و فقط مسیر کوتاهتر می شه.چون کرم چاله ها در ابعاد کوانتومی هستند و نوتروینو هم فوق العاده کوچک و سبکه/البته باز در ابعاد کرم چاله ها نیست.ولی شایدباهاشونن بر هم کنش کنه یا... .شاید مثلا بگن ذراتی با جرم کمتر از فلان در سرعتهای نزدیک نور فلان بلا سرشون میاد و رفتارشون عوض می شه یل جرمشون کم می شه یا و یا و یا و .... .اینا یی که گفتم مثال بود و فقط تخیلات خودمه و جنبه علمی نداره!بعدا مشخص می شه که چه اتفاقی می افته
همین اصولا وقتی یه ذره مثل نوترینو جرمش به شکل نامحدودی زیاد بشه قبل از اینکه به اون بینهایت برسه کلی اتفاق سرش میاد، مثلا یکی همین کرم چاله ولی ازون ور کرم چاله چطوری؟ اگر کرم چاله باشه که سرعت باید خیلی بالاتر میرفت که نرفته، اگه کرم چاله های ایجاد شده خیلی سریع تولید و نابود میشن یه چیزی، بعد تازه عبور از کرم چاله واسه یه ذره ی جرم دار؟؟ پس نوترینو یه بلائی سرش اومده مثلا....بیخیال!!!
به نظر من فرآیندی که توی electron entanglement به وجود میاد نوع پیچیده ترش رو میشه اینجا تخیل زد (در حد خودمون)
از دید فیزیک ذرات نیاز به بحث خیلی طولانی هست که سر این نوترینو تو اون حالات حدی چی میاد
البته منم بدم نمیاد که فیزیکدانهای ابرریسمان بتونن توجیهی واسش بدن، هرچند توجیه اونا مدلشون رو اثبات نمیکنه ولی یه قدم به تحقققش نزدیکتر میشن
خب طبق تئوری اگه به کرم چاله های کوانتومی انر÷ی بدیم در واقع کشیده می شن و در فضا-زمان اخلال وارد می کنن.به این صورت که همیشه یک سر کرم چاله در گذشته باقی می مونه.من دقیقا منظورم این نبود.گفتم شاید یه بر هم کنشی چیزی صورت بگیره یا اصلا همینی که گفتم اتفاق بیفته و بالاخره یه جوری یک میانبری در فضا-زمان ایجاد شه که مسیر رو برای نوترینو کوتاه کنه.نه اینکه سرعتش اضافه شه.باز هم می گم در حد تخیل!چون واقعا تبهر ندارم تو این قضیه ها!
آخه مسئله اینه که کرم چاله اگر به وجود بیاد غیرقابل عبوره، مگر جرم منفی یا مختلط بشه یا اینکه اصلا تو اون حالت نوترینو به یه ذره ی بی جرم تبدیل شه...تازه عبور از کرم چاله باعث میشه خروجی (چیزی که آشکار میشه) تغییرات جدی کنه به نظر من ازین طرف باید سرعت طی مسیر هم به مراتب بیشتر باشه نه 2 هزارم درصد!
خلاصه بحثش در حد من یکی که نیست ولی خیلی مشتقام که توجیه فیزیکدانها رو ببینم.
شاید چند وقت دیگه توی فروم بررسیش کردیم...
من بالآخره نفهمیدم نظریه ی بیگ بنگ اثبات شد یا رد چون دارن ثابت می کنن سرعت بالا تر از نور هم وجود داره میشه بگید چه خبره ؟
سرعت بیشتر از نور چه ربطی به بیگبنگ داره؟!همون عبور از سرعت نور هم دلایل محکمی مبنی بر اشتباهات محاسباتی یافت شده.حالا باز بررسی می کنن.ولی احتمالا نسبیت قرص و محکم سرجاش بمونه!
خيلي جالبه پس احتمالا توي اون جهان قبل از اين جهان هم موجودات زنده وجود داشتند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)