سال انتشار : 2004
شركت هاي منتشر كننده : Radikal & Kontor
تاريخ انتشار : 24 مي در آلمان / 3 آگوست 2004 در آمريكا
تعداد قطعات : 13
تهيه كننده : ATB
آلبوم 3 تا تك آهنگ خيلي برجسته و خوب داره با نام هاي
Marrakech ... Ecstasy و آهنگ
Here with me كه اين 3 آهنگ قبل از منتشر شدن آلبوم به صورت تك آهنگ بيرون داده شدن و آهنگ
Marrakech به عنوان موسيقي متن در فيلم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استفاده شده ...
خب اينا يه سري توضيح و اطلاعات درباره ي آلبوم بودش.
من خب از چندين سال قبل و شايد حدود 10 سال قبل كارهاي بعضي DJ هاي خيلي خوب مثل DJ Sash و همين ATB رو گوش داده بودم. اما در مورد ATB بايد بگم كه يه مدت خيلي زيادي اصلا چيزي ازش گوش ندادم ... و ناخودآگاه اصلا كارهاش و اينكه يه همچين آهنگسازي هم هست رو فراموش كرده بودم تا همين چند ماه قبل يكي از دوستان توي انجمن يه كاري رو معرفي كردن كه من قبل ها باز شنيده بودم و بهم يادآوري شده ATB ... كار Too much Rain از ايشون بودش.
خلاصه به ذهنم رسيد كه درسته در دوران دبيرستان و نوجواني خيلي ترنس گوش ميدادم ... چرا دوباره امتحان نكنم. كه خب چند تا آلبوم از ATB رو گرفتم ...
درباره ي آلبوم
No Silence بايد بگم كه تماما يه آلبوم ترنس نيستش ... چند تا از آهنگ ها به نظرم سبك و سياقي شبيه به كارهاي Electronica داره ... يعني همون سبكي كه آقاي ميشل ژار اون رو كار ميكنه. يه مثال خيلي خوبي كه در اين البوم ميشه زد براي اين سبك ... آهنگ Black Nightهستش ... يا آهنگ The Autumn Leaves كه من به شخصه زياد اين جور آهنگ ها رو دوست ندارم. اما آهنگ The Autumn Leaves بد نبودش.
ترنس هاي خيلي خوب داشت اين آلبوم ... كه 2 تاش رو همون اول نام بردم. كه خب همه از اون 2 مورد خيلي صحبت ميكنند. اما براي من آهنگ
Mysterious Skies خيلي جالب و خوب بودش ... براي من كه خيلي وقته ديگه ترنس گوش نميدم. اما اين كار جالب بودش ... چون يكنواخت نبودش و هي چند بار ريتم آهنگ عوض شده و تا آخر كار براي من تازگي داشت.
در كل آلبوم خوبي بودش ... من اگه قرار باشه نمره اي بدم ...
7 از 10 رو براي اين البوم در نظر ميگيرم.
موفق باشيد