تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 54

نام تاپيک: آخرین { آهنگ/ آلبوم} ای که گوش دادم...

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

موسیقی دیگه رویایی تر از این نمیشه .... کم کم داره اشکمو در میاره !

Digital Elvis & Zero - Theme From The Ocean
    From: Knockin' On Heaven's Door (1997) OST

تقریباً دو هفته پیش بود که همینجوری تلویزیون رو روشن کردم دید کانال 3 فیلم پشت درهای بهشت رو داره پخش میکنه، من حال نداشتم ببینمش، فقط چند دقیقه اولو دیدم. بعدش کانالو عوض کردم و دوباره بعد از حدود نیم ساعت دوباهر رفتم رو کانال 3 که با یه تیکه بسیار زیبایی از این فیلم مواجه شدم. شخصیت اصلی فیلم یه تومور مغزی داشت، وقتی داشت با دوستش از یه ساختمون میومد بیرون، روی دیوار یکی از ساختمونا تصویر صحنه ای از ساحل دریا رو دیدن که بسیار قشنگ بود، هردوشون یدفعه بهش خیره شدن، اونجا بود که این آهنگ شروع شد و یدفعه منو میخکوب کرد. همونجا شخصیت اصلی یدفعه بخاطر تومورش سردرد میگیره و دچار تشنج میشه، در همین حین فیلم بصورت اسلو موشون پیش میره، نشون میدن که دوستش سعی میکنه اونو نجات بده، شیشه قرص ها ش رو باز میکنه اما میبینه خالیه، بعدش زود میدوه طرف داروخانه کنارشون تا قرصای جدید رو بخره که داروفروش میگه اینا نیاز به مجوز دارن و ....

در کل اون تیکه ـش که یدفعه به تصویر ساحل دریا خیره میشن و صحنه آروم میشه یدفعه دیوانم کرد، 100% پیشنهاد میکنم این آهنگو گوش کنید، لینکشم سر فرصت تو تاپیک دانلود آهنگای بیکلام میذارم .
    همچنین تاکید میکنم که زیبایی کامل این آهنگو باید با دیدن اون تیکه فیلم احساس کرد. اگه بتونم یجوری فیلمشو گیر میارم و اون تیکه ـش رو کات میکنم و میذارم !
    Last edited by mestry; 15-11-2011 at 16:15.

2. 10 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام

تازگی با یه گروه سوئدی بنام Ace of Base آشنا شدم / پاپ و دنس کار میکردن و تو دهه 90 موفقیت زیادی کسب کرده بودن
    چند سال پیاپی کارهاشون رده های اول چارتها رو داشته و جایزه میگرفتن

آلبوم Platinum And Gold Collection * رو گوش دادم متعلق به 2003 / کارهای خوبی هم داره
    چندتا دونه برای آشنایی بخوام بگم.. The Sign, All That She Wants, Everytime It Rains, Beautiful Life
    تو همینایی که گفتم دومی و چهارمی رو قبلا انگار بی کلامش رو زیاد شنیده بودم!..

دیگه اینکه چیز زیادی هنوز نمیدونم.. فقط اینکه اینها 2010 هم پس از سالها آلبوم دادن که اونو گوش ندادم ولی نکته جالب اینه که خانمای گروه رو انگار عوض کردن

ـــ اطلاعات بیشتر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

*:download in my profile

4. 2 کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

جوونای ایرانی با Ace of Base خیلی خاطره دارن Nocturne جان
    به خصوص ترک Happy Nation که تو دهه‌ی هفتاد تو ایران خیلی گل کرده بود، هنوز هم شاهکار ایس آو بیس به حساب میاد

6. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

خـُب ایـن اواخـر ( همـین هفتـه ) یـه چنـدتـا آلبـوم دانلـود کـردم و هـوس کـردم تـاپیک رو بـالا بیـارم . : دی

• اولـین آلبـوم دو آلبـوم از گـروهِ Empyrium ، آلبـوم Weiland و Songs of Moors and Misty Fields .

آلبـومِ Songs of Moors and Misty Fields اصلـاً نتـونستـم ارتبـاط برقـرار کنـم ، شـاید بـه خـاطـر سبکــ خـاصـی کـه داره ، به هـر حـال مـن هیچگـونـه حسـی نسبت بهـش ندارم ، امـا آلبـومِ Weiland کمـی آرام تـر بـود و قـابلِ تحـمل تـر و یک کلمـه فوق العـاده .
    بـه شخصـه میتـونـم بگـم بـا همـین آلبـوم رفـت تـو فیـوریت بـَـند هـام . ضمـن اینکـه کلـاً سبـک در ایـن آلبـوم عوض شـده . [ از Black - Metal بــه Folk و Symphonic Metal]

Tracklist

1. Kein Hirtenfeuer glimmt mehr
    2. Heimwärts
    3. Nebel
    4. Fortgang
    5. A Cappella
    6. Nachhall
    7. Waldpoesie
    8. Die Schwäne im Schilf
    9. Am Wasserfall
    10. Fossegrim
    11. Der Nix
    12. Das Blau-Kristallne Kämmerlein

دوس دارم بـه انـدازه ی چنـد خـط گـروه رو بهتـون معـرفی کنـم .

گـروهِ Empyrium از سـالِ 1994 در آلمـان بـه عنـوان یک غـول بـا سبکِ Symphonic ، Folk و Doom Metal آغـاز بـه کـار کـرد . اعضـای گـروه ، Markus Stock و Thomas Helm هستـن .
    دوتـا از آلبـوم هـای گـروه بـه سبک متـال هستـند [ A Wintersunset + Songs of Moors and Misty Fields ]
    و دو آلبـوم بـه سبـک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کـه در آن کیبـورد ، ویـولون و حتـی فلـوت دیده میشـه .

و در آخـر تـرکِ مورد علـاقـه ی خـودم Waldpoesie هست ، کـه معـرفیش میکنـم و امتـیازی کـه بـه آلبـوم میـدم 8.5 از 10 ــه .

ادامـه دارد ...

8. 3 کاربر از Dark Shine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

آلبوم دلصدا به خصوص سه ترک اولش که از فریدون و چاوشی و فرزین هست خیلی خوب بود بخصوص برای چاووشی

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آلبوم me and simon بود که دیشب گوش دادم - اونم دو بار . از آلبومهای لاله پورکریم
    آهنگ اول - big city love - رو از همه بیشتر دوست داشتم . آهنگ فضاش و سازهاش یه جوریه که احساس نزدیکی خوبی میکنم
    فکر کنم این فضا تو ترک دوم هم بود که اونم قشنگه. نمیدونم دقیقا منظورم رو متوجه شدید یا نه . فضایی هست که احساس نزدیکی باهاش دارید
    و آهنگ فردا که من دقیقا شعر رو نفهمیدم بنظرم شعر دچار ایراده . ولی اونم خیلی دوست دارم
    کلا آلبوم خوبی هست. راستش الان حال ندارم که هدفنو بیارم دوباره گوش کنم و در باره تک تک آهنگها حرف بزنم

Last edited by Nocturne; 07-03-2012 at 02:20.

11. این کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    این اولین پست من تو این تاپیک هست چندین بار میخواستم تو این تاپیک پست ارسال کنم اما اصلا وقت نمیشد!

آخرین آلبومی که من شنیدم تمامی ساوندترک های مستند Waste Land بود!
    جمعه هفته قبل نشسته بودم تو خونه و از سر بیکاری رفتم تلویزیون رو روشن کردم و یه راست زدم شبکه 4 چون از بین تمامی شبکه های صدا و سیما شبکه چهار رو بیشتر از همه دوست دارم و اعتقاد دارم تنها شبکه ای هست که واقعا به شعور مخاطب احترام میذاره و تو انتخاب برنامه هاشون کمتر سلیقه ای عمل میکنن!
    برای اینکه به تاپیک یه خرده احترام گذاشته باشم مجبورم یه مقدار در مورد این برنامه توضیح بدم!

مستند Waste Land یه مستند برزیلیه به کارگردانی خانم Lucy Walker که موضوعش در مورد انسان های فقیری هست که تو شهر سائوپائولوی برزیل زندگی میکنن و برای امرار معاش مجبورن به محل دفن زباله ها برن و از طریق جمع کردن مواد بازیافتی کسب درآمد کنن.شخصیت اصلی این مستند فردی هست به اسم Vik Muniz که اینطور که خودش میگفت نصف عمرش فقیر بوده و الان که در رفاه زندگی میکنه قصد کمک کردن به این انسان ها رو داره! به این صورت که دیک از تمامی افرادی که تو این محل کار میکردن عکس میگرفت و با چیدن زباله ها در کنار عکس اونا رو به یه اثر هنری تبدیل میکرد و این آثار زیبا رو به اروپا میبرد تا اونا رو به افراد علاقه مند بفروشه!
    بعد از چندوقت چندتا از کارهاشون آماده شد و اونا رو بردن به شهر لندن و یکی از اونا رو به قیمت 50 هزار دلار فروختن و صاحب همون عکس که یه سیاه پوست بود به یکباره زندگیش متحول شد و البته افراد دیگه ای هم که عکس هاشون رو برده بودن هم از فقر نجات پیدا کردن.

اون عکسی که با این قیمت فروخته شد دقیقا همون عکس بالایی هست که گذاشتم و کاور این مستند هم هست!

معمولا موسیقی برنامه های این مدلی که صدا و سیما پخش میکنه سانسور میشه و یه سری از موسیقی ها رو جایگزین میکنن اما وقتی داشتم این مستند رو میدیدم متوجه شدم دقیقا دارن همون آهنگ های اصلی رو پخش میکنن که واقعا موسیقی قشنگی داشت و بلافاصله اومد ببینم آهنگسازش کیه که متوجه شدم آهنگساز این مستند زیبا کسی نیست جز Moby معروف که یکی از آهنگسازهای مورد علاقه منه.

احتمالا خیلی ها Moby رو میشناسن و میدونن که این آقا چه انسان عجیبیه با اون ظاهر آدم فضایی وارش!این آهنگساز که نزدیک به سه دهه از فعالیتش میگذره طرفداران بسیار زیادی داره و تقریبا میشه گفت در حال حاضر تو اوج دوران شهرت خودش قرار داره.
    با وجود اینکه یکی از آهنگسازهای مورد علاقه منه اما آهنگ های این مستند رو نداشتم و تو اینترنت هم نتونستم لینک سالم پیدا کنم به خاطر همین رفتم سراغ یکی از دوستانم که همه کارهای موبی رو داشت و از شانس خوب من آهنگ های این مستند رو هم داشت.
    دیروز یه سرچ زدم و فقط تونستم یه لینک فایل سونیک از آهنگ های این مستند پیدا کنم که متاسفانه فایل سونیک تمامی لیچرها رو بلاک کرده و گرنه حتما معرفیش میکردم.

فقط میتونم بگم حتما این مستند به همراه آهنگ هاش رو تهیه کنید که صد در صد ارزش شنیدن و دیدن دارن!

دیتابیس مستند در سایت Imdb
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Pessimist; 15-03-2012 at 23:01.

13. 10 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خوشحالم از رضا صادقی من عاشق این آنگ هستم و امشب گوشش کردم
    از آلبوم دیگه مشکی نمی پوشم
    تو خوبو من بد عالم از این حس تو خوشحالم

Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

اینی که میگم ببشتر جاش در تاپیک کاور آلبوم هاست ولی چون اینجا مطرح شد همینجا قرار میدم.
    مربوط به یکی از هنرمندان مجبوبم هست که همیشه هنرش رو ستایش کرده ام.

اون عکسی که با این قیمت فروخته شد دقیقا همون عکس بالایی هست که گذاشتم و کاور این مستند هم هست!

تصویری که در بالا بازسازی شده، بازسازی یکی از آثار ژک لویی داوید (تلفظ فرانسوی) از بزرگ ترین نقاشان تاریخ فرانسه هست که عضو بزرگ جنبش
    نئو کلاسیسیم هستش.

این تابلو خیلی جنجالی بود و در زمان خودش از منفورترین تابلوهای نقاشی بود! بطوری که داوید و بعد از او شاگردانش مجبور بودند سالها این تابلو رو در جای پنهانی مخفی نگه دارند. دلیلش چی بود؟ :
    اسم تابلو هست : مرگ مارا. شخصی که در تابلو به تصویر کشیده شده مارا نام داره از رهبران انقلاب بزرگ فرانسه که نقش مهمی در پیروزی این انقلاب داشت. بعد از پیروزی انقلاب فرانسه مارا و همراهیانش شروع به مجازات و اعدام متهمین و مخالفان کردند. صف های طویل از کسانی که با گیوتین اعدام میشدند در میدانها برپا شده بود، لیست اعدام ها از زیر دست مارا رد میشد و مارا کوچکترین مخالفتها (حتی از طرف همراهان انقلابی اش) رو با اعدام و شکنجه جواب میداد(مثل سرنوشت سایر انقلاب ها) . نفرت و ترس از مارا روز به روز در جامعه زیاد تر میشد تا اینکه عده ای از مخالفان زنی رو مامور کردند که به غنوان یک یار خودی و قاصد به خانه مارا نفوذ کنه و زن مارا رو که در حمام بود کشت.
    داوید که خودش از فعالان انقلابی بود و طرفدار سرسخت مارا با شنیدن این خبر بسیار متاثر شد و به صحنه قتل رفت و اون صحنه رو به تصویر کشید.
    نکته مهم این نقاشی هنر داوید هست که از یک شخصیت بسیار سنگدل و منفور جامعه تصویری بسیار دردمندانه و در نهایت معصومیت خلق میکنه! (البته از دید داوید مارا محبوب و ستایش شدنیست)
    وقتی کسی به این تابلو نگاه میکنه بی اختیار دردمندی معصومانه مارا وجودش رو فرار میگیره!جوان معصومی که دردمندانه و بی گناه کشته شده!
    خب این چیزیست که داوید با هنرش داره به شما القا میکنه و نه واقعیت!

مردم و مخالفان که بعد از مرگ مارا نفس راحتی میکشیدند از این موضع گیری داوید خشمگین شدند بطوری که داوید رو تبعید کردند و داوید و بعد از او شاگردانش مجبور شدند این تابلو رو مخفی کنند تا اینکه سالها بعد از مرگ داوید و با گذر زمان این تابلو دوباره رو نمایی شد و امروز از مهمترین و معروف ترین اثار داوید به شمار میره.
    Last edited by pandemonium; 04-04-2012 at 21:42.

16. 6 کاربر از pandemonium بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام دوستان ...

اولين پست من توي اين تاپك ( باعث شرمساري : دی )

خب آخرين آلبومي كه من گوش دادم No Silence بودش از ATB كه DJ آلماني هستند.

سال انتشار : 2004

شركت هاي منتشر كننده : Radikal & Kontor

تاريخ انتشار : 24 مي در آلمان / 3 آگوست 2004 در آمريكا

تعداد قطعات : 13

تهيه كننده : ATB

آلبوم 3 تا تك آهنگ خيلي برجسته و خوب داره با نام هاي Marrakech ... Ecstasy و آهنگ Here with me كه اين 3 آهنگ قبل از منتشر شدن آلبوم به صورت تك آهنگ بيرون داده شدن و آهنگ Marrakech به عنوان موسيقي متن در فيلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده شده ...

خب اينا يه سري توضيح و اطلاعات درباره ي آلبوم بودش.

من خب از چندين سال قبل و شايد حدود 10 سال قبل كارهاي بعضي DJ هاي خيلي خوب مثل DJ Sash و همين ATB رو گوش داده بودم. اما در مورد ATB بايد بگم كه يه مدت خيلي زيادي اصلا چيزي ازش گوش ندادم ... و ناخودآگاه اصلا كارهاش و اينكه يه همچين آهنگسازي هم هست رو فراموش كرده بودم تا همين چند ماه قبل يكي از دوستان توي انجمن يه كاري رو معرفي كردن كه من قبل ها باز شنيده بودم و بهم يادآوري شده ATB ... كار Too much Rain از ايشون بودش.

خلاصه به ذهنم رسيد كه درسته در دوران دبيرستان و نوجواني خيلي ترنس گوش ميدادم ... چرا دوباره امتحان نكنم. كه خب چند تا آلبوم از ATB رو گرفتم ...

درباره ي آلبوم No Silence بايد بگم كه تماما يه آلبوم ترنس نيستش ... چند تا از آهنگ ها به نظرم سبك و سياقي شبيه به كارهاي Electronica داره ... يعني همون سبكي كه آقاي ميشل ژار اون رو كار ميكنه. يه مثال خيلي خوبي كه در اين البوم ميشه زد براي اين سبك ... آهنگ Black Nightهستش ... يا آهنگ The Autumn Leaves كه من به شخصه زياد اين جور آهنگ ها رو دوست ندارم. اما آهنگ The Autumn Leaves بد نبودش.

ترنس هاي خيلي خوب داشت اين آلبوم ... كه 2 تاش رو همون اول نام بردم. كه خب همه از اون 2 مورد خيلي صحبت ميكنند. اما براي من آهنگ Mysterious Skies خيلي جالب و خوب بودش ... براي من كه خيلي وقته ديگه ترنس گوش نميدم. اما اين كار جالب بودش ... چون يكنواخت نبودش و هي چند بار ريتم آهنگ عوض شده و تا آخر كار براي من تازگي داشت.

در كل‌ آلبوم خوبي بودش ... من اگه قرار باشه نمره اي بدم ... 7 از 10 رو براي اين البوم در نظر ميگيرم.

موفق باشيد

18. 6 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •