تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 34 از 34

نام تاپيک: مرگ با ترحم؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ایشالله بعد از مرگش من اولین کسی هستم که به عنوان شاهد ، شمارو متهم به آموزش و تشویق ایشون به خودکشی معرفی خواهم کرد
    عجب آدمی هستی. شما با ایشاالله که گفتی معلومه که بیشتر منتظر مرگ این بنده خدایی.

اما من امیدوارم که خوب بشه.
    راستی مریضی لاعلاج مخصوصا سرطان باید امید داشته باشه انسان. شاید که خوب بشه.

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز ایشون مریضی لا علاج ندارند!!!
    فقط یه سوال پرسیدن
    شما از خودش نپرسیده چطوری دونستید که ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

فقط یه سوال پرسیدن
    شما از خودش نپرسیده چطوری دونستید که ...
    وای چه خبره اینجا واقعا هیچ کدومتون منظور منو درست نگرفتین من منظورم نه خودکشی بود نه بحث حقوقی و دینی فقط خواستم روش علمیشو بدونم تو یه وبلاگ با این مطلب برخوردم از شما ها سوال کردم یه خورده آگاهایم بره بالا که شما ها بحثو کشیدین به قیمیت شتر و اسب و خودکشی و متافیزیک و هزار راه نرفته اصلا منظورم رو نگرفتین
    دوست عزیز ایشون مریضی لا علاج ندارند!!!
    راست میگه من سالم سالم هستم همین چند ماه پیش یه چکاب کامل دادم خدا رو شکر سالم بودم مدرک ازمایشم رو هم دارم اگه باور نمیکنین

آخر فروم باز babelirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    سنندج

پيش فرض

سلام دوستان اگه یه نفر که یه بیماری لاعلاجی داشته باشه میتونه تو ایران درخواست یه مرگ بی درد رو بده
    کلا همچین امکانی حالا قانونی یا غیر قانونی هست
    سلام
    من خودم یه بیماری لاعلاج دارم و خیلی وقتاست که بهش فکر میکنم که از این دنیا قبل از اینکه بیماری بکشه منو و سربار خانواده بشم خلاص بشم ولی شاید متاسفانه هیچ قانونی در ایران نیست و اگر کسی این کارم واسه شما انجام بده اون رو به عنوان یه قاتل میشناسن
    ولی خوب اینم درست نیست که هرکسی بیماری گرفت که الان درمان نمیشه در کشور های خارجی هم سریعا" تقاضا کنن و تایید بشه و به هر صورت اون یک نفر رو بکشن بلکه در مواردی این کار انجام میگیره
    فقط چند بیماری بسیار محلک در دنیا این تاییدیه واسشو داده میشه ااونم وقتی که بیماری به پشرفت کاملی رسیده باشه
    ولی در کل کاش همچین قانونی در ایرانم می بود

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •