عجب آدمی هستی. شما با ایشاالله که گفتی معلومه که بیشتر منتظر مرگ این بنده خدایی.
اما من امیدوارم که خوب بشه.
راستی مریضی لاعلاج مخصوصا سرطان باید امید داشته باشه انسان. شاید که خوب بشه.
عجب آدمی هستی. شما با ایشاالله که گفتی معلومه که بیشتر منتظر مرگ این بنده خدایی.
اما من امیدوارم که خوب بشه.
راستی مریضی لاعلاج مخصوصا سرطان باید امید داشته باشه انسان. شاید که خوب بشه.
دوست عزیز ایشون مریضی لا علاج ندارند!!!
فقط یه سوال پرسیدن
شما از خودش نپرسیده چطوری دونستید که ...
وای چه خبره اینجا واقعا هیچ کدومتون منظور منو درست نگرفتین من منظورم نه خودکشی بود نه بحث حقوقی و دینی فقط خواستم روش علمیشو بدونم تو یه وبلاگ با این مطلب برخوردم از شما ها سوال کردم یه خورده آگاهایم بره بالا که شما ها بحثو کشیدین به قیمیت شتر و اسب و خودکشی و متافیزیک و هزار راه نرفته اصلا منظورم رو نگرفتین
فقط یه سوال پرسیدن
شما از خودش نپرسیده چطوری دونستید که ...
راست میگه من سالم سالم هستم همین چند ماه پیش یه چکاب کامل دادم خدا رو شکر سالم بودم مدرک ازمایشم رو هم دارم اگه باور نمیکنیندوست عزیز ایشون مریضی لا علاج ندارند!!!
سلام
من خودم یه بیماری لاعلاج دارم و خیلی وقتاست که بهش فکر میکنم که از این دنیا قبل از اینکه بیماری بکشه منو و سربار خانواده بشم خلاص بشم ولی شاید متاسفانه هیچ قانونی در ایران نیست و اگر کسی این کارم واسه شما انجام بده اون رو به عنوان یه قاتل میشناسن
ولی خوب اینم درست نیست که هرکسی بیماری گرفت که الان درمان نمیشه در کشور های خارجی هم سریعا" تقاضا کنن و تایید بشه و به هر صورت اون یک نفر رو بکشن بلکه در مواردی این کار انجام میگیره
فقط چند بیماری بسیار محلک در دنیا این تاییدیه واسشو داده میشه ااونم وقتی که بیماری به پشرفت کاملی رسیده باشه
ولی در کل کاش همچین قانونی در ایرانم می بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)