تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 10 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 91

نام تاپيک: مهارتهای ارتباطی / چگونه با دیگران برخورد کنیم ؟

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من با حرف دوستمون موافقم.
    فرض کنید یکی از دوستان یا اقوام زنگ می زنه می خواد بیاد منزل شما، شما هم از نظر مالی یا به هر عنوان مشکل دارید و پذیرفتن ایشون براتون سخته
    چی کار می کنید!؟نمی تونین بگین نه
    قطعا دست به هرکاری می زنین که آبروتون حفظ شه این در حالیکه خود پیامبر(ص) می فرمایند: اگر مهمون پشت در بود و شما آمادگی نداشتید.ازش عذرخواهی کنید.

2. 6 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال nil2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    PARADISE

پيش فرض د

خب ... فکر کنم دیگه بهتر باشه مبحث جدید رو آغاز کنیم : چطور بگوییم نه ، تا ناراحت نشوند ؟

این حرف شما کاملا درست هست ، اما همه جا جواب نمیده !!

مثلا ، یک فردی سال دوم دبیرستان هست و برای سال سوم میخواد بره یه مدرسه دیگه ( مدرسه خیلی بهتر ) ! و این فرد معدل بالای 19.50 داره و همینطور امتیازات دیگه ! اما این فرد چند تا رفیق فابریک داره که اونها هم میگن ما هم میخواییم موقع ثبت نام با تو باشیم تا شاید مارو هم توی اون مدرسه ی خوب ثبت نام کنن !!

حالا چیکار میشه کرد ؟ منتظر جوابهای زیباتون هستم ...
    دوست عزيز...
    متاسفانه ،من اينقدر ازين نه نگفتن!!! تو زندگي ضربه خوردم كه نگو ...يه عادت بدي كه دارم اينه كه هميشه به جاي اينكه به خودم بيشتر از هر كسي فكر كنم،ملاحظه ي طرف مقابل رو دارم بنابراين توي باتلاق رودربايستي فرو ميرم تا گردن كه اگه يه تكون بيشتر بخورم خفه ميشم...اينم برميگرده به خصوصيات ذاتي هر شخصي ...
    در مورد ثبت نام در دبيرستان...كسي كه معدل 19.5 داره اكثر دبيرستانها بدون چون وچرا ثبت نامش ميكنن وتكليفش معلومه...دبيرستانهايي كه آزمون ورودي دارن كه مشخصه واسه همه يه جوره اونايي كه تو آزمون ومصاحبه قبول ميشن ثبت نام ميشن مثه سمپاد(تيزهوشان)در سراسر كشور ...ولي در باره ي رفيق هاي فابريك ...دبيرستان هاي خوب معمولا" تعارف برنميدارن ...مرگ ِ من و جون ِ من و اينا...بيخودي هم كسي رو ثبت نام نميكنن ...شما فكرشو بكن اگه هر شاگردي كه معدل بالا داره بخواد چندتا دوست ديگه اشو كه در حد خودش نيستن رو ببره ...ديگه بايد فاتحه ي اون دبيرستان رو خوند... دبيرستان حدود 7-8 ساعت هرروز طول ميكشه و اون شخص ميتونه ارتباط خودشو با دوستاش در حد تماس تلفني يا رفت و آمد بذاره واسه بعد از مدرسه ...منظور من اينه كه اولويت رو بده به آينده ي تحصيلي خودش... فكر كنم بهترين راهشم اينه كه رفقاشو موقع ثبت نام با خودش ببره تا ببينن چه خبره وهيچ دبيرستان خوبي الكي كسي رو ثبت نام نميكنه حتي اگه دوستاي نفر اول المپياد كشوري باشن!!!بايد شرايطشو داشته باشن و تعارف بردارنيست اين چيزا...شايد اينجوري واسه خود طرفم بهتر باشه...موفق باشي .ياحق

4. 4 کاربر از nil2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

من با حرف دوستمون موافقم.
    فرض کنید یکی از دوستان یا اقوام زنگ می زنه می خواد بیاد منزل شما، شما هم از نظر مالی یا به هر عنوان مشکل دارید و پذیرفتن ایشون براتون سخته
    قطعا دست به هرکاری می زنین که آبروتون حفظ شه این در حالیکه خود پیامبر(ص) می فرمایند: اگر مهمون پشت در بود و شما آمادگی نداشتید.ازش عذرخواهی کنید.

خب مسئله اینه که ابروی طرف میره.یک بار دوستان همسرم سرزده میخواستن بیان خونمون.ما مشکل مالی نداریم ولی خونمون بی اندازه ریخت و پاش بود.هرچی همسرم گفت امکانش برامون نیست هی اصرار کردند.همش میگفتند میایم فقط یه چای میخوریم.هی همسرم میگفت بابا مسئله میوه و چای نیست قبول نمیکردند اخرسر نیامدند ولی با همسرم قهر کردند.

6. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت fatemehdehsal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

با توجه به سوال دوست عزیز....به نظر من بستگی داره حرفی که به شما زده میشود شوخی است یا جدی ویا مسخره کردن شما....

از طرفی دیگر چه جور شخصیتی به این شکل با شما برخورد کرده فردی گستاخ یا فردی منتقی و کاملا جدی و........

در هر صورت نباید طرفو محل بزاری و هیچ عکس العملی نشون بدی تا خودش ضایع بشه....

8. این کاربر از fatemehdehsal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام
    خوب من میخوام یه سئوال جدید مطرح کنم تا دوستان نظرشون رو دربارش بگمو بتونیم بحث رو تو این تاپیک ادامه بدیم

چی کار کنیم که بتونیم تو جمع دوستان یا هر جای دیگه یه رهبر قدرتمند باشیم؟
    منظورم از رهبر چیز عجیبی نیست .میخوام بدونم چطوری رو دیگران چنان تاثیر گذار باشیم که از ما تبعیت کنن یا بهتر بگم نظرمون ارزشمند باشه

10. 3 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

باید به دست گرفتم امور و زمام کارها توی یه جمع قطعا باید برتر از اطرافیانت باشی! یعنی توی خیلی از خصوصیت ها از همه اونا سرتر باشی که اونا به اصطلاح به تو اقتدا کنن!

12. 4 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

منم این مشکل برام به وجود اومده بارها به نظر من هیچ وقت آرامش و آسایش خودتون رو به خاطر دیگران خراب نکنین

14. 4 کاربر از مهرسا1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

مهرسا جان مسئله اینه که اون افراد انقدر بعدش پشت سر ادم حرف میزنند و رفتار بد با ادم میکنند که میگی کاش اون یه بار سختی رو تحمل کرده بودی.

در مورد سوال جدید به نظر من همه چیز دست خود ادم نیست.مثلا کسی که توی جمع سنش از همه کمتره رهبر نمیشه
    خیلی وقت ها کسی که پولش کمتره رو به حسابش نمی اورند
    نحوه صحبت کردن.مثلا کسی که طنز بیشتری توی حرفاش هست(نه جوری که لودگی و مسخره بازی بشه) بهتر رهبر میشه

16. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

دوستان خواهشا یکی هم جواب این سوال منو بده
    فرض کنید رفتید ارایشگاه.مثلا یه ارایشگاهی که همیشه میروید و از آن راضی هستید.یه دفعه طرف همسرش زنگ میزنه یا بچه اش از راه میرسه یا... و ارایشگر شروع میکنه در حالی که شما را اصلاح میکنه با طرف دعوا کردن و شما میدونید احتمال اینکه سر و صورت و موی شما را خراب کند زیاد هست از طرفی مثلا موی شما یا صورت شما را نصفه اصلاح کرده باید در این جور مواقع چکار کرد؟
    این مسئله ممکن هست واسه خیلی از مشاغل دیگه هم باشه

18. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

مهرسا جان مسئله اینه که اون افراد انقدر بعدش پشت سر ادم حرف میزنند و رفتار بد با ادم میکنند که میگی کاش اون یه بار سختی رو تحمل کرده بودی.
    من موافق نیستم! و حاضر نیستم به خاطر دیگران خودم را به عذاب بندازم.حتی توی مهمونی رفتن هم همینطوری هستم ترجیح میدم یا جایی نرم یا اگه جایی می رم بعد از اون مهمونی دیگه حرف و حدیث نباشه!
    چون سالهاست رابطه های خانوادگی و فامیلی مثل قبل نیست! مثلا میری خونه عمه 2ساعت اونجا هستی ولی تا یه ماه حرف و حدیث و نقل قول هست ! خب اگه از دید اسلام هم نیگا کنیم عواقب بعد از مهمونی کلیه واسه خودش!
    همون غیبت و افترا و .......پس چه کاریه!

[/QUOTE]در مورد سوال جدید به نظر من همه چیز دست خود ادم نیست.مثلا کسی که توی جمع سنش از همه کمتره رهبر نمیشه
    خیلی وقت ها کسی که پولش کمتره رو به حسابش نمی اورند
    نحوه صحبت کردن.مثلا کسی که طنز بیشتری توی حرفاش هست(نه جوری که لودگی و مسخره بازی بشه) بهتر رهبر میشه[/QUOTE]
    منم موافقم اما اگه از نظر سنی کمتر باشه خیلی شرط نیست! گاهی فکر به سن و پول ارجحیت داره

20. 4 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •