تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 65

نام تاپيک: خرید سیستم پر سرعت تا 1.200

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

asus p8p67=240
    نه کولر نیازی نیست چون مطمئنا تا مدت زیادی cpu اور نخواهید کرد.
    اون مدل giga قیمتش چقدره؟

2. 2 کاربر از pasargadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Three Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

asus p8p67=240
    نه کولر نیازی نیست چون مطمئنا تا مدت زیادی cpu اور نخواهید کرد.
    اون مدل giga قیمتش چقدره؟
    195 قیمت داده؟
    فقط من 2 بار سوالمو تکرار کردم حالا نمیدونم دوستان اطلاعی در این زمینه نداشتن یا متوجه نشدن که پاسخی ندادن!
    الان من اگه p8p67 بگیرم قیمت کل ممکن تا 1.500 هم بره به همین خاطر شاید در لحظه آخر SSD حذف کردم و رید 0 دو تا هارد 500 زدم اما سوالم اینه بعد از پر شدن ظرفیت این دو تا هارد میشه 1 هارد 1 ترابایت دیگه اضافه کرد؟ مشکلی تو روند رید بوجود نمیاره؟
    به عنوان سوال آخر آیا یه شخص با اطلاعات متوسط میتونه خودش با اطلاعاتی که در اینترنت هست رید 0 انجام بده؟

4. این کاربر از Three Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

195 قیمت داده؟
    فقط من 2 بار سوالمو تکرار کردم حالا نمیدونم دوستان اطلاعی در این زمینه نداشتن یا متوجه نشدن که پاسخی ندادن!
    الان من اگه p8p67 بگیرم قیمت کل ممکن تا 1.500 هم بره به همین خاطر شاید در لحظه آخر SSD حذف کردم و رید 0 دو تا هارد 500 زدم اما سوالم اینه بعد از پر شدن ظرفیت این دو تا هارد میشه 1 هارد 1 ترابایت دیگه اضافه کرد؟ مشکلی تو روند رید بوجود نمیاره؟
    به عنوان سوال آخر آیا یه شخص با اطلاعات متوسط میتونه خودش با اطلاعاتی که در اینترنت هست رید 0 انجام بده؟
    قیمتش خوبه همین giga بگیرین.
    بله اگر هارد اضافه کنین رید خراب میشه و هر کاری میکنین باید همین اول انجام بدین.
    بله میتونه.

6. 3 کاربر از pasargadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

قیمتش خوبه همین giga بگیرین.
    بله اگر هارد اضافه کنین رید خراب میشه و هر کاری میکنین باید همین اول انجام بدین.
    بله میتونه.
    با سلام مجدد
    قرار که من تا امشب برم سیستم ببندم فقط 2 تا سوال داشتم:
    1 - VGA: EVGA GeForce GTX 460 1GB چه گرانتی معتبر و خوبه؟
    2 - MB: ASUS P8P67 میشه تا یه مدتی بدون VGA استفاده کرد یعنی مثل آنبرد خودش گرافیک داره؟ اگه داره چجوریاست یعنی اگر کلآ بازی نکنم میشه فقط برای کار توفتوشاپ و دیدن فیلم ازش استفاده کرد؟ کیفیت فیلم نرمال هست؟

8. این کاربر از Three Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1 - VGA: EVGA GeForce GTX 460 1GB چه گرانتی معتبر و خوبه؟
    گارنتی فارس.فقط حواستون باشه گرافیک پسوند se نداشته باشه.
    2 - MB: ASUS P8P67 میشه تا یه مدتی بدون VGA استفاده کرد یعنی مثل آنبرد خودش گرافیک داره؟ اگه داره چجوریاست یعنی اگر کلآ بازی نکنم میشه فقط برای کار توفتوشاپ و دیدن فیلم ازش استفاده کرد؟ کیفیت فیلم نرمال هست؟
    این مادبرد خروجی نصویر نداره اگر خروجی میخواین اینو بگیرین.
    asus p8h67mpro=180
    اگر بازی نمیکنین گرافیک لازم نیست بگیرین و برای تمام کارها از جمله فیلم و .. مشکلی نداره.

10. 2 کاربر از pasargadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

گارنتی فارس.فقط حواستون باشه گرافیک پسوند se نداشته باشه.

این مادبرد خروجی نصویر نداره اگر خروجی میخواین اینو بگیرین.
    asus p8h67mpro=180
    اگر بازی نمیکنین گرافیک لازم نیست بگیرین و برای تمام کارها از جمله فیلم و .. مشکلی نداره.
    آخه من همین p8h67 پیشنهاد دادم شما گفتین که رم 1600 پشتیبانی نمیکنه البته میدونم تو شرایط مختلف پیشنهاد ها فرق میکنه الان تو این شرایط با قطعاتی که انتخاب کردم شما asus p8h67mpro پیشنهاد میدین پس رم باید 1333 بگیرم.
    چون قیمت خیلی بالا رفت با توجه به بودجه من نمیخوام CPU و MB تغییر بدم فقط میخواستم گرافیک نگیرم که MB پشتیبانی نمیکنه.
    حالا ممکنه 1 گرافیک خوب تو رنج 100 پیشنهاد بدین که من امشب رفتم اگر به نتیجه نرسیدم اونو جایگزین کنم جا اینکه بخوام MB عوض کنم؟ با گرافیک تو این رنج قیمت میشه بازی های سنگین نصب کرد؟
    ممنون.

12. 2 کاربر از Three Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخه من همین p8h67 پیشنهاد دادم شما گفتین که رم 1600 پشتیبانی نمیکنه البته میدونم تو شرایط مختلف پیشنهاد ها فرق میکنه الان تو این شرایط با قطعاتی که انتخاب کردم شما asus p8h67mpro پیشنهاد میدین پس رم باید 1333 بگیرم.
    سیستمه مدنظرتونو بگین.
    چون قیمت خیلی بالا رفت با توجه به بودجه من نمیخوام CPU و MB تغییر بدم فقط میخواستم گرافیک نگیرم که MB پشتیبانی نمیکنه.
    خب مادربردتونو عوض کنین.هر چیز جز تراشه p67 بگرین رمو باید 1333بزارین.
    حالا ممکنه 1 گرافیک خوب تو رنج 100 پیشنهاد بدین که من امشب رفتم اگر به نتیجه نرسیدم اونو جایگزین کنم جا اینکه بخوام MB عوض کنم؟ با گرافیک تو این رنج قیمت میشه بازی های سنگین نصب کرد؟
    ممنون.
    club 5670 1gb=120
    gt 240 gddr5=100
    بله میتونین البته باید تنظیماتو بیارین پایین تا روون بشه.

14. 2 کاربر از pasargadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

CPU: Intel i7 2600k 1155
    VGA: EVGA GeForce GTX 460 1GB
    Motherboards: ASUS P8P67
    LCD: LG W2267VP
    RAM: 4GB (2*2gb)kingmax hercules 1600
    H.D.D: 1TB SAMSUNG F3
    SSD: ADATA 32GB
    Power: Green GP635B-US
    ODD: 24X SATA LITEON
    Case: GREEN MAGNUM 2
    این سیستمیه که اکثر قطعات تقریبآ شما پیشنها دادین حالا اگه میبینید با تغییر یه قطعه قیمت حدود 200 تا کم میشه لطفآ بگین البته به غیر از CPU!
    می بخشید که این سوال من چندین بار میپرسم حتی تو گرمای شدید تابستان هم فن های خود سیستم کافی چون اتاق من واقعآ گرم میشه و نیازی به کولر نیست؟ فقط موقع اور نیازه.
    من هر چقدر تو نت سرچ کردم راجب طریقه اتصال SSD و سوکتش چیززیادی پیدا نکرم طریقه اتصالشون مثل H.D.D؟

16. این کاربر از Three Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

CPU: Intel i7 2600k 1155
    VGA: EVGA GeForce GTX 460 1GB
    Motherboards: ASUS P8P67
    LCD: LG W2267VP
    RAM: 4GB (2*2gb)kingmax hercules 1600
    H.D.D: 1TB SAMSUNG F3
    SSD: ADATA 32GB
    Power: Green GP635B-US
    ODD: 24X SATA LITEON
    Case: GREEN MAGNUM 2
    این سیستمیه که اکثر قطعات تقریبآ شما پیشنها دادین حالا اگه میبینید با تغییر یه قطعه قیمت حدود 200 تا کم میشه لطفآ بگین البته به غیر از CPU!
    می بخشید که این سوال من چندین بار میپرسم حتی تو گرمای شدید تابستان هم فن های خود سیستم کافی چون اتاق من واقعآ گرم میشه و نیازی به کولر نیست؟ فقط موقع اور نیازه.
    من هر چقدر تو نت سرچ کردم راجب طریقه اتصال SSD و سوکتش چیززیادی پیدا نکرم طریقه اتصالشون مثل H.D.D؟
    اگر بازی زیاد نداری میتونی گرافیک همون 5670 بردارین و برای کاربرد شما هم 4gb رم کافیه 8gb هیچ وقت استفاده نمیشه.
    ram:70
    vga:120
    نیازی به کولر نیست ولی یشنهاد میکنم اگر در اینده قصد اور دارین الان گولرو بگیرین چون نصب کردنشم مثل اسمبله و باید کل قطعات از کیس در بیاد.
    اتصالشم مثله هاردهای معمولی است.

18. 2 کاربر از pasargadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اگر بازی زیاد نداری میتونی گرافیک همون 5670 بردارین و برای کاربرد شما هم 4gb رم کافیه 8gb هیچ وقت استفاده نمیشه.
    ram:70
    vga:120
    نیازی به کولر نیست ولی یشنهاد میکنم اگر در اینده قصد اور دارین الان گولرو بگیرین چون نصب کردنشم مثل اسمبله و باید کل قطعات از کیس در بیاد.
    اتصالشم مثله هاردهای معمولی است.
    بله منم با رم 4 موافقم چون برای 8 باید ویندوز 64 بیت نصب کنم که اونم مشکلات خاص خودشو داره.
    فقط من حساب کردم اگر p8h67 بردارم خیلی قیمت سیستم کاهش پیدا میکنه چون از اونطرف دیگه نیازی به خرید vga هم نیست فقط تنها مشکلش باس رم.
    به نظر شما با وجود i7 خرید رم 1333 کار درستی؟ یا کلآ با اینکار موافق نیستین و همچنان تغییر vga پیشنهاد میدین؟
    Last edited by Three Star; 22-05-2011 at 10:54.

20. این کاربر از Three Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •