تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 46

نام تاپيک: آیا میشود عشق خود را فراموش کرد؟نظریات و تجربیات:

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اگه عشق واقعا عشق باشه ازدواج پایان عشق نیست بلکه ادامه راهی از عشق هست.
    ببینید قصه خسرو و شیرین که دیگه همتون میدونید برای به هم رسیدن چقدر صبر کردند بعد از اینکه بهم رسیدند عشقشون حتی بیشتر شد تا جایی که بعد از مرگ خسرو ،شیرین هم بنا به دلایلی و البته از روی عشقش مجبور شد روی جسد معشوق خود را بکشد تا نشان دهد که به عشقش وفادار هست.
    در ضمن اگه عشق واقعا برای شما عشق باشد بعد از جدایی به هیچ وجه این طوز نیست که بعد از یه هفته یا چند هفته سختی میکشی و بعد یادت میره ،نه این عشق نیست بلکه وابستگی بوده اگه واقعا عشق باشه با هر بار دیدنش چنان هیجان و شوری در شما بوجود میاد که انگار همین تازگی ها از هم جدا شده اید (هر چند ممکنه این جدایی سال ها پیش اتفاق افتاده باشد)

روزی که من این تاپیک رو زدم با خودم کلی کلنجار رفتم که تعریف دوستان از عشق چیه؟
    ولی الان میبینم تعریف ها از عشق خیلی فرق میکنه.که این دو دلیل بیشتر نداره
    یا عشق چندین تعریف داره و یا اینکه عشق فقط یه تعریف داره و این ما هستیم که برای عشق از خودمون تعریف می سازیم.که به نظر من همون اولی درست تره.

متاسفانه ما هنوز فرق عشق و وابستگی رو درک نکردیم.
    در حالی که وابستگی فقط یکی از مرحله های عشقه و کسی که وابستگی داره خیلی مونده تا به مرحله عشق برسه.

2. 4 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

انكار ميشه كرد ولي فراموش خير عشق معني بيشتر از اينها ميده

4. 2 کاربر از amd>intel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

به نظر اگه مثل هر کاری که به خدا توکل می کنیم در عشق هم به خدا توکل کنیم دیگه خیالمون راحته
    اگه خدابخوادتا آخر پای عشقمون وای میستیم وپیروز میشیم
    اگه خدا نخواد خوب خدارو شکر که نشد و فراموش کردنش مثل آب خوردنه
    من خودم تجربه کردم که می گم -فراموش کردنش رو هم از خدا خواستم که کمکم کنه
    «زندگی باور می خواهد آن هم از جنس امید ـ که اگر سختی راه به تو یک سیلی زد- یک امید قلبی بتو گوید که خدا هست هنوز -نگران هم نباش»

کاربر فعال انجمن ادبیات M0RTEZA_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    توی

پيش فرض

اگه عشق واقعي باشه نميشه.

7. 2 کاربر از M0RTEZA_R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام به همه اهلی پی سی

سوال یک مشکلی داره

عشق اگر واقعی باشه فراموشیش باعث آزردگی خاطر هست

عشق
    واقعی با تداوم شکل میگیره ، با یادآوری تثبیت میشه

عشق حقیقی عشق به خداست عشق های دیگه همه برای رسیدن به این عشق هست .
    عاشق عشق باید بود دل بسته دنیا و افراد نه!

دوست خوبمون که این سوال رو پرسیده ، اگه میخواد نظر منو بدونه مثلا از یکی خوشش میاد میخواد فراموش کنه
    هر کسی یک نظری میده درست یا غلط من هم یک نظری میدم برای فراموشی کسی که زمانی دوستش داشتیم ( نه عشق)
    :
    تنها چیزی که میتونه جای این دوست داشتن رو بگیره و خلا اون رو پر کنه معنویت هست

موفق و موید باشید .

9. 2 کاربر از M O B I N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه naser_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    !Heimuro!

پيش فرض

اگه عشق واقعي باشه نميشه.
    مسئله همینجاست ک خیلی به ندرت در حال حاضر دیده شده
    شاید یکی از دلایلش بالا رفتن توقعات طرفین باشه

11. این کاربر از naser_2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سوال خوبیه به نظر من باید دید عشق رو چی معنی می کنیم و آیا اون کسی که فکر می کردیم عشق ما بوده آیا واقعا بوده یا ما اشتباه کردیم.اگر اشتباه کرده باشیم و دلایل کافی برای فراموش کردن داشته باشیم کارمون راحت تر می شه اما بازم کاملن فراموش نمیشه ولی اگر اشتباه کرده باشیم و اصراری هم بر روی اشتباهمون نداشته باشیم راحت تر میشه باهاش کنار اومد.
    یعنی برای عشق خودمان ارزش قائل نشویم اگه طرف مقابل ما حتی اگه عاشق ما نباشد؟
    به نظر من عاشق کسی بودن حتی اگه طرف مقابل ندونه یا حتی بدتر نخواد دلیل بر اشتباه نیست.

من که عشقی تو زندگیم ندیدم و غکر نکنم ببینم. ازدواج میکنی بعد از یه مدت از هم دیگه سیر میشی. شاید از 100 تا رابطه یکیش عشق واقی باشه.
    نه خیر این طور هم که شما با بی میلی میگید نیست.
    امیدوارم یه روز عاشق بشید .مطمئنن اون روز به این پستتان خواهید خندید...

منم با حرف دوستمون موافقم. به نظرم توی یه رابطه بهتره مواضع از همون اول مشخص باشه. این که قراره عاشق هم باشن یا باهم وقت بگذرونن. یا ادای عاشق بودن رو نسبت به هم دربیارن
    البته دوستان به دل نگیرینا ولی به نظرم توی این برهه از زمان شاید 90رابطه ها فقط مربوط به مسائل جن..ی باشه. و خیلی کم پیش می یاد که دو طرف برای پر کردن تنهایی هم و مزه کردن طعم عشق بخوان باهم دوست بشن.
    چه برسه به اینکه بخوان بعدها یاد عشقشون بیفتن. مطمئنم توی روابط عشق نیست که جریان داره و الزما هوس نقش به سزایی داره.
    ببین عشق خیلی خیلی کم با یه نظر پیش میاد.البته من خیلی این مدل عشق رو قبول ندارم.
    شما چطور میتونید از همون اول موضع خود را مشخص کنید در صورتی که طرف مقابلتون رو نمیشناسید؟
    این پست شما هم کاملا دارای تناقض هست.یعنی شما این اجازه رو به طرف مقابل میدید که پیش خود نوع رابطه رو مشخص کنه!این مشخص کردن نوع رابطه خودش خیلی پارادوکس داره و با تعریفمون از عشق تفاوت داره.
    در ضمن به نظر من پر کردن تنهایی نمادی از عشق نیست تو خیابون هم میشه برای تنهایی کسی رو پیدا کرد
    موفق باشید

13. این کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Eshghe_door's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    يه جاي اين سرزمين

پيش فرض

تو یه اشتباه کردی

و اونم زدن این تاپیک بود

چون تو الان بیشتر داری برای اون تو ذهنت جا باز میکنی

چون مدام راجع بهش حرف میزنن و توام نظر میدی

و بدتر تو خاطرت ثبت میشه

اینو تجربه کردم که میگم

نکن این کارو...

تو میتونی فراموشش کنی

پس فراموشش کن

و این کارو با بستن این تاپیک شروع کن

15. 5 کاربر از Eshghe_door بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اول اینو بگم که خیلی از ماها با نگاه اول عاشق میشیم و حتی نمی تونیم با اونی که اینطوری عاشقش شدیم دوست بشیم و همیشه فکر می کنیم که عجب عشق پاکی داشتیم و هیچ کسی مثل ما نیست و هیچ عشقی مثل ما نبوده و...
    درحالی که اگه ما با همون آدمی که انقد به اصطلاح عاشقشیم یه مدت کوتاه زندگی(و نه دوستی)کنیم متوجه میشیم که اونی که می خواستیم نیست.
    به نظر من فقط یه نوع عشق هست که فراموش نمیشه اونم عشق دوطرفست!اونم نیاز به زمان داره تا معلوم بشه که واقعا دو طرف بهم می خورن یا نه.همیچین عشقی هم فقط در صورتی بهم میخوره که یا یکی از دو طرف بخواد بره شهر یا کشور دیگه یا خانواده هاشون مخالفت کنن یا اینکه یکی بمیره...
    اینکه آدم با یه نگاه عاشق کسی بشه که در عمل هم متناسبش باشه و بهش بخوره،خیلی احنمالش کمه.خودمونو گول نزنیم.

17. 3 کاربر از Lord007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

من پستای قبلی رو نخوندم. ولی اینو بگم ختـــــــــــــــــم کلام، همه افراد مخصوصا مردها همشون یکبار عاشق شدن و نرسیدن و هیچ اتفاقی نیافتاده و بهتر هم گیرشون اومده. از هر کدومشون میخوای بپرس تا بگن هین طوره- پدرت- عموت - داییت- هم اتاقیت- دوستت- خودت - کسی که این پست رو داده- پدر کسی که این پست روداده و همچنین داییشو دوستاش و ...

19. 4 کاربر از همراه اول بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •