کمی روشنفکرانه : به پـــــــــــولما به کجا می خوایم برسیم؟ (کمی روشنفکرانه!)
کمی روشنفکرانه : به پـــــــــــولما به کجا می خوایم برسیم؟ (کمی روشنفکرانه!)
اگه واسه پول بازی سازی شدی پس بی خیال شو چون پولش رو هواست !
البته خوب یکی از اهدافش میتونه پول باشه اما واسه بازی سازی باید بیشتر از اینها دلیل داشته باشی ...
نه دیگه ، آخرش پوله ، خیلی واضحه !اگه واسه پول بازی سازی شدی پس بی خیال شو چون پولش رو هواست !
البته خوب یکی از اهدافش میتونه پول باشه اما واسه بازی سازی باید بیشتر از اینها دلیل داشته باشی ...
مثلا چه دلیلی ؟!البته خوب یکی از اهدافش میتونه پول باشه اما واسه بازی سازی باید بیشتر از اینها دلیل داشته باشی ...
هدفه دیگه ای غیر از پول مثلا اینکه 3 سال بازیسازی یاد بگیری بعد یه بازی بسازی خودت باهاش بازی کنی حال کنی دیگه ! نه ؟!![]()
حرف من اینه که اگه برای رسیدن به پول بازی سازی رو شروع کردید دلیل خوبی نیست که بتونید دوم بیارید تو بازی سازی !
مهم ترین هدف من از بازی سازی انتقال تخیل و ایده هام به دیگرانه و همینطور علاقه شدید به بازی ...
ساخت یه بازی طبق سلیقه و تفکرات خودت خیلی لذت بخش تر از پولشه . البته به خاطر وقت و انرژی که گذاشته میشه پولش هم خیلی مهمه اما دلیل اصلی نمیتونه باشه ...
بازی که فقط به هدف تجاری ساخت بشه غیر ممکنه بازی خوبی بشه . بازی باید هنری ساخته بشه و خیلی دقیق و با حوصله تو یه مدت زمانی تقریبا طولانی ! اگه قرار باشه فقط پولش رو در نظر بگیرید که خوب مشخصه طرف میخواد تو چندماه بازیش رو سریع تموم کنه که فقط به پولش برسه . یه همچین بازی هیچ وقت نمیتونه موفق باشه
Last edited by anti-military; 30-04-2011 at 22:27.
100 درصد درسته . شما گفتین پولش رو هواست ! بازیساز اگه حرفه ای باشه هیچ وقت بی پول نمیمونه !حرف من اینه که اگه برای رسیدن به پول بازی سازی رو شروع کردید دلیل خوبی نیست که بتونید دوم بیارید تو بازی سازی !
مهم ترین هدف من از بازی سازی انتقال تخیل و ایده هام به دیگرانه و همینطور علاقه شدید به بازی ...
ساخت یه بازی طبق سلیقه و تفکرات خودت خیلی لذت بخش تر از پولشه . البته به خاطر وقت و انرژی که گذاشته میشه پولش هم خیلی مهمه اما دلیل اصلی نمیتونه باشه ...
بازی که فقط به هدف تجاری ساخت بشه غیر ممکنه بازی خوبی بشه . بازی باید هنری ساخته بشه و خیلی دقیق و با حوصله تو یه مدت زمانی تقریبا طولانی ! اگه قرار باشه فقط پولش رو در نظر بگیرید که خوب مشخصه طرف میخواد تو چندماه بازیش رو سریع تموم کنه که فقط به پولش برسه . یه همچین بازی هیچ وقت نمیتونه موفق باشه
و البته 100 درصد علاقه هم دخیله چون بدونه علاقه هیچ کاری نمیشه کرد و تقریبا غیره ممکنه کسی بتونه پیشرفت کنه اگه فقط پول رو در نظر بگیره
موفق باشی عزیز![]()
دوستان همه بازی ها برای پول نیست فقط یک نگاه به اینجا بکنید:
Yoyogames.com حدود 32هزار نفر تو سایت عضون و بازی هاشون به رایگان برای یکدیگر به اشتراک می زارن
caiman.us چقدر بازی رایگان تو این سایت وجود داره.
منم موافقم ... یه کم به دید هنر بهش نگاه کنیمدوستان همه بازی ها برای پول نیست فقط یک نگاه به اینجا بکنید:
Yoyogames.com حدود 32هزار نفر تو سایت عضون و بازی هاشون به رایگان برای یکدیگر به اشتراک می زارن
caiman.us چقدر بازی رایگان تو این سایت وجود داره.![]()
اینجوری دل خودمونم بیشتر خوش میشه![]()
آقا محض دل خودم کار می کنم .یک روز میرسه به قول سیاوش دنیا مارو کم میاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)