تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 44 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 433

نام تاپيک: تاپیک مخصوص پلاسمای سه بعدی VT20 پاناسونیک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آینم یه سوال :

آقا جایی میشناسی 3 تومن وام بده ؟ ا

واسه اینکه اسپم نشه : شما PS3 هم باهاش امتحان کردی مخصوصا Killzone 3 و GT5 که 3D هستن؟ اگه کسی امتحان کرده بگه ارزش داره 3 تومن پول بدم بابت این TV ؟ چون ما - هواره ندارم و سورسام بازیهای 3D و فیلم بلوری 3D
    دوست عزيز، من با Killzone 3 3D تست كردم. فوق العاده بود!
    بسيار تجربه خوبي بود. من پيشنهاد اينه كه شما قبل از خريد تو يكي از نمايندگي ها اين تلويزيون رو از نزديك ببينيد و از بابت مساله Flicker خيالتون راحت بشه، بعد با خيال آسونده بگيريد.
    ايشالا اين هفته 4 تا بلو-ري سه بعدي برام مياد، اونا رو هم تست ميكنم، خبر ميدم.
    فعلاً كه با فيلم ها و مستندهاي HD سرگرم هستم ايشالا تا 3D ها برسه.

2. این کاربر از Poisonman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Blue Stars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام

مبارکتون باشه

یه سوال داشتم :

شما این TV رو از کدوم نمایندگی تهران و چند خریدین چون هر کدوم از نمایندگیها یه قیمتی میگن و اختلاف قیمتها زیاده

ضمنا اگه می شه یه جایی رو جهت تهیه 3D Movie Source با پیام خصوصی برام معرفی کنید.

با سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام

مبارکتون باشه

یه سوال داشتم :

شما این TV رو از کدوم نمایندگی تهران و چند خریدین چون هر کدوم از نمایندگیها یه قیمتی میگن و اختلاف قیمتها زیاده

ضمنا اگه می شه یه جایی رو جهت تهیه 3D Movie Source با پیام خصوصی برام معرفی کنید.

با سپاس
    سلام
    من از يكي از اشناياني كه تو خود شركت هست گرفتم و نمايندگي خاصي نرفتم. از اين جهت شايد دوستان ديگه بهتر بتونند كمكتون بكنند. در مورد فيلمهاي بلوري سه بعدي من هنوز امكان ارسال پيغام خصوصي ندارم، ولي به محض اينكه اين امكان برام فراهم شد، بهتون پيغام ميدم.

5. این کاربر از Poisonman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

شما لیست فروشگاهها را از سایت بانیان بگیرید و زنگ بزنید، هر کدوم کمتر گفت از اون بگیرید. من 3 و 290 طی کردم که ازش 75 تومن هم کارت هدیه کم شد.
    یکی از نمایندگی ها 3 و 280 هم می گفت که دور بود و دیدم صرف نمی کنه برم تا اونجا.

7. 2 کاربر از Injaneb2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با تشكر از مديران محترم كه نام تاپيك رو تصحيح كردن.
    دوستان عزيز چند تا سايت پيدا كردم كه كليپ هاي قابل دانلود سه بعدي (اكثرشون Side By Side هستند) دارن، كه ميتونيد از اونها به عنوان نمونه براي ديدن تصاوير و فيلمهاي سه بعدي استفاده كنيد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با دانلود كردن كليپهاي مختلف از اين سايتها و استفاده از قابليت خود تلويزيون كه ميتونه تصاوير Side by side‌رو روي هم قرار بده، مي تونيد با استفاده از عينك مخصوص خودتون از تصاوير سه بعدي لذت ببريد.
    من پيشنهاد ميكنم از سايت دومي قطعه مبارزه Alice و Claire با AxeMan رو از فيلم Resident Evil Afterlife دانلود كنيد، كه بسيار جذاب هست!
    Last edited by Poisonman; 09-03-2011 at 00:12.

9. 5 کاربر از Poisonman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

بنظر من با اين تلويزون حيفه يك رسيوره hd 3d نخريد!

11. این کاربر از houmann بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوستان سلام من بلاخره باکلی گشتن دنبال تلویزیون vt20 اورپایی اونم درکل بانه وتهران نتونستم پیدا کنم دربانه مدل p این مدل بود که سفارش عربستان شرکت بانیان هم دو هفته ای است این تلویزیون رو آورده البته مدل r ونتونستم مدل اوپایشو گیربیارم تااینکه بلاخره از یکی از نمایندگی ها مدل اروپایی شو که برای نمایش آورده بود گرفتم مدل e همه چیز داره دوبی اس دوبی تی عالیه فقط از دوستان خواهش می کنم اون کدی رو که نشون می ده تلویزیون چقدر کار کرده رو به من بگن تاببینم چقدر کارکرده اینم بگم که تلویزیون رو به قیمت مدل ساخت ایرانش یعنی 3300000 گرفتم مرسی

13. این کاربر از hamidrezars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزيز "hamidrezars" مبارك باشه، ايشالا كه لذتش رو ببريد.
    در مورد اون كد يكم شايد سخت بنظر برسه ولي روش كار اينه.شما بايد وارد Service Menu بشيد، كه از اين طريق مي تونيد وارد بشيد:
    1) در حاليكه تلويزيون روشن هست دكمه V- (كم كردن صدا) رو از روي تلويزيون (نه از روي كنترل، كنار خود تلويزيون!) بگيريد.
    2) در حاليكه هنوز اون دكمه رو داريد فشار ميديد، دكمه Recall‌رو از روي كنترل 3 بار پشت سرهم بزنيد.
    با اينكار اصولاً بايد Service Menu باز بشه.

حالا براي اينكه ميزان كاركرد تلويزيون رو ببينيد، اين كارها رو انجام بديد:
    1) دكمه شماره 2 رو از روي كنترل بزنيد.
    2) دكمه OK رو از روي كنترل بزنيد.
    3) حالا با زدن دكمه فلش پايين روي گزينه PTCT بريد.
    4) حالا يكبار دكمه فلش راست رو بزنيد تا به خونه سمت راست گزينه PTCT‌ بريد.
    5) حالا دكمه Mute‌رو از روي كنترل فشار بديد و نگه داريد تا ميزان زمان استفاده از تلويزيون به نمايش دربياد.
    اعداد مربوط به ساعت و دقيقه روشن بودن تلويزيون ظاهر ميشن و همچنين عدد جلوي Count نشون ميده كه تلويزيون چند بار تا بحال روشن شده!

در ضمن در مورد تلويزيونهاي پلاسما مساله اي هست بنام Break-In كه يك چيزي مثل آب بندي كردن ميمونه. خلاصه مطلب اينه كه با روش خاصي كه ايشالا بزودي توضيح ميدم، تلويزيون خودتون رو به مدت 100 ساعت روشن ميذاريد (البته اينكار با انجام تنظيمات خاص و همچنين استفاده از يكسري اسلايد از پيش آماده شده انجام ميشه، و بهتر هست كه وقتي تلويزيون نو هست انجام بشه). در اين مدت پيكسلهاي كل صفحه به يك ميزان و به يك حالت همگي آب بندي ميشن (اصطلاحاً ميگن Plasma Pixel Aging). بعد از گذشت اين 100 ساعت با انجام يكسري تنظيمات نيمه حرفه اي و حرفه اي ديگه مي تونيد بهترين تصوير ممكن رو از تلويزيون خودتون بگيريد.
    نمي دونم مي دونيد يا نه ولي در كشورهاي پيشرفته افراد متخصصي هستند كه با دريافت مبالغي (در حد 300 تا 400 دلار!) تلويزيون شما رو به صورت بسيار حرفه اي كاليبره ميكنند كه بعد از كاليبره شدن تازه متوجه ميشيد كيفيت تصوير يعني چي!
    اين پروسه كه من خدمتتون عرض كردم ميتونه تقريباً تا 90 درصد نتيجه يك كاليبراسيون حرفه اي رو به شما بده.
    ايشالا به زودي اين پروسه رو مفصل توضيح ميدم، من خودم هم اين كار رو روي تلويزيون خودم انجام دادم.
    Last edited by Poisonman; 10-03-2011 at 02:55.

15. 7 کاربر از Poisonman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه qazplm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بنظر من با اين تلويزون حيفه يك رسيوره hd 3d نخريد!
    ----- 3d نداریم یه ----- hd کافیه تا شبکه هایی که برنامه سه بعدی پخش میکنن رو بشه دید فقط باید حالت سه بعدی رو side by side بذاره

17. 2 کاربر از qazplm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

تو مشخصات ----- من نوشته hd with 3d enabled

19. این کاربر از houmann بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •