سلام
من اومدم بخاطر غیبت چند روزه معذرت می خوام
راستی فکر کردم اگه بخوام برنامه نویسی رو بندازم تو عید شاید سوالاتی برام پیش بیاد و شما هم در دسترس نباشید
واسه همین گفتم اگه میشه یه روزی چنتایی با هم بیایم چت یاهو مسینجر در این باره بحث کنیم
اینم آی دی منه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه روز دوشنبه باشه خیلی عالی می شه از صبح تا شب بیکارم تو همین p30world هستم تصمیم گرفتین با PM خبرم کنید
راستش اصلا حوصله برنامه نویسی هم ندارم ولی چه میشه کرد
اولا که قول دادم
دوما فکر کنم یه کم تنبل شدم
ولی به هر حال اومدیم ببینیم چی میشه
یه سلام اختصاصی هم واسه الناز خانم . یه سوال داشتم و اون اینکه قیمتا چجوریه؟(دوستان فکر بد نکنن جهت اطلاع می پرسم)
راستی در مورد جدول هم همونطور که خانم صداقت هم گفتن فکر کنم طراحی جدول خودش بیشتر سوالها رو جواب بده ولی خیلی هم فکرش نرید . دوشنبه (1389/12/16)می خوام استارت برنامه رو بزنم پس حتما بیاید بحث کنیم ببینیم چی میشه خانم صداقت اگه میشه شما هم بیاید من رو کمک شما حساب می کنم . اما فکر کنم سخت ترین جاش همون دیتا بیسش باشه (همون جدولی که بالا دربارش بحث شده)
اون بالا یکیتون گفته بود که ساعت و تاریخو و اینجور چیزا هم براش درست کنید اما من فکر می کنم خود برنامه رو درست کنیم ( قسمت اصلی) خیلی بهتره هم سریعتر درست میشه هم اینکه من گیج نمیشم بعدش حالا بگیم تو ورژن های بعدی سعی می کنم رو امکاناتش کار کنم
راستی طراحی وب هم واسه بنگاهتون درست کنید اینطوری فکر کنم بهتر باشه من خودم asp کار می کنم اگه بخواین و بتونم براتون درست می کنم البته بعد از این پروژه
خوب دیگه حرفی نیست جز همکاری دوستان