تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 47

نام تاپيک: انتن های وایرلس به اسم sns – ms مال کدوم شرکت است ؟

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ظاهرا شرکتهای آواگستر و سیستک از شهراد اینترنت می گیرند .
    راستی کسی می داند آنتن وایرلس negin_506 مال چه شرکتی است ؟
    در مورد شهراد چند تا از دوستانم adsl اش رو دارند و به نصبت گلایه اشون کمتر هست نسبت به وضعیت سرویس هاشون اما در مورد وایرلس تاحالا از کسی نشنیدم که از شرهداد مستقیم گرفته باشه .
    این نگین رو رو کدوم سمت پیدا میکنید؟
    در سایتشون انگار زده که میدن . شما میدونی کدوم شرکت ها از شهراد سرویس میگیرن ؟
    ماشاا که شرکت وایرلس داره همین جوری زیاد میشه عین زمانی شده که روز نامه همشهری قسمت اینترنت رو باز میکردی همین جوری زده بود adsl!!! حالا شده وایرلس!! معلوم نیست از کجا مجوز میارند این همه اصلا دارند ندارند!البته یک چیزی هم هست معمولا شرکت هایی که تازه باز میشند اوایل اش برای جذب مشتری خوب سرویس میدند اما خوب ریسک هست دیگه! ممکنه همون اویل رو خوب سرویس بدند ممکنه اصلا همون اوایل رو خوب سرویس هم ندند! باید ریسک کرد
    در کل قیمت ها همه نزدیک هست از شرکتی بگیرید که نظر مثبت روش بیشتر هست گفتم من از شهراد در ضمنیه adsl تعریف خوبی شنیدم فعلا مثل شاتل و صبا و داتک خراب نکرده سرویس هاش رو!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

انتن من تقریبا به سمت شمال غرب تهران است و شرکتهای سیستک ، آواگستر، اوج نت و negin_506 را می بینم ولی از همه قویتر انتن نگین 506 را می بینم با سیگنال 57

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

انتن من تقریبا به سمت شمال غرب تهران است و شرکتهای سیستک ، آواگستر، اوج نت و negin_506 را می بینم ولی از همه قویتر انتن نگین 506 را می بینم با سیگنال 57
    حالا از کجا میدونید این نگین 506 انتن اینترنت هست؟
    با برنامه UBNT DISCOVERY یک سرچی بزنید با انتن اتون برنامه خیلی جالبی هست انتن ها رو که پیدا میکنه ای پی ایشون رو هم پیدا میکنه اگر وارد باشید وارد انتن اشون هم میتونید بشید به راحتی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من برنامه ubnt discovery 2.3 رو دارم ولی وقتی scan می کنم هیچ اتفاقی نمی افته . توقسمت search چی باید بنویسم ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من برنامه ubnt discovery 2.3 رو دارم ولی وقتی scan می کنم هیچ اتفاقی نمی افته . توقسمت search چی باید بنویسم ؟
    هیچی نباید بنویسید با این برنامه انتن هایی که میتونید باهاشون شبکه شید رو نمایش میده
    دقت کنید باید ارتباط اتون با انتن مستقیم باشه و هیچ کانکشنی بین راه نباشه از قبیل ppoe و dynamic ip

داره خودمونی میشه radepa007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام

من یه رادیو مودم EnGenius مدل 2611cb3 دارم.میخواستم بدونم چطوری میتونم باهاشم شبکه های وایرلس اطرافو ببینم.!

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام

من یه رادیو مودم EnGenius مدل 2611cb3 دارم.میخواستم بدونم چطوری میتونم باهاشم شبکه های وایرلس اطرافو ببینم.!
    باید وارد اینترفیس رادیو اتون بشید و در قسمت alin anttena انتن هایی که دید دارید رو رصد کنید اما من فکر نکنم چیزی که شما در اخیتار داشته باشید قدرت چنین کاری رو داشته باشه چون این دستگاهی که در اختیار دارید یک نوع اکسس پوینت روتر هست نه انتن مجتمع وایرلس.

8. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

باید وارد اینترفیس رادیو اتون بشید و در قسمت alin anttena انتن هایی که دید دارید رو رصد کنید اما من فکر نکنم چیزی که شما در اخیتار داشته باشید قدرت چنین کاری رو داشته باشه چون این دستگاهی که در اختیار دارید یک نوع اکسس پوینت روتر هست نه انتن مجتمع وایرلس.
    من این رادیو از دوستم گرفتم که اونم از این دستگاه برای اینترنت وایرلس استفاده میکرد..!!

این رادیو 2 تا حالت داره یکی اکسس پوینت یکی هم bridging
    Last edited by radepa007; 24-03-2011 at 08:26.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من این رادیو از دوستم گرفتم که اونم از این دستگاه برای اینترنت وایرلس استفاده میکرد..!!

این رادیو 2 تا حال داره یکی اکسس پوینت یکی هم bridging
    درسته همان طور که گفتم این مدل یک AP هست که قابلیت روتر هم دارد در اصل اما خوب برای کاری که میخواهید مناسب نیست شما نیازمند یک رادیو هستید که عین یک بوستر عمل کنه اکسس پونت شما فکر نکنم این قابلیت رو داشته باشد مگر اینکه بخواهید با همین اکسس پونت دیتا یا هر چیز دیگر (اینترنت و...)تا منطقه محدود انتشار بدید که فکر نکنم بیش از 100 الی 150 متر جواب اتون رو بده(تا 250 متر این اکسس پونت قابلیت انتشار رادیویی رو به صورت دید مستقیم داره).
    اگر میخواهید یک لینک پایدار ایجاد کنید پیشنهاد میکنم به این تجهیزات اتون یک رادیوی معمولی اضافه کنید لینک عالی خواهید داشت چون مسافت زیر 1 کیلومتر زیاد نیاز به رادیو قوی نداره با رادیوی معمولی هم کارتون راه میوفته . تو تاپیک دیگر هم گفتم هزینه زیاد در بر نداره اما خوب نگفتید اون طرف میخواهید چه ریسیور ایی داشته باشید؟؟:
    اگر اون طرف هم یک رادیو هست که اوکی بسیار لینک عالی خواهید داشت اما اگر اون طرف میخواهید با یک اکسس پونت معمولی ریسور کنید باید یک فکر اساسی کنید در مورد ارسال اتون مثلا همان انتن پارابولیک ایی که گفتید راحت تا دید 40 الی 45 درجه پوشش میده یا کلا بیخیال این بشید دو تا نانو بخرید و خیال خودتون رو راحت کنید(البته لینک کردن دو نطقه با دو تا نانو تا مسافت های بسیار زیاد تری رو جواب میده و راحت یک ارتباط عالی دارید)

11. این کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من اگه به 2611cb3 یه آنتن 16dbi وصل کنم تا چه مسافتیو میتونم لین کنم و ببینم..؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •