جمیعا شرمنده ولی همایش ساعت چند شروع میشه؟ما 6 صبح میرسیم ورامین تو دانشگاه میزارن چتر شیم؟یا بریم تو شهر بچرخیم
جمیعا شرمنده ولی همایش ساعت چند شروع میشه؟ما 6 صبح میرسیم ورامین تو دانشگاه میزارن چتر شیم؟یا بریم تو شهر بچرخیم
جمیعا شرمنده ولی همایش ساعت چند شروع میشه؟ساعت مراسم 9:45 صبح هست که مراسم اصلی از 10 صبح شروع می شه.شما 6 صبح بخوای بیای دانشگاه با سگای دانشگاه محشور میشی از ما گفتن بودما 6 صبح میرسیم ورامین تو دانشگاه میزارن چتر شیم؟(خطر شهادت!)
نگهبانم خوابه اون موقع
مگه اینکه مهدیار جان هماهنگ کنه از قبل که بعضی دوستان زودتر بیان
شهر !؟؟یا بریم تو شهر بچرخیم![]()
خیلی دوره
من که سعادت آباد هستم چه کار کنم؟؟؟
باید یه جایی تو مایه های خیابان حافظ انتخاب میکردین که به همه نزدیک باشه.![]()
شما خودتو به مترو برسونمن که سعادت آباد هستم چه کار کنم؟؟؟با مترو تا ری یا جوانمرد بیا از اونجا هم پره ماشین و اتوبوس و غیره
![]()
راهی نیست که نهایت2- 3 ساعت تا در دانشگاه!×! 1 روز بیشتر نیست تحمل کن
![]()
سلام . من هنوز 2 تا صندلی خالی دارم اگه خواستید با من بیا ( من پونکم )
البته بستگی به احسان داره که راهنما بشه یا نه چون هنوز جواب پی ام رو نداده![]()
خیلی دوره
من که سعادت آباد هستم چه کار کنم؟؟؟
باید یه جایی تو مایه های خیابان حافظ انتخاب میکردین که به همه نزدیک باشه.بابا دمتون گرم شما واسه دو قدم راه چقد گیر میدین !!!ما که از مازندران داریم میایم چی بگیم!!!سلام . من هنوز 2 تا صندلی خالی دارم اگه خواستید با من بیا ( من پونکم )
البته بستگی به احسان داره که راهنما بشه یا نه چون هنوز جواب پی ام رو نداده
مگه شهر نیست؟من که تو نقشه چیز دیگه ای ندیدم.شهر !؟؟![]()
جدا مشکلی نداره؟فقط دوستانی که خانوم باهاشونه ( دوست دوخی خودمون یا .. . ) توجه داشته باشن چون محیط دانشگاهیه جنس مونث باید با مقنعه و مانتو نچسب باشه که مشکلی براشون پیش نیاد![]()
شهرستانه! ولی اصلا حال نمیکنم با هاش !!×!!مگه شهر نیست؟من که تو نقشه چیز دیگه ای ندیدم.
اگه میخوای وقت بگذره بیای ری بازم خیلی بهتره تا اونجا!
یا تهران بمونچه عجله ایه حالا
جای شما محفوظه
نه !جدا مشکلی نداره؟![]()
امروز پرسیدم در 7.30 باز میشهما 6 صبح میرسیم ورامین تو دانشگاه میزارن چتر شیم؟
ار اون موقع میتونید چتر شید![]()
بچه ها یه خبر خوب:
من با مدیرعامل نشریه ی نسیم سبز (پر تیراژ ترین نشریه ی استانهای شمالی ایران) صحبت کردم قرار شد تو شماره ی بعد یه گزارش از همایش تو نشریه چاپ بشه .فقط یه نکته . دوستانی که از مازندران و گلستان هستند و تو این همایش حضور دارن اسمشونو بهم بدن تا تو نشریه اسمشونو بزاریم. آخه نشریه ی مخصوص شمال کشوره باید اسم چندتا از بازیسازای شمالو توش ببریم.
دوتا نماینده از نشریه هم باهام میان که از دوستامن .
خیلی عالیه ممنون نینجا جانبچه ها یه خبر خوب:
من با مدیرعامل نشریه ی نسیم سبز (پر تیراژ ترین نشریه ی استانهای شمالی ایران) صحبت کردم قرار شد تو شماره ی بعد یه گزارش از همایش تو نشریه چاپ بشه .فقط یه نکته . دوستانی که از مازندران و گلستان هستند و تو این همایش حضور دارن اسمشونو بهم بدن تا تو نشریه اسمشونو بزاریم. آخه نشریه ی مخصوص شمال کشوره باید اسم چندتا از بازیسازای شمالو توش ببریم.
دوتا نماینده از نشریه هم باهام میان که از دوستامن .
-------------------------------------------
دموهایی که تاحالا بدست من رسیده کم بوده چند تا دمو از مجموعه مستقل رو هم می ذارم. ممکنه از سازنده ش هم بخوام که بیاد روی صحنه یک توضیج کوچکی راجع به بازیش بده. کیا آمادگیش رو دارن؟
راستی جریان اون سرویس کنسل شد چونکه اسپانسر کنسل شد و هزینه اش رو هم دانشگاه قبول نمی کنه. به هر حال تا دلتون بخواد اتوبوس و تاکسی و مینی بوس اونجا فراونه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)