تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 32 از 32

نام تاپيک: عدم اعتماد

اگه نباشه جاش خالی می مونه siamakdadashi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوست من اولا کلردیازپوکساید فقط ضد اضطراب هست.و در ترک اعتیاد به الکل هم بکار میره.آخه تری فلوئوپرازین هم برای روانپریشی اسکیزوفرنی بکار میره.
    شما را به خدا الکی به روانپزشک مراجعه نکنید.بیش از 90 درصد مشکلات روانی رو روانشناس باید حل کنه نه داروی روانپزشک.
    نمیشه پارانویید گفت.
    البته یه جورایی از پارانویید میشه به حساب آورد اما اختلال شخصیت و وسواس و یه کمی هم پارانویید میشه اسمشو گذاشت.
    اینکه میگی میترسی از خودت مدرک به جا بذاری اینم یه نوع وسواس هست.پس فورا نریم سراغ پارانویید.

2. این کاربر از siamakdadashi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ascension's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ?why do you want to know

پيش فرض

بله خودم هم شک کردم وسواس عملی ندارم که شیر گاز رو 10 بار چک کنم اما وسواس فکری دارم
    آیا وسواس فکری قابل درمان هست؟ یا قرص هایی که میدهند جنبه تسکینی و آرام بخشی دارد؟
    [SIZE="2"][SIZE="3"]

روانشناسان برای درمان وسواس فکری معمولا از روش آموزش عادت دهی استفاده می کنند (در روش اموزش عادت دهی ،درمانگر می کوشد تا بیمار افکار وسواسی خود را بصورت مکرر به یاد اورد و انتظار دارد که مواجهه ی گسترده با چنین افکاری بتواند معنای تهدید امیز انها را از بین ببرد ،اضطراب را کاهش دهد و افکار وسواسی کمتری را به جریان اندازد.)
    در زمینه ی دارو درمانی این اختلال ،تحقیقات نشان داده است که مصرف داروهای ضد افسردگی ، (بخصوص کلومی پرامین و فلواوکستین) (در خلال 8 هفته مصرف) می تواند 40 تا 50 درصد این اختلال را در فرد کاهش دهد. بنابرین دارودرمانگری بتنهایی نمی تواند همه ی نشانه های بیماری را از بین ببرد.و پاره ای از نشانه ها بطور مزمن در فرد باقی می ماندو در اغلب موارد چند هفته پس از قطع مصرف دارو فرد با بازگشت بیماری مواجه میشود.
    نتیجه گیری کلی:ازانجا که بیماران وسواسی دارای مشکلات دیگری نیز هستندباید بعد از بررسی عمقی چهارچوب اسیب شناختی بیمار،با اتخاذ شیوه های پیچیده به درمانگریهای همزمان و یا مکمل اقدام کرد.

منبع: کتاب روانشناسی مرضی تحولی /از کودکی تا بزرگسالی ،جلد اول،تالیف مرحوم دکتر پریرخ دادستان
    Last edited by ascension; 30-01-2011 at 21:44. دليل: حواسپرتی

4. 2 کاربر از ascension بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •