تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 48

نام تاپيک: خرید mp3 player ساده

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

شرمنده اشتباه کردم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظرم میرسید یه مدل تو این سری بود که تو همین حدود 30 ساعت شارژ نگه میداشت یا دیگه تولید نمیشه یا با چیز دیگه اشتباه گرفته بودم.
    ا
    Last edited by peaceful1; 23-02-2011 at 15:24.

2. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه your_star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    City Of The RAIN

پيش فرض

نمی دونم روی چه حسابی میگین که این مدل شارژ فوق العاده ای داره. ممکنه مدلهای دیگر سونی قابلیت شارژ بالایی داشته باشند ولی این مدل را من از فروشنده هم که پرسیدم همین حرف را به من زد. البته یک مزیت بسیار عالی که این مدل دارد این است که ظرف 3 دقیقه برای یک ساعت پخش موزیک شارژ می شود.
    به هر حال خوشحال می شوم اگر در مورد همین مدل سونی تجربه دیگری دارید به من هم بگویید

ضمنا اگر کسی جایی در شیراز سراغ داره که +sansa clip داشته باشه به من هم خبر بده
    دوست من این مدل پلیر سونی 17 ساعت پخش داره که تو این رده ی مینی پلیرها بهترینه.
    اگه میخوای بهترین پلیر از لحاظ عمر باتری رو بگیری iriver e30 رو بگیر 8 گیگ 100 تومن با 52 ساعت پخش مداوم.
    e150 ای که پیسفول جان میگه هم خوبه اسلات کارت هم میخوره اما باتریش حدود 18 ساعت.
    اگر هم میخوای خرج خوب کنی sony NWZ-E453 بهترین انتخاب تو رنج 150 تومن هست با 30 ساعت پخش مداوم.
    باتری سانسا تعریفی نداره.به عنوان یه پلیر اصلی توصیه نمیکنم.(نهایت 15 ساعت)
    Last edited by your_star; 24-02-2011 at 05:06.

4. این کاربر از your_star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    City Of The RAIN

پيش فرض

شرمنده اشتباه کردم
    کد:
    به نظرم میرسید یه مدل تو این سری بود که تو همین حدود 30 ساعت شارژ نگه میداشت یا دیگه تولید نمیشه یا با چیز دیگه اشتباه گرفته بودم.
    ا
    جد پدری همین مدل بود!
    این هم از تناقضات سونی البته که عمر باتری این سری داره آب میره
    walkman nw-e005

6. 2 کاربر از your_star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    ضمن تشکر از همه دوستان ضمنا یک مطلب دیگه هم هست که خیلی برام مهمه
    میخواهم که هر وقت پلیر را روشن می کنم، ادامه همانجایی که برای آخرین بار به آن گوش می داده ام پخش شود. این مورد شاید در شنیدن موسیقی خیلی مهم نباشد ولی برای آموزش زبان مهم است.
    تا الان من از گوشی K750 برای این کار استفاده می کردم و خوبیش این بود که هر وقت گوشی را روشن می کردم دقیقا ادامه آخرین track را پخش میکرد
    آیا همه mp3 پلیرها این خصوصیت مورد نظر من را دارند یا نه؟ مخصوصا این را میخواهم در مورد +sansa clip بدانم. چون الان برادرم تهرانه و بهش گفتم که یکیش را برام پیدا کنه و بخره.
    لطفا راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست من این مدل پلیر سونی 17 ساعت پخش داره که تو این رده ی مینی پلیرها بهترینه.
    اگه میخوای بهترین پلیر از لحاظ عمر باتری رو بگیری iriver e30 رو بگیر 8 گیگ 100 تومن با 52 ساعت پخش مداوم.
    e150 ای که پیسفول جان میگه هم خوبه اسلات کارت هم میخوره اما باتریش حدود 18 ساعت.
    اگر هم میخوای خرج خوب کنی sony NWZ-E453 بهترین انتخاب تو رنج 150 تومن هست با 30 ساعت پخش مداوم.
    باتری سانسا تعریفی نداره.به عنوان یه پلیر اصلی توصیه نمیکنم.(نهایت 15 ساعت)
    مقدار شارژش خیلی برام مهم نیست. چون حد اکثر روزی دو سه ساعت بیشتر از آن استفاده نمی کنم. بیشتر راحتی استفاده برای یادگیری زبان برام مهمه

ضمنا یک نفر بهم پیشنهاد کرده iRiver T8/4GB بخرم با قیمت 57000 تومن. صرف نظر از قیمتش به نظرتون این می تونه یک گزینه مناسب باشه؟
    همونطور که توی پست قبلی گفتم این برام خیلی مهمه که بتونم ادامه فایل قبلی را بعد از روشن کردن مجدد گوش کنم
    لطفا من را راهنمایی کنید. ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تا حالا iRiver E50، iRiver T8، Sony NWZ-B153F و Sansa clip+ بهم پیشنهاد شده. کسی هست که از همه اینها استفاده کرده باشه و بهم بگه کدوم یکی از اینها بیشتر به دردم میخوره. ضمنا اگه گزینه دیگه‌ای هم سراغ دارید بهم معرفی کنید؛ لطفا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    میخواستم دوباره از شما نظر خواهی کنم و در مورد mp3 player مورد تایید شما بپرسم. با اینکه معیارهای دستگاه پخش مورد نظر خود را قبلا هم نوشته ام، باز هم برای یادآوری همه آنها را به صورت یکجا مینویسم.

1- اول از همه این را بگویم که عمده استفاده من از mp3 player برای یادگیری زبان است. بنابر این استفاده من از دکمه‌های play و pause خیلی زیاد است و باید خوش دست باشد و فاصله دکمه‌ها اینقدر به هم نزدیک نباشد که دکمه‌ها اشتباهی زده شود. و ضمنا دستم هم خسته نشود. یعنی از لحاظ اصول ارگونومی مشکلی نداشته باشد آخه روزی دو سه ساعت، mp3 player توی دستم است و باید مرتبا دکمه play و pause را فشار بدهم.
    2- مدت زمان نگهداری شارژ، قابل قبول باشد.
    3- به سرعت شارژ شود
    4- پیدا کردن فایلها در آن راحت باشد
    5- بشود فایلها را دسته بندی و برای آن play list درست کرد
    6- درست است که برای موسیقی از آن استفاده نمی‌کنم ولی نمیخواهم صدای انکرالاصوات از خود تولید کند. بنابر این کیفیت صدا هم برام مهمه. البته نه آنقدر مهم، مثل کسانی که حساسیت گوششون به فرکانسهای مختلف صدا و مقامات مختلف موسیقی زیاد است.
    7- کار کردن با آن راحت (user friendly) باشد
    8- اگر رادیو و امکان ضبط کردن (صدا و رادیو) داشت که چه بهتر؛ ولی اگر هم نداشت خیلی برام مهم نیست.
    9- ضمنا قیمتش هم گرون نباشه. یک چیز ارزون و دم دستی ولی بادوام میخوام
    10- برام مهمه که در موقع روشن کردن پلیر، پخش فایل صوتی دقیقا از آنجایی که بار آخر به آن گوش میداده ام شروع شود. مثلا اگر قبلا به یک فایل 30 دقیقه‌ای گوش میداده ام و مثلا بعد از دقیقه 15 پخش، شارژ پلیر تمام شد یا آن را خاموش کردم، بعد از روشن کردن مجدد، فایل صوتی از همان دقیقه 15 شروع به پخش نماید. (گوشیهای سونی اریکسون این گونه هستند)
    11- کوچک و جمع و جور باشد
    12- اگر مثل +sansa clip کلیپ برای زدن سر جیب داشته باشد که خیلی هم عالی میشه. چون بیشتر مواقع در هنگامی که سوار تاکسی یا اتوبوس هستم دارم زبان کار میکنم و نمیخوام موقع پرداخت کرایه، پلیر از دستم بیفته. این مشکل، موقعی که از موبایل سونی اریکسون استفاده میکردم زیاد برام پیش میومد. به خاطر همین هم تا حالا چند تا هندزفری خراب کردم (همشون سیمشون قطع شد)، البته خود گوشی هم از خط و خش و ضربه در امان نموند

چون من الان در دوره آزمایشی هستم خیلی طول می‌کشد تا مطلب من تایید و در فروم درج شود بنابراین سعی کنید طوری من را راهنمایی کنید که. از این بابت عذرخواهی میکنم.
    برادرم تا صبح یکشنبه تهرانه و خیلی عجله دارم که بتونم یک گزینه خوب برای کارم پیدا کنم.
    خیلی ممنون میشم اگر سریع بهم پاسخ بدین، همونطور که تا حالا این کار را کردید
    لطفا یک جوری من را راهنمایی کنین که ابهاماتم بیشتر نشه، نیاز به سؤال مجدد نداشته باشم و بتونم به سرعت و ظرف یکی دو روز آینده تصمیم مناسبی بگیرم
    باز هم از شما ممنون و سپاسگزارم

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

سلام
    ضمن تشکر از همه دوستان ضمنا یک مطلب دیگه هم هست که خیلی برام مهمه
    میخواهم که هر وقت پلیر را روشن می کنم، ادامه همانجایی که برای آخرین بار به آن گوش می داده ام پخش شود. این مورد شاید در شنیدن موسیقی خیلی مهم نباشد ولی برای آموزش زبان مهم است.
    تا الان من از گوشی K750 برای این کار استفاده می کردم و خوبیش این بود که هر وقت گوشی را روشن می کردم دقیقا ادامه آخرین track را پخش میکرد
    آیا همه mp3 پلیرها این خصوصیت مورد نظر من را دارند یا نه؟ مخصوصا این را میخواهم در مورد +sansa clip بدانم. چون الان برادرم تهرانه و بهش گفتم که یکیش را برام پیدا کنه و بخره.
    لطفا راهنمایی کنید
    مقدار شارژش خیلی برام مهم نیست. چون حد اکثر روزی دو سه ساعت بیشتر از آن استفاده نمی کنم. بیشتر راحتی استفاده برای یادگیری زبان برام مهمه

ضمنا یک نفر بهم پیشنهاد کرده iRiver T8/4GB بخرم با قیمت 57000 تومن. صرف نظر از قیمتش به نظرتون این می تونه یک گزینه مناسب باشه؟
    همونطور که توی پست قبلی گفتم این برام خیلی مهمه که بتونم ادامه فایل قبلی را بعد از روشن کردن مجدد گوش کنم
    لطفا من را راهنمایی کنید. ممنون میشم
    سلام دوستان عزیز
    میخواستم دوباره از شما نظر خواهی کنم و در مورد mp3 player مورد تایید شما بپرسم. با اینکه معیارهای دستگاه پخش مورد نظر خود را قبلا هم نوشته ام، باز هم برای یادآوری همه آنها را به صورت یکجا مینویسم.

1- اول از همه این را بگویم که عمده استفاده من از mp3 player برای یادگیری زبان است. بنابر این استفاده من از دکمه‌های play و pause خیلی زیاد است و باید خوش دست باشد و فاصله دکمه‌ها اینقدر به هم نزدیک نباشد که دکمه‌ها اشتباهی زده شود. و ضمنا دستم هم خسته نشود. یعنی از لحاظ اصول ارگونومی مشکلی نداشته باشد آخه روزی دو سه ساعت، mp3 player توی دستم است و باید مرتبا دکمه play و pause را فشار بدهم.
    2- مدت زمان نگهداری شارژ، قابل قبول باشد.
    3- به سرعت شارژ شود
    4- پیدا کردن فایلها در آن راحت باشد
    5- بشود فایلها را دسته بندی و برای آن play list درست کرد
    6- درست است که برای موسیقی از آن استفاده نمی‌کنم ولی نمیخواهم صدای انکرالاصوات از خود تولید کند. بنابر این کیفیت صدا هم برام مهمه. البته نه آنقدر مهم، مثل کسانی که حساسیت گوششون به فرکانسهای مختلف صدا و مقامات مختلف موسیقی زیاد است.
    7- کار کردن با آن راحت (user friendly) باشد
    8- اگر رادیو و امکان ضبط کردن (صدا و رادیو) داشت که چه بهتر؛ ولی اگر هم نداشت خیلی برام مهم نیست.
    9- ضمنا قیمتش هم گرون نباشه. یک چیز ارزون و دم دستی ولی بادوام میخوام
    10- برام مهمه که در موقع روشن کردن پلیر، پخش فایل صوتی دقیقا از آنجایی که بار آخر به آن گوش میداده ام شروع شود. مثلا اگر قبلا به یک فایل 30 دقیقه‌ای گوش میداده ام و مثلا بعد از دقیقه 15 پخش، شارژ پلیر تمام شد یا آن را خاموش کردم، بعد از روشن کردن مجدد، فایل صوتی از همان دقیقه 15 شروع به پخش نماید. (گوشیهای سونی اریکسون این گونه هستند)
    11- کوچک و جمع و جور باشد
    12- اگر مثل +sansa clip کلیپ برای زدن سر جیب داشته باشد که خیلی هم عالی میشه. چون بیشتر مواقع در هنگامی که سوار تاکسی یا اتوبوس هستم دارم زبان کار میکنم و نمیخوام موقع پرداخت کرایه، پلیر از دستم بیفته. این مشکل، موقعی که از موبایل سونی اریکسون استفاده میکردم زیاد برام پیش میومد. به خاطر همین هم تا حالا چند تا هندزفری خراب کردم (همشون سیمشون قطع شد)، البته خود گوشی هم از خط و خش و ضربه در امان نموند

چون من الان در دوره آزمایشی هستم خیلی طول می‌کشد تا مطلب من تایید و در فروم درج شود بنابراین سعی کنید طوری من را راهنمایی کنید که. از این بابت عذرخواهی میکنم.
    برادرم تا صبح یکشنبه تهرانه و خیلی عجله دارم که بتونم یک گزینه خوب برای کارم پیدا کنم.
    خیلی ممنون میشم اگر سریع بهم پاسخ بدین، همونطور که تا حالا این کار را کردید
    لطفا یک جوری من را راهنمایی کنین که ابهاماتم بیشتر نشه، نیاز به سؤال مجدد نداشته باشم و بتونم به سرعت و ظرف یکی دو روز آینده تصمیم مناسبی بگیرم
    باز هم از شما ممنون و سپاسگزارم
    تا حالا iRiver E50، iRiver T8، Sony NWZ-B153F و Sansa clip+ بهم پیشنهاد شده. کسی هست که از همه اینها استفاده کرده باشه و بهم بگه کدوم یکی از اینها بیشتر به دردم میخوره. ضمنا اگه گزینه دیگه‌ای هم سراغ دارید بهم معرفی کنید؛ لطفا
    دو قابلیت اصلی که گفتید همه برند های مطرح دارند
    1 resume
    2 playlist هم همشون داره ولی بر اساس نوع سبک موسیقی چینش میکنه
    تو این ها + clip رو من که از همه بیشتر همه جا رو زیر رو رو کردم الان یه دونه هم نمیتونم پیدا کنم چه برسه به یکی که تو یه محدوده زمانی کوتاه بخواد پیدا کنه
    فقط سونی تو مدت کوتاه شارژ طولانی میشه این قابلیت تو بقیه به میلی آمپر ساعت شارژی که استفاده میکنی داره
    حتما پلیری بگیر که قابلیت اتصال MSC داشته باشه
    فکر کنم یکی از مدل های زیر برای شما مناسب باشه
    irever T8
    NWZ-B153F 4G
    اگه با اندازه سونی که تو پست قبل دوستمون گفتند مشکل نداری به نظر میاد کار کردن باهاش راحت باشه
    sony NWZ-E453
    Last edited by peaceful1; 27-02-2011 at 07:28.

12. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

پیسفول جان از راهنمایی شما بینهایت سپاسگزارم

اول اینکه برادرم میگه که یک جا پیدا کرده که +sansa clip را داره

و دوم اینکه البته یک جایی بهش گفتن که اگر از گوشیهای سونی اریکسون استفاده می کنی میتونی Sony Ericsson MW600 Hi-Fi Wireless Headset بخری و ازش به عنوان ام پی تری پلیر استفاده کنی. البته نمیدونم سونی اریکسون مدلهای دیگری از هدستهای وایرلس داره یا نه. من که گشتم ولی چیزی پیدا نکردم.

مشخصاتش هم توی لینک زیر نوشته شده

کد:
    نظر شما چیه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    City Of The RAIN

پيش فرض

اینها هم نظر منه:

با ابعاد کوچیک و هزینه ی کمتر از 100 عمر باتری خوب:
    Sony b153f
    iriver t8
    با ابعاد معمولی هزینه ی بیشتر از 100 عمر باتری زیاد:
    iriver e30
    Sony NWZ-E453

15. این کاربر از your_star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •