تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 13 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 128

نام تاپيک: همه چیز در مورد قهوه

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام برای درست کردن اسپرسو طعم این قهوه جوش های روی گاز که معروف به دو تیکه هست با دستگاه برقی اسپرسو ساز خیلی فرق میکنه؟ اونقدری هست که هزینه زیاد دستگاه رو توجیه کنه؟

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام برای درست کردن اسپرسو طعم این قهوه جوش های روی گاز که معروف به دو تیکه هست با دستگاه برقی اسپرسو ساز خیلی فرق میکنه؟ اونقدری هست که هزینه زیاد دستگاه رو توجیه کنه؟
    قاعدتا اماده کردن اسپرسو با دستگاه معنی پیدا میکنه بله تفاوت خیلی زیاده...

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

قهوه را تلخ بخوریم یا شیرین ؟

بسیاری از مطالعات قبلی نشان داده اند که قهوه در پیشگیری از بیماری های قلبی- عروقی، سرطان ها و آلزایمر نقش دارد.در بسیاری از کشورها، افراد روز خود را با نوشیدن قهوه آغاز می کنند. قهوه به دلیل دارا بودن کافئین، موجب بهبود فعالیت مغز، افزایش تمرکز و مقابله با خستگی می شود .

علاوه بر این بسیاری از مطالعات قبلی نشان داده اند که قهوه در پیشگیری از بیماری های قلبی- عروقی، سرطان ها و آلزایمر نقش دارد.
    تحقیقات جدید انجام شده در اسپانیا نشان می دهد در صورتی که به همراه یک فنجان قهوه، یک قاشق چای خوری شکر نیز مصرف شود، تاثیر آن بر مغز به مراتب بیشتر خواهد بود. در واقع این مطالعه نشان داد که نوشیدن یک فنجان قهوه کافئین دار به همراه یک قاشق چای خوری شکر، به آماده سازی مغز برای فعالیت ها و مسئولیت های روزانه کمک قابل ملاحظه ای کرده و موجب افزایش توجه، تمرکز و بهبود حافظه می گردد.
    برای انجام این مطالعه 40 داوطلب انتخاب شده و به سه گروه تقسیم گردیدند. پژوهشگران به این افراد قهوه با شکر، قهوه بدون شکر و شکر تنها داده و سپس از آنها اسکن مغزی تهیه کردند.
    نتایج نشان داد که مصرف هم زمان قهوه با شکر بیشترین اثر را بر فعالیت مغزی داشته است.
    شرح و نتایج این مطالعه در نشریه روانشناسی به چاپ رسیده است .

4. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه wolfomid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ببخشید یه سوال داشتم
    من قهوه ساز اسپرسو ویداس دارم
    بخار هم داره
    میخواستم ببینم آیا قهوه ساز اسپرسو سازهای مدلهای بالا با مدلهای خونگی ک میگن قدرت بخارش 15 باره ولی مثلا واسه من 4 باره فرقی میکنه توی طعم و ساخت قهوه؟
    آخه هر چی من قهوه درست میکنم کف نمیکنه !!!!
    من امروز نمایشگاه قهوه بودم از مسئول های قهوه پرسیدم یکی میگفت باید قهوه اسپرسو باشه یکی میگفت ب هر دوتا (قهوه و قهوه ساز) مربوطه
    یکی میگفت باید شیر رو با بخار حرارت بدی با دستگاهت بعد با قاشق کف روش روو بریزی روی قهوه بعد شیر رو آروم بریزی تا قهوه با کف شیر داشته باشی!! خلاصه کدوم درسته؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

داشتم تو اینترنت چرخ می زدم برای خرید قهوه یکی دو جا گیر آوردم(از زور تنبلی حوصله رفتن به همون چهارراه استانبول که قبلاً می رفتم برای خرید رو ندارم.آخه خونمون اسلامشهره)
    گفتم بذار تو p30w و هم بگردم دیدم ای دل غافل خودم اینجا تاپیک زده بودم که...
    خوب عزیزان گرامی کسی هست که جای مطمئنی رو برای خرید قهوه سراغ داشته باشه؟آخه شماره تلفن اون جایی که قبلاً می خریدم رو ندارم
    ضمناً تقریباً شش ماهی هست که نخوردم!!!چرا؟کمی تپش قلب داشتم با عیال رفتیم دکتر دکتره هم زرتی گفت قهوه می خوری نخور!من هم تو خونه تحریم شدم از خوردن قهوه

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من عاشق قهوه هستم . بسیار بسیار لذت بخشه برام . و همچنین ارامش بخش .

بهترین قهوه ای که دوست دارم قهوه کاپوچینو هست . با خامه و شیر و شکر (البته به مقدار خیلی خیلی کم )

بیشتر تو شب های سرد برفی و یا بارونی که رعد و برق میزنه و داره بارون یا برف میاد و من تو خونه هستم میشینم لب پنجره و قهوه رو با لذت بیشتر میخورم ..... اینجوری لذت خوردنش 10 برابره

8. 2 کاربر از ziba12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

منم هر روز قهوه با شیر و شکر میزنم تو رگ ! خیلی خوبه ، خستگی رو از آدم دور میکنه ...

10. 3 کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من هنوز خریدم را انجام ندادم البته یک جای خوب پیدا کردم اما بین خرید قهوه ترک و فرانسوی موندم.
    دلایل شک بین این دو:
    قهوه ترک کافئین بیشتری داره و این هم خوبه هم بد.زیادیش برای منی که سر دردهای زیادی دارم خوبه و از اون طرف چون مشکل قلبی دارم شاید ضرر داشته باشه
    قهوه فرانسوی هم دستگاه می خواد و اجازه ندارم برای قهوه از این خرج ها کنم!!و البته شنیدم طعم بهتری هم داره

12. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال + f.a.r.i's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اقا فقط قهوه ترک ...معرکست ... فقط نمیدونم وقتی شکر میریزم حالم بد میشه ......

14. این کاربر از + f.a.r.i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من هرروز یک فنجون قهوه میخورم و واقعا شادم میکنه .
    ولی یک سوالی که برام مطرحه اینه که میزان کافیین در قهوه ای که به اصطلاح روی گاز درست میشه که بهش ترک میگیم با moka pot و اسپرسو چه تفاوتی هست و کدوم میزان کافیین بیشتری دارن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •