تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 31 از 31

نام تاپيک: راهنماييم كنيد ! ويندوز 7 نصب كنم يا نه ؟

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

عجب!
    بازیو تو اکسپی اجرا میکنه
    بعد تو سون اجرا نمیشه؟
    کاربر رو شما داری از تست کردن میندازی
    مشکل کل فروم اینه که توقعات پایین کاربرای معمولی رو اصلا نمیبینند و همیشه طوری پیشنهاد میدن که ایده آل ترینه
    و بهترینه
    بازم میگم این بازی برای اجرا در سون با همین 1 گیگابایت به شرط نداشتن نرم افزارهای سنگین هیچ فرقی با xp نداره
    اگر تو اکسپی لگ نداره تو سون هم نداره اگر هم داشته باشه اونقدر کمه که فقط به چشم کاربرای حرفه ای میاد
    تیک
    enable frame skiping
    wait for vsync
    بزنید
    این مقایسه ی شما رو حتی بین ویندوز 98 و XP هم نمیکردند. دوست عزیز ما هم قبول داریم ویندوز Seven سبکه ولی به این سبکی که شما میگین باید ویندوز از سبکی روی هوا معلق بشه.
    من همین الان رم هامو خارج کردم و با یک گیگابایت هم PES10 و هم 11 رو تست کردم.
    خواستید از Frame Rate براتون Log میزارم که ببینید اونقدر پایینه که اصلا نمیشه بازی کرد.
    مشخصات سیستم من:
    Amd Athlon X2 5200 - OverClock 5800
    Gigabyte 9500GT - OverClock 18/5%
    Ram 1 GB - که برای تست کمش کردم.

سایتهایی به همین منظور هستند که مشخصات سیستم شما رو میگیرند و منطقی بررسی میکنند که میتونید بازی رو اجرا کنید یا خیر.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما هم میتونید تست کنید که رم 1 گیگابایت فقط 44 درصد نیاز بازی رو رفع میکنه. البته اگر فرض کنیم ویندوز خودش تمام یک گیگابایت رو دو دستی تقدیم بازی کنه که در ایده آل ترین شرایط ویندوز 7 کمتر از 300 مگابایت نمیتونه اشغال نکنه.
    شما ویندوز 7 رو با XP مقایسه نکن. من ویندوز XP رو براحتی روی سیستم با 64 مگابایت رم و گرافیک 8 مگابایتی نصب کردم.
    اگر ویندوز 7 نصب میشه روی سیستمی با چهار برابر سیستم بالا شما به من بگین.
    مشکل کل فروم اینه که توقعات پایین کاربرای معمولی رو اصلا نمیبینند و همیشه طوری پیشنهاد میدن که ایده آل ترینه
    و بهترینه
    یکم واقع بین باشید ببینید هنگ و کرش و لگ و این چیزا برای کسی خوبه. کاربر اگر بخواد تست کنه و ریسک کنه که تاپیک نمیزنه. داره میپرسه و ما هم نظرات صحیح خودمون رو میگیم که ثابت شده. اثباتش هم گوگل و هزار تا سایت دیگه. خب شما میتونید ببینید نظر مایکروساف در این مورد چیه؟

مایکروسافت حداقل رم 1 گیگابایت برای ویندوز 7 خواسته.
    کد:
    و یک هشتم اون رو برای ویندوز XP
    کد:
    البته پایین ترین نسخه ی ویندوز 7 یک گیگابایت رم میخواد و بالاترین نسخه ی XP فقط 128 مگابایت میخواد.

قضاوت با خودتون.
    Last edited by ebicross; 13-12-2010 at 22:41.

2. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •