خوب من جطوری عکسی رو که باز نمیشه واست بزارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی اگه من یه ویندوز سون نصب کنم و این کارا رو دوباره انجام بدم درست میشه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
خوب من جطوری عکسی رو که باز نمیشه واست بزارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی اگه من یه ویندوز سون نصب کنم و این کارا رو دوباره انجام بدم درست میشه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
ببین دوست من ، جطوری عکسی رو که باز نمیشه واست بزارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
حالا اگه من ویندوز سون نصب کنم و این کارا رو انجام بدم درست می شه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
یکی از همون عکس هایی را که باز نمیشه توی یه سایت آپلود ، آپلود کن ولینک را اینجا بذار
چند تا سایت واسه آپلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
iranho0 جان، از عکسی که گذاشتی مشخصه که اصلا اجازه Encrypting File System وجود نداره برات، قبل از اینکه راه های Manual رو انجام بدیم برنامه ای که براتون Upload کردم دانلود کنید (Advanced EFS Data Recovery Pro 4.02) سریال برنامه هم گذاشتم؛ احتمال زیاد این کارتون رو راه می اندازه، برنامه های دیگه هم هست ولی این حجمش کمه، شاید براتون راحت تر باشه.
اگه این هم نتونست بگین تا راه های دیگه رو امتحان کنیم. بالاخره درست میشه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
فکر کنم شما مالک اون فایل نیستین . اگه ادمین باشی میتونی مال خودت بکنی و بعد از انکریپ در بیاریش. این روش مالک شدن فایله:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
ببین از نظر سیستم عاملی، هیچ روشی وجود نداره که بشه بازشون کرد!
از نظر سیستم عامل فقط صاحب اون عکسها و Data Recovery Agent میتونن اونا رو باز کنن.
راه ساختن Data Recovery Agent رو هم که بهت گفتم! اما دیدی که کار نکرد! دلیلش هم اینه که Recovery Agent فایل هایی که از اون به بعد Encrypt بشن رو میتونه باز کنه.
بنابراین فایلهای شما رو نمیشه باز کرد! (مگر اینکه کسی نرم افزار خیلی خاصی داشته باشه که تونسته باشه ویندوز رو دور بزنه)
Last edited by Amir Varasteh; 26-09-2010 at 00:52.
البته این موضوع چندین بار تو فروم مطرح شده و تا به حال کسی نتونسته این فایلها رو بعد تعویض ویندوز باز کنه
ولی علت اینکه از اول این تاپیک ها رو اینجا نگفتم می خواستم ببینم آخرش این موضوع حل میشه یا نه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Dew Drop; 26-09-2010 at 00:00.
سلام دوست من میشه در مورد این نرم افزار توضیح بدی طرز کارش ، من بلد نیستم ، این مال فایلهای با پسوند cer نیست
سلام دوست عزیز شما که لطف کردی و این لینک رو گذاشتی
میشه لطف کنی من رو راهنمایی کنی ، تو توضیحات این لینک نوشته شده که باید راست کلیک کنم و بعد گزینه security رو بزنم ، من باید روی چی راست کلیک کنم ، اصلا توضیحش کامل نیست ، من نمیدونم باید رو چی راست کلیک کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------
سلام سیاوش جان ، این فایلی رو که گفتی من اجرا کردم و کاری رو که گفتی انجام دادم ، اما بلد نیستم باهاش کار کنم ، میشه بگی چطوریه ، باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رو فایل مورد نظر راست کلیک کنین دیگه. تو خصوصیاتش یه جاهایی باید تغییر کنه.
ببینید من ویندوز قبلیم رو که عوض کردم مثل دوستم مشکل داشتم و تو بعضی فلدرها دسترسی نداشتم که کپی پیست کنم. با تغییر دادن مالکیت اون فایلها که به جای اسم یوزر خودم ، یه چیزی نوشته بود و علامت تعجب زده بود، مشکل حل شد و اون فولدر ها مال من شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)