تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 42

نام تاپيک: اهدای عضو!

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

تا آنجاییکه من می دانم جسد های مورد استفاده در سالن های تشریح ایرانی و کلا مسلمان نیستند و همه وارداتی می باشند . البته در زمان ما اینطور بود الان را دقیقا نمیدانم .
    از نظر دینی مجوز برای تشریح جسد مسلمان صادر نمی شد .

2. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

ما هم ثبت نام کردیم.
    خیلی کار خوب و خداپسندانه هست!
    اگه اهدا نکنی خب میره زیر خاک میپیوسه ، پس چه بهتر که بزاری کس دیگه چند سال بیشتر زندگی کنه!

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

سلام با تشکر از تاپیک ارزشمند!
    درابتدا با چند تا سوال آغاز می‌کنم و فکر می کنم که همین پاسخگویی به سوالات سرآغاز خوبی برای این بحث می‌باشد.
    1) شما نظرتون دراین مورد که افراد در زمان حیات خودشون میرن و کارت اهدای عضو میگیرن چی هستش؛ موافق این کار هستسد یا مخالف؟ دلیل موافقت یا مخالفت خودتون رو بیان کنید؟

2) اگر خدایی نکرده خدایی نکرده زمانی اتفاقی برای یکی از عزیزانمون پیش بیاد (بازم میگم خدایی نکرده) و امکان اهدای عضو باشه شما چه عکس العملی دارید؟ آیا به این کار موافق هستید یا مخالف؟ دلیل موافقت یا مخالفت خودتون رو بیان کنید؟

3) زمانی که چنین برنامه هایی توسط تلویزیون پخش میشه و خانواده اهداکننده و دریافت کننده رو نشون میده، تاحالا شده که به این مورد کمی فکر کنید؟ و اینکه دوست داشتید که جای کدوم یک از این افراد باشید؟
    1- اینکار از نظر علمی و منطقی و شرعی و عرفی کار درست و پسندیده ای هست.پس واقعا دلیلی برای مخالفت نمی ماند

2-واقعا برای من سخته که بخوام برای کسی تصمیم بگیرم.خوشبختانه فعلا من تنها تصمیم گیر راجع به کسی نیستم و امضای من وسط چند امضا خودش خیلی برام تسکینه

3-راستش من خودم اصلا دوست ندارم پر کنم.نه به خاطر ترس یا بی ارزش دونستن اینکار
    دلیلش اینه که این احساس یه جورایی بهم دست میده که انگار دارم برای مرگ طبیعی آماده میکنم خودم رو. و من اصلا نمی خوام به مرگ طبیعی بمیرم

با صداقت کامل میگم که:
    1-موافقم.دلیلشم اینه که

3-نه فکر نکردم.یه بار تیلویزیون یه مستندی رو در همین مورد نشون داد.یه دختری بود که قلبش رو داده بودن به یه پسره پولداری.از پسره تو بیمارستان 24 ساعت فیلم و عکس و مصاحبه و این حرفا.بعدش پسره روزای آخری که تو بیمارستان بود گفت :
    شب بعد از پیوند خواب دیدم که اومده رو سینه ام نشسته و میگه قلبم رو پس بده و میخواسته دستشو بکنه تو و قلبشو بکشه بیرون.
    اینو که شنیدم که ناراحت شدم که یه آدم چقد میتونه ناسپاس باشه که یه همچین حرفی بزنه.
    الانم فکر میکنم اگه قراره اعضای من به یه همچین کسی پیوند بخوره واسم مهمه یا نه . مهمه از این لحاظ که حیفه زندگی واسه آدمای مغرور و از خود رازی.مهم نیست از این لحاظ که :
    من کاری رو که میدونم درسته انجام میدم و به هیچ وجه مهم نیست نتیجه اش چی میشه!
    [/RIGHT]
    شک نکنید که اینها حاصل توهمات اون پسر بوده و یک نوع از انواع خوابها همین هست.خوابی که برگرفته از مسائل روزمره ما و مخصوصا مشکلاتی که باهاش درگیر هستیم بوجود میاد
    من حتی 1% هم اینو رویای صادقه و یا حرف اون دختر نمی دونم.همونطوری که می دونید آدم تا میمیره می فهمه چقدر وضعش خرابه و در به در دنبال اینه که پرونده اعمالش مثبت تر بشه(که اصلا خواب مطرح شده در تناقض با این اصله)

5. این کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

3-راستش من خودم اصلا دوست ندارم پر کنم.نه به خاطر ترس یا بی ارزش دونستن اینکار
    دلیلش اینه که این احساس یه جورایی بهم دست میده که انگار دارم برای مرگ طبیعی آماده میکنم خودم رو. و من اصلا نمی خوام به مرگ طبیعی بمیرم
    چرا مرگ طبیعی نباشه؟
    کی گفته این مرگ طبیعیه؟ مرگ مغزی؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    far away from here

پيش فرض

ای بابا مگه نخوندی پست اول رو؟
    امضای منم ندیدی؟

بابا عزیر من برو توی سایت w w w . e h d a . i r فرم عضویت رو پر کن دیگه

آره نديدم شرمنده
    عجله داشتم فوري off شدم،ممنون از لطفتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دزفول

پيش فرض

اهدای عضو یکی از بهترین راهها برای آثار ما تاخر ماست بنظر من این کار از بهترین اعمال هستش

9. این کاربر از gatozo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

خیلی بده خانومم میگه من اجازه نمیدم
    کارت رو دارم ولی اون میگه من اجازه نمیدم
    خیلی سخته که بتونی بول کنی ولی باید به این فکر کرد که چه شود برات کلی کمکه اون ور

داره خودمونی میشه hirad_g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اصفانی دارم میشم...

12

سلام...
    فک کنم امشب ( یا بهتر بگم صبح ) مفیدترین کار تمام عمرمو کرده باشم. فرمو پر کرم.همین الان تموم شد. درخواست کارتمو دادم. راستش یک حس عجیب دارم. شاید ترس شاید امید هیجان... نمی دونم چطور توصیفش کنم. عجیبه اولش نفسم بالا نمی اومد نمی تونستم روی پام وایستم ولی حالا بهترم. راستش به هیچ کس هنوز چیزی نگفتم. درسته که چند سال پیش داداشم درخواست داده بود و اومد خونه گفت ولی من مثل همیشه دوری کردم از این مسائل. اما حالا چی؟ شاید قسمت این بود امشب بیام اینجا تا ببینم تو این انجمن چند تا پزشک پیدا میشه. اما چشمم به این تاپیک بخوره. مثل دفعات گذشته برم تو سایت اهدا ولی اینبار اول عضو شم بعد بیام بیرون. خب اینم روزگار منه فکر کنم باید از Mo5tafa تشکر کنم به خاطر این تاپیک در مورد سوالای پست اولم جواباشو بعداً تو یک فرصت مناسب مینویسم چون دوست دارم هرچی بیشتر تو خودم باشمو فکر کنم... اما

من با خودم عهد میبندم که تا آخرین روزی که تو این انجمن فعالیت کنم توی امضام سایت اهدا رو معرفی کنم و هیچ وقت اونو پاک نکم. ( با اجازه به طور موقت از امضای Mo5tafa استفاده میکنم )

اگه از حرفام خوشتون نیومد لطفاً این بار چیزی بهم نگید بزارید تو همین حال و هوا باشم.
    Last edited by hirad_g; 21-09-2010 at 06:18.

12. این کاربر از hirad_g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alil1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    متغییر !!

پيش فرض

منم اهدا کردم !!!
    البته دوست دارم مثل سالوادور بشم !!! برگردم و ادامه ماجرا !!

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض باعث افتخاره

سلام...
    خب اینم روزگار منه فکر کنم باید از Mo5tafa تشکر کنم به خاطر این تاپیک
    ..من با خودم عهد میبندم که تا آخرین روزی که تو این انجمن فعالیت کنم توی امضام سایت اهدا رو معرفی کنم و هیچ وقت اونو پاک نکم. ( با اجازه به طور موقت از امضای Mo5tafa استفاده میکنم )

.
    باعث افتخاره که شما هم عضو شدید.
    بیشتر باعث افتاخره که از این امضا و این تصویر استفاده میکنی.
    اگر از این امضا خوشتون نمیاد میتونم یکی دیگه برای شما بسازم.
    خیلی خوشحال ام از این موضوع و خیلی خوشبختم که همچین سعادتی نصیبم شده.
    دیروز جواب کنکور اومد و دانشگاهی که میخواستم (علم و فرهنگ، تهران) قبول شدم، ممکنه کنی کمرنگ بشم اما حتما میام و سر میزنم.

15. این کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •