تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 12 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 112

نام تاپيک: Medal of Honor - نسخه Console

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انجین بازی همون آنزیل 3 مزخرفیه که بازیهای نه چندان سطح بالا از لحاظ گرافیک مثل gears و halo باهاش ساخته شدن ولی تو این مورد سازنده ها واقعا تغییراتی به اون دادن که خیلی پیشرفت کرده مثل سایه های پویا و بافت های حجم دار که واقعا عالی هستند
    درباره گیم پلی فکر نکنم بازی بدی باشه در ضمن دوستان لطف دارن و COD رو بیش از حد بزرگش میکنند
    در کل این چیزا نباید باعث بشه این بازی توپ رو از دست بدید
    !!!!

این Unreal 3 که دارید اینجوری در موردش صحبت می کنید جزو قویترین Engine ها ست. اکثر بازی هایی که از لحاظ گرافیکی فوق العاده هستن از این Engine استفاده می کنن
    Gears هم که حداقل شماره دومش که با همین Unreal 3 ساخته شده بود یکی از بهترین گرفیک ها رو داشت
    این بازی هم مطمئنا از لحاظ گرافیکی خیلی قویه....

2. 8 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

انجین بازی همون آنزیل 3 مزخرفیه که بازیهای نه چندان سطح بالا از لحاظ گرافیک مثل gears و halo باهاش ساخته شدن ولی تو این مورد سازنده ها واقعا تغییراتی به اون دادن که خیلی پیشرفت کرده مثل سایه های پویا و بافت های حجم دار که واقعا عالی هستند
    درباره گیم پلی فکر نکنم بازی بدی باشه در ضمن دوستان لطف دارن و COD رو بیش از حد بزرگش میکنند
    در کل این چیزا نباید باعث بشه این بازی توپ رو از دست بدید
    halo کجا با موتور آنریل ساخته شده؟؟؟کجای این موتور مزخرفه....کجای گرافیک فوق العاده gears پایینه؟؟

با همین موتور آنریل بایوشاک و شماره جدید مورتال کمبات و borderlands و bulletstorm و .... ساخته شده... .

کافیه تریلر gears3 رو ببینید تا متوجه بشید گرافیک فوق العاده و کار کشیدن از یه موتور به بهترین وجه یعنی چه...... .

4. 8 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

halo کجا با موتور آنریل ساخته شده؟؟؟کجای این موتور مزخرفه....کجای گرافیک فوق العاده gears پایینه؟؟

با همین موتور آنریل بایوشاک و شماره جدید مورتال کمبات و borderlands و bulletstorm و .... ساخته شده... .

کافیه تریلر gears3 رو ببینید تا متوجه بشید گرافیک فوق العاده و کار کشیدن از یه موتور به بهترین وجه یعنی چه...... .
    مراد جان من اون پست رو ثانیه هایی بعد از ارسالش خوندم

همون چیزی که به خودم گفتم به تو هم میگم :
    بیخیال !

6. 6 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

لطفا پاک شود
    Last edited by The Rover; 13-10-2010 at 17:06.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

من نگفتم گرافیک مدال بده خیلی هم خوبه فقط گفتم آنریل عالی نیست و بازیاش از لحاظ گرافیک فوق العاده نیسنتد. برای مثال اگه به گیرز بگی عالی به کرایسیس چی باید بگی؟
    ولی با ارتقای این انجین میبینیم بازیای فعلی مثل مدال وگیرز 3 وضع کمی بهتری دارن با این حال هنوز تا گرافیک کرای انجین3 و .. خیلی فاصله داره!

موتور آنریل اتفاقا منعطف ترین و یکی از عالی ترین موتورهای بازی سازی و بدون شک موفقترین موتور این نسل هستش...... .

اشتباه شما در اینه که گرافیکی که این موتو واسه یه کنسول ساخته رو با یه موتوری که واسه pc ساخته مقایسه می کنی(خودشم واسه pc های فضایی نه pc معمولی)

اگر این آنریلی که الان واسه گیرز 3 همچین شاهکاری رو تو کنسول ایجاد کرده واسه pc بازی اختصاصی میزد(یا موتور rage ) شما الان به راحتی به کرای انجین متلک مینداختی........ .

لطفا دیگه این بحث رو تموم کنید........شده تاپیک موتور شناسی.
    Last edited by halflife g; 12-10-2010 at 17:58.

9. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex merccer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خدایی این بازی منو نا امید کرد گرافیک بازی در xbox افتضاح بود. هوش مصنوعی از اون بد تر.حتی بخش مولتی پلیر بازی هم چیز خاصی نبود و اصلا نمیشه در حد mw2 و bc2 به حساب آوردش . به نظر من برای اوقات بیکاری و تا زمانی که bf3 بیاد بدک نیست.

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

لطفا پاک شود

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

حق با شماست ولی رو کنسول هم شاهکارایی مثلgod of war و uncharted وجود داره که آنریل مقابلش هیچه
    قبول این بحث تمومه
    ولی حداقل اگه مدال رو با فراست بایت میساختند بهتر میشد
    دوست عزیز همه اینایی که شما گفتی رو من بازی کردم.......uncharted و gow بعد از gears2 اومدن.........بله گرافیک اونا از gears2 هم بهتره......ولی اولا با سخت افزار ps3 درست شدن دوما اونا نهایت ظرفیت کنسول رو به کار بسته بودن ولی تو آنریل هنوز با شماره 3 گیرز هم می بینیم که جا برای کار هست..... .

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

لطفا پاک شود

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این بحثو بی خیال بشید بهتره. این بحث موتور بازی ها بحث خیلی طولانی و تخصصیه. مطمئنا جاش توی این تاپیک نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •