متاسفانه واقعیت داره !
اما اینو نگفتم که نخرید همون طور که گفتم این دما مشکلی نداره حداقل از دید یک گیمر !
اما فقط کافیه باهاش 10 دقیقه مافیا 2 رو بزنید اونوقت به قدرت واقیه این کارت پی میبرید!
متاسفانه واقعیت داره !
اما اینو نگفتم که نخرید همون طور که گفتم این دما مشکلی نداره حداقل از دید یک گیمر !
اما فقط کافیه باهاش 10 دقیقه مافیا 2 رو بزنید اونوقت به قدرت واقیه این کارت پی میبرید!
درسته از نظر گرما مشکل داره ولی قویترین هستمن که پیشنهاد ندادم که بخره فقط گفتم قویترین کارت سینگل هست
بوگاتی ویرون هم گرونترین و میشه گفت جز پر مصرف ترین ماشین های حال حاضر دنیا هست!!!
پس میشه گفت بوگاتی هم ماشین بدی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
دوستان عزیز به موضوع و پست اول تاپیک دقت کنید ... دوستمون قصد مشاوره برای خرید یک کارت گرافیک تا 120 تومان رو داشت نه مقایسه چشم بسته دو برند
بیشتر از 30 پست در این تاپیک ارسال شده و همگی خارج از موضوع تاپیک ... دوستانی که به این بحث ها (ATI vs NVIDIA یا Intel vs AMD یا ...) علاقه دارن می تونن گروه اجتماعی برای اینکار ایجاد کنن. لطفا بحث های متفرقه و ادامه بحث های سایر تاپیک ها رو به تاپیک های دیگه نکشونید.
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)