تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 33 از 33

نام تاپيک: کیس تا 500

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام احسان جان ,چطوری خوبی عزیز؟
    به نظر من هم سیستم خوبیه ولی یه تغییر کوچیک میشه داد حالا به نظر خودتون بستگی داره.
    من وقتی باهاتون(rafael) صحبت کردم نمیدونستم که میخواید یک کولر جدا هم بخرید و نظر من اینه که به جای x4 965 یک x6 1055 با قیمت 215 بخرید و دیگه نیازی هم به خرید کولر جدا ندارید(چون اهل اور نیستید چندان مهم نیست و در اینده هم میتونید به سیستمتون اضافه کنید) و در مجموع اختلافش با سیستمی که تا الان پیشنهاد شده 16 تومن هست که فکر نمیکنم 16 تومن اینقدر مهم باشه.
    Last edited by sir payman; 09-09-2010 at 19:35.

2. این کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sina-star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ارومیه و تبریز

پيش فرض

سلام احسان جان ,چطوری خوبی عزیز؟
    به نظر من هم سیستم خوبیه ولی یه تغییر کوچیک میشه داد حالا به نظر خودتون بستگی داره.
    من وقتی باهاتون(rafael) صحبت کردم نمیدونستم که میخواید یک کولر جدا هم بخرید و نظر من اینه که به جای x4 965 یک x6 1055 با قیمت 215 بخرید و دیگه نیازی هم به خرید کولر جدا ندارید(چون اهل اور نیستید چندان مهم نیست و در اینده هم میتونید به سیستمتون اضافه کنید) و در مجموع اختلافش با سیستمی که تا الان پیشنهاد شده 16 تومن هست که فکر نمیکنم 16 تومن اینقدر مهم باشه.

بی معرفت اومدی مرخصی یه احوالی هم از ما میگرفتی
    -----------------------------------------------------------------
    x6 1055 قیمتش 225 تومنه و x4 965 قیمتش 180 تومن ! تا اینجا اختلافشون شد 45 تومن

در ضمن دوست من x6 1055 گرفته و خیلی ازش راضیه ولی بگفته خودش در حال لود کامل CPU صدای فنش خیلی اذیت کننده هست و به نظر من بازم باید بوفالو 100 رو بگیره.

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بی معرفت اومدی مرخصی یه احوالی هم از ما میگرفتی
    -----------------------------------------------------------------
    x6 1055 قیمتش 225 تومنه و x4 965 قیمتش 180 تومن ! تا اینجا اختلافشون شد 45 تومن

در ضمن دوست من x6 1055 گرفته و خیلی ازش راضیه ولی بگفته خودش در حال لود کامل CPU صدای فنش خیلی اذیت کننده هست و به نظر من بازم باید بوفالو 100 رو بگیره.
    سینا جان تازه دیشب رسیدم و تا ظهر هم خواب بودم
    البته قیمت 1055 رو بالا گفتی و با 215 به راحتی میتونی توی بازار ایران گیر بیاریش
    در کل شاید توی فول لود صداش زیاد بشه ولی من شخصا هیچ وقت قدرت رو فدای نویز نمیکنم و کولر هم چیزیه که هر وقت بخوای میتونی عوضش کنی ولی cpu به این شکل نیست

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •