ویدئو جدید از بازی اومده که داستان بازیو به طور مفصل توضیح میده:
83.9MB
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
61.9MB
کد:
16.5MB
کد:
حتما بگیرید قشنگه
یکمی از رومانس بازی هم نمایش داده میشه. فکر کنم با وجود ایزابلا کسی به فکر رومانس با یه نفر دیگه نمی افته .gif)
...........
به نظر من تا به اینجا با توجه به ویدئو ها و کلا اطلاعاتی که از بازی اومده دو تا نکته وجود داره:
1- گرافیک بازی نسبت به شماره قبلی خیلی پیشرفت نداشته و تقریبا همونه و یکمی بهینه شده و مشخصه که سعی شده برای این قسمت بازی زیاد وقت گذاشته نشه و روی قسمت های بیشتر تمرکز بشه. این هم خوب می تونه باشه هم بد. شاید به خاطر همین از بقیه رقیب های خود در این زمینه کمی عقب بیافته و مثل شماره قبلی بهترین گرافیک یه بازی نقش آفرینی رو نداشته باشه. که البته با توجه به زمان 2 ساله برای ساخت اون چیز عجیبی نیست.
2- بازی خیلی شبیه مس افکت شده و میشه گفت که همون مس افکت رو در یه فضا و محیط دیگه داریم می بینیم! یعنی روی اکشن بازی خیلی تمرکز شده و خیلی بهش اهمیت داده شد. دلیل اونم شاید اینه که مخاطبان بیشتری جذب بازی بشن و بازی فروش بیشتری بکنه و همچنین برای GOTY می تونه شانسش بیشتر باشه چون معمولا بازی های خیلی پیچیده برای بهترین بازی سال شانس خیلی زیادی ندارن.
اینم هم خوب می تونه هم بد. در مورد خوب بودنش که توضیح دادم که همون به خاطر مخاطب بیشتره. جنبه بد اون هم می تونه این باشه که اون قدر نقش آفرینی بازی کم شده باشه که طرفدارای کلاسیک رو راضی نکنه که این هنوز جای ابهام داره و اصلا مشخص نیست.
من خودم امید دارم که هر دو تا گروه رو راضی کنه. از یه سری نظر ها مثل مس افکت شده ولی از نظر کلی مثل اون بازی نیست چون شما مس افکت رو نگاه کنید از شماره اولش هم خیلی نقش آفرینی اون زیاد نبود و در شماره دو هم یکمی کمتر شده بود. در مورد این بازی هم من امیدوارم که یکمی کمتر شده باشه و هنوز از نظر نقش آفرینی غنی باشه و همون طور که قبلا گفتم سبک بازی یه جورایی هم نقش آفرینی کلاسیک باشه و هم اکشن نقش آفرینی!
پ.ن: سعی می کنم در مورد شخصیت های بازی هم به زودی توضیحاتی رو بذارم