تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 34 از 34

نام تاپيک: لطفا یکی مشکل سیستم نو من رو حل کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

هوالعلیم
    با سلام ، طبق عرایضی که دیروز داشتم گفتم که برنامه cpu-z یک برنامه کامل و مدونی نیست که بشه کاملا به محاسباتش اعتماد کرد عملیاتی که معمولا یک قطعه انجام میدهد به این ترتیب است اول ورود ولتاژ و درایو شدن قطعه ، دوم ارتباط سیگنالی و فرکانسی قطعه با بقیه قطعات و ارسال سیگنال IRQ به پرداژشگر و سوم ترانسفر دیتا سخت افزار شما اگردر هر یک از این سه عامل دچار نقص یا اشکال شود سیتم یا اصلا کار نمیکند یا به درستی کار نمیکند بنده وارد بحث تخصصی نمیشوم چون در حوصله شما نیست فقط برای متوجه شدن شما باید عرض کنم وقتی که CPU -Z بدون هیچ اشکالی سلامت RAM شما را اعلام میکند سلامت 2 بخش یعنی بخش ولتاژ جهت درایو شدن قطعه و بخش ارتباط فرکانسی را گزارش میدهد اما بخش ترانسفر دیتا را چک نمیکند البته این ضعف این نرم افزار است شما در خط ترانسفر دیتا به شماره STUD6 دچار اشکال شدید یعنی یکی از RAM های شما در قسمت ماژول حامل دیتا دچار اشکال است البته این اشکال بصورت تنها در سیستم دچار ایراد نمیکند یعنی هر کدام از RAM ها را بصورت تک تک وصل کنید سیستم دچار اشکال نمیشود وقتی که یکی از RAM های شما ماژول مورد بحثش سالم است و آن یکی دچار اشکال است RAM ها باهم بنا به نا سازگاری میگذارند و سیستم شما دچار اشکال میشود شما میتوانید با یک RAM دیگر RAM های خود را تک تک تست کنید و ببینید که RAM جدیدی که آوردید با کدام یک از RAM های شما دچار این اشکال میشود.
    موفق باشید
    مرسی از توضیحاتی که دادین ولی اخرش متوجه نشدم که با دو تا رم کار کنم یا فقط با یکی ؟ الان که دارم تایپ میکنم یکی رو گذاشتم و مشکلی هم نیست. ولی سرعت سیستم حس میکنم کمتر شده. بنظرت با ضرر یکی از رمها رو بفروشم؟ راستش به این نتیجه رسیدم سی پی یو amd خیلی سرعتش از Intel بیشتره چون یه سیستم هم وا سه سرکارم خریدم همین حدود 600 شد ولی اون خیلی سرعتش بیشتره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اشكاله سيستم شما يا از پاورتونه كه بايد قوي باش يا رم هاتود اول يكيشو درار اگه درست نشد رم هاي شما با مينتون همخواني ندارن.

3. این کاربر از morteza_22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اشكاله سيستم شما يا از پاورتونه كه بايد قوي باش يا رم هاتود اول يكيشو درار اگه درست نشد رم هاي شما با مينتون همخواني ندارن.
    پاورم 330 وات هست، با توجه به اینکه دو تا رم 2 گیگ و کار گرافیک هم GT 220 ( دو گیگ) هست بنظر شما توان این پاور کمه؟ فعلا" دارم با یکی از رمها کار میکنم و یکی رو الکی گذاشتم کنار تا دیگه ریست نشه اولین دفعه که روشن میکنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

احسان جان و دیگر اساتید، اینکاری که گفتی در مورد تغییر ولتاژ و افزایش FSB هر چی داخل بایوس گشتم اصلا گزینه ای به این نام نبود. فقط یه قسمت بود بنام MOTHER BORD VOLTAGE که این گزینه های زیر را داشت.
    CPU VCORE
    MCH CORE
    ICH
    I/O
    DRAM VOLTAGE

و هر کدام میزدی یه AUTO داشت و یک NORMAL و چند تا ولتاژ که میشد یکی رو انتخاب کرد و چیزی بنام MANUAL اصلا نداشت.حالا من تو کدام قسمت برم و چه ولتاژی رو انتخاب کنم و چکار کنم؟ جون من دقیقتر بگو تا این مشکلم حل شه، مواردی که شما گفتید بروی این مادربرد اصلا به اون شکل نیست و خیلی گشتم ولی واقعا نداره

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •