اندروید این 1.6 هست .....اون 2.1 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اندروید این 1.6 هست .....اون 2.1 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبول من فقط بايرن مونيخ رو بر ميدارم .حتما فایر جون....با لمپارد تا میتونم و زمان باشه از پشت 18 فقط بت گل میزنم
![]()
160% !به نظر شما با اومدن گوشی های جدید موتو.....xt720 ارزون میشه ؟ (کاری به بازار ایران ندارم....چون میخوام از دوبی بگیرم )
از همين الان افتش شروع شده . قيمت رو كه ميدوني حدود 530 دلار بود . با اومدن گوشي هاي جديدش تا يك ماه ديگه مطمئنن افت بيشتري ميكنه . يكم صبر كن پسر . xt720 گوشي آيندته. الان تو تهران 630 هم هست .
اون ايسر ليكوئيد هم گوشي خيلي خوبيه اما از هيچ لحاظ قابل مقايسه با گوشي هاي موتورولا نيست .
منم که چلسی
پس یعنی صبر کنم تا ارزون بشند ؟...ای خداااااااااا
![]()
سلام
دوست عزیز کی دیگه ان95 پیشنهاد میده؟
5800 هنوز خیلی قدیمی نیست و هنوزم فریم ور میاد براش.
در ضمن مقایسه دوربین هم تو گوکل سرچ کنید اکثرا باز تو دوربین ان82 گفتن بهتره.فیلمبرداریم که فکر کنم دیگه خودتون بدونید کدوم بهتره.اگه که هم اعتقاد به حرفم ندارین تا براتون از چنتا جایه متفاوت بزارم.
البته با مسائل موتورولا آشنایی دارم که فریم ور مخصوص داره تو عکاسی با zn5 و همینطور ان82.
Last edited by total_overdose; 20-08-2010 at 23:57.
zn5 هم دوربين عكاسيش بهتره هم كيفيت ال سي دي و كيفيت ساخت - و هم كيفيت صوتي پلیر![]()
خوب ان82 هم دوربینش بهتره هم فیلم برداریش بهتره هم کیفیت صدایه هدفونش بهتره هم فرمت های پخشش بیشتره هم سیستم عامل تنوع نرم افزاری بیشتر داره هم فلش زنونش قویتره و خیلی هم های دیگه![]()
Last edited by total_overdose; 21-08-2010 at 10:14.
خوب..................فکر کنم باید صبر کنم تا گوشی های جدید بیان تا قیمت ها افت بکنه![]()
N95هم خوبه درصورتی که باتری شو عوض کنی ویه باتری قوی تربزاری وهمچنین بتونی یهان95 دست دوم نو وتمیزو سالم پیدا کنی
v3x هم خيلي خوبه .![]()
نه بابا..نوکیا چیه دیگه......از نوکیا بدم میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)