پس من اگه 7 نصب کنم میتونم pes6 رو توش بازی کنم؟؟؟لطفا اگه کسی امتحات کرده به ما هم اطلاع رسانی کنه؟؟؟ممنون
پس من اگه 7 نصب کنم میتونم pes6 رو توش بازی کنم؟؟؟لطفا اگه کسی امتحات کرده به ما هم اطلاع رسانی کنه؟؟؟ممنون
بله این حرفتون رو قبول دارم...نه این که کلا بگیم xp از 7 بهتره...
دوستی که گفتند با 1 گیگه رم مثلا توسط 7 استفاده میشه و xp 256 باید عرض کنم که من قبلا داخل xp 400 مگابایت رمم . همش اشغال بوده و با دیفراگ میشد 300 ... الان هم تو 7 همش 550 اونورا هست که بعد از دیفراگ میشه 320 اونورا ... پس میتونه مشکل از رمم تو 7 نباشه ؟ یا اینکه کلا بازی ها تو 7 بیشتر رم میخورن ؟
این که بازی ها تو سون رم بیشتری میخوان ثابت شده است...
توی تمامی رفرنس ها ذکر شده که ویندوز 7 نسخه های Starter,Home Basic و Home Premium به 512 مگ رم و نسخه های Professional, Enterprise و Ultimate به 1 گیگ رم نیاز دارند.
اما به هر حال ... چیزی که واضح هست اینه که مطمئنا ویندوز 7 به رم و CPU و VGA بیشتری نسبت به XP نیاز داره.
خوب واسه سیستم من که تو پست اول ذکر کردم ... کدومو پیشنهاد میکنید ... و رمم بشه 2 تا 2 گیگ چی ؟
بله اگه ۴ گیگ رم داشته باشید هیچ مشکلی نیست...
رمت اگر 4 باشه فعلا 7 خوبه.
---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:53 PM ----------
دقت کنید که با 4 گیگ رم فعلا 7 جواب میده.
اما وقتی بازیهای جدیدتری بیان، مطمئنا به رم بیشتری احتیاج هست.
بله صحیحه ولی فعلنا هیچ بازی بیشتر از ۴ گیگ احتیاج نداره...حداقل تا ۱ سال دیگه...![]()
توی ویندوز 7:
1. آیا به لحاظ ظاهری و عملکرد(cpu usage, میزان استفاده از رم, کیفیت گرافیکی و سرعت کلی سیستم) با سیستم عامل 32 بیتی تفاوتی داره و اگه آره چقدر؟
2. آیا تمام برنامه ها و نرم افزارهای 32 بیتی(از قبیل بازی و برنامه های کاربردی روزمره) روی این هم قابل اجراست؟
Last edited by mss_195; 25-08-2010 at 17:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)