ولی دایره اطلاعات من چیز دیگه ای میگه...! هر چی برنامه تو دنیاست... با زبان ماشین نوشته شده...! یعنی همون صفر و یک...!اطلاعات عمومی ؟ اون وقت این اطلاعات از کجا حاصل میشه ؟
الان دایره اطلاعات من میگه هر چی برنامه تو دنیاس با اسمبلی نوشته شده .
بحث ما جدی هستش... لطفاً شوخی نکنید...!
از نظر شما گنگه...! این برمیگرده به خود برنامه نویس...! اگه بتونید درکش کنید دیگه گنگ نیست...!این VC++.NET از اولشم زبان گنگ و به قول یکی از دوستان من در اورده بوده و الانم هست . برا همین محبوبیت بسیار کمتر و استفاده کمتر داره .
در ضمن... جمله آخر رو کاملاً بر عکس گفتید...! درستش میشه... : استفاده بیشتر...!
و یه زبان برنامه نویسی در صورتی استفاده بیشتر خواهد داشت که محبوبیت بیشتری داشته و قوی تر و انعطاف پذیر تر باشه...!
پس بنابراین... محبوبیت بیشتر... و استفاده بیشتر...!
اگه محبوب نبود هیچ وقت شرکت های بزرگ سراغش نمی رفتند...! نمونه این برنامه ها رو قبلاً براتون گفتم...! (این نشون دهنده استفاده بیشتر هم هست...!)
نرم افزار باید کلوز سورس باشه...! سودی که تو برنامه کلوز سورس هست... هیچ وقت تو برنامه اپن سورس نیست...!VC.net نیاز نداره ولی بیلی جون نیاز داره . جنبش کلوز سورس علیه اوپن سورس .
مشکل اینجاست که چون یکسری از قابلیت های اصلی زبان قبلی از بین رفته... و زبان جدید راحت تر شده... همه میرن سراغش...! دلیلش هم تنبل بودن برنامه نویس هاست...!من اینو نگفتم . میگم وقتی یه زبان جدیدی میاد و جای قبلی رو میگیره برا مقابله با یه چیزی این میشه ضعف قبلی .
فرقی نمیکنه که یه کتابخانه همراه با زبان ارائه بشه... یا بعداً در اینترنت قرار بگیره... و یا... مهم اینه که کتابخانه ی اون زبان ه...!منظورم کتابخانه iostream نیست !!!!!
شما دقیقاً دارید تو سر ++C می زنید...!ما هم نگفتیم کدوم یکی بهتره . فقط داریم در مقابل انتقادهای سرسختانه در مقابل جاوا می ایستیم .
قبلاً هم گفتم... اگه ماکروسافت نبود... ++C تا این حد پیشرفت نمی کرد...!نمیدونم چرا VC++.net رو با ++C یکی می دونین در حالی که اون اولی رو ماکروسافت ساخته بر پایه Net. بجز سینتکس هیچ ربطی به هم ندارن
اصلا کسی که ++C رو انتخاب میکنه براش سرعت و performance مهمه نه اینکه زودی یه برنامه بسازیه
VC++.net رو اصلا نباید با ++C مقایسه کرد چون Net. ای هست
در واقع ++C تو نسخه دات نت بود که به اوج خودش رسید...! دات نت خیلی از قسمت های پیچیده این زبان رو ساده کرد...! (توجه کنید... حذف نکرد... ساده کرد...!) برنامه نویس می تونه خودش انتخاب کنه که به چه صورت می خواد کد بزنه و...!
VC++.NET هم سرعت بالا داره و هم کارایی خوب...! به اضافه این که سرعت برنامه نویسی افزایش پیدا میکنه...!
ضعف جاوا رو با دلیل های الکی نپوشونید...!جاوا قرار نبوده سریعتر از ++C باشه چون اصلا برای این کار درست نشده
من از این مقاله ها زیاد خوندم...!یه مقاله جالب در مورد جاوا پیدا کردم که دقیقا میگه چی هست، خوب بخونش.
شما باید یه مقاله ++C بخونید...!
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
مشکل شما اینجاست که می خواید یه زبان برنامه نویسی رو بدون هیچ کدوم ابزار و امکاناتش در نظر بگیرید...! که این کار کاملاً اشتباهه...!
شما وقتی می خواستید زبان برنامه نویسی تون رو انتخاب کنید هم همین طور قضاوت می کردید...؟ قطعاً خیر...! وقتی می خواید یه زبان برنامه نویسی رو برای نوشتن برنامه تون انتخاب کنید... از همه ابعاد به اون زبان نگاه می کنید...! مثلاً چه کتابخانه هایی داره... چه کتابخانه هایی نداره...! کدوم کتابخانه های رو باید خودم بنویسم...! واسه دیباگ کردن برنامه مشکلی برام پیش میاد یا نه...؟! و...
البته فرقی هم نمی کنه...! ++C با دست خالی هم در برابر Java پیروز میشه...! شک نکنید...!
یکی از بازر ترین مشکلات Java اینه که یه IDE درست حسابی ویژوال نداره...! (البته بنا به یه سری دلایلی... نمی تونه داشته باشه...! و در آینده هم بعد می دونم براش بسازن...! چون در این صورت یه سری از قسمت هاش باید حذف شه...!) البته منظور من از ویژوال... ابزاری برای طراحی ظاهر برنامه هست...! داشتن یه IDE خوب... به برنامه نویس کمک بسیار زیادی می کنه...! (خودتون هم اینو می دونید...!) این باعث میشه برنامه نویسی لذت بخش بشه... و برنامه نویس وقت خودش رو سر چیز های الکی نذاره... و زود تر بره سراغ اصل مطلب...!
موفق باشید...!