تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 34 از 34

نام تاپيک: cpp 2 java

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اطلاعات عمومی ؟ اون وقت این اطلاعات از کجا حاصل میشه ؟
    الان دایره اطلاعات من میگه هر چی برنامه تو دنیاس با اسمبلی نوشته شده .
    ولی دایره اطلاعات من چیز دیگه ای میگه...! هر چی برنامه تو دنیاست... با زبان ماشین نوشته شده...! یعنی همون صفر و یک...!

بحث ما جدی هستش... لطفاً شوخی نکنید...!

این VC++.NET از اولشم زبان گنگ و به قول یکی از دوستان من در اورده بوده و الانم هست . برا همین محبوبیت بسیار کمتر و استفاده کمتر داره .
    از نظر شما گنگه...! این برمیگرده به خود برنامه نویس...! اگه بتونید درکش کنید دیگه گنگ نیست...!

در ضمن... جمله آخر رو کاملاً بر عکس گفتید...! درستش میشه... : استفاده بیشتر...!

و یه زبان برنامه نویسی در صورتی استفاده بیشتر خواهد داشت که محبوبیت بیشتری داشته و قوی تر و انعطاف پذیر تر باشه...!

پس بنابراین... محبوبیت بیشتر... و استفاده بیشتر...!

اگه محبوب نبود هیچ وقت شرکت های بزرگ سراغش نمی رفتند...! نمونه این برنامه ها رو قبلاً براتون گفتم...! (این نشون دهنده استفاده بیشتر هم هست...!)

VC.net نیاز نداره ولی بیلی جون نیاز داره . جنبش کلوز سورس علیه اوپن سورس .
    نرم افزار باید کلوز سورس باشه...! سودی که تو برنامه کلوز سورس هست... هیچ وقت تو برنامه اپن سورس نیست...!

من اینو نگفتم . میگم وقتی یه زبان جدیدی میاد و جای قبلی رو میگیره برا مقابله با یه چیزی این میشه ضعف قبلی .
    مشکل اینجاست که چون یکسری از قابلیت های اصلی زبان قبلی از بین رفته... و زبان جدید راحت تر شده... همه میرن سراغش...! دلیلش هم تنبل بودن برنامه نویس هاست...!

منظورم کتابخانه iostream نیست !!!!!
    فرقی نمیکنه که یه کتابخانه همراه با زبان ارائه بشه... یا بعداً در اینترنت قرار بگیره... و یا... مهم اینه که کتابخانه ی اون زبان ه...!

ما هم نگفتیم کدوم یکی بهتره . فقط داریم در مقابل انتقادهای سرسختانه در مقابل جاوا می ایستیم .
    شما دقیقاً دارید تو سر ++C می زنید...!

نمیدونم چرا VC++.net رو با ++C یکی می دونین در حالی که اون اولی رو ماکروسافت ساخته بر پایه Net. بجز سینتکس هیچ ربطی به هم ندارن
    اصلا کسی که ++C رو انتخاب میکنه براش سرعت و performance مهمه نه اینکه زودی یه برنامه بسازیه
    VC++.net رو اصلا نباید با ++C مقایسه کرد چون Net. ای هست
    قبلاً هم گفتم... اگه ماکروسافت نبود... ++C تا این حد پیشرفت نمی کرد...!

در واقع ++C تو نسخه دات نت بود که به اوج خودش رسید...! دات نت خیلی از قسمت های پیچیده این زبان رو ساده کرد...! (توجه کنید... حذف نکرد... ساده کرد...!) برنامه نویس می تونه خودش انتخاب کنه که به چه صورت می خواد کد بزنه و...!

VC++.NET هم سرعت بالا داره و هم کارایی خوب...! به اضافه این که سرعت برنامه نویسی افزایش پیدا میکنه...!

جاوا قرار نبوده سریعتر از ++C باشه چون اصلا برای این کار درست نشده
    ضعف جاوا رو با دلیل های الکی نپوشونید...!

یه مقاله جالب در مورد جاوا پیدا کردم که دقیقا میگه چی هست، خوب بخونش.
    من از این مقاله ها زیاد خوندم...!

شما باید یه مقاله ++C بخونید...!

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

مشکل شما اینجاست که می خواید یه زبان برنامه نویسی رو بدون هیچ کدوم ابزار و امکاناتش در نظر بگیرید...! که این کار کاملاً اشتباهه...!

شما وقتی می خواستید زبان برنامه نویسی تون رو انتخاب کنید هم همین طور قضاوت می کردید...؟ قطعاً خیر...! وقتی می خواید یه زبان برنامه نویسی رو برای نوشتن برنامه تون انتخاب کنید... از همه ابعاد به اون زبان نگاه می کنید...! مثلاً چه کتابخانه هایی داره... چه کتابخانه هایی نداره...! کدوم کتابخانه های رو باید خودم بنویسم...! واسه دیباگ کردن برنامه مشکلی برام پیش میاد یا نه...؟! و...

البته فرقی هم نمی کنه...! ++C با دست خالی هم در برابر Java پیروز میشه...! شک نکنید...!

یکی از بازر ترین مشکلات Java اینه که یه IDE درست حسابی ویژوال نداره...! (البته بنا به یه سری دلایلی... نمی تونه داشته باشه...! و در آینده هم بعد می دونم براش بسازن...! چون در این صورت یه سری از قسمت هاش باید حذف شه...!) البته منظور من از ویژوال... ابزاری برای طراحی ظاهر برنامه هست...! داشتن یه IDE خوب... به برنامه نویس کمک بسیار زیادی می کنه...! (خودتون هم اینو می دونید...!) این باعث میشه برنامه نویسی لذت بخش بشه... و برنامه نویس وقت خودش رو سر چیز های الکی نذاره... و زود تر بره سراغ اصل مطلب...!

موفق باشید...!
    Last edited by !Plus; 23-08-2010 at 21:17.

کـاربـر بـاسـابـقـه god of war 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تو این پست میخوام یکم بحثو روشن تر کنم و صریحا چندتا از ضعفهای Java رو در مقابل ++C بگم.شاید به خاتمه دادن بحث و روشن شدن مطلب کمک کنه.
    جاوا به زبان (++C نتيجه مستقيم زبان C ) وابسته است . بسياري از خصلتهاي جاوا بطور مستقيم از اين دو زبان گرفته شده است . دستور زبان جاوا گرفته شده ازدستور زبان C است . بسياري از جنبه هاي oop زبان جاوا ازC++ بعاريت گرفته شدهاست . در حقيقت بسياري از خصلتهاي زبان جاوا از اين دو زبان مشتق شده يا باآنها مرتبط است .
    زبان جاوا در مقابل زباني مثل ++C ساده تر و يادگيري ان آسانتر است. اين آسانتر بودن به سادگي به دست نيامده است بلکه با حذف بسياري از موارد که باعث قدرتمند تر بودن زبان ++C بوده‌اند ايجاد شده است. مهم‌ترين اين موارد اشاره گرها و وراثت چندگانه بوده‌اند که در زبان جاوا يافت نمي شوند. از آنجايي که جاوا زباني با عدم وابستگي به بستر مي باشد پس استفاده از توابع سيستم عامل را در برنامه نمي پذيرد. به همين صورت نمي‌توان از واسط‌هاي برنامه نويسي غير از جاوا در آن استفاده نمود.
    جاوا از وراثت منفرد Single استفاده مي کند . وراثت منفرد يعني هر کلاس جاوا مي تواند فقط يک فوق کلاس داشته باشد . اما عکس آن درست نيست ، يعني يک کلاس مي تواند چندين زير کلاس داشته باشد .
    در زبانهاي شيء گراي ديگر ، مانند ++C، يک کلاس مي تواند از چند فوق کلاس به ارث ببرد . به اين وضعيت وراثت چند گانه (Multiple) گفته مي شود . با وراثت چند گانه مي توان کلاس هاي فوق العاده جالبي بوجود آورد ، ولي کد نويسي آنها بسيار دشوار است .
    ديديد که در جاوا هر کلاس فقط از يک فوق کلاس ارث مي برد . با اينکه وراثت منفرد برنامه نويسي را ساده تر مي کند ولي کمي محدودتر هم هست . مثلاً ، اگر در شاخه هاي مختلف يک سلسله مراتب متدهاي مشابهي داشته باشيد ، بايد تمام آنها را جداگانه پياده سازي کنيد .
    مهم‌ترين ايرادي که برنامه نويسان ساير زبان‌ها به زبان جاوا مي گيرند سرعت اجرايي بسيار پايين جاوا است. يک برنامه جاوا به صورت بايتکد مي باشد و بايد در ماشين مجازي جاوا اجرا گردد. به همين دليل سرعت اجراي پاييني را در مقابل زبان‌هاي قدرتمندي همچون ++C دارد.
    جاوا علي رقم شيء گرا بودن در بخشي از قسمت‌ها براي ايجاد انعطاف بيشتر يا بازاريابي بهتر برخي اصول شي گرايي را ناديده گرفته است. از جمله اين قسمت‌ها قابليتبازتاب Reflection مي باشد. هدف اصلي بازتابش اين است که استفاده مجدد از کدها و گسترش کدهاي موجود و مهم‌تر از همه نوشتن برنامه‌هاي الحاقي آسان گردد ولي اين مهم با زير پا گذاشتن بعضي اصول ممکن شده است. براي نمونه با کمک بازتابش به راحتي مي‌توان متدهاي خصوصي ديگر کلاس‌ها را فراخواني کرد!

این قسمتی از مقایسه Java و ++C بود.

3. این کاربر از god of war 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hoax3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

قبلاً هم گفتم... اگه ماکروسافت نبود... ++C تا این حد پیشرفت نمی کرد...!
    حرف بامزه ای بود، متاسفانه حتی یه نگاه هم به استاندارد ++C ننداختین ببینید اصلا ++C چی هست
    برای خودتون یکسری افکار ساختگی پرورش دادین و کوکورانه بر اساس اونا نتیجه گیری میکنید

در واقع ++C تو نسخه دات نت بود که به اوج خودش رسید...! دات نت خیلی از قسمت های پیچیده این زبان رو ساده کرد...! (توجه کنید... حذف نکرد... ساده کرد...!) برنامه نویس می تونه خودش انتخاب کنه که به چه صورت می خواد کد بزنه و...!
    ماکروسافت باعث پیشرفت ++C نشده(تفکرات کودکانه)، چیزی که ماکروسافت ساخته ترکیبی از زبان ++C و API های سیستم عامل خودش هست
    در واقع بستری برای ساختن برنامه های قابل اجرا برای ویندوز کاری بیشتر از این نکرده،
    به خاطر اشتباهی که برخی از نویسندگان محترم(ابله) در انتخاب عنوان کتابشون یعنی انتخاب عنوان Visual C++.Net ولی یاد دادن کتابخانه MFC
    باعث شده که این اشتباه رو بکنید که این زبان همون Visual C++.Net دات نتی هست. که در واقع اینطور هم نیست

من از این مقاله ها زیاد خوندم...!

شما باید یه مقاله ++C بخونید...!
    خوندن مقاله های اشتباه باعث این تفکرات کودکانه شده، شخصی که مقالشون رو بهتون معرفی کردم یکی از با سواد ترین آدمهایی
    هست که در ایران وجود دارن، و مقالات ایشون هر مقاله ای نیستن، چون با ایشون آشنا نیستین و (غرور کاغب) باعث شده از این مقاله خیلی راحت بگزرین

مشکل شما اینجاست که می خواید یه زبان برنامه نویسی رو بدون هیچ کدوم ابزار و امکاناتش در نظر بگیرید...! که این کار کاملاً اشتباهه...!
    مشکل شما هم اینه که فکر می کنید این زبان رو بهتر از سازنده این زبان میشناسید، کتاب سازنده ی این زبان را یک بار بخونید که البته میدونم نمی خونید
    چون از این جور مقاله ها زیاد خوندید و نیازی به دونستن ندارید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

چرا انقدر تو سر ++C می زنید تا بگید که جاوا خوبه...؟

واقعاً چه چیزی تو این زبان دیدید که انقدر بهش وابسته شدید...؟

دو دقیقه پیش خودتون فکر کنید... اونوقت می فهمید که ++C خیلی قوی تر از Java ه...!

فقط کافیه قابلیت ها و امکانات این زبان ها رو نام ببرید و بشمرید...! اونوقت می فهمید که ++C خیلی بهتره...!

البته سخت بودن ++C رو نباید جزو ضعف هاش حساب کرد...!

پست god of war جان رو هم بخونید...! (البته تو پست های قبلیم یه جورایی همین حرف ها رو گفتم...!)

راستی... چرا انقدر با ماکروسافت مشکل دارید...؟

دلیل همه اینا... تفکر سازی اشتباه کاربران لینوکس و... درباره ویندوزه...!

نمی دونم تا کی می خوان با این تفکر مسخره OpenSource پیش برن...!

مطمئن باشید که اگه همین جوری پیش بره و لینوکس جای ویندوز رو بگیره... (که فکر نمی کنم این جوری بشه...!) و اگه تفکر OpenSource جای CloseSource رو بگیره... دیگه نمیشه با برنامه نویسی پول درآورد...! (اگر هم بشه... پول زیادی نمیشه درآورد...!)

یکی از با سواد ترین آدمهایی
    هست که در ایران وجود دارن
    میشه اسمش رو بگید...؟

مشکل شما هم اینه که فکر می کنید این زبان رو بهتر از سازنده این زبان میشناسید، کتاب سازنده ی این زبان را یک بار بخونید که البته میدونم نمی خونید
    چون از این جور مقاله ها زیاد خوندید و نیازی به دونستن ندارید
    سازنده این زبان... زبان رو به وجود آورده...! ولی وسعتش نداده...! این برنامه نویس ها بودن که این زبان رو وسعت دادن و جهانی ش کردن...! (ماکروسافت تو این زمینه نقش به سزایی داشت...!)

شما مثل بچه ها بحث می کنید...!

خودتون هم می دونید که ++C قوی تر از جاواست ولی... نمی خواید قبول کنید...! چون غرورتون اجازه نمی ده...!

امیدوارم یه روزی به اشتباهتون پی ببرید...!

موفق باشید...!
    Last edited by !Plus; 23-08-2010 at 23:28.

6. این کاربر از !Plus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •