عزیز دلم شاسی بلند نمیخوام
در ضمن پرادو از سقف قیمت ما بیشتر هستش
عزیز دلم شاسی بلند نمیخوام
در ضمن پرادو از سقف قیمت ما بیشتر هستش
خوب طبعا تیپ 3 قیمتش گرونتره ! یکی از دوستان گرفته بود حول و حوش 42 تومن . ( فکر کنم )
اینم یه عکس از این ماشین واسه خالی نبودن عریضه : ( مال یکی از دوستانه )
![]()
فعلا که فقط تیپ 3 اون عرضه میشه.
که تیپ 3 هم از همشون بهتره.
در ضمن گرون بودن تیپ 3 داشتن امکانات خوبش هست و ارزش خرید داره.
اگه واقعا خودرویی ایمن و به روز میخوای فقط به جنسیس کوپه فکر کن....من جز این و مورانو والبته سوناتا2010خودروی دیگه روو به حساب نمیارم......
Last edited by irinn65; 16-08-2010 at 01:57.
دوست گلم یعنی دیگه ماشینی که بروز و ایمن باشه نیست به جز جنسیس کوپه ؟!اگه واقعا خودرویی ایمن و به روز میخوای فقط به جنسیس کوپه فکر کن....من جز این و مورانو والبته سوناتا2010خودروی دیگه روو به حساب نمیارم......
جنسیس کوپه ماشین فوق العاده اییه ! شتابش واقعا بالاست . ( شخصا پشتش تشستم ) اما فکر نمیکنم یه کار این دوستمون بیاد ! وگرنه مدل 2011 فول آپشنش 61 تومنه و واقعا خرید به صرفست .
درضمن میتونم دلیل اینکه ماشینهای دیگه رو به جز اونهایی که گفتین به حساب نمیارین رو بدونم ؟!
دوست عزیز اگه تاپیک رو درست بخونید متوجه میشین که آخرین چیزی که مد نظر هستش بحث قدرت و شتاب هستش و فکر میکنم جنسیس کمی از انتظارات من به دور باشه درسته ایمنی داره ولی من خودروهای کوپه مد نظرم نیست در ثانی با مشورت ها و بررسی هایی که انجام شد اتومبیل های دیگه ای هم هستن که سطح امنیت قابل قبولی دارن و میتونن با توجه به بودجه و امکانات انتخاب های مناسبی به شمار بیان![]()
شما مشخصات چند تا ماشین رو حفظ کردی و هر جا میری فقط اونا رو پیشنهاد میکنی! این جنسیس کوپه هم اخیرا به جمع اسپم های شما اضافه شده!اگه واقعا خودرویی ایمن و به روز میخوای فقط به جنسیس کوپه فکر کن....من جز این و مورانو والبته سوناتا2010خودروی دیگه روو به حساب نمیارم......
هر جا میرید نظم اون تاپیک رو به هم میزنید! این بار صدم هستش که اخطار دادم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)