ممنون اسماعیل جان ، اینهم لینک مستقیم از راپید باز :
مشکلی نداشته از بابت پریدن بیرون ولی الان هوا ابریه تا حدودی ، وصل نشده ، یه دفعه دیگه اعلام میکنم ببینم قطعی داره یا نه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون اسماعیل جان ، اینهم لینک مستقیم از راپید باز :
مشکلی نداشته از بابت پریدن بیرون ولی الان هوا ابریه تا حدودی ، وصل نشده ، یه دفعه دیگه اعلام میکنم ببینم قطعی داره یا نه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Vallio; 30-01-2011 at 11:52.
خواهش میکنم
خیالت تخت
من بعد از نصبش حدود 100 کیلمتر تست کردم حتی یه بار هم بیرون نپرسید
البته قطعی gps داشت
ولی در مجموع خوب بود
سلام دستت درد نکنه حالی بود وفقت نقشه شهر بندرعباس از کجا دانلود کنم اگه آدرسی چیزی داری برام لینک شو بزار ممنونت میشم
Last edited by PARVIZ-XP; 10-02-2011 at 14:39.
نقشه بندرعباس به صورت کامل هنوز نیومده و نقشه ای که در حال حاضر موجوده فقط یه چند شهر بزرگ و جاده های کل کشور رو تحت پوشش قرار میده.
سلام ممنون از برنامه فقط میشه راهنمایی کنید نقشه های مربوط به این نسخه رو از کجا میشه تهیه کرد و چه جوری میشه استفاده کرد؟
سلام دوستان یه لینک سالم از OVI Map بزارین تا دانلود کنیم.
دوستان من ورژن 3.01 رو با روش آقا پیام(پست اول همین تاپیک)ساین کردم بدون کوچکترین مشکلی کار میکنه.تمامی نقشه ها و راهنمای صوتی بخوبی فعالند بیرون هم نمیپره.ورژن 3.03 رو فراموش کنید چون مشکل داره و بعد از ساین کردن بیرون میپره
جوابهاتون را در این تاپیک میتونین پیدا کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
لینکها سالمه
بدبختی اینه که فیلـتتر شده
معلوم نیست مسئولان ما تا کی میخواند ادامه بدند
یه شب یه خواب میبینند میاند یه جایی را فیلـتتر میکنند
اخه 4shared-mediafie-hotfile اینا دیگه چرا
من سرعتم چون یکی از دوستان زحمتشو بکشه بهتر میشه
معلوم نیست چرا رو 5800 اجرا نمیشه... ساین کردم... حوصله -- رو ندارم... چه کار کنم؟
برنامه ساین شده رو نصب کردم.
اما وقتی وارد برنامه میشم هیچی نشون نمیده. همون صفحه ی زرد رو نشون میده.
و یک پیغام میاد با این محتوا:
هیچ اتصال اینترنتی وجود ندارد. برای آنلاین شد به گزینه ها- ابزارها - آنلاین شوید- را انتخاب کنید
من همین کار رو انجام میدم اما دوباره همین پیغام رو میده.
تنظیمات gprs گوشی رو گرفتم و ذخیره کردم.از مرورگر گوشی هم میتونم به اینترنت متصل بشم اما نمیدونم چرا اینجوریه.
در ثانی من قبلا محتویات فایل دیسکاچه رو پاک کردم و یه دیسکاچه دیگه که از بچه ها گرفته بودم رو داخل سیتی کپی کردم. دقت کنید فولدرش رو کپی کردم و نه محتویات.
الان مشکل کجاست؟ خواهشا دقیقا بگید که من چیکار کنم. از اول - چی رو نصب کنم چی رو دانلود کنم و ...لینک هاشم بذارید
من قم هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)