تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 40 از 40

نام تاپيک: يك سيستم سريع تا سقف 1 ميليون بدون مانيتور نياز دارم .

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

ديدم يك تشكر خالي كافي نيست بابت زحمات شما دوست عزيز كه تو اين مدت واقعا خوب و توجيه كنند به سوالات بنده جواب داديد ،‌ بسيار بسيار متشكرم بابابت زحمات شما دوست گرامي ،انشاءالله در همه مراحل زندگي موفق باشيد .
    در آينده باز هم براي خريد قطعات مزاحم شما خواهم شد .

با تشكر فراوان /.
    خواهش می کنم دوست من
    بازم هر سوالی براتون پیش اومد بنده در خدمتتون هستم
    موفق باشید

2. 2 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست عزيز سلام ،
    باز هم مزاحمتون شدم ،
    من بنا به دلايلي هنوز اين سيستمي كه معرفي فرموديد رو خريداري نكردم ،‌ حالا آخر اين ماه مي خوام سيستم رو خريداري كنم ،‌ تو اين مدت شايد قطعات بالا و پايين شده باشه ،‌ اگه پيشنهاد جديدي داريد خوشحال ميشم بيان كنيد ، راستي اگه امكانش هست قطعات سيستم رو كمي بالا و پايين ببريد و يك پرينتر ارزان قيمت ليزري هم كنارش قرار بديد تو همين بازه قيمت ولي اگر با اين كار سرعت و كارايي سيستم خيلي پايين مي آد صرفنظر كنيد ،

راستي من سيستمي كه معرفي كرديد رو تو انجمن هات اوركلاك (
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ) هم قرار دادم تا دوستان آنجا هم نظرشون رو بيان كنند ، قطعاتي كه معرفي كرديد همه تاييد شد فقط پاور رو گفتند Green 585 B انتخاب كنيد نظر شما چيه ؟

در پايان باز هم اگر ايده و پيشنهادي براي افزايش سرعت سيستم داريد بيان كنيد .

با تشكر فراوان /.

پروفشنال xzero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    SikTiR AbAd

پيش فرض

فقط پاور رو گفتند Green 585 B انتخاب كنيد نظر شما چيه ؟

درسته!!
    بهتره از برندی غیر از memonex پاور بگیرید!
    متاسفانه خبرهای زیادی مبنی بر از کار افتادن فنهای memonex اومده!
    توی همین انجمن تعداد خیلی زیادی باهاش مشکل داشتن و همشون هم همین مشکل از کار افتادن فن رو داشتن!!!
    بهتره همون green 585b بگیرین!

5. 2 کاربر از xzero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته!!
    بهتره از برندی غیر از memonex پاور بگیرید!
    متاسفانه خبرهای زیادی مبنی بر از کار افتادن فنهای memonex اومده!
    توی همین انجمن تعداد خیلی زیادی باهاش مشکل داشتن و همشون هم همین مشکل از کار افتادن فن رو داشتن!!!
    بهتره همون green 585b بگیرین!
    من 2 هفته پیش توی یکی از تاپیک ها گفتم این پاور بدرد نمیخوره و نگیرین ودر چند تاپیک دیگر هم گفتم این پاور ارزش پول دادن نداره ولی شما اومدی گفتی هر چند وقت یکبار یکی میاد از این حرفها میزنه بعدش در میره
    یادته؟
    حالا به حرف من رسیدی.
    بهتره قبل از پست دادن کمی فکر کنی.

---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------

تکمیل:یادم رفت بگم.دقیقا به من این حرفو زدی.حالا چند نفر با این پاور مشکل دارناین پاور بدردنخور شد.
    حالا الان توی همین پست نوشتی:توی همین انجمن تعداد خیلی زیادی باهاش مشکل داشتن.

پروفشنال xzero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    SikTiR AbAd

پيش فرض

من 2 هفته پیش توی یکی از تاپیک ها گفتم این پاور بدرد نمیخوره و نگیرین ودر چند تاپیک دیگر هم گفتم این پاور ارزش پول دادن نداره ولی شما اومدی گفتی هر چند وقت یکبار یکی میاد از این حرفها میزنه بعدش در میره
    یادته؟
    حالا به حرف من رسیدی.
    بهتره قبل از پست دادن کمی فکر کنی.

---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------

تکمیل:یادم رفت بگم.دقیقا به من این حرفو زدی.حالا چند نفر با این پاور مشکل دارناین پاور بدردنخور شد.
    حالا الان توی همین پست نوشتی:توی همین انجمن تعداد خیلی زیادی باهاش مشکل داشتن.

در زمینه ی پاور درسته و حق با شما بود!! چون اون زمان که اون حرف رو زدم شخصا به عینه موردی رو ندیده بودم که مشکل دار شده باشه ولی الان خیلی از موارد رو خودم دیدم!! و همونطور که میدونید این پاورهای ممونکس مثل جنسهای چینی هستند یعنی تا مدتی خیلی خوب کار میکنن ولی بعد از مدتی 1 قطعه ی خاصشون مشکل پیدا میکنه!

در ضمن مهمترین دلیل اینکه اون زمان با شما تند برخورد کردم مشکل دار 100% معرفی کردن سری 5700 کارتهای ati توسط شما بود!!
    که من هم دلیل اینکه شما بیشتر خرابی سری 5000 رو تو جاهای مختلف میبینید و مشکل زیادی از کارتهای سری جدید nvidia نمیبیند رو عنوان کردم!
    گفتم که دلیل تعداد خرابی بیشتر کارتهای سری جدید ati نسبت به nvidia اینه که کارتهای سری 5000 خیلی وقته وارد بازار شدن و عمر بیشتری ازشون گذشته و همچنین به دلیل قیمت مناسبتر و اینکه مدت زیادی از عرضه ی این سری کارتها میگذره تعداد بیشتری از این کارتها استفاده میکنند!!
    خب کاملا مسلمه که کارتی که بیشتر فروش داشته باشه نسبت به کارتی که فروش کمتری داشته باشه بیشتر خرابی داره!! یعنی میزان خرابی باید نسبت به فروش در نظر گرفته بشه و نه بطور کلی!

مثلا شما فرض کنید که توی ایران توی این چند ماه اخیر حدود 10000 تا از کارتهای سری 5000 شرکت ati فروخته شد ولی در مقابل از سری 4000 شرکت nvidia حدود 2000 تا فروخته شد! و اگه فرض کنیم که هر شرکت 10 % از کارتهاش خراب باشه با یه محاسبه ی ساده به این اعداد میرسیم :
    تعداد خرابی ATI :1000
    تعداد خرابی NVIDIA : 200

پس ما با رسیدن به این نتیجه باید بگیم خرابی سری جدید ATI بیشتر از NVIDIA هستش؟!!!
    Last edited by xzero; 14-10-2010 at 01:23.

8. این کاربر از xzero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله درسته کارتی که بیشتر خریدار داره مسلما مشکلاتش بیشتر دیده میشه.حق با شماست.

10. این کاربر از pasargadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان از خريد پرينتر منصرف شدم ، در منطقه ما نوسانات برق زياده ، براي اين سيستم ارزانترين UPS موجود چيه ؟ آيا وسيله ديگه اي براي محافظت وجود داره يا نه پيشنهادتون چيه ؟ حاضرم مدل قطعات رو كمي بيارم پايين و كنارش يك UPS بخرم البته اگه زياد گرون نباشه و به صرفه باشه

منتظر پاسخ شما هستم .

با تشكر /.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

CPU: Intel Corei5 760.................220,000
    Main: ASRock P55 Deluxe3...............160,000
    or
    ASRock P55 Pro USB3 ................135,000
    VGA: Zotac GTS250 1GB................145,000
    Ram: Corsair 1333 4GB................145,000
    Hdd: 1TB WD Black............95,000
    SSD: ADATA 32GB ..............130,000
    Case: Magnum 2..................38,000
    Power: Green 585 ......................75,000
    جمعا:1.008.000
    دوستان نظرتون راجع اين سيستم چيه ؟ نسبت به سيستم پايين بهتره يا نه براي كاربردي كه من ميخوام ، در پست هاي اول نوع كاربردم رو گفتم ، خلاصه اينكه كدوم يكي سريعتره ؟

CPU:AMD Phenom II X6 1055T=205
    M.B:Asus M4A87TD EVO=130
    RAM:Gskill Ripjaws 4Gb 1600 CL8 (2x2Gb)=160
    VGA:Sapphire 5750 1Gb=160
    SSD:ADATA 32Gb=130
    HDD:2 X Seagate 500Gb (7200.12) RAID0=90
    Power:Memonex Silent EX L.N 540W=52
    Case:Green Magnum 2=40
    CPU Cooler:OCZ Vendetta 2=30
    All:997

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

توی تمام تست ها که 1090 بهتره ولی برای بازی بهتره از پزدازنده کم کنی و به گرافیک بیشتر بها بدی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام ،
    يك سوال : به نظرتون بهتر نيست به جاي 2 تا هارد USB2 در حالت Raid0 از يك هارد USB3 اكسترنال استفاده كنم ؟ سرعت كدوم يكي بيشتره ، نمونه اي هم كه انتخاب كردم اينه :
    A-DATA External NH03 1.5TB
    Last edited by programmer 1; 19-10-2010 at 21:21.

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •