تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 48

نام تاپيک: یک حقیقت ناگفته در مورد کارتهای گرافیکی

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

دوست عزیز خواهش میکنم کمی بیشتر در رابطه با گرافیکهای nVIDIA تحقیق کن در رابطه با کیفیت بیت nVIDIA نمیدونم این اطلاعات غلط را چه کسی به شما داده
    در رابطه با عکس اول هم دوستمون خودش با برنامه فتوشاپ عکس رو فیلتر بلور کرده و این تصویر هیچ ربطی به گرافیک nVIDIA نداره
    شما کافیه به نظرسنجیها و آمارگیریهای سایتهای داخلی و خارجی سری بزنی اونوقت متوجه میشی که کدوم گرافیک در کیفیت و فروش محصولش موفقتر بوده
    هر شخص هر چی خودش هست را به دیگران نسبت میده
    آمار و ارقام فروش برای من هیچ وقت مهم نبوده و کارایی یک محصول برام اصل هست
    در زمانی که ATI هیچی نبود من هم با محصولات جیفورس حال میکردم ولی.....
    زمانی دیدم یک کارت 4670 شده نصف قیمت 9600
    حالا با گزشته کاری ندارم و بهتره دیدتون رو بازتر کنید
    تو عکسها اختلاف خیلی بزرگنمایی شده
    اول این مقاله کاملا تاکید میکنم که هیچ تعصبی وجود ندارد و این مقاله کاملا صادقانه نوشته شده

توضیح: من علاقه زیادی به عکاسی دارم و دوره های این رشته را در دوران خدمت سربازی زیر نظر اساتید این رشته گذراندم

شرح ماجرا از این قرار است که در حال بازی کردن در یک LCD 42 اینچ بودیم که نوع رندر تصاویر نظرمو به خودش جلب کرد و این سوال در ذهنم تداعی شد که آیا کیفیت رندر (نه سرعت رندر) کارتهای متفاوت ممکن است با هم تفاوتی داشته باشد؟ کارت گرافیک سیستم gts250 بود دقت زیادی در تصاویر کردم و بعد فقط کارت گرافیک را با 4870 تعویض کردم و باز دقت کامل از فاصله 10 سانتی به تصاویر دقت کردم و متوجه شدم که انویدیا مقداری ماتی درش دیده میشه از تصاویر بازی عکس گرفتم و در فتوشاب دقیقر به اون دقت کردم و متوجه شدم چیزی شبیه فیلتر بلور در اون بکار رفته (دقیقا مثل رندر تصاویر در دوربین های سونی که ظاهر خوبی دارند اما با زوم روی عکس متوجه ماتی عکس میشید)

زمانی که از فیلتر blur استفاده میشه حجم عکس کاهش پیدا میکنه در نتیجه رندر اون سریعتر انجام میشه

برای نمونه یک تصویر با فیلتر و بدون فیلتر براتون آماده کردم (برای دیدن سایز اصلی روی تصاویر لینکش قرار داده شده)

عکس بدون فیلتر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عکس با فیلتر blur

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دو عکس بالا فتوشاپی است برای نمونه

و بعد برای اطمینان در اینترنت به دنبال تصاویر یک صحنه ولی با کارتهای مختلف گشتم که خوشبختانه در سایت معتبر xbitlabs تست تفاوت کیفیت کارتهای 5850 و 480 پیدا کردم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همون طور که میبینید تا چه حد کیفیت رندر شده تصاویر توسط ati بهتر بوده

نگاه دقیقتر به شفافیت کاشی ها و انعکاس نور دقت کنید

5850

GTX480

خوشبختانه دستو بالم در مورد انواع قطعات باز است و با چندین کارت مختلف تست کردم و نتیجه همانی بود که از تصاویر سایت xbitlabs مشاهده کردید

اینم نمونه خودم گرفتم در بازی کرایسیس در حالت زوم

4650

gtx275

به وضوح میتونید تفاوتو ببینید

نتیجه نهایی : قصد ندارم بگویم ati از انویدیا بهتر است ولی انصافا بخشی از سرعت انویدیا مربوط به همین تکنیک می باشد(لطفا قبل از متهم کردن یک بار خودتان امتحان کنید)

کوچک شما امین

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

شما حالت خوبه؟!!! میای یه حرف رو 20 جا میزنی 4-5 خط توضیح میدی گازشو میگیری میری؟! این جا انجمن تخصصی سخت افزاره! یعنی بدون دلیل و منبع حرف یزنی کوچکترین ارزشی نداره!

قابل توجه بقیه دوستان که بحث از این جا شروع شد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و من هم عکس گذاشتم! چرا ایشون عکس نمیذارن؟!! حالا اومده این جا دوباره داره گفته های خودشو که نمیدونم از کجا این ها رو شنیده تکرار میکنه...
    هی میاد میگه متخصصین فلان... Nvidia ضعیف... AMD 30BIT. آخه وقتی بعد این همه پست یک منبع برای حرفت نداری و برای عکس من هم جوابی نداری چرا دوباره تکرار میکنی؟ یعنی این قدر طرفداری کورکورانه و تعصبی از یک برند آخه برای چی؟
    درسته که من قبل از این که اون شخص عزیز با صداقت کامل اون پست اول را بدهد میدانستم که قضیه چیهو مدرک هم داشتم اون موقع.....
    ولی باز هم وقتی اون رو دیدم خودم با چندین سیستم امتحان کردم و به این حقیقت تلخ رسیدم
    و وقتی طرف عکس از دو صفحه نمایش میگذارد و ...و شما به عنوان مدرک قبول نداریکل فروم هم از صفحه نمایششون عکس بندازن شما قبول نمیکنید
    پس حتما باید خودتون تست کنید تا به این نتیجه برسید
    من گفتم با یک تست ساده شخص میتونه به حرفهای من وخیلی های دیگه برسه
    مواد تست=مانیتور ترجیحا CRT 6500K یاLCD &LED 8BIT OR 10BIT+یک کارت دست دوم 200000ریالی از برند مخالف(NVIDIA OR ATI)+سیستم عامل XP
    میتونید بعد از تست هم با مقداری ضرر کارت را بفروشین
    این دوستمون کلا همین طوریه برای هیچ کدوم از حرف هایی که میزنه دلیلی نداره و فقط میگه و میره
    من هم تو چند تا پست منبع برای حرفهاش خواستم اما چیزی ندیدم . زیاد توجه نکنید .ایشون صحبت هاشون جدی نیست
    تو چه زمینه ایی بود؟اگه منظورت کیفیت آشغال پنل LG LCD MONITORهست که همه عالم این قضیه را فهمیدن
    البته بگم منفی در منفی میشه مثبتیعنی یک گرافیگ NVIDIA با یک مانیتور LCD LG تجربه بهتریه تا گرافیک ATI که کیفیت آشغال اون برند ال-جی رو تو چشم میکنه
    اگه این موضوع تجربه شخصی نیستش میشه منبع صحبتی که کردید رو قرار بدید تا همه استفاده کنند
    منابع هست منتها شماها اینقدر تعصب دارین که باور نمیکنید
    حق هم دارین اینهمه پول دادین و نمیتونید باور کنید من به جای شما بودم و مثل شما هم تعصبیکلا منکر رنگ بهتر میشدمو مثلا میگفتم حالا رنگ چقدر اهمیت داره
    و فکر نکنم تو مانیتور TN PANEL زیاد تابلو بشه
    Last edited by millad1388; 08-05-2011 at 14:01.

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

درسته که من قبل از این که اون شخص عزیز با صداقت کامل اون پست اول را بدهد میدانستم که قضیه چیهو مدرک هم داشتم اون موقع.....
    ولی باز هم وقتی اون رو دیدم خودم با چندین سیستم امتحان کردم و به این حقیقت تلخ رسیدم
    و وقتی طرف عکس از دو صفحه نمایش میگذارد و ...و شما به عنوان مدرک قبول نداریکل فروم هم از صفحه نمایششون عکس بندازن شما قبول نمیکنید
    پس حتما باید خودتون تست کنید تا به این نتیجه برسید
    من گفتم با یک تست ساده شخص میتونه به حرفهای من وخیلی های دیگه برسه
    مواد تست=مانیتور ترجیحا CRT 6500K یاLCD &LED 8BIT OR 10BIT+یک کارت دست دوم 200000ریالی از برند مخالف(NVIDIA OR ATI)+سیستم عامل XP
    میتونید بعد از تست هم با مقداری ضرر کارت را بفروشین

تو چه زمینه ایی بود؟اگه منظورت کیفیت آشغال پنل LG LCD MONITORهست که همه عالم این قضیه را فهمیدن
    البته بگم منفی در منفی میشه مثبتیعنی یک گرافیگ NVIDIA با یک مانیتور LCD LG تجربه بهتریه تا گرافیک ATI که کیفیت آشغال اون برند ال-جی رو تو چشم میکنه

حق هم دارین اینهمه پول دادین و نمیتونید باور کنید من به جای شما بودم و مثل شما هم تعصبیکلا منکر رنگ بهتر میشدمو مثلا میگفتم حالا رنگ چقدر اهمیت داره
    و فکر نکنم تو مانیتور TN PANEL زیاد تابلو بشه
    خب عزیز من ، حالا تکلیف چیه؟
    ما رو سرکار گذاشتی؟
    من که عکس گذاشتم و عرفان عزیز هم همینطور!
    تفاوتش رو بما نشون میدی؟
    من هیچ تعصبی ندارم فقط میخوام این جدال زودتر رفع شه! O.K
    بهتره که سره دو برند غیر وطنی خونتون رو کثیف نکنین! مال بابامون یا ....تون نیست که!
    لطفا فقط با مقایسه مورد به مورد وریز بحث کنید نه کلی!

4. این کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

زمانی دیدم یک کارت 4670 شده نصف قیمت 9600
    حالا با گزشته کاری ندارم و بهتره دیدتون رو بازتر کنید
    قیمت 9600 gt الان 75 تومنه! میخوای بیا بهت ادرس بدم!
    4670 هم از 65 تا 100 تومن داریم! حالا شما قضاوت کن!

6. 4 کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز happyfeat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

شما چه قدر با منطق دارید بحث می کنید آدم واقعا لذت میبره از بحث با شما .بدون هیچ دلیل و مدرکی و با گفته های بی پایه و اساس خودتون دارید همه برند ها رو زیر سوال می برید و هیچ دلیل قانع کننده ای هم ارائه نمی دید ؟؟!!
    دلیل مدرکی رو هم که از شما خواسته شده در مورد خیلی از اظهار فضل جناب عالی هستش که منبعش خودتونید از جمله اینکه amd کمپانی nvidia رو به مرز ور شکستگی کشونده یا تفاوت رنگ 32 بیتی یا همین مانیتور های ال جی .... که اگه بخواهم بگم تا صبح میکشه که اینها همه ساخته ذهن و توهمات شماست و هیچ دلیل و مدرک منطقی ندارید که ارائه بدین
    این هم یکی دیگه از نتیجه گیری های قشنگ و کاملا غیر منطقی شما بدون هیچ دلیل مدرک

کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!لطفا حتما اراه بدین مشتقانه منتظرم ببینم
    یعنی چه مدرک داشتم اما الان ندارم ....این همه سایت رویو و تست ... همه جمع کنند برن و کاربرا باید بر پایه تجربیات شخصی هر کسی که یه چیزی میگه بیان تصمیم گیری کنن.

اگه توجه کنید می بینید کارت الان من amd هستش که این همه پول دادم چی رو نمی تونم باور کنم ؟؟؟؟؟ !!!!!!!!حد اقل اگه می خواهید موضوعی رو بیان کنید اول در موردش فکر کنید
    تعصب و طرفداری بی مورد من یا شخص دیگری در مورد یه برند نه چیزی رو عوض می کنه نه کسی رو خوشحال یا ناراحت می کنه
    بهتره به جای اینک به موضوعات حاشیه ای بپردازیم با دلیل و مدرک صحبت کنید تا هم برای کاربرایی که این تاپیک رو می بینند مفید واقع بشه هم برای خودمون نه اینکه از روی حرف های دیگران و بدون هیچ اطلاعی از موضوع صحبت های بی پایه و اساس بزنیم
    Last edited by happyfeat; 08-05-2011 at 15:12.

8. 6 کاربر از happyfeat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Arthas_02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولا تستی که گرفته شده در یک بازی بوده و ما یک بازی رو نمیتونیم ملاک حرفمون قرار بدیم دوما این تست الکی نیستش که نیاز به تجهیزات داریم که بتونیم خیلی دقیق بررسی کنیم و این که این اختلافات همیشه وجود داره ولی اون قدری چشم گیر و مهم نیست اگه بود حتما سایت هایه معتبر این تست هارو انجام میدادن و به این راحتی از کنار یه همچین چیزی نمیگذشتن و این چیزی نیستش که خیلی ارزش بحث داشته باشه

10. 2 کاربر از Arthas_02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

اگه این موضوع تجربه شخصی نیستش میشه منبع صحبتی که کردید رو قرار بدید تا همه استفاده کنند
    در مورد ps3‌ و xbox شما اكثر تست هاي اينا رو اگه توي گوگل هم سرچ كني ميبيني در اغلب موارد بازي ها روي xbox از رنگبندي ، نور پردازي و كنتراست بهتري برخورداره من با توجه به اين تاپيك اين فرضيه رو مطرح كردم كه شايد دليل اصلي ماتي و كمرنگ بودن بازي هاي ps3 كه از nvidia بهره ميبره نسبت به xbox كه از ati استفاده ميكنه همين چيزيه كه توي تاپيك مطرح شده (تكنيك nvidia در كاهش كيفيت تصاوير و بالا بردن سرعت رندر)

12. این کاربر از starpars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

در مورد ps3‌ و xbox شما اكثر تست هاي اينا رو اگه توي گوگل هم سرچ كني ميبيني در اغلب موارد بازي ها روي xbox از رنگبندي ، نور پردازي و كنتراست بهتري برخورداره من با توجه به اين تاپيك اين فرضيه رو مطرح كردم كه شايد دليل اصلي ماتي و كمرنگ بودن بازي هاي ps3 كه از nvidia بهره ميبره نسبت به xbox كه از ati استفاده ميكنه همين چيزيه كه توي تاپيك مطرح شده (تكنيك nvidia در كاهش كيفيت تصاوير و بالا بردن سرعت رندر)
    دقیقا همینطوره و خیلی از گرافیستها هم برای همین از کارتهای ATI\AMD استفاده میکنند
    منتها این اشخاص نه عکس قبول دارند ونه تست میکنن چیزی رو و فقط میگن چرا هیچ جا از این موضوع خبری نیستیا اگه بود حتما سایتهای معتبر خودشون میگزاشتندفقط دنبال یک چند خط نوشته هستند وقتی میشه راحت این قضیه را تست کرد چرا باید به نوشته دیگران اعتماد کنیم
    شاید یک روزی NVIDIA =30 BIT COLOR بشه تا اون موقع AMD میره رو 36بیت
    خودشون هم نمیدونند که NVIDIA تار هست:و کیفیت رنگش افتضاحه 18:چون باید با یک گرافیک ATI و یک مانیتور کیفیت عالی تست کنند تا اون موقوع کیفیت رنگ را بفهمن
    هر کسی هم که ATI داره که خوشبحالش چون رنگها دستکاری نمیشن و اون شخص هم میتونه یک گرافیک 20 تومانی NVIDIA بگیره و تست کنه

14. این کاربر از millad1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

BZ7

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

من عاشق بحث با آدم های منطقی هستم... بحثی که 1- در یک مسیر مشخص باشه 2- منطقی و با دلیل و مدرک باشه

ایشون فاقد این دو خصوصیت هستن... به همین خاطر دیگه این بحث رو ادامه نمیدم چون وقت و حوصله ندارم یک حرفو 20 بار تکرار کنم + دلیل و مدرک... بعدش یه جواب تکراری بشنوم... مثل این که ایشون نمیخوان متوجه بشن... دیگه این به من مربوط نیست.

اگه برای دوستان سوالی در این مورد پیش اومد با کمال میل جواب میدم!

ولی این جا دیگه این بحث رو ادامه نمیدم!

موفق باشید.

16. 5 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

یک نکته جالب
    فکر کنم شرکتNVIDIA محصولاتش را با مانیتور LG ست میکنه!!! چون قشنگ عیبهای هم را میپوشونند
    اونهایی که مدرک میخوان! یعنی حرفهای من را قبول تدارند چون گفتم که خودم تست کردم و اگه شخصی تونست خلاف حرفهای من را اثبات کنه.....اون وقت میتونید بحث کنید ومنم حوصله بحث با کسانی مثل شما را دیگه ندارم
    نرود میخ در سنگ
    Last edited by millad1388; 08-05-2011 at 18:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •