تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 43

نام تاپيک: روش هایی برای داشتن شکمی صاف!(tumy tips)

پروفشنال _ermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من که دو ساله دارم استفاده میکنم تاثیری ندیدم به اون صورت...
    من میخواستم بگیرم، گفتم اطلاعاتی راجع بهش پیدا کنم، راجع مزیت هاش یا مدلهاش،سرچ که کردم تو چندتا سایتی خوندم این شکمبندهای لاغری با لرزش هایی که ایجاد میکنند، باعث شکسته شدن بافت چربی های شکم میشن ( شکسته شدن ها، نه آب شدن)
    بعد این چربی های کوچیک شده میتونند خرکت کنند و باعث گرفتگی عروق قلب بشن
    و نهایتا اینکه نه تنها سودی ندارن که ضرر هم دارند
    متاسفانه این مطلب رو چند وقت پیش خوندم و لینکش رو سیو نکرده بودم

2. این کاربر از _ermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Lady Negar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    زیرِ همان خیال ِسنگینِ بدبو

پيش فرض

امروز بیایید به یاد گذشته‌ها مبادله کالا به کالا داشته باشیم.
    غذاهای پرچرب را با انواع کم‌چرب یا بدون چربی و یا حتی انتخابهای بهتر مبادله کنیم.
    شیرهای کم‌چرب و یا بدون چربی را جایگزین شیر پرچرب کنیم.
    گوشت‌های قرمز پرچرب را با ماهی و یا مرغ مبادله کنیم و به جای ساندویچ‌های بی‌فایده سوسیس و کالباس، ساندویچ‌های کم‌چرب سینه مرغ یا بوقلمون بخوریم. سس‌های سالاد پرچرب را با انواع کم‌چرب و یا بدون چربی مبادله کنیم.
    شکلات‌های شیری را با شکلات‌های تیره مبادله کنیم اما در مصرف آنها هم زیاده‌روی نکنیم.
    غذاهایی که رگ‌های قلب را تنگ می‌کنند با میوه‌ها و سبزیجات پرفیبر مبادله کنیم تا خون هم مانند آبی که در ناودان جاری می‌شود، بدون تنگی و گرفتگی در رگ‌ها و مویرگ‌هایمان جریان یابد.

4. 2 کاربر از Lady Negar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saba_moha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ممنون خوب بود
    یک مقدار درباه لانگز باوزنه و اسکات پرشی توضیح میدهید
    سابق تکواندو کارمی کردم یک روز درمیان یک ساعتی را میدویدم واقعا سوختن چربی های بدن احساس می کردم خیلی خوب بود ولی متاسفانه دوسالی که به خاطر مشغله های کاری گذاشتم کنار
    حرکت اسکات بدین صورت هست که باید بدن رو به صورتی خم کنید که ران ها و ساق پا با هم زاویه 90 درجه تشکیل بدن،مثل نشستن روی صندلی...حرکت لانگز رو خودم هم دقیقا نمیدونم .

ولی این ادرس سایتی هست که این حرکات رو به خوبی نشون میده ،برید توی قسمت حرکات پاها...همینطور در ادامه حرکات مفیدی هم برای شکم معرفی میکنه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از saba_moha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

tummy tip 9

اگر به دنبال یک خوراکی برای رفع گرسنگی بین وعده های غذاییتان هستید ،دانه های افتاب گردان مفید هستند.این دانه ها سرشار اط پروتئین و ویتامین E که یک انتی اکسیدان و ضدالتهاب قوی هست میباشند.

اگر دست کشیدن از غذا برایتان سخت است،غذاهایی را که حاوی پروتئین و فیبر بیشتری هستند امتحان کنید.این غذاها با عث میشوند تا زودتر معده تان احساس سیری کند.

ایا به پاستا علاقه دارید؟ اگر خوردن ماکارونی های معمولی باعث ضعف شما میشود،بهتر است که از پاستاهای که از گندم خالص تولید شده اند استفاده کنید.این پاستا ها نه فقط ویتامین و املاح بیشتری دارند بلکه به طور کلی محصولات غنی شده از گندم مفید برای سلامت قلب و عروق هستند.

ایا شما از توپ های تناسب اندام که swiss ball نیز خوانده میشوند استفاده میکنید؟این توپ ها باعث به کار گرفتن ماهیچه های تحتانی شکم (که در تمرینات مختلف کمتر فعال هستند) میشوند .همچنین سایر ماهیچه های بدنتان را نیز به فعالیت وا میدارند.

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض 6 تصور غلط درباره تمرینات شکمی

این ها تصورات اشتباه هستند و دلایل رد انها در ادامه اورده شده است!

1)برای سفت شدن شکم باید حرکات مربوط به ان را هر روز انجام دهید
    دلیل:عضلات شکم نیاز به استراحت و بهبودی دارند.در طول زمان استراحت است که ماهیچه ساخته میشود...یک متخصص میگوید که انجام تمرین های شکمی برای 3 تا 5 روز در هفته موجب میشود شما عضلات سفت ،و شکم صافی پیدا کنید.

2)تمرین کامل شکم نیم ساعت طول میکشد.

دلیل:اگر نیم ساعت طول بکشد تا شما احساس کنید عضلات شکمتان در تحرک هستند ،پس احتمالا حرکات را اشتباه انجام میدهید.بر روی مدت زمان تمرکز نکنید.همیشه کیفیت مهم تر از کمیت است.

3)دراز نشست خیلی ارام،عضلات را محکم تر میکند
    دلیل: انقدر که روند معمولی دراز نشست شما را لاغر میکند،ارام انجام دادن ان به اب شدن چربی ها کمک نمیکند.در حقیقت کندی حرکات اصلا سودمند نیست.

4)بهترین زمان برای انجام حرکات شکمی ،اخر تمرین ها میباشد
    دلیل: یک محقق میگوید هیچ فرقی نمیکند شما چه ورزش های شکمی را انجام دهید،فقط درست انجام دادن و ثبات در تمرینات است که باید مورد توجه قرار گیرد.بنابراین بهترین زمان وقتی است که احساس کنید میخواهید تمرینات را انجام دهید.اما اگر میخواهید در ابتدای تمرینات حرکات مربوط به شکم را انجام دهید،اول باید خودتان را حسابی گرم کنید.هنگامیکه خون در گردش باشد،می توان به اسانی از بروز بسیاری از اسیب دیدگی ها جلوگیری کرد.

5)با انجام حرکات پایلیت(pilates) نمیتوانید شکم خود را 6 تکه کنید
    دلیل:اگر انها را به همراه یک رژیم غذایی سالم انجام دهید،میتوانید لایه های مورد نظر خود را بر روی شکم به وجود اورید.شکل شکم ،قد و بلندی نیم تنه بالایی شما جزء اموری هستند که به ژن هایتان ارتباط پیدا میکند.

6)بدون وزنه و دستگاه نمیتوانید شکم خود را اب کنید

دلیل:شما به هیچ وجه به وزنه نیازی ندارید،البته بسیاری از ورزشکاران بای اینکه توانایی و قدرت خود را افزایش دهند از وزنه استفاده میکنند.بسیاری از دستگاه ها و وزنه ها برای استفاده خانم ها طراحی نشده اند ،اگر شما به طور مناسب در دستگاه قرار نگیرید ،ممکن است فشار به قسمت هایی که نباید،وارد شود.یک نصیحت:به زمین بچسبید که م موثر است و هم ارزان و انرا به راحتی در هرجایی میتوانید پیدا کنید.

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض tummy tip10

• تحقیقات نشان میدهد که محصولاتی که از خالص کردن کامل گندم بدست میایند چندان برای شکل شکم شما سودمند نیستند مثل نان های سفید(بدون سبوس)....بنابرای بهتر است که از نان هایی که کاملا از گندم و طبیعی تر هستند استفاده کنید.

• شکل شکم شما به طور عمده توسط ژن هایتان مشخص میشود،بنابراین ممکن است هیچگاه نتوانید کاملا چربی های اضافه ان را اب کنید.....اما نگران نباشید در هر حال اگر همیشه بدنتان را در پوزیشن های درست قرار دهید(صاف نشستن و...)،رژیم کم چرب داشته باشید و تمرینات منقبض کننده ماهیچه های شکمی و همینطور ورزش هایی که سیستم قلب و عروقتان را به تکاپو میاندازند(اهسته دویدن و پیاده روی) انجام دهید،انگاه خواهید دید که فرم شکمتان به طور موثری زیبا تر شده است.

• اغلب افراد از اینکه وقت و انرژی کافی برای انجام تمرینات ندارند مینالند،اگر شما هم وقت کافی ندارید میتوانید از یک تمرین ساده 15 دقیقه ای،هر روز و در هر کجابهره مند شوید:

1)درجا زدن سریع به مدت 30 دقیقه 2)60 ثانیه درجازدن متعادل و یا پریدن 3)این کار را 10 بار انجام دهید و در هر بار 3-5 دقیقه استراحت نمایید.

• 5 غذایی که شما باید جدا از خوردن ان ها خودداری کنید حتی به صورت متعادل:

دونات،سودا،فرنچ فرایز،چیپس،غذاهای دریایی سزخ شده به جز ماهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه s_sarvi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    FC Barcelona

پيش فرض

شام نخوردن چی؟تاثیر داره؟
    پیاده روی عادی چطور؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

شام نخوردن چی؟تاثیر داره؟
    پیاده روی عادی چطور؟

شام نخوردن شاید به ظاهر تاثیر داشته باشه...ولی اصلا روش اصولی نیست و قرار نیست با رسوندن کم مواد غذایی به بدنتون خصوصا پروتئین،ماهیچه های خوش فرمی داشته باشید بلکه اون ها رو شل میکنید

شام رو بهتره که سبک بخورید و از خوردن مواد چرب و پختنی خودداری کنید و به قول معروف حاضری میل کنید!

کلا رژیم کم چربی برای خودتون تهیه کنید.

بله پیاده روی عادی هم تاثیر گذاره...در واقع کالری میسوزونه و مانع از تجمع چربی میشه ولی خوب،طبیعتا هر چه سریعتر باشه و فعالیتتون بیشتر بهتر نتیجه میگیرید.ولی مراقب باشید بعد از اون باز مواد پر کالری رو جایگزین اون کالری های از دست رفته حین ورزش نکنید که اونوقت ورزش کردنتون یه کار پوچ بوده!

پروفشنال greena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر نور زیبای خدا

پيش فرض

سلام ودرود
    ممنون از تاپیکتون
    تو این تاپیک در مورد مصرف پروتئین ها صحبت شد لازم دونستم کمی هم در موردش مطلب بذارم ......درضمن منتظر قسمت 11 هستم ...........

منابع غذایی پروتئینها :
    پروتئین ها دو منبع دارند :
    ۱- منابع حیوانی : که بهترین منبع غذایی پروتئینی یا پروتئین با کیفیت عالی پروتئین سفیده تخم مرغ یا پروتئین تخم مرغ است . به همین علت ارزش بیولوژیکی آن را ۱۰۰ در نظر می گیرند .
    پروتئین شیر و لبنیات تقریباً مشابه پروتئین سفیده تخم مرغ است و ارزشی حدود ۹۶ دارد و بعد از آن پروتئین گوشتها اعم از گوشت سفید و قرمز قرار می گیرد .
    بنابراین منابع غذایی حیوانی شامل گوشت ، مرغ ، ماهی ، تخم مرغ ، شیر و لبنیات بهترین منابع پروتئین حیوانی هستند .
    ۲- منابع گیاهی پروتئین : غلات و حبوبات است ( نان ، برنج ، ماکارونی ، رشته ها ، لوبیا ، عدس و ماش )
    کیفیت پروتئینی منابع غذایی حیوانی و گیاهی :
    از نظر ارزش بیولوژیکی ، بالاترین ارزش را پروتئین سفیده تخم مرغ دارد . بعد از آن شیر ، ماست و پنیر قرار دارد و پروتئین گوشت ها بعد از این در گروه قرار دارد .
    http://hamehjoor.parnevis.com/myposts.php?post=3762

13. این کاربر از greena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام ودرود
    ممنون از تاپیکتون
    تو این تاپیک در مورد مصرف پروتئین ها صحبت شد لازم دونستم کمی هم در موردش مطلب بذارم ......درضمن منتظر قسمت 11 هستم ...........

سلام دوست عزیز....همونطور که میدونید تو این مدت خیلی گرفتار بودم و اصلا فرصت سر زدن به پی سی رو نداشتم ...از مطلب خوبتون و حسن توجهتون سپاسگزارم....امیدوارم مطالب بتونه راه گشای شما و سایر دوستان باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •