دوستان من HS10 رو خریدم و تا حالا که راضی بودم
فقط من یه شارژر Energizer خریدم با 4تا باطری Philips
رو شارژر نوشته 15 ساعت طول میکشه تا شارژ کنه.میخواستم بدونم 15ساعت عادیه؟همه شارژرا انقد طول میکشه؟بعد باطری های Philips خوبن؟مشکلی ندارن؟
ممنون
دوستان من HS10 رو خریدم و تا حالا که راضی بودم
فقط من یه شارژر Energizer خریدم با 4تا باطری Philips
رو شارژر نوشته 15 ساعت طول میکشه تا شارژ کنه.میخواستم بدونم 15ساعت عادیه؟همه شارژرا انقد طول میکشه؟بعد باطری های Philips خوبن؟مشکلی ندارن؟
ممنون
همیشه استفاده از باطری های لیتیومی بهتر از قلمی هست به دلیل اینکه هم زمان شارژ کوتاه تر و هم عمر بیشتری دارند در عین حال سبک تر نیز هستند. ضمنا تعداد عکس بیشتری رو می تونین باهاش بگیرین.
با اینحال شاید باطری های قلمی بیشتر در دسترس باشند.
سلام دوستان میخوام چندتا عکس از hs10 تو سایت اپلود کنم میشه راهنماییم کنید البته بطور دقیق ممنون میشم
دوست عزیز حجم عکسها خیلی زیاده بهتره تو فتوشاپ یا برنامه دیگه ای اونو کم کنی وبعد آپلود کنی نهایتا 200kb.
سلام.دوستان من بعد این همه مطالبی که تو سایت های مختلف خوندم بین 3 مدل موندم.sx30is..fz45..hs10 کدوم و بخرم بالاخره؟
HS10 Fuji-film دوربین با مشخصات بسیار شبیه DSLR که میتونه تمرینه خوبی برای یادگیری عکاسی باشه.امکانات قابل توجه اما مثل تمام فوجی ها باید مراحل ادیت پس از عکاسی را بخوبی بشناسی
FZ45 Panasonic دوربین خوش دست با فیملبرداری بسیار قابل توجه و با توجه به پردازنده و الگوریتم بکار رفته خروجی خوبی داره
SX30 Canon عکاسی خوب فیلمبرداری قابل قبول خروجی عالی قابلیت اتصال فلاش خارجی
بین FZ100 panasonic و hx1 sony , p100 nikon کدوم بهتره و ارزش خرید بیشتری داره و چرا ؟
ممنون
دوستان لطفا سئوالاتشون رو در قسمت مشاوره مطرح کنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)