تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 40 از 40

نام تاپيک: بعد از جام جهانی 2010 حتما موفق ترین تیم آلمان وسربازانش هستند

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

لیست تیم ملی آلمان اعلام شد: 8 بازیکن از جام جهانی
    یواخیم لو بازیکنان جدیدی دعوت کرده است.

سایت گل – آلمان به زودی دیداری دوستانه با دانمارک برگزار خواهد کرد. یواخیم لو، مربی آلمان 18 بازیکن به تیم ملی دعوت کرده است که در میان آنها نام 8 بازیکن حاضر در جام جهانی هم دیده می‌شود.

این بازیکنان به تیم ملی دعوت شده‌اند:

دروازه‌بان‌ها

مانوئل نویر (شالکه)، تیم ویسه (وردربرمن)

مدافعان

آندریاس بک (هوفن‌هایم)، ژروم بواتنگ (منچسترسیتی)، ساشا ریتر (ولفسبورگ)، مارسل شافر (ولفسبورگ)، کریستین شولتز (هانوفر)، سردار تاسچی (اشتوتگارت)

هافبک‌ها

کریستین گنتنر (اشتوتگارت)، توماس هیتزلشپرگر (وستهم)، آرون هانت (وردربرمن)، تونی کروس (بایرن مونیخ)، مارکو مارین (وردربرمن)، مارکو رئوس (بروسیا مونشن گلادباخ)، کریستین تراش (اشتوتگارت)، پیوتر تروخوفسکی (هامبورگ)

مهاجمان

ماریو گومس (بایرن مونیخ)، پاتریک هلمز (لورکوزن)

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

به این میگن پویایی
    به این میگن حرکت دائمی
    به این میگن قدرت فوتبال تمون نشدنی...
    قابل توجه تیم های دیگه از جمله اسپانیا و دل بوسکه

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

کاپیتان آلمان در ماه سپتامبر تعیین می‌شود

فیلیپ لام یا میشاییل بالاک بازوبند را برای بلندمدت در اختیار خواهند داشت.

سایت گل – یواخیم لو، مربی آلمان در ماه سپتامبر کاپیتان تیمش در دیدارهای مقدماتی یورو 2012 را مشخص خواهد کرد.

میشاییل بالاک پیش از جام جهانی برای شش سال کاپیتان آلمان بود. اما مصدومیت مچ پا در دیدار فینال جام حذفی انگلیس این هافبک کهنه‌کار را از جام جهانی دور نگه داشت. در غیاب او، فیلیپ لام کاپیتان آلمان شد و تیم را به رتبه سوم رساند.

بازگشت بالاک به آمادگی باعث شده لو تصمیمی دشوار پیش رو داشته باشد: این که بالاک، کاپیتان رو به پیری اما تثبیت شده آلمان را دوباره انتخاب کند یا لام را که می‌تواند کاپیتان آینده باشد.

لو می‌گوید: «این موضوع برای رسانه‌ها و کارشناسان جذاب‌تر است تا برای من. من هیچ حرفی در این باره ندارم چون هیچ ربطی به تیم فعلی آلمان ندارد. ما با طرفین مذاکره کرده‌ایم و بحثی جدی خواهیم داشت. من به آنها می‌گویم چه در ذهن دارم، به حرفشان گوش خواهم داد و سپس تصمیم خود را خواهم گرفت.»

رقابت‌های مقدماتی یورو 2012 برای آلمان در سپتامبر آغاز می‌شود. تیم نایب‌قهرمان مسابقات دوره قبل باید در اولین دیدار به مصاف بلژیک برود. آلمان همچنین با ترکیه، اتریش، قزاقستان و آذربایجان هم هم‌گروه است.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

يواخيم لوو: تيم ملي آلمان در جام جهاني 2014 به اوج مي رسد

آلماني ها در جام جهاني 2010 سوم شدند اما از هم اكنون به دنبال مكاني بهتر در جام جهاني آينده هستند.

سايت گل- يواخيم لوو، سرمربي تيم ملي آلمان اعلام كرد كه انتظار دارد تيمش در جام جهاني 2014 به اوج برسد.

او در مصاحبه با نشريه اشپورت بيلد گفت:" ما براي آينده برنامه هاي زيادي داريم. تغييرات زيادي انجام خواهد شد و اين تيم بايد در جام جهاني 2014 بهترين بازي هايش را به نمايش بگذارد. "

آلماني ها در جام جهاني 2010 سوم شدند اما از هم اكنون به دنبال مكاني بهتر در جام جهاني آينده هستند. در حالي كه آنها در اين رقابت ها ميشائيل بالاك را به دليل مصدوميت در اختيار نداشتند، با تعدادي بازيكن جوان بازي هايي به يادماندني و خيره كننده را به نمايش گذاشتند.

در اين جام فيليپ لام كاپيتان آلمان ها بود اما بالاك اعلام كرد كه هنوز او كاپيتان تيم ملي آلمان است اما لام تمايلي به پس دادن بازوبند كاپيتاني ندارد و اين مسئله لوو را در شرايط دشواري قرار داده است

. لوو در اين مورد گفت:" ميشائيل همواره بازيكن مهمي در تيم بوده است. اكنون بايد شرايط بازگشت او را بررسي كنيم. مسئله خوب و جالب توجه براي ما اين است كه در حال حاضر انتخاب هاي زيادي داريم."

لوو براي گرفتن تصميم نهايي در اين مورد تا ماه آينده و ديدار دوستانه بعدي تيم ملي آلمان مقابل زمان دارد. ژرمن ها امروز در ديداري دوستانه به مصاف دانمارك مي روند اما بالاك، لام و بسياري از ستاره هاي تيم ملي آلمان در جام جهاني در اين ديدار حضور ندارند.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

کاپیتان آلمان در ماه سپتامبر تعیین می‌شود

فیلیپ لام یا میشاییل بالاک بازوبند را برای بلندمدت در اختیار خواهند داشت.

سایت گل – یواخیم لو، مربی آلمان در ماه سپتامبر کاپیتان تیمش در دیدارهای مقدماتی یورو 2012 را مشخص خواهد کرد.

میشاییل بالاک پیش از جام جهانی برای شش سال کاپیتان آلمان بود. اما مصدومیت مچ پا در دیدار فینال جام حذفی انگلیس این هافبک کهنه‌کار را از جام جهانی دور نگه داشت. در غیاب او، فیلیپ لام کاپیتان آلمان شد و تیم را به رتبه سوم رساند.

بازگشت بالاک به آمادگی باعث شده لو تصمیمی دشوار پیش رو داشته باشد: این که بالاک، کاپیتان رو به پیری اما تثبیت شده آلمان را دوباره انتخاب کند یا لام را که می‌تواند کاپیتان آینده باشد.

لو می‌گوید: «این موضوع برای رسانه‌ها و کارشناسان جذاب‌تر است تا برای من. من هیچ حرفی در این باره ندارم چون هیچ ربطی به تیم فعلی آلمان ندارد. ما با طرفین مذاکره کرده‌ایم و بحثی جدی خواهیم داشت. من به آنها می‌گویم چه در ذهن دارم، به حرفشان گوش خواهم داد و سپس تصمیم خود را خواهم گرفت.»

رقابت‌های مقدماتی یورو 2012 برای آلمان در سپتامبر آغاز می‌شود. تیم نایب‌قهرمان مسابقات دوره قبل باید در اولین دیدار به مصاف بلژیک برود. آلمان همچنین با ترکیه، اتریش، قزاقستان و آذربایجان هم هم‌گروه است.
    هیچ کدوم!؟!؟!؟!؟
    باستین کاپیتان خواهدشد.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

لو؛ راضی به رغم تساوی

مربی آلمانی به دنبال موفقیتهای زیادی برای تیمش می باشد.

سایت گل- یواخیم لو دیشب شاهد تساوی تیم آلمان بی مقابل دانمارک بود.این دیدار دوستانه در کپنهاگ برگزار شد وبا تساوی 2-2 به پایان رسید.

اولین گل این دیدار را گومس در دقیقه 19 به ثمر رساند و هلمس دردقیقه 73 بازی را 0-2 کرد ولی بازیکنان تیم میزبان بلافاصله به خود آمدند و رومدال در دقیقه 74 اولین گل دانمارک را به ثمر رساند . یانکر هم در دقیقه 87 برای بار دوم گلزنی کرد تا این بازی در نهایت با تساوی 2-2 پایان یابد.

لو در کنفرانس خبری این بازی گفت:« بازی رضایت بخشی بود.من دیدم که تیمم نهایت تلاش را به کار می گرفت تا منسجم باشد و موقعیتهای متعددی را خلق کند که این ایده بسیار خوبی بود.»

لو در ادامه با تمجید از ماریو گومس گفت:« او گل اول ما را به ثمر رساند و این گل مطمئنا اعتماد به نفس گومس را افزایش خواهد داد.»

البته خود گومس از عملکرد ژرمنها راضی نبود و در صحبتهایی در این رابطه گفت:« زمانی که بازی 0-2 دنبال می شد، نباید اجازه می دادیم که بازی از دست ما در می رفت.»

این در حالی بود که اکثر بازیکنان اصلی تیم ملی آلمان به دلیل همراهی تیمهای باشگاهی شان در اردوی ژرمنها غایب بودند و لو مجبور شد تا تیم دومش را به مصاف دانمارک بفرستد.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

فولر: آیا جای بالاک در تیم ملی است؟
    او گفته شاید دوران بالاک در آلمان به پایان رسیده است.

سایت گل – جایگاه میشاییل بالاک در تیم ملی دچار ابهام شده است. رودی فولر، مدیر ورزشی بایر لورکوزن گفته بازیکنی 33 ساله نباید در تیم ملی آلمان جایی داشته باشد.

فولر که سابقه هدایت آلمان را هم دارد گفته است: «میشاییل بالاک گفته تنها دو سال دیگر بازی خواهد کرد، اما مربی تیم ملی برنامه‌ای سه یا حتی چهار ساله دارد و پس باید بررسی کند که آیا بازی دادن به بالاک کار عاقلانه‌ای است یا نه.»

یواخیم لو گفته بازیکنان آماده را انتخاب خواهد کرد. او گفته است: «من در تماسی تلفنی به میشاییل گفتم اگر آماده‌ای و می‌توانی نتایج خوبی برای ما بیاوری، چرا باید نگران باشی؟»

بالاک 98 بازی ملی در کارنامه دارد. او می‌خواهد در دیدارهای مقدماتی یورو 2012 نه تنها به تیم ملی برگردد، که بازوبند را هم بازپس بگیرد.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظر من بالاك ديگه بايد فوتبال ملي رو فراموش كنه
    70 درصد بازيهاي زيباي آلمان در جام جهاني به خاطر نبودن بالاك بود

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

فرانتس بكن باوئر : از نظر من میشائیل بالاک كاپيتان تيم ملي آلمان است

خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) : قيصر فوتبال آلمان در ستون هميشگي‌اش در روزنامه بيلد در اين باره نوشت: به عقيده من چنانچه بالاك دوباره به طور كامل آماده شود و براي آلمان بازي كند، او از نظر من كاپيتان است.
    سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان به تازگي گفته بود نمي‌خواهد در تصميمش براي كاپيتان آينده زيرفشار قرار بگيرد و تنها سرگرم اين موضوع بشود.
    فيليپ لام كه در جام جهاني 2010 جايگزين بالاك آسيب ديده شد و بازوبند كاپيتاني را به دست بست اعلام كرد به راحتي حاضر به واگذاركردن اين بازوبند نيست.
    بالاك كه تابستان جاري دوباره به بايرلوركوزن بازگشته است، در حال حاضر بر سر بازگشت دوباره‌اش به فوتبال مبارزه مي‌كند و خودش را همچنان در جمع ژرمن‌ها رييس مي‌داند.
    بكن باوئر، رييس افتخاري باشگاه بايرن‌مونيخ همچنين تاكيد كرد اين بخت را افراط كارانه و در اين اواخر نيز بي‌مورد مي‌داند. او نوشت: ما در نهايت يك كاپيتان خواهيم داشت. بالاك جام جهاني را بدون تقصير خودش از دست داد. او در سه ماه اخير بازيكن بدي نبوده و چرا بايد بازوبند كاپيتاني را از او گرفت؟
    بكن باوئر همچنين نوشت: اگرچه حرف‌هاي لام درست هستند با اين حال او هنوز جوان است بنابراين هنوز مي‌تواند صبر كند. چنانچه او بر ضد بالاك 34 ساله تصميم گيري كند، در آن صورت مي‌ترسم او از تيم ملي خداحافظي كند. نمي‌دانم آيا بالاك از اين تصميم خوشش مي‌آيد يا نه.
    تيم ملي آلمان روز سوم سپتامبر در بروكسل رقابت‌هاي انتخابي يورو 2012 را آغاز خواهد كرد.
    او گفته است پيش از اين بازي با لام و بالاك درباره كاپيتاني به صورت جدي گفت‌وگو خواهد كرد.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

هر بازیکنی یه پایانی داره..
    حالاکه تیم بدون حضور شما خوب وهماهنگ بازی میکنه وعلاوه براون نتیجه جالب وعالی میگیره دیگه اصرار کاپیتانی وبازگشت به تیم ملی اون هم در این سن وسال کمی غیرمعقوله.
    بالاک رو من به شخصه خیلی دوست دارم..
    اما به نظرم باید بکشه کنار...یه جورایی انگار داره لجبازی میکنه...

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •