تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 21 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 201

نام تاپيک: *+=[مقايسه]=+* Unity يـــا UDK ؟ // قوانين در پست اول

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

باز هم سلام.

اول لازم میبینم از m_basiji بخاطر اینکه تعصب الکی رو کنار گذاشت و دقیقتر نگاه کرد تشکر کنم هرچند با تمام حرف های ایشون موافق نیستم اما تا حدودی حرفی هست که من تو ذهنم دارم.

AMIR REZAs عزیز جوابت رو بخون!

1- تو بسیاری از موارد رندر UDK از Unity3 بهتره و در این شکی نیست اما یونیتی چیزهایی داره که برای ما ایرانیها خیلی مهمه، پیشنهاد میکنم کار کنی تا متوجه بشی.

2- کی گفته بدون کرک نمیشه از یه انجین استفاده کرد؟
    من خودم شاید به ندرت از کرک یونیتی استفاده کرده باشم، اون هم بخاطر اتمام 30 روزه نسخه Pro بوده هرچند کرکی که الان هست عملا مشکل خاصی رو بوجود نمیاره. یه نکته دیگه این خیلی بده که شما بخاطر نبود کرک انجینتون رو عوض کنید، این طرز فکر اشتباهه...

3- این خیلی خوبه که UDK هر ماه بروز رسانی میشه اما به چه قیمتی؟
    مثلا شما الان آخرین نسخه UDK رو داری و ماه بعد با کلی آپدیت جدید عرضه میشه، شما مجبوری چیزی در حدود 1 گیگ رو دانلود کنی که آپدیت های جدید رو داشته باشی، آیا این موضوع ضعف اپیک در ساختار درست انجین رو نمیرسونه؟ اگه اپیک انجینش رو درست و با نظم طراحی میکرد میتونستید مثل تمام نرم افزارها تغییرات رو در همون بخش انجام بده یعنی چیزی مثل Help menu>Update .

4- ایشالا مشکلی نداره.

5- باز هم از ایشون تشکر میکنم. ایشون هم متوجه شدن همه چیز گرافیک نیست. لطفا بقیه بیشتر دقت کنن.

6- این که این افراد عزیز که استاد ما هستن رفتن سراغ UDK دلیل بر برتری اون نیست. البته شاید این دوستان بخوان سبک هایی مثل FPS کار کنن که با این انتخاب UDK خیلی مناسبه، لطفا این بزرگان هم دلایل برتری UDK رو بیان کنن.

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

UDK or UNITY3D? Hi,

i searched about comparison about this 2 engine.i got many things.i really confused.the result is:

UDK:
    1.script is slower than unity.
    2.udk support high graphic cards only.
    3.start with udk is slower becuase udk have many tools and many options.
    4.learning unrealscript is new and have not using anywhere unless in udk.
    5.there is one dynamic light for every object.
    6.royalty is 25%.
    7.output pc only.
    8.udk have many tools.

unity3d:
    1.unity support most graphc cards.
    2.start with unity is faster.
    3.unity is Flexibility.
    4.language is C#.there is more source about it.
    5.there is unlimite dynamic light for every object.
    6.fee is about 1500$.
    7.output:webplayer,mac.
    8.not full phisic supprt(softbody,cloth)
    9.importing assets is simpler.

and many things other.what is your idea about making a 3RD person action game with this engines with 5 person(indie group)?with attend to time=1 year,budget=low,persons=5,...
    منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ادامه ی بحث :
    کد:
    خوب این مقایسه ی یو دی کی با یونیتی در فروم یو دی کی هست....

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

خوب ما اومدیم تو این تاپیک مقایسه کنیم و حتی اگر خودم نتیجه گرفتم یونیتی بهتره میرم یونیتی کار میکنم.
    شما قضاوت کنید.....

خود شما اين پست رو بخون قضاوت كن
    از همه ی دوستان به خاطر توضیحاتشون تشکر میکنم ، حالا بگذارید من بگم.
    دو سه نکته :
    1. شما هر ویژگی ای که برای یونیتی 3 گفتید یو دی کی هم داره

سلام عزيز
    Umbra و Lightmap رو قبول دارم ( هر چند توي سايت UDK قسمت Features خبري از Lightmap نيست و به جاي اون Lightmass هست ) ولي Deferred Rendering رو UDK نداره به دليل Lightmass كه در صورت فعال بودن اون فريم بازي رو به طرز محسوسي كاهش ميده پس Deferred Rendering نداريد يا اگه داشته باشيد بايد بيخيال Lightmass بشيد ! خوب اين از Deferred Rendering ! و اما گفتي همه ي ويژگي هارو UDK داره يعني اون دو تا افكت رو هم داره ! پس ازت ميخوام دموي Sandstrom رو باز كني و اون دو تا افكت رو بهش بدي و عكسش رو برام بزاري ...

2. امیدوارم هر وقت یونیتی3 به طور رسمی منتشر شد کرکش هم بیاد چون بدون اون شما باید به فکر موتور جدید باشید.....
    هر وقت نسخه ي جديدي از يونيتي اومده نسخه ي FREE اون هم اومده بود و همينطور نسخه ي Pro به مدت 30 روز مجاني ميشد استفاده كرد و اگه حتي نسخه ي Free نياد و Pro پولي باشه من با همين Unity 2.6 كار ميكنم چون انجين فوق العاده مناسبيه براي من
    3.هر چی شما گفتید برای یونیتی3 بود لازم میدونم بگم که یو دی کی هر چند وقت یکبار به روز میشه و جدیدا 200مگ بهش اضافه شده یعنی میشه800مگ در واقع چهار برابر یونیتی حجم داره
    قرار شد بحث غير منطقي اجام نديد ... Unity هم براش آپديت مياد ... و اما حجم زياد UDK يكي به خاطر بازي UT هست يكي به خاطر مدل ها و فايل هاي صوتي و تكسچر و مپ و ... آماده هست (‌ كه حجم زيادي اشغال ميكنه ) و يه سؤال : ملاك انتخاب يك گيم انجين براي شما حجم اون هست ؟
    4. امیدوارم وقتی کرکش هم اومد کرکش سالم باشه و مثل دفعه قبل باگ نداشته باشه....
    باگ هم داشته باشه واسش روش هست كه بر طرف بشه ... كرك هم نيومد بازم نسخه ي Free هست ( بقيش مراجعه بشه به بالا )
    5. آقای بسیج شما که از طرفداران سرسخت یو دی کی بودید بعیده......
    خود شما هم يه خورده فكر كن ببين UDK همون Unreal Engine 3 هست يا نه فقط يه پك از امكانات اون هست
    6. اگر یه کم دقت کرده باشید بازی سازهای قدیمی و حرفه ای که در این فروم هم هستن (مثل آقامهدیار ، آقا محسن و حتی آقاحسین و...........) از موتورهای یونیتی ، گیم استدیو رو به یو دی کی آوردند ( البته این چیزیه که یا خودشون گفتن یا از امضاشون معلومه)
    محسن الان داره با UDK كار ميكنه ؟!‌ چون امضاش واسه UDK هست ؟! : دی
    خلاصه افراد با تجربه هم گاهي اشتباه ميكنن ( البته فكر نكنم محسن با UDK كار كنه )

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام عزيز
    Umbra و Lightmap رو قبول دارم ( هر چند توي سايت UDK قسمت Features خبري از Lightmap نيست و به جاي اون Lightmass هست ) ولي Deferred Rendering رو UDK نداره به دليل Lightmass كه در صورت فعال بودن اون فريم بازي رو به طرز محسوسي كاهش ميده پس Deferred Rendering نداريد يا اگه داشته باشيد بايد بيخيال Lightmass بشيد ! خوب اين از Deferred Rendering ! و اما گفتي همه ي ويژگي هارو UDK داره يعني اون دو تا افكت رو هم داره ! پس ازت ميخوام دموي Sandstrom رو باز كني و اون دو تا افكت رو بهش بدي و عكسش رو برام بزاري ...
    مسئله این نیست خوب یو دی کی یه سری امکانات رندرینگ داره که یونیتی نداره.
    هر وقت نسخه ي جديدي از يونيتي اومده نسخه ي FREE اون هم اومده بود و همينطور نسخه ي Pro به مدت 30 روز مجاني ميشد استفاده كرد و اگه حتي نسخه ي Free نياد و Pro پولي باشه من با همين Unity 2.6 كار ميكنم چون انجين فوق العاده مناسبيه براي من
    خوب پس اگر یونیتی3 نتونید کار کنید نصف امکاناتی که گفتید ، پرید....
    قرار شد بحث غير منطقي اجام نديد ... Unity هم براش آپديت مياد ... و اما حجم زياد UDK يكي به خاطر بازي UT هست يكي به خاطر مدل ها و فايل هاي صوتي و تكسچر و مپ و ... آماده هست (‌ كه حجم زيادي اشغال ميكنه ) و يه سؤال : ملاك انتخاب يك گيم انجين براي شما حجم اون هست ؟
    این نشان ساپورت بالای یو دی کی هست
    باگ هم داشته باشه واسش روش هست كه بر طرف بشه ... كرك هم نيومد بازم نسخه ي Free هست ( بقيش مراجعه بشه به بالا )
    بالا جواب دادم
    خود شما هم يه خورده فكر كن ببين UDK همون Unreal Engine 3 هست يا نه فقط يه پك از امكانات اون هست
    همون یه پک از صد تا یونیتی میتونه بهتر باشه...
    محسن الان داره با UDK كار ميكنه ؟!‌ چون امضاش واسه UDK هست ؟! : دی
    خلاصه افراد با تجربه هم گاهي اشتباه ميكنن ( البته فكر نكنم محسن با UDK كار كنه )
    میتونید بپرسید.............

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

خوب این مقایسه ی یو دی کی با یونیتی در فروم یو دی کی هست....
    منبع بهتر نداشتي ؟

UDK or UNITY3D? Hi,

i searched about comparison about this 2 engine.i got many things.i really confused.the result is:

unity3d:
    1.unity support most graphc cards.
    2.start with unity is faster.
    3.unity is Flexibility.
    4.language is C#.there is more source about it.
    5.there is unlimite dynamic light for every object.
    6.fee is about 1500$.
    7.output:webplayer,mac.
    8.not full phisic supprt(softbody,cloth)
    9.importing assets is simpler.

and many things other.what is your idea about making a 3RD person action game with this engines with 5 person(indie group)?with attend to time=1 year,budget=low,persons=5,...
    منبع :
    کد:
    ادامه ی بحث :
    کد:
    1) خوب اين رو حمزه جان گفتن Shader Model 1 رو هم ساپورت ميكنه يونيتي
    2) با مديريتي كه يونيتي در اختيارت ميزاره همينطوره
    3) در مورد انعطاف پذيريش هم صحبت كرديم
    4) فقط #C نيست ... JAVA و Boo هم هست و كلي آموزش واسه JAVA وجود داره
    5) اين قسمت ميخواست بگه بي نهايت نور دايناميك ميتونيد بزاريد ؟
    6) واسه ما ايرانيا كه مجانيه
    7) همين ؟! Mac , PC , Nintendo Wii , X360 , PS3 , Ipad , Iphone , Ipod , Android , Web
    8) اتفاقا تمام اين هارو ساپورت ميكنه توي نسخه ي 3 عكس هاي زير رو ببين:

9) خوب خدارو شكر اين رو قبول دارن !

6. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

مسئله این نیست خوب یو دی کی یه سری امکانات رندرینگ داره که یونیتی نداره.
    يونيتي هم امكانات رندرينگ داره كه UDK نداره
    شما گفتي همه ي اينارو UDK هم داره منم گفتم پس دموي Sandstorm رو مثل اون افكت بكن ... هنوز منتظرم ...

خوب پس اگر یونیتی3 نتونید کار کنید نصف امکاناتی که گفتید ، پرید....
    نسخه ي Free با Pro يونيتي 2.6 هم خيلي تفاوت نداشتند ( توي رندر كه اصلا تفاوت نداشتند ) فقط يه سري امكاناتش مثل آب ( كه ميتونستيد خودتون بسازيد ) و يه چند تا ديگه رو نداشت + اول بازي لوگوي Unity ميومد ... به هر حال براي من يكي كار كردن با اين انجين بهتر از كار كردن با يك پك هست و شما هم مطمئن باش كركش مياد

این نشان ساپورت بالای یو دی کی هست
    عزيز من چرا اينقدر تعصب داري !!!! ... چون مدل آماده داره و همش هم واسه خود برنامه هستش پس نشون ميده كه UDK ساپورت خيلي بالايي داره ؟! شما برو فرمت هايي كه UDK ساپورت ميكنه رو ببين بعدش بيا فرمت هايي كه Unity ساپورت ميكنه رو هم ببين ... مقايسه كن خودت خدا وكيلي ببين كدوم فرمت بيشتري رو ساپورت ميكنه !

بالا جواب دادم
    منم جواب دادم ( كار كردن با يك مد ساز من رو به هيچ جايي نميرسونه )

همون یه پک از صد تا یونیتی میتونه بهتر باشه...
    فعلا كه مشخصه كدوم بهتره چون من هر چي دليل ميارم شما باز ميگي UDK بهتره ...

میتونید بپرسید.............
    الان پ.خ ميدم محسن

راستي مگه قرار نبود اول از گرافيك دو انجين شروع كنيم ؟ خوب ما در مورد گرافيك بازي هاي Unity 3 صحبت كرديم حالا نوبت شماست كه خاصيت هاي گرافيكي UDK رو بگيد
    Last edited by saeed_cpu_full; 02-07-2010 at 11:58.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان چرا اینقدر کشش میدید؟

امیررضا جان لطفا قابلیت های خاص گرافیکی UDK رو هم بیان کنید تا نتیجه بگیریم در بحث گرافیک کدوم بهتره.

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

به نظر من udk بهتره. چون اگه یه نفر بخواد فقط واسه سرگرمی بازی بسازه نیاز نیست پول بده واسه udk ولی یونیتی پولیه. البته این موضوع تو ایران صدق نمیکنه ولی خوب موضوع مهمیه. از طرفی یه دلیل دیگه هم دارم واسه برتری udk. udk یه قابلیت هایی داره که هیچ انجینی نداره مثل speed tree یا facefx یا crowds و ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بله بدون شک این یه حسن هست که UDK برای کارهای تفریحی مجانیه.

کی گفته قابلیت های SpeedTree و Face FX و Crowds رو فقط Unreal داره؟

خود یونیتی UniTree داره که از خیلی ساده و از بسیاری جهات بهتر از SpeedTree هستش و بهتره بدونی توسط API های داخلی یونیتی ساخته شده.

در رابطه با Face Fx هم بله یونیتی مشکل داره اما منظورت از Crowds چیه؟!

این ها رو هم ببین...

کد:
    کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

خیلی خوب
    SpeedTree Foliage Editor

Generate virtual foliage in real time using SpeedTree, the award-winning solution for animating wind-blown trees, lush jungles, thick forests and more.
    Design just the tree you want, then fill your world with vast numbers of animated, naturally-lit models.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Complete Editing Environment

Unreal Editor makes it Happen. This WYSIWYG tool allows for content creation at lightning speed. The editor itself is actually a suite of tools designed for realizing your content as quickly and easily as possible. For example, you can test gameplay in one window while you edit content in another.

Terrain

UDK's artist-driven terrain system lets you place and customize vegetation, structures and countless points of interest throughout your game world.
    Terrain in UDK is easy to edit and alter to create compelling levels and worlds.

Eye-popping Lighting and Shadows

UDK features the newest and most advanced lighting and shadow features, including global illumination from Unreal Lightmass. All these features are easily added to your creation through UnrealEd.

جا داره اینم اینجا بگذارم :
    What is it?

UDK is Unreal Engine 3 – the complete professional development framework. All the tools you need to create great games, advanced visualizations and detailed 3D simulations. The best tools in the industry are in your hands.

ببخشید ترجمش نکردم.....

12. این کاربر از AMIR REZAs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •