تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 359 اولاول 123456781454104 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

هه هه .راه افتاد. ولی نوسان زیاد دره. الان دارم با همین سرویس پست میدم. نواسن زیاد بین 15 تا 8 رو دارم. و نمیودنم چرا سیگنالم رو Eن میره!!!
    اگه روی اون بره مطمعنا بالای 20 هم میرسه!
    یه دونه گوشی نوکیا گیر بیار ببین این نرم افزاره که BTS فایندر !!!! هستش رو میشه روش نصب کنی یا نه
    خلاصه با این نرم افزاراه باید کار کنی فکر کنم اینجوری بتونی 5 کیلو بیشتر بگیری
    اگه میتونی همین فردا برو یه گوشی مثل گوشیهایی که در تاپیک قبلی معرفی شد مثل اکسپرس میوزیک بگیر و نصب کن و قال قضیه رو بکن.
    میری چهارگوشه اتاق رو بوسه میزنی ببینی کجا بیشتر انتن میده موبایل رو همونجا میکاری ! فقط یه نکته هم بهت بگم
    USB طبق روایت مغازه دارها تا 3 متر رو پوشش میده میتونی بری افزایش USB بگیری و موبایلت هم اون جاهایی که بیشتر انتن میده بکاری اینکه نه بری کلا یه بلوتوث ناخنی 2 تومنی بخری و روی کامپیوتر نصب کنی با اون کار کنی.
    خلاصه این راهنمایی های منه.

دوست عزیز اول از همه بابت این تایپیک خوبت ممنون

اینجور که تا اینجا متوجه شدم 2 نکته برای EDGE وجود داره

1- گوشی که EDGE رو پشتیبانی کنه
    2- اون منطقه EDGE رو پشتیبانی بکنه

و این که مشخصه سرعت با EDGE بیشتره

حالا گوشی هایی هم که EDGE رو ساپورت میکنند هم فرق میکنه یعنی نوع گوشی ؟

دوم اینکه از کجا باید فهمید منطقه ما EDGE رو ساپورت میکنه ایا با پیدا شدن حرف e هنگام وصل شدن نشان از اینه که هم گوشی و هم منطقه ساپورت میشه ؟
    سلام
    خواهش میکنم.

در مورد سئوال اولت که گوشیها فرق میکنه فرقی که نمیکنه ولی تا جایی که میدونم کلاس eDGE ها متتفاوت باید باشه
    و هرچقدر عدد کلاس بیشتر باشه فکر کنم سرعتش بیشتر باشه باید بزارید روی این موضوع تحقیقمو بیشتر کنم.
    مثلا کلاس 32 و...داره.
    برا منطقهرسیده بودی : اره دیگه دقیقا زدی تو خال . اگر حرف E نمایش داده بشه یعنی که سرعتت از GPRs بیشتره اگر هم G باشه که مشخصه GRPS هستش و سرعتت 5-6 تا بیشتر نمیشه.
    ولی اگر EDGE باشه سرعتت خیلی زیاد یمشه شخصا تا 34 رو تجربه کردم فقط یه بدی که این سرویس داره اصهلاک گوشی هستش و دانگل هم قیمتش خیلی بالاست حیف و صد حیف .

2. 3 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اینم لیست بسته های GPRS ایرانسل. به نظر من واسه شروع 7 روز بد نیست ولی در مقایسه با 1 ماه ، 1 ماهه واقعا میصرفه!!
    ولی من فعلا باید مشکل بالا پایین رفتن سیگنال رو حل کنم!!
    آقای پادشاه حسابی حال دادیا!!! شرمنده من اذیتت کردم!! ولی خوب فعلا باید یه جای درست حسابی پیدا کنم که آنتن خوب بده!!! شاید مجبور بشم گوشیم روبگذارم زیر پنجره!!!! اونجا خیلی خوب آنتن میده!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali6803's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ابادان

پيش فرض

اقا ما که گوشی نوکیا نداریم چیکار کنیم برای انتخاب bts مناسب؟؟؟؟ یکی به داد ما برسه این دکل نزدیک خونه ما افتضاحه کارش!!!!
    گوشی من سیمبین ویرایسش 5 هستش؟ نمیشه کاری کرد که این برنامه رو گوشی ما هم نصب بشه؟گوشیم سامسونگ امنیا اچ دی i8910 ...کمک...کمک...کمک...کمک....!!!

آخر فروم باز persian365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

سلام
    خواهش میکنم.

در مورد سئوال اولت که گوشیها فرق میکنه فرقی که نمیکنه ولی تا جایی که میدونم کلاس eDGE ها متتفاوت باید باشه
    و هرچقدر عدد کلاس بیشتر باشه فکر کنم سرعتش بیشتر باشه باید بزارید روی این موضوع تحقیقمو بیشتر کنم.
    مثلا کلاس 32 و...داره.
    برا منطقهرسیده بودی : اره دیگه دقیقا زدی تو خال . اگر حرف E نمایش داده بشه یعنی که سرعتت از GPRs بیشتره اگر هم G باشه که مشخصه GRPS هستش و سرعتت 5-6 تا بیشتر نمیشه.
    ولی اگر EDGE باشه سرعتت خیلی زیاد یمشه شخصا تا 34 رو تجربه کردم فقط یه بدی که این سرویس داره اصهلاک گوشی هستش و دانگل هم قیمتش خیلی بالاست حیف و صد حیف .
    ممنون
    قسمت اخرش رو خوب متوجه نشدم بدیش چیه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

اینم لیست بسته های GPRS ایرانسل. به نظر من واسه شروع 7 روز بد نیست ولی در مقایسه با 1 ماه ، 1 ماهه واقعا میصرفه!!
    ولی من فعلا باید مشکل بالا پایین رفتن سیگنال رو حل کنم!!
    آقای پادشاه حسابی حال دادیا!!! شرمنده من اذیتت کردم!! ولی خوب فعلا باید یه جای درست حسابی پیدا کنم که آنتن خوب بده!!! شاید مجبور بشم گوشیم روبگذارم زیر پنجره!!!! اونجا خیلی خوب آنتن میده!!!
    انگار همین دیروز بود !
    سه سال پیش با k750 کانکت شدم همون وقتی که ایرانسل توی عید GPRS مجانی کرده بود !!
    گوشی رو میچرخوندم انتن در میرفت !!! منطقه ما هم کوهستانیه نه تلفن داره نه اینترنت ...تنها راه دسترسیم همون GPRS بود که تا یه کارت 1000 تومنی میگرفتم تموم میشد ..تا اینکه بالاخره خط تلفن اومد و دیگه منم کانکت شدم ولی چه فایده که PCM بود
    رفتم توی چه خاطراتی @!!! بعله اینجوریاست
    ضمنا این علی میگفت با USB دانگل که کار میکرده سرعتش بیشتر بوده حیف که گرونه نیکان جان هم که میگفت ارزش خرید نداره و راست میگه ..وگرنه میگفتم دانگل بخری میلادی.

اقا ما که گوشی نوکیا نداریم چیکار کنیم برای انتخاب bts مناسب؟؟؟؟ یکی به داد ما برسه این دکل نزدیک خونه ما افتضاحه کارش!!!!
    گوشی من سیمبین ویرایسش 5 هستش؟ نمیشه کاری کرد که این برنامه رو گوشی ما هم نصب بشه؟گوشیم سامسونگ امنیا اچ دی i8910 ...کمک...کمک...کمک...کمک....!!!
    استاد راهی نداری ...باید یه گوشی نوکیا گیر بیاری یا اینکه اون نرم افزار رو ببینی مشابه داره یا نه
    بزار من یه سرچی بزنم ببینم چیزی پیدا میکنم یا نه

7. 4 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

البته من فکر میکنم چون گوشی من sony ericsson s500i تا 236 کیلوبیت ساپورت میکنه که تقسیم بر 8 میشه 29.5 سرعت من 28 هست و با گوشی که سرعت بالاتر داشته باشه و یا دانگل مسلما سرعت بالاتری دارم
    نظر شما چیه؟

کاربر فعال OS X MrDevil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

edge کلاس 10=236.8کیلو بیت=29کیلو بایت
    edge کلاس 12=236.8کیلو بیت=29کیلو بایت
    edge کلاس 32=296 کیلو بیت=37 کیلو بایت
    اینها حداکثر سرعت دانلود هستند ولی باز بستگی به گوشی داره که بتونه
    تعداد اسلات DLوUL رو هماهنگ کنه.
    Last edited by MrDevil; 30-06-2010 at 15:58.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

انگار همین دیروز بود !
    سه سال پیش با k750 کانکت شدم همون وقتی که ایرانسل توی عید GPRS مجانی کرده بود !!
    گوشی رو میچرخوندم انتن در میرفت !!! منطقه ما هم کوهستانیه نه تلفن داره نه اینترنت ...تنها راه دسترسیم همون GPRS بود که تا یه کارت 1000 تومنی میگرفتم تموم میشد ..تا اینکه بالاخره خط تلفن اومد و دیگه منم کانکت شدم ولی چه فایده که PCM بود
    رفتم توی چه خاطراتی @!!! بعله اینجوریاست
    ضمنا این علی میگفت با USB دانگل که کار میکرده سرعتش بیشتر بوده حیف که گرونه نیکان جان هم که میگفت ارزش خرید نداره و راست میگه ..وگرنه میگفتم دانگل بخری میلادی.
    آره راست میگی! منم قبلا یادمه شارژ 5 هزار تومنی میگیرفتم ولی انقدر ذوق داشتم زودی تموم میشد!!
    دنبال اون دانگل که گفتی بودم و آره . به صرفه نیست! واسه مثلا 5 کیلو. گوشی هم خیلی وقته دنبالش هستم.
    راستی! یه راه دیگه هم پیدا کردم!! من لپتاپ سیم کار میخوره! (شانس منه!) اینطوری که متوجه شدم الان میشه از ایرنسل برای اینترنتش استفاده کرد.
    -
    من اون موقع که گرفته بودم اصلا تو نخش نبودم! و فکر نمیکردم بدرد بخوره! ولی الان یهو متوجه شدم.
    سعی کردم آروم بگم که غصه نخوری! امتحان کردم. راحت رفت! نوسانش هم خیلی خیلی کمتر بود و خوب چون لپتاپه میشه جاش روعوض کرد راحت!!!!!
    -
    اینم راه بعدی!!!! کسانی که میخوان لپ تاپ بخرن به این مورد توجه کنن!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

ممنون
    قسمت اخرش رو خوب متوجه نشدم بدیش چیه ؟
    ببین وقتی که با گوشی وصل هستی
    باطری رو داخل گوشی قراردادی و با کابل گوشی رو به سیستم وصل کردی
    گوشی شما برای استفاده و صحبت کردن طراحی شده
    باید باطری کامل دی شارژ بشه و بعد دوباره از نو شارژ بشه
    پس شارژ مضاعف! سبب اختلال در کارکرد باطری گوشی میشه.
    چرا ؟ چون بدون اینکه گوشی برقی مصرف کنه مستقیم برق رو از باطری عبور میده و باطری به عنوان یک محافظ یخچال عمل میکنه و این عمل بصورت متناوب و تکرار منجر به مرگ باطری میشه.
    اط یه طرف مدار انتن دهی ضعیف میشه چون 24 ساعت خدا درحال دانلود هستش و این انتن هم روشن هست خوب میخوای به اصطهلاک نیفته ؟

حالا علمای دهر بترین وسیله رو ساختند که یک USB دانگل هستش که سیم کارت رو داخلش قرار میدی و با نرم افزار به سیستم وصل میشه usb هستش و قیمتش بالاست حدود 100 تومن و این وسیله سیستم شما رو به موبایلتبدیل میکنه و دیگه این همه مواردی که گفتم اتفاق نمیفته علاوه بر اون سرعتتون هم بیشتر میشه
    کافیه یه مقدار روی این قضیه فکر کنید تا بفهمید ماجرا چیه
    در واقع کار اصولی استفاده از دانگل هستش . ولی متاسفانه چون تعداد کمی در بازار هست و قیمتش هم دوبرابر قیمت جهانی فروش میره پس بنابراین دوستان از موبایل استفاده میکنند
    ولی اگر دانگل باشه دانگل در اولویت هستش

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

البته من فکر میکنم چون گوشی من sony ericsson s500i تا 236 کیلوبیت ساپورت میکنه که تقسیم بر 8 میشه 29.5 سرعت من 28 هست و با گوشی که سرعت بالاتر داشته باشه و یا دانگل مسلما سرعت بالاتری دارم
    نظر شما چیه؟
    در مورد تقسیم بر 8 که نمیدونم ضریب شیرینگ در ایرانسل به چه شکلیه
    ولی در مورد گوشی شما با توجه به مشخصاتی که سایت gsm arena ارائه داده

GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
    EDGE Class 10, 236.8 kbps

باید حدود 30 کیلو در ثانیه با احتمال شرینگ یک به هشت داشته باشیم
    که درست و دقیق شما 28 تا رو دارید و حدود 1.5 کیلو تا حداکثرش فاصله دارید
    بازم خوبه برو خدا رو شکر کن ...میلادی تا 15 تا گرفته

EDGE کلاس 32 از همه بدتره.ماکسیمم 107kb
    کلاس 12 ازهمه بهتره تا 500kb جواب میده
    کلاس 10 تا 236kb
    دستت درد نکنه و سپاسگزار بینهایت ممنون به این جدول خیلی احتیاج داشتم. کارمنو راحت کردی.
    Last edited by KING_DESIGNER; 27-06-2010 at 22:29.

13. 2 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •