یه دونه گوشی نوکیا گیر بیار ببین این نرم افزاره که BTS فایندر !!!! هستش رو میشه روش نصب کنی یا نه
خلاصه با این نرم افزاراه باید کار کنی فکر کنم اینجوری بتونی 5 کیلو بیشتر بگیری
اگه میتونی همین فردا برو یه گوشی مثل گوشیهایی که در تاپیک قبلی معرفی شد مثل اکسپرس میوزیک بگیر و نصب کن و قال قضیه رو بکن.
میری چهارگوشه اتاق رو بوسه میزنی ببینی کجا بیشتر انتن میده موبایل رو همونجا میکاری !فقط یه نکته هم بهت بگم
USB طبق روایت مغازه دارها تا 3 متر رو پوشش میده میتونی بری افزایش USB بگیری و موبایلت هم اون جاهایی که بیشتر انتن میده بکاری اینکه نه بری کلا یه بلوتوث ناخنی 2 تومنی بخری و روی کامپیوتر نصب کنی با اون کار کنی.
خلاصه این راهنمایی های منه.
سلام
خواهش میکنم.
در مورد سئوال اولت که گوشیها فرق میکنه فرقی که نمیکنه ولی تا جایی که میدونم کلاس eDGE ها متتفاوت باید باشه
و هرچقدر عدد کلاس بیشتر باشه فکر کنم سرعتش بیشتر باشه باید بزارید روی این موضوع تحقیقمو بیشتر کنم.
مثلا کلاس 32 و...داره.
برا منطقهرسیده بودی : اره دیگه دقیقا زدی تو خال . اگر حرف E نمایش داده بشه یعنی که سرعتت از GPRs بیشتره اگر هم G باشه که مشخصه GRPS هستش و سرعتت 5-6 تا بیشتر نمیشه.
ولی اگر EDGE باشه سرعتت خیلی زیاد یمشه شخصا تا 34 رو تجربه کردم فقط یه بدی که این سرویس داره اصهلاک گوشی هستش و دانگل هم قیمتش خیلی بالاست حیف و صد حیف .