تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 60

نام تاپيک: با 10 تومان پژو 405 بگيرم يا 206 ؟

داره خودمونی میشه ghjamali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

206 با کلاس تره و خوب به هر کسی بگی بهت میگه که از 405 بهتره

ولی من خودم به شخصه عاشق 405 هستم چون جادارتر و با ابهت تر هست
    فقط باید بدونی چه رنگی بگیری و چه طوری اسپرتش کنی
    من هم الان موقعیت شما رو دارم ولی دو ماه دیگه خواهم خرید . برای همین آخرش رسیدم به ماشینی که دوست دارم سوارش بشم نه بهترین ماشین!
    100درصد . اين دو ماشين كه بهترين نيستند ولي من هر دو رو دوست دارم اما با اومدن روا سال يه كم علاقه ام به 405 كمرنگ تر شده
    نظر شما چيه ؟

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

به نظر شما 206 با كلاس تره يا 405 ؟
    با کلاس بودن یک بحث سلیقه ای هستش نمیشه دقیق قضاوت کرد!
    اما با اومدن روا سال يه كم علاقه ام به 405 كمرنگ تر شده
    نظر شما چيه ؟
    روآی سال کجا و 405کجا!
    من بودم منتظر میموندم تا 405 با موتور 206 بیاد ارزش خریدن داره!

3. 2 کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

امیر جون همه چیز ماشین که مصرف و قدرت موتورش نیست!ماشینی که مال 10-15 سال پیش بوده رو دیگه نباید خرید! نه ایمنی داره نه زیبایی! حالا میخواد روش موتور پراید باشه یا موتور پورشه GT3!
    پوریا من هیچ وقت بحث قدرت موتور رو پیش نکشیدم چون همه که دنبال قدرت موتور نیستن
    ولی اصلا علاقه ای ندارم وقتی 3 نفر نشستن توی ماشینم توی جاده موقع سبقت گرفتن ها و سربالایی ها و..... ماشینم جون بکنه که TU3 واقعا جون میکنه!
    مخصوصا وقتی سنگین میشه دیگه راه نمیره!
    در مورد زیبایی هم بحث کاملا سلیقه ای هست( من 405 رو میپسندم )
    و ایمنی!
    اگه منظور تیپ 3 باشه شاید بشه گفت که یه خورده ایمنیش از 405 بیشتره (اسنادش موجوده : ))) ) ولی بدون ایربگ واقعا حرفی برای گفتن نداره و البته 405 هم همینطور هست
    و اگه بحث به ساله اگه 405 ماله 20 ساله پیشه 206 هم زیاد ماشینه به روزی حساب نمیشه و ماله 12 سال پیشه طراحی و تکنولوژیش
    و صد البته که 405 نسبت به اون 405 1990 تغییرات داشته

5. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

من هم 405با موتور جدید را پیشنهاد می کنم نمی دونم کی وارد بازار می شه یا شده.

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

پوریا من هیچ وقت بحث قدرت موتور رو پیش نکشیدم چون همه که دنبال قدرت موتور نیستن
    ولی اصلا علاقه ای ندارم وقتی 3 نفر نشستن توی ماشینم توی جاده موقع سبقت گرفتن ها و سربالایی ها و..... ماشینم جون بکنه که TU3 واقعا جون میکنه!
    مخصوصا وقتی سنگین میشه دیگه راه نمیره!
    در مورد زیبایی هم بحث کاملا سلیقه ای هست( من 405 رو میپسندم )
    و ایمنی!
    اگه منظور تیپ 3 باشه شاید بشه گفت که یه خورده ایمنیش از 405 بیشتره (اسنادش موجوده : ))) ) ولی بدون ایربگ واقعا حرفی برای گفتن نداره و البته 405 هم همینطور هست
    و اگه بحث به ساله اگه 405 ماله 20 ساله پیشه 206 هم زیاد ماشینه به روزی حساب نمیشه و ماله 12 سال پیشه طراحی و تکنولوژیش
    و صد البته که 405 نسبت به اون 405 1990 تغییرات داشته
    سلام امیر گل.حرفت قشنگه اما من مخالفم
    ببین تکنولوژیه یچیزه قدرت و سرعتو ... یچیزه.
    تکنولوژی 405 به 25 سال پیشم میرسه حدودا.
    همه چی سبقت تویه یه سر بالایی خلاصه نمیشه.تو یه بنز با موتور عالی رو قبول داری یا یه 405 1980؟
    ببین هر آدم عاقلی میگه اون بنزه.100 درصد هم موتور بنز تو اون زمان از موتورهای هم سری خودش یچیزی بالاتر داشته.
    ولی چرا اون بنزه تولید نمیشه ؟
    دلیلش تکنولوژیه.این که میبینی ما هنوز 405 میسازیمو ... از بدبختیمونه نه هنر مندی.
    ببین صنعت خودرو سازیه ما حدودا ماله 50 ساله پیشه.الان در سال 1388 تونستیم موتور پیکان 40 سال پیش رو تا حدودی (اونم تا حدودی ) به موتور 20 سال پیشه 405 برشونیم.خوب این شد افتخار؟
    موتور xu7 یه موتور سوختست شاید تو بپسندی و بخوای تیون کنی ... اما این برای همه نیست حتی از نظر من در حد یه tu3 اصلی نیست میگی چرا؟ چون تو قدرت موتور یا گشتاوردو میبینی اما من نسبت قدرت موتور به حجم به مصرف سوخت به آلایندگی رو میبینم و میگم xu7 سوختست.
    دلیل اینکه ما 405 رو با 206 tu3 مقایسه میکنیم چیه ؟ بله حتما قیمت .وگرنه نه در رده هم هستن نه اندازه هم.
    اما این اشتباهه.دلیل اینکه 206 با 405 هم قیمته 100 تکنولوژیه بروزتر و واردیشه .
    موتور xu7 بخواد با چیزی مقایسه بشه باید با tu5 مقایسه بشه که اونوقت حرفی برایه گفتن نداره.یا با ریو 1500 سیسی که بازم باور کن تو شتاب از اون پایینتره.
    ببین 1800 سیسی حجم کم نیست .الان موتورهای بدرد بخوره 10 سال پیش تاحالا رو نگاه کنید دیگه با 1600 حجم زیر 110 اسب تولید نمیکنن.
    مورد دیگه که هست ما ظاهر قضیرو بزاریم کنار اینا نتیجه تست های منه.
    باور کن که اینا که میگن شتاب 405 11.5 در بهترین حالت هاست.
    من از سمند پارس 405 داشتم و کاملا تست کردم.11.5 براشون افسانست.شما الان تو ماشین های با موتور xu7 بشینید خیلیا مشکلای مشترکی دارن که تویه یه 206 کمتره.
    در آخر امیرجون 100 درصد چیزاییرو که گفتم خودم 100 برابر من میدونی و تجربه من در برابر شما عددی نیست فقط اینارو برای اطلاع عمومی گفتم.
    و اینکه میگم 206 اینطور یا 405 اینطور فقط مثال بود وگرنه نه من 206 مدنظرم هست نه 405.
    میدونمم که به 405 علاقه خاصی داری خوب خودمم همینطورم .خیلیا هم هستن یه ماشین آمریکایی میپسندن نه بخاطر مصرف زیادش یا ... فقط بخاطر یه احساس که وقتی پشتش میشینن ارضا میشن
    ایشالله یه 405 با موتور mi16 با سوپر چیپ شاتون تعویض با یه گیربوکس 1600 سری 4 و ... تیون کنی برای ما هم یه بوق بزن
    Last edited by total_overdose; 22-06-2010 at 22:37.

8. 3 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام امیر گل.حرفت قشنگه اما من مخالفم
    ببین تکنولوژیه یچیزه قدرت و سرعتو ... یچیزه.
    تکنولوژی 405 به 25 سال پیشم میرسه حدودا.
    همه چی سبقت تویه یه سر بالایی خلاصه نمیشه.تو یه بنز با موتور عالی رو قبول داری یا یه 405 1980؟
    ببین هر آدم عاقلی میگه اون بنزه.100 درصد هم موتور بنز تو اون زمان از موتورهای هم سری خودش یچیزی بالاتر داشته.
    ولی چرا اون بنزه تولید نمیشه ؟
    دلیلش تکنولوژیه.این که میبینی ما هنوز 405 میسازیمو ... از بدبختیمونه نه هنر مندی.
    ببین صنعت خودرو سازیه ما حدودا ماله 50 ساله پیشه.الان در سال 1388 تونستیم موتور پیکان 40 سال پیش رو تا حدودی (اونم تا حدودی ) به موتور 20 سال پیشه 405 برشونیم.خوب این شد افتخار؟
    موتور xu7 یه موتور سوختست شاید تو بپسندی و بخوای تیون کنی ... اما این برای همه نیست حتی از نظر من در حد یه tu3 اصلی نیست میگی چرا؟ چون تو قدرت موتور یا گشتاوردو میبینی اما من نسبت قدرت موتور به حجم به مصرف سوخت به آلایندگی رو میبینم و میگم xu7 سوختست.
    دلیل اینکه ما 405 رو با 206 tu3 مقایسه میکنیم چیه ؟ بله حتما قیمت .وگرنه نه در رده هم هستن نه اندازه هم.
    اما این اشتباهه.دلیل اینکه 206 با 405 هم قیمته 100 تکنولوژیه بروزتر و واردیشه .
    موتور xu7 بخواد با چیزی مقایسه بشه باید با tu5 مقایسه بشه که اونوقت حرفی برایه گفتن نداره.یا با ریو 1500 سیسی که بازم باور کن تو شتاب از اون پایینتره.
    ببین 1800 سیسی حجم کم نیست .الان موتورهای بدرد بخوره 10 سال پیش تاحالا رو نگاه کنید دیگه با 1600 حجم زیر 110 اسب تولید نمیکنن.
    مورد دیگه که هست ما ظاهر قضیرو بزاریم کنار اینا نتیجه تست های منه.
    باور کن که اینا که میگن شتاب 405 11.5 در بهترین حالت هاست.
    من از سمند پارس 405 داشتم و کاملا تست کردم.11.5 براشون افسانست.شما الان تو ماشین های با موتور xu7 بشینید خیلیا مشکلای مشترکی دارن که تویه یه 206 کمتره.
    در آخر امیرجون 100 درصد چیزاییرو که گفتم خودم 100 برابر من میدونی و تجربه من در برابر شما عددی نیست فقط اینارو برای اطلاع عمومی گفتم.
    و اینکه میگم 206 اینطور یا 405 اینطور فقط مثال بود وگرنه نه من 206 مدنظرم هست نه 405.
    میدونمم که به 405 علاقه خاصی داری خوب خودمم همینطورم .خیلیا هم هستن یه ماشین آمریکایی میپسندن نه بخاطر مصرف زیادش یا ... فقط بخاطر یه احساس که وقتی پشتش میشینن ارضا میشن
    ایشالله یه 405 با موتور mi16 با سوپر چیپ شاتون تعویض با یه گیربوکس 1600 سری 4 و ... تیون کنی برای ما هم یه بوق بزن
    باز که همه چیز رفت سمت قدرت موتور که!
    من که گفتم اصلا به قدرت موتور کاری ندارم
    باور کن اگه بحث ریو هم وسط کشیده میشد من ریو رو ترجیح میدادم برای یه خانواده کم جمعیت(البته پیشنهاد میدادم)
    در مورد بنز و تکنولوژی و ... هم کاملا حق با شماست و این واقعا از بدبختی هست که من الان بیام از 405 حرف بزنم!
    20 سال عقب بودن از صنعت خودرو سازی جهان چیزی شبیه به فاجعه میتونه باشه!
    از نظر شتاب بگم
    توی کرمانشاه 0 - 100 رو با 405 12 ثانیه میزنیم با پراید هاچبک من 15.5 زدم با 206 تیپ 3 چیزی حدود 16.5 شد!
    با پارس چیزی حدود 127.7 و سمند 13 ثانیه
    چرا؟
    چون ارتفاع از سطح دریا اینطور حکم میکنه
    ولی همین جلیل خودمون توی بندر عباس با سمند 10.7 زده یا من با ELX توی شمال کشور چیزی حدود 10.5 زدم تازه با کلی هرزگردی ولی میتونم ادعا بکنم که شتاب زانتیا رو مثلا دارم؟
    100% نه چون اگه زانتیا هم توی اون شرایط با من تست کنه خیلی بهتر از من خواهد زد
    البته اگه بین 405 و 206 تیپ 3 باشه منم 100% تیپ 3 رو ترجیح میدم(نه خودم فقط پیشنهاد)
    هیچی نداشته باشه یه ABS داره که خیلی خیلی واجبه
    من اگه بخوام بحث سلایق خودمو وسط بکشم که شروع میکنم به چرت و پرت گفتن

10. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

والا خوب میزنی شتاب
    منکه با سمند 405 پارس میزنم با بنزین معمولی تو شیراز به زیر 14 هیچکدوم نرسیدم.بین 14 یا 16.
    با چن 206 تیپ 2 هم در بهترین حالت 14.5 بوده. تا 15.5.
    البته اینکه ماشینایی که من تست کردم احتمال اینکه در وضعیت سلامت کامل نباشن خیلی زیاده اما والا تاحالا 10 نوع مختلف تست کردم از این موتور xu7 یکیش یعنی سالم نبوده؟
    امیر جان من دیگه اینجا راجب این مسایل پست نمیدم تا نظم به هم نخوره.
    ببخشید دوستان سرتون رو درد آوردیم

12. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه p30sezar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

100درصد . اين دو ماشين كه بهترين نيستند ولي من هر دو رو دوست دارم اما با اومدن روا سال يه كم علاقه ام به 405 كمرنگ تر شده
    نظر شما چيه ؟
    یه حرفی رو من باور دارم اونم اینه که ماشین باید "سواری" خوب بده
    میدونی چرا کسی به شما اعتراض نکرد که چرا پژو ؟؟ مثلاً چرا کسی نگفت سمند بخر
    برای اینکه سواری ای که در طول سفر پژو 405 و 206 میده عمراً سمند و روآ بتونه بده

من سفرهای خیلی زیادی رو با ماشین هایی در همین سطح قیمت کردم که می تونم بگم
    سواری 405 و 206 و تندر 90 از همه بهتره

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

میدونی چرا کسی به شما اعتراض نکرد که چرا پژو ؟؟ مثلاً چرا کسی نگفت سمند بخر
    نه دوست عزیز اشتباه فکر نکن
    از قضا من تازگیا با خیلی از دوستان تو این فروم مشکل داشتم سر اینکه خیلی سمند رو پیشنهاد میکردن! بخصوص مدل EF7 رو!
    برای اینکه سواری ای که در طول سفر پژو 405 و 206 میده عمراً سمند و روآ بتونه بده
    بلعکس! در طول سفر رانندگی با سمند دلچسب تر از 206 و 405 هستش و سمند تنها چیزی که داره فقط واسه جاده مناسبه!
    من سفرهای خیلی زیادی رو با ماشین هایی در همین سطح قیمت کردم که می تونم بگم
    سواری 405 و 206 و تندر 90 از همه بهتره
    حالا من نظر شما رو محترم میدونم اما به نظر من با 206 اصلا برای سفرمناسب نیست
    1- هم کمبود فضا داره داخل اتاق و بخصوص در مدل هاچ بک که دو تا فلاکس چای جا میگیره!
    2- تو سرعت های بالا با فرمان تیزی که داره اصلا دلچسب نیست و احساس ناپایداری به ادم میده! اما با سمند تو سرعت های بالا خیلی رانندگی دلچسب تره بخصوص در سفر های طولانی!
    تندر 90 هم که درسته ماشینه خیلی جادار و خوبیه اما باز تو جاده اون حس رانندگی تو سمند رو نمیده !
    من باشم سمند رو به تندر ترجیح کیدم البته نه سمند XU7....
    مثلاً چرا کسی نگفت سمند بخر
    چون دوستمون گفتن که برای مصرف شهری میخوان به همین خاطر دوستان هم سمند رو پیشنهاد ندادن!
    با 10 تومان پژو 405 بگيرم يا 206 ؟
    كابرد بيشتر داخل شهر و روزهاي تعطيل خارج از شهر
    مصرف بنزين كمتر ايمني بالاتر و كم دردسرتر
    مجرد ، دانشجو و شاغل هستم.

داره خودمونی میشه ghjamali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من 206 رو معقول تر مي دونم و بيشتر علاقه دارم
    در مورد نحوه خريد و بررسي سلامت پ‍ژو206 كاركرده منو راهنمائي كنيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •