تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 16 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 151

نام تاپيک: مثل معتادها شدم چه کار کنم؟

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام.
    امروز رفتم دکتر(دکتر داخلی). فعلاً نتونستن تشخیص نهایی رو بدن و من رو ارجاع دادن به پزشک عفونی که باید دوشنبه برم. یک سری هم آزمایش دادن که فردا انجام می دم. ماجرای بیمارستان میلاد رو گفتم و ماجرای درد 4 ماهه پشت قفسه سینه. ایشون گفتند که درد 4 ماهه، مزمن هست. نمی دونم حالا به خاطر این درد گفتند برم عفونی یا برای اینکه از بعد از بیمارستان میلاد حالم بد شده؟
    داروهایی هم که نوشتند عبارتند از: استامینوفن 325، لوراتادین و ژل موضعی پیروکسیکام 0.5 درصد.
    خدا آخر و عاقبت همه مون رو با این بیماریها به خیر کنه.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    شاعر می گوید: هر دو از این باغ بری می رسد، تازه تر از تازه تری می رسد
    خلاصه، امروز رفتم آزمایش های پزشکی که شنبه رفته بودم پیششون رو دادم ولی جوابش 7 تیر می یاد. آزمایش هایی که دادند اینها هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    1- این آزمایش ها قراره چه چیزهایی رو نشون بده؟ یعنی منظور پزشک از دادن این آزمایشها چی هست؟

بعدش رفتم دکتر عفونی، عکس از ریه و سینوس گرفتند و گفتند که عفونت شدید ریه. یک آمپول بتامتازون زدم و قرص های کوتریموکسازول بزرگسالان و مترونیدازول رو دادند و گفتند که 14 روز دیگه دوباره برم.

2-به نظر شما چرا اینجوری شد؟ یکدفعه از آسم پریدم به عفونت شدید ریه؟ جالبه، ایشون که متخصص عفونی بودند گفتند آسم دیگه چیه، ریه ات عفونت کرده و دعوام هم کردند که چرا 4 ماهه قفسه سینه ات درد می کنه ولی حالا داری می آیی؟ ولی من دکتر می رفتم، اسپری آسم می زدم، کتیوتیفن، دگزامتازون، سه نوع آمپول ضد حساسیت مصرف کردم و از همه مهمتر، آزمایش سنجش نفس دادم و از اونجا معلوم شد که آسم دارم.
    من الان گیج هستم و نمی دونم چی به چی هست!!!

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

این آزمایشات یکسری آزمایش روتین چک آپ می باشد شامل قند و چربی و اوره و کراتینین و ادرار و ...

دوست عزیز با ذاشتن یک مشکل دلیل نمیشه یک مشکل دیگه ایجاد نشه
    هر کسی ممکنه دچار عفونت ریه بشه شما هم یکی . البته به نظر بنده اصطلاح عفونت شدید ریه یک کمی اغراق می باشد .در عفونت شدید ریه فرد دچار تب بالا و بد حالی شدید و سرفه های خلط دارشدید می باشد . نمی دانم شما دارید یا خیر . در هر صورت احتمالا درجاتی از عفونت را دارید .
    اینکه بگوییم شما آسم ندارید هم به این سادگی نیست . البته عفونت هم ایجاد تنگی نفس و سرفه می کند و می تواند اشتباه بشوند ولی تفاوت در اینه که عفونتها با آنتی بیوتیک درمان می شوند و پس از درمان شما نباید مشکلی داشته باشید
    تست تنفس را در شرایطی که عفونت ندارید مجددا تکرار کنید ( در صورت وجود علائم تنگی نفس )
    در هر صورت با توجه به علائم شما و درمانی که صورت گرفته به نظر بنده مساله اون قدرهم که شما می ترسید و دکترتون شلوغ کرده حاد و شدید نیست .
    نا امید نباشید . و موفق باشید

4. 2 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    1-من در اوایل اسفند ماه، 6 عدد آزیترومایسین خوردم و چون در قرص های 7 و8 بسته دوم دچار سرفه 4 ساعته و درد معده می شدم، پزشک به من آموکسیسیلین هر 8 ساعت یک بار دادند ولی گمان نکنم تاثیری داشته اند چون سرفه و نفس تنگی همچنان برقرار است. به قول شما اگر مشکل از عفونت بود باید همینگونه اوضاع حل می شد.

2-من در 15 اسفند، وقتی حدوداً 10 روزی از سرفه و تنگی نفس می گذشت، درد شدیدی در پشت قلبم و نه به این وسعت(به اندازه یک دایره کوچیک) احساس می کردم که با مالش آن، ناله ام به آسمان می رفت. من این موضوع را به پزشکم گفتم ولی ایشان گفتند که سنی برای مشکلات قلبی نداری!(یعنی نگران نباش) به نظرم این بی توجهی، این درد را وسعت داد.

3-اگر مساله من عفونت باشه، چرا اسپری سرتاید اثر می کرد؟ چرا 30 عدد کتوتیفن اثر نکرد و من اثری از پیشگیری از آسم ندیدم؟

4-اگر بحث عفونت باشه، در این 14 روزی که قراره قرص کوتریموکسازول بزرگسالان رو بخورم، نتیجه اش معلوم خواهد شد یا این امر طولانی تر از 14 روز است؟

5- اگر این عکس رو به 4 قسمت تقسیم کنیم، دو قسمت بالا، تیره تر از دو قسمت پایین هستند و قسمت پایین، سمت راست کمرنگ تر از طرف مقابلش است. از عکس سینوس هم چیزی سر در نمی آورم.

6-راستی، آیا علت تاثیر نکردن سالبوتامول نیز همین عفونت است؟

ممنونم
    ویرایش: راستی یادم رفت بپرسم که این دردف ناشی از قفسه سینه است یا ریه؟
    Last edited by قله بلند; 22-06-2010 at 00:30.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

پنومونی ( عفونت ریوی ) چیست؟

عفونت ریه بیماری شایعی است و در سال یک درصد افراد بالغ را گرفتار می‌کند و هرساله برخی از این افراد می‌میرند. این بیماری به خصوص ....

به التهاب بافت ریه که یک یا دو طرف قفسه سینه را درگیر می‌کند و معمولا در اثر عفونت ایجاد می‌شود پنومونی یا عفونت ریه گفته می‌شود. عفونت ریه ممکن است در اثر ارگانیسمهای مختلفی شامل ویروس‌ها، باکتری‌ها، قارچ‌ها و انگل‌ها ایجاد شود. علاوه بر عفونت‌ها، ممکن است در اثر استنشاق مواد شیمیایی مانند بخارهای سمی ‌نیز التهاب ریه ایجاد شود. در موارد نادری ممکن است التهاب ریه در اثر استشاق مواد حساسیت‌زا ایجاد شود. ممکن است مواجهه با موادی که در محیط کار یا محیطهای دیگر وجود دارند باعث ایجاد التهاب در بافت ریه شود. مثلا در برخی کشاورزان در اثر تنفس گرد و غبار غلات کپک زده ممکن است التهاب ریه روی دهد.

عفونت ریه بیماری شایعی است و در سال یک درصد افراد بالغ را گرفتار می‌کند و هرساله برخی از این افراد می‌میرند. این بیماری به خصوص در افراد مسن و کودکان کم سن خطرناک است. علت ایجاد عفونت ریه در نیمی‌از موارد باکتریها هستند. در بیشتر موارد نوعی استرپتوکوک مسئول عفونت باکتریایی ریه است.

عفونت ریه چگونه ایجاد می‌شود؟

در اثر تنفس میکرو ارگانیسمها ممکن است بیماری ایجاد شود. در موارد نادری ممکن است منبع عفونت ریه در نقطه‌ی دیگری از بدن باشد و از طریق جریان خون منجر به عفونت ریه‌ها شود. اگر به هر علتی مثلا در اثر استفراغ، بخشی از محتویات معده وارد ریه‌ها شود نیز موجب التهاب ریه‌ها می‌شود، چون ارگانیسمها از این طریق وارد ریه‌ها می‌شوند.

علائم عفونت ریه کدامند؟

علائم عفونت باکتریایی به صورت ناگهانی شروع می‌شوند. علائم ناگهانی به صورت تب و لرز، درد قفسه سینه، و سرفه بروز می‌کنند. گاهی ممکن است فرد مبتلا بسیار بد حال باشد.

سرفه در ابتدا ممکن است خشک باشد اما یک تا دو روز بعد سرفه همراه با خلط می‌شود. خلط معمولا زرد رنگ است و ممکن است رگه‌های خونی داشته باشد یا نارنجی رنگ باشد.

تنفس بیمار سریع و سطحی می‌شود و ممکن است بیمار به نفس نفس زدن بیفتد. در موارد شدید اکسیژن رسانی مناسب کاهش می‌یابد و ممکن است علائم کمبود اکسیژن در فرد بروز کند.

تنفس عمیق یا سرفه ممکن است منجر به ایجاد درد عمقی در قفسه سینه شود. این علامت ممکن است نشان دهنده ی گسترش عفونت به پرده پوشاننده ی ریه ها (پرده جنب) باشد.

اگر مبتلا به سرما خوردگی شده باشید و مدت بیماری شما طولانی‌تر از حد معمول باشد و علائمی‌که گفته شد را داشته باشید ممکن است دچار عفونت ریوی شده باشید و باید به پزشک مراجعه کنید.

چه کسانی بیشتر در معرض ابتلا به عفونت ریوی هستند؟

* کودکان خصوصا آنهایی که بیماری مزمن دارند.
    * افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن قلبی، ریوی، کبدی، کلیوی، آسم، دیابت .
    * افرادی که سیگار می‌کشند.
    * افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند مانند افراد مبتلا به ایدز.
    * افراد پیر و ضعیف
    * افرادی که طحال آنان به علتی با جراحی برداشته شده است.
    • افراد الکلی
    چگونه می‌توان از ابتلا به عفونت ریوی پیشگیری کرد؟

• سیگار کشیدن بافت ریه را تخریب می‌کند و ریه را نسبت به عفونتها آسیب‌پذیر می‌کند.
    * اگر سیگار می‌کشید بهتر است آن را کنار بگذارید.
    * برای باکتری پنوموکوک واکسنی تهیه شده که در برخی کشورها جزء واکسیناسیون کودکان است.
    *در کشور ما نیز چنین واکسنی وجود دارد ولی جزء برنامه‌ی واکسیناسیون کشوری نیست. برای دریافت آن میتوانید به پزشک مراجعه کنید.
    * اگر بالای 65 سال دارید، سیستم ایمنی شما ضعیف شده است یا به بیماری مزمنی مانند بیماری مزمن قلبی، ریوی، کلیوی، کبدی، آسم و یا دیابت دچار هستید باید واکسن پنوموکوک را دریافت کنید. همچنین باید به خوبی از خود مراقبت کنید و برای پیشگیری از ابتلا به پنومونی ویروسی خصوصاً اگر آنفولانزا اپیدمی‌شده است واکسن آنفولانزا بزنید.
    * اگر به هر علتی با جراحی طحال شما برداشته شده است دریافت واکسن پنوموکوک بسیار اهمیت دارد و باید در این مورد از پزشک خود اطلاعات لازم را بخواهید.
    • در صورت ابتلا به سرماخوردگی و سایر عفونتهای تنفسی باید نکات بهداشتی رعایت گردد تا از انتقال عوامل بیماریزا به افراد مستعد بیماری پیشگیری شود.
    عفونت ریوی چگونه تشخیص داده می‌شود؟

پزشک با سوالاتی که از شما می‌پرسد و با معاینات و برخی اقدامات تشخیصی دیگر مانند رادیوگرافی بیماری را تشخیص می‌دهد. در مواردی ممکن است بیماری بسیار شدید باشد و نیاز به بستری در بیمارستان باشد. در موارد نادری ممکن است بیماری چیز دیگری باشد که علائمی‌شبیه به عفونت ریه را تقلید کند و به بررسی‌های بیشتر نیاز باشد. مثلا در موارد نادری ممکن است سرطان ریه با چنین علائمی‌ بروز کند. به همین دلیل خصوصاً اگر فاکتورهای خطری مانند مصرف سیگار داشته‌باشید بررسی‌های بیشتر مورد نیاز است.

پس از درمان موفقیت‌آمیز عفونت ریوی ممکن است احساس خستگی، کوتاهی نفس و سرفه‌ی آزار‌‌دهنده و طولانی مدت را برای چند هفته داشته‌باشید که طبیعی است.

عفونت ریوی چگونه درمان می‌شود؟

این بیماری در مواردی به صورت سرپایی قابل درمان است و در موارد دیگر به صورت بستری صورت می‌گیرد. درمان آنتی بیوتیکی، فیزیوتراپی قفسه سینه، و در مواردی اکسیژن استفاده می‌شوند. در صورتی که در 2- 3 ماه گذشته سفری به کشورهای دیگر داشته اید بسیار مهم است که فوراً این موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید. ممکن است نوع ارگانیسمی‌ که از مکانهای دیگر موجب بیماری شما شده به درمان متفاوتی نیاز داشته باشد. بسته به نوع و شدت بیماری ممکن است درمان خوراکی یا تزریقی استفاده شود.

تهیه و ترجمه:گروه سلامت سیمرغ ـ دکتر حانیه ترکمان
    کد:
    اختصاصی سیمرغ
    کد:
    بخش از این متن آمده است که:
    افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن قلبی، ریوی، کبدی، کلیوی، آسم، دیابت، بیشتر در معرض ابتلا به عفونت ریوی هستند. شاید راجع من هم صادق هست؟

7. این کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

شاید راجع من هم صادق هست؟
    ممکنه

3-اگر مساله من عفونت باشه، چرا اسپری سرتاید اثر می کرد؟ چرا 30 عدد کتوتیفن اثر نکرد و من اثری از پیشگیری از آسم ندیدم؟
    احتمالا مساله شما فقط آسم نیست . شاید درجاتی از آسم عفونت ریوی در مقاطعی و شاید تنگی نفس های عصبی این موارد را تشدید می کند

4-اگر بحث عفونت باشه، در این 14 روزی که قراره قرص کوتریموکسازول بزرگسالان رو بخورم، نتیجه اش معلوم خواهد شد یا این امر طولانی تر از 14 روز است؟
    بستگی به نوع وشدت عفونت داره . در موارد شدید داروهای تزریقی استفاده می شوند.

5- اگر این عکس رو به 4 قسمت تقسیم کنیم، دو قسمت بالا، تیره تر از دو قسمت پایین هستند و قسمت پایین، سمت راست کمرنگ تر از طرف مقابلش است. از عکس سینوس هم چیزی سر در نمی آورم.
    اینجوری نمیشه عکس را تفسیر کرد
    اگرهمراه با عکس گزارش کتبی وجود دارد آن را بگذارید شاید چیزی بتوان برداشت کرد

6-راستی، آیا علت تاثیر نکردن سالبوتامول نیز همین عفونت است؟
    ممکنه عفونت باعث شده باشه یا همانطور که قبلا گفتم علل دیگر

راستی یادم رفت بپرسم که این دردف ناشی از قفسه سینه است یا ریه؟
    اگر درد با لمس و فشار دست بیشتر میشه به احتمال زیاد مربوط به قفسه سینه می شود

9. 2 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام.
    ضمن تشکر از شما، باید عرض کنم که هیچ گزارشی همراه با عکس نیست، فقط عکس ریه و سینوس.
    من الان سه وعده از قرص کوتریموکسازول بزرگسالان رو که مجموعاً 6 عدد شده رو خوردم و اصلاً تنگی نفس، خس خس و سرفه نداشتم ولی درد قفسه همچنان باقی است. یعنی با از این پهلو به اون پهلو شدن و فشار دادن اون ناحیه درد می کنه.
    آیا با برطرف شدن عفونت، این درد هم برطرف می شه یا به گفته متن پست 35، احتیاج به فیزیوتراپی قفسه سینه دارم؟ این فیزیوتراپی قفسه سینه چی هست؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

انشاءالله که دردتون هم رو به کاهش بذاره

فیزیوتراپی ریه در حقیقت یک نوع تحریک سیستم تنفس به سرفه و خروج خلط و ترشحات عفونی می باشد . برای انجام آن بیمار را در حالت نشسته کمی به جلو متمایل قرار داده و بصورت آهسته با کف دست به نواحی پشت بیمار میزنیم و همزمان از وی درخواست می کنیم که سرفه کند . با این مانور ترشحات عفونی راحت تر از ریه خارج می شوند.
    البته با توجه به وضعیت شما این کار نیازی نیست و معمولا این کار را در مورد بیماران بد حال با عفونتهای شدید انجام می دهیم.

12. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام.
    امروز ساعت 4:30 بامداد، سرفه و نفس تنگی نسبتاً شدیدی اومد سراغم. اسپری که اثر نکرد، یک قرص تئوفیلین خوردم و یک قرص لوراتادین. دیروز حالم بد بود و مجبور شدم دو تا قرص مسکن 500 بخورم. همون موقع هم روی بازوهای دو دست، قرمزی های کهیر مانند ظاهر شد. هر وقت این قرمزی ها زیاد می شن، سرفه ایجاد می شه. به نظر می یاد، این سرفه، هم عفونت باشه و هم واکنش آلرژیک.
    واقعاً تن سالم نعمتی هست که تا آدمها بیمار نشن، قدرش رو نمی دونند. خواب راحت و بی دردسر یکی از رازهای سلامتی هست.
    امیدوارم همیشه سلامت باشید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تقریبا آخرای جاده زندگی... یه تیغ تیز تو دستم تو وان حموم

پيش فرض

عزيزم وضعيت تحرك و ورزشت چطوره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •