تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 11 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 107

نام تاپيک: ایران و جام جهانی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی نمیتونه کاری داشته باشه ، چون دایی مافیای فوتبال ایران هست وتو این شکی نیست. امروز هم همگان از زد وبند هایی که انجام میده با خبرن

مگه همین دایی نبود که سیابازی درمیاورد ومیگفت تیم ملی سرباز میخواد ، و.... ولی مشخص شد که هدف دایی فرماندهی به سربازان والبته نابودی تیم ملی بود نه چیز دیگه !! اگه سر بازی اینجوری تا ملت برن هر کردوم نفری 3 ملیارد از بیت المال بالا بکشن !!!

در ضمن دایی برای منافع خودش پای همه چیز رو وسط میکشه ، تو 90 هم دیدم که پای شهدا وجابازان رو وسط کشید تا سیابازی کنه ، در حالی که خودش تو جنگ نبود وپله های ثروت رو زمانی که هم سن وسالاش تو جنگ بودن این بابا برای خودش بالا میرفت ، والنم میبینیم با این پولهایی که گرفته شکمش تا کجا ها رفته !!

من که تا عمر دارم به عنوان یکی از 70 ملیون جمعیت نمیبخشم وروز قیامن یقش رو کیگیرم ، همونطوری که برای 3 ملیارد نزولی که گرفته یقش گرفته میشه
    من که گفتم کاری به گندایی که زد ندارم چون هیچ شکی توش نیست یکی از مقصرای درجه یک عدم صعود دایی بود
    درینکه آدمیه که سعی میکنه در هر شرایطی خودشو حق به جانب نشون بده و گند اخلاقه هیچ شکی نیست ولی اون پول از نظر قانونی کاملا حقشه و هیچ شکیم توش نیست
    احساسی برخورد نکنیم با کلماتی مثل نزول و این صوبتا

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من که گفتم کاری به گندایی که زد ندارم چون هیچ شکی توش نیست یکی از مقصرای درجه یک عدم صعود دایی بود
    درینکه آدمیه که سعی میکنه در هر شرایطی خودشو حق به جانب نشون بده و گند اخلاقه هیچ شکی نیست ولی اون پول از نظر قانونی کاملا حقشه و هیچ شکیم توش نیست
    احساسی برخورد نکنیم با کلماتی مثل نزول و این صوبتا
    دوست من قبل از هرچیز انتصاب دایی مشکل داشته ، چون خودش تو 90 اعتراف کرد که بالابی علی آبادی مربی تیم ملی شده ، این در درجه اول ، اما به قول شما شاید این پول قانونی باشه ولی به لحاظ شرعی این پولی که حاج علی دایی میگیره ( از یه طرف تسبیح دست میگیره ، واز این طرف ربا یخوره ) حرام هست . البته لقمه حرام به خیلی ها میچسبه !!!!!!!!!!!!

مگه تعریف نزول چیه که دایی نزول میخواد ؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من قبل از هرچیز انتصاب دایی مشکل داشته ، چون خودش تو 90 اعتراف کرد که بالابی علی آبادی مربی تیم ملی شده ، این در درجه اول ، اما به قول شما شاید این پول قانونی باشه ولی به لحاظ شرعی این پولی که حاج علی دایی میگیره ( از یه طرف تسبیح دست میگیره ، واز این طرف ربا یخوره ) حرام هست . البته لقمه حرام به خیلی ها میچسبه !!!!!!!!!!!!

مگه تعریف نزول چیه که دایی نزول میخواد ؟؟

میبینم که فدراسیون با بیانیه ای که داده تونسته با احساسات یه عده بازی کنه
    برادر من،همه چیز کاملا مطابق قراردادی بوده که خود فدراسیون با دایی بسته و مقصر درجه یک خود فدراسیونه که همچین قرارداد سنگینی رو بسته
    و بر طبق قراردادی که بینشون امضا شده و در تمام دنیا رسمه درصورتی که اخراج بشه باید حق و حقوقش کامل پرداخت بشه
    فرافکنی نکنیم خیلی بهتره رفیق

4. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

میبینم که فدراسیون با بیانیه ای که داده تونسته با احساسات یه عده بازی کنه
    میبینم که خیلی ها با سیبازیشون تونستن مردم رو گول بزنن

دومطلب روذکر میکنم
    1- کسی که با خلق الله لابی کرده بازنده هست ( تو این شک نکینید ) نمونه بارزش قدرتمندترین لابی گر جهان علی دایی
    2- شاید بشه تا مدتی با دروغ مردم رو فریب داد ، اما برای همیشه نه - اینم باز حکاین حال دایی هست

در پایان هم به اون جمله که خیلی جالب وعالی هست که تو امضای خودتون هست اشاره میکنم

وقتی زور جامه تقوا میپوشد،بزرگترین فاجعه در تاریخ پدید می آید

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میبینم که خیلی ها با سیبازیشون تونستن مردم رو گول بزنن

دومطلب روذکر میکنم
    1- کسی که با خلق الله لابی کرده بازنده هست ( تو این شک نکینید ) نمونه بارزش قدرتمندترین لابی گر جهان علی دایی
    2- شاید بشه تا مدتی با دروغ مردم رو فریب داد ، اما برای همیشه نه - اینم باز حکاین حال دایی هست

در پایان هم به اون جمله که خیلی جالب وعالی هست که تو امضای خودتون هست اشاره میکنم

وقتی زور جامه تقوا میپوشد،بزرگترین فاجعه در تاریخ پدید می آید

دقیقا بات موافقم ولی بر طبق قانون اون پول کاملا حق دایی هستش هر چند معتقدم دایی هیچوقت تو عرصه مربی گری نمیتونه استمرار داشته باشه موفقیاتش و کاملا مقطعیه
    کمتر از 2سال دیگه هم مجبور میشه از پرسپولیس بره و امیدوارم کاشانی باهاش درست قرارداد بسته باشه که بعدا ناچار به بیانیه دادن نشن بگن جون مادرت بیا ازین پول بگذر

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

علی دایی یکی از بزرگان فوتبال ایرانه...
    تقصیر کسی نیست که بعضی ها نیستن!!! و نیازی هم نداره که خودش رو اثبات کنه به کسی.....
    همین که علی دایی چند سال پیش(من سال رو دقیقا یادم نیست) در بازیی که بین بهترین بازیکنان فوتبال برگذار شد،شرکت داشت خودش یه افتخاره.....افتخاری که بعضی ها نداشتنش!
    همین علی دایی،زمانی که باید،با سرشیکسته و نفس بریده بازی کرد و زحماتی که باید می کشید رو کشید خداییش بیشتر هم کشید...الان هم هرچی داره میگیره،حقشه! حق قانونیش....
    شما میخوای چی رو اثبات کنی؟ اون با فدراسیون یه قراردادی بسته،حالا که بیرونش کردن طبق حق قانونیش باید اون پول رو بگیره! توی تمام دنیا هم این قانون هست! بنابراین لطفا مزخرفات ربا و ... رو نکشید وسط!

درضمن از نظر من،مقصر اصلی باخت ایران و نرفتنش به جام جهانی،افشین قطبیه که دلار میگیره و تومن خرج میکنه!!!
    این ادم توی سه بازیی که داشت،با وجود بدترین نتیجه ها،ولی بازم تا اخرین بازی شانس صعود رو یدک می کشید و در عین ناباوری با بی لیاقتی تیم ملی رو حذف کرد!
    اینا همش از بی عرضگی افشین قطبی و یه سری افراد دیگه ی همدستش هستش!!!
    به نظر من پروژه ای برای خراب کردن علی دایی،این ستاره ی سرشناس فوتبال جهان در کار بود که متاسفانه با وجود ادمایی چون شما به موفقیت رسیده ظاهرا!

8. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کمتر از 2سال دیگه هم مجبور میشه از پرسپولیس بره و امیدوارم کاشانی باهاش درست قرارداد بسته باشه که بعدا ناچار به بیانیه دادن نشن بگن جون مادرت بیا ازین پول بگذر
    دایی از هر چی بگذره از عزیز جونش (پول نمیگذره ) چون با پولش همه کار میکنه
    سابقه های پولکی بودن دایی

1-سال 70 علی دایی به دعوتبا شگاه پرسپولیس پشت کرد وعلنا اعلام کرد که پول بانک تجارت رو به پیراهن پرسپولیس ترجیح میدهد

2- سال 83 ، اتوبوس پرسپولیس رو در عوارضی اتوبان متوقف کرد ودر حالی که مثل همه بازیکنان تنها 15% پولشو نگرفته بود ، اعلام کرد تا بقیه پولم رو ندید ، اجازه حرکت نمیدم

3- آخریش هم این 3 ملیارد ناقابل هست که برای حذف تیم ملی میگیره

...ودر آینده ای نزدیک مبلغی نجومی که از پرسپولیس طلبکار خواهد شد

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درضمن از نظر من،مقصر اصلی باخت ایران و نرفتنش به جام جهانی،افشین قطبیه که دلار میگیره و تومن خرج میکنه!!!
    ببشید رفیق اونوقت مقصر تساوی جلوی امارات در حالی که نزدیک 6تاگلو نخوردیم،تساوی جلوی کره توی تهران،شکست مقابل عربای عوضی جلوی چشم 100هزارتا تماشاگر کی بود؟
    کره شمالی رو هم که 2-1 زدیم آخر بازی همه دست به دعا برده بودن که کره شمالی گل مساوی رو نزنه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

علی دایی یکی از بزرگان فوتبال ایرانه...
    تقصیر کسی نیست که بعضی ها نیستن!!! و نیازی هم نداره که خودش رو اثبات کنه به کسی.....
    همونطوری که کریمی هست و مهدویکیا ، به خصوص کریمی
    همین که علی دایی چند سال پیش(من سال رو دقیقا یادم نیست) در بازیی که بین بهترین بازیکنان فوتبال برگذار شد،شرکت داشت خودش یه افتخاره.....افتخاری که بعضی ها نداشتنش!
    پارسال که که دایی بالج بازی وبچه بازی علی کریمی رو دعوت نمکیرد ، علی کریمی به تیم منتخب جهان دعوت شد ، تا بار دیگر مشخص شود ، دایی با زمینو زمان و همه کس لج میکند ، اینم یه افتخار برای ایران بود چون کریمی به عنوان تنها آسیایی برای این مسابقه دعوت شد
    همین علی دایی،زمانی که باید،با سرشیکسته و نفس بریده بازی کرد و زحماتی که باید می کشید رو کشید خداییش بیشتر هم کشید...الان هم هرچی داره میگیره،حقشه! حق قانونیش....
    خیلی ها با این جملشون سر مردم شیره مالیدن و هر کاری میخوان میکنن
    مگه دنده های عابدزاده در بای با ژاپن له نشد ،
    مگه سر گل محمدی در بازی با پرتغال شکسته نشد و همسنطور ضزبه ای که به شکمش زدن وسر از بیمارستان دراورد
    مگه سر ابراهیم تقی پور در جام ملت های 2007 نشکست
    و....

چرا کسی اینا رو نمیگه ، آیا جز این نیست یه عده افراد سود جو که منافع خودشونو به مهم چیز ترجیح میدن بیان این مطالب رو عنوان کنن؟؟؟
    شما میخوای چی رو اثبات کنی؟ اون با فدراسیون یه قراردادی بسته،حالا که بیرونش کردن طبق حق قانونیش باید اون پول رو بگیره! توی تمام دنیا هم این قانون هست! بنابراین لطفا مزخرفات ربا و ... رو نکشید وسط!
    همه چیز کاملا مشخص هست ، سیا باز معلومه
    این ادم توی سه بازیی که داشت،با وجود بدترین نتیجه ها،ولی بازم تا اخرین بازی شانس صعود رو یدک می کشید و در عین ناباوری با بی لیاقتی تیم ملی رو حذف کرد!
    اینا همش از بی عرضگی افشین قطبی و یه سری افراد دیگه ی همدستش هستش!!!
    نظر شمتا محترم ، ولی توجه شما رو به نظر مردم در برنامه 90 که تو شبغیر اختصاصی وپنجشنبه شب برگزار شد وبالای 3 ملیونو دویست وپنجاه هزار نفر شرکت کردن ، علی دایی رو مقصر اصلی حذف تیم ملی دونستن ، چون با لج بازیش با کریمی ، تیم ملی رو قربانی کرد ، لج وکینه ای که از سال 76 شروع شد ، جای که دایی در قبال لایی هایی که از کریمی خورد ، به کریمی سیلی زد ، اما کریمی 1 سال بعد از پرسپولیس وتیم ملی سردراورد وخودشو به عنوان یکی از بزرگان فوتبال آسیا مطرح ساخت .
    به نظر من پروژه ای برای خراب کردن علی دایی،این ستاره ی سرشناس فوتبال جهان در کار بود که متاسفانه با وجود ادمایی چون شما به موفقیت رسیده ظاهرا!
    صد البته دایی در برابر تیمهای درجه 8 ستاره هست
    كيفيتت گل هاي دايي رو در زير ببينيد

لائوس..................8

مالديوو .................7

لبنان....................7

گوام.....................6

سريلانكا..............5

نپال....................5

كويت.................4

سوريه.................4

عمان..................4

تايلند .................3

اردن...................3

تاجيكستان..........3

ازبكستان ...........3

بوسني ..............3

قطر..................2

بحرين..............2

امارات...........1

توگو..............1

مقدونيه.........1

پاناما............1

ليبي............1

12. 2 کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تقدیم به کاربر senaps

همه بازیهای افتضاخ وعجیب وحشت ناک دایی رو یاد دارن که چه جوری آبروی ایران رو تو جام جهانی 2006 برد وتیم ملیمسخره خاص وعام شد
    . بعدش این مافیای فوتبال ایران با لابی هایی که با همه ودر راس اون رئیس تربیت بدنی انجام داد مربی تیم ملی شد در حالی که بین پنج گرسه فدراسیون نبود . این دایی با لج بازی وخودخواهیش تیم ملی رو حذف کرد ، 1 ملیارد ناقابل گرفت والانم برای 2 سال دیگه که کار نکرده 2 ملیارد دیگه میخواد !!! من موندم این بابا چه طور این پولها از گلوش پایین میره با این خیانتی که به 70 ملیون کرده !!!!!! به امید اینکه یک روز مافیای فوتبال ایران نابود بشه والبته نسلش منقرض .

بد نیست یادی از افتضاحات دایی تو جام جهانی 2006 بکنیم

دایی چهار سال برای تیم ملی کم گذاشت وعملا تیم ملی در 4 سال با 10 نفر بازی میکرد .اوج 10 نفره بودن تیم ملی در جام جهانی 2006 بود که دیگه اعصاب همه رو بهم ریخته بود ، وعلاوه بر اینکه تو زمین راه میرفت .وکاری نمیکرد وگزارشگر دبی اسپرت هم مسخرش کرد باز هم دسته گل به اب داد ، دایی در حالی که مهاجم بود ، بدون پذیرفتن تاکتیک مربی به دفاع برگشته بود ( ایران -مکزیک) وگل اولی که مکزیک زد رو جناب دایی کمکشون کرد ،چون خط افساید رو پر کرده بود

بعدش دیدیم که برای جام ملتهای 2007 دعوت نشد وهمگان از این بابت خوشحال بودن و کوچکترین انتقادی از قلعه نویی نشد ، چون دایی باید 4 سال پیش اخراج میشد ،

اینم گوشه هایی از افتضاحات دایی در جام
    جهانی 2006

1-
    انتقاد کارشناسان از برانکو برای دعوت کردن دایی به تیم ملی
    برانکو پس از پایان دیدار مقابل مکزیک در حضور رسانه ها گفت: "ما بهاشتباهات فردیباختیم." بله ایران به اشتباهات فردی باخت و یکی از افراد اشتباهکار ، خودشخصبرانکو بود که هیچ گاه به انتقادات سازنده ای که علیه تیم ملی می شد وقعیننهاد.وقتی همگان می گفتند دایی پا به سن گذاشته برای حضور در خط حمله تیمملیایرانمناسب نیست، برانکو و فدراسیون فوتبال فوتبال، منتتقدان رابه ایجاد اغتشاش روحیه تیم ملی متهم کردند

2-
    مفسر شبکه RTL: علی دایی تیم ملی ایران را ناک اوت کرد
    مفسر شبکه RTL با انتقاد از عملکرد علی دایی در دیدار برابر مکزیک گفت: او بازیکنی است که به تیمش فکر نمی کند و تنها به فکر بالا بردن رکوردهایش است.
    پیرلیتبارسکی هافبک تکنیکی تیم ملی فوتبال آلمان دراواخر دهه 80 و اوایل دهه 90 میلادی که وظیفه تحلیل دیدارتیم هایایران و مکزیک را برعهده داشت ضمن بیان این مطلبافزود: کادر فنی تیم ملی ایران در بازی با مکزیک اشتباهاتزیادیداشت که یکی از آنها تعویض نکردن علی دایی درطولبازیبود.
    لیتبارسکی ادامه داد: قبل از بازی تصور می کردمتیم ملیایران با نتیجه 2 بر1 تیم ملی مکزیک را شکست میدهد وزمانی که دو تیم در نیمه اول 1 بر1 مساوی بودندنیز به اینپیش بینی خودم اعتقاد پیدا کردم اما نمی دانم چهاتفاقیافتاد که ایران در نیمه دوم بازی را واگذار کرد.
    این مفسر باسابقه در ادامه به نقش حضور علیدایی درزمین اشاره کرد و گفت: به نظر من حضور دایی درزمین وتعویض نکردن او تا پایان بازی عملا تیم ملی ایرانرا ناکاوت کرد. کاپیتان تیم ملی ایران تنها به بالا بردنرکوردبازی و گل ملی خودش توجه می کند و به فکر تیمایراننیست.

3-
    مجید جلالی :گفته بودم دایی در بازی با مکزیک کارایی ندارد

مجید جلالی تاکید کرد: همانطور که قبلا هم گفته بودم علی دایی در دیدار برابر مکزیک هیچ کارایی نداشت چرا که کندی او در مقابل سرعت مکزیکی ها کاملا قابل پیش بینی بود.

جلالی که با حضور در ورزشگاه فرانکن اشتادیون شهر نورنبرگ دیدار تیم ملی کشورمان برابر مکزیک را از نزدیک تماشا کرد افزود: از ماهها پیش اعلام کردم به دلیل اینکه علی دایی بازیکنی با سن بالا و عکس العمل های کند است عملا نمی تواند در مقابل سرعت مکزیکی ها برای تیم ملی مفید باشد اما متاسفانه کسی به این مسئله مهم توجهی نداشت
    4-محمود خوردبین :دایی را به تیم ملی تحمیل کرده اند

محمود خردبین گفت: برانکو و دادکان با تحمیل دایی به تیم با ملت ایران لجبازی می کنند و دلیل این اصرارها با گذشت زمان مشخص خواهد شد.
    محمود خردبین در گفت وگو با خبر نگار ورزشی" مهر"ضمن بیان این مطلب در کرج افزود :وجود شخصی مانند دایی که هیچ کارایی در زمین نداشت فشار زیادی به بازیکنان دیگر آورد و آنها را خسته کرد به خصوص وحید هاشمیان که مجبور بود خلاء او را در زمین جبران کند و به جای او نیز بدود.
    وی ادامه داد : نمی دانم چه ترسی از دایی وجود دارد که اجازه نمی دهد قاطعانه او را از زمین بیرون بکشند و احساسات یک ملت این گونه بازی گرفته می شود.
    ملی پوش اسبق تیم ملی خاطرنشان کرد: مگر غیر از این است که از میدان دادن به جوانانی مانند تیموریان نتایج بسیار خوبی به دست آوردیم پس چرا این میدان به کاظمیان ،خطیبی ،برهانی و ... داده نمی شود.
    وی در پایان اظهارداشت: اگر ترکیب تیم ایران در بازی های بعدی ترکیبی جوان شده باشد می توان به صعود ایران به مرحله بعد امیدوار بود اما اگر با این ترکیب به میدان برود از همین الان باید منتظر سقوط و شکست های ناباورانه تیم کشورمان باشیم.
    5-شبکه اسکای اسپورت انگلیس:ایران خط حمله نداشت/ دایی درزمین قدم میزند
    میرزاپور باز هم ناشیانه عمل کرد / ایران خط حمله نداشت
    شبکه اسکای اسپورت انگلیس ضعف خط حمله و مهاجمین تیم ملی ایران را عامل شکست سنگین این تیم برابر مکزیک عنوان کرد .
    به گزارش خبرگزاری"مهر" شبکه اسکای اسپورت انگلیس گزارش کرد: علی دایی مهاجم کهنه‌ کارتیم ملی ایران درشرایطی درخط حمله تیمش در برابر مکزیک قدم می ‌زد که به خوبی از سوی بازیکنان اطرافش چون علی کریمی حمایت می ‌شد.
    اسکای اسپورت ضمن تمجید ازخلق صحنه‌ های خطرناک توسط وحید هاشمیان دیگرمهاجم تیم ملی ایران نوشت : ضربه سر ماهرانه وی در اوایل نیمه اول تنها به مدد حرکت آکروباتیک "اسوالدو سانچز" دروازه ‌بان مکزیک دفع شد.
    6-علی دایی برای روبه رو نشدن با خشممردم به ایران بر نمیگردد
    از جمع بازیکنان شاغل در ایران تنها علی دایی به ایران بازنخواهد گشت . وی به برلین سفرکرده تا به همراه خانواده اش مدتی را به دور ازهیاهوی فوتبال به استراحت بپردازد .
    پ.ن : البته فرار کردن به المان وامریکا نتیجه ای نداشت چون مردم حداقل شیشه های مغازش رو پایین آوردن
    7- گزارش گزارشگر دبی اسپرت : داییبلد نیست توپ را استپکند
    گزارشگر شبکه دبی اسپرت بعد از انکه دایی 2 بار در استپ کردن ساده توپ به مشکل برخورد وتوپ ها رو لود داد با تمسخر به این بازیکنان ایرانی به گزارش خود ادامه داد وعنوان کرد ، دایی حتی بلد نیست تو پ را استپ کند ، معلوم نیست معیار انتخاب دایی برای تیم ملی ایران کدام توانایی او بوده است
    !!!!)
    اینم آمار مجسمه بودن دایی در بازی با مکزیک

دایی، فقط تماشاگر

علی دایی، کاپیتان تیم‌ملی فوتبال ایران در بازی برابر مکزیک آرام‌ترین و کم تأثیرترین بازیکن میدان بود‌.
    دایی در حضور 90 دقیقه‌ای خود برابر مکزیک در گلزنی و دادن پاس گل ناکام بود.
    وی هیچ شوتی به سمت دروازه مکزیک نکرد و از دادن یک پاس بلند یا کوتاه مؤثر نیز عاجز نشان داد‌.
    وی در عبور از بازیکنان مقابلش نیز ناکام بود و حتی یک تکل صحیح نیز روی پای بازیکنان مکزیکی نزده است‌.
    بازیکنان حریف برای دریافت توپ از کاپیتان تیم‌ملی نیز از تکل استفاده نکرد‌ه‌اند‌.

این کاریکاتور هم مربوط به همون افتضاحات ومجسمه بودن دایی تو زمن بود که آبروی فوتبال ما رو تو جام جهانی برد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •