تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 38 از 38

نام تاپيک: ماجرای خرید گوشی با امکانات خارقولاده

پروفشنال mohammad8711's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    right behind you

پيش فرض

به نظره من بهترين گزينه ها براي شما که سيستم عاملم داشته باشن اينا هستن:(به نظره من سيستم عامل براي نسب نرم افزار براي شما خوبه)
    1)سوني اريکسون ويواز
    2)سامسونگ 8910
    3)ساتيو

و در نهايت ويواز را به علت داشتن سخت افزار قويتر که براي ديدن فيلم نيز تعثير داره پيشنهاد ميدم
    تو رنج قیمت این گوشی ها که معرفی کردید، امنیا 2 برای فیلم نگاه کردن کاملا نسبت به این گوشی ها قوی تره
    هم سی پی یو قوی تری داره هم رزولوشن صفحه نمایشش بیشتره
    ویواز و ساتیو هم که TFT هستند و کاملا در مقابل OLED کم میارن
    در مورد سیستم عامل هم ، به جرات می تونم بگم ویندوز موبایل برای فیلم نگاه کردن از سیمبین قوی تره

2. این کاربر از mohammad8711 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بعضي اوقات مسئله cpu مطرح نيست ... بلكه مساله encoding مطرحه كه اين مسئله در گوشيهاي سامسونگ قويتره ...براي ديدن فيلم بهترين گزينه به نظرم اگر داري همون Omnia 8000 هستش ...

نداري هم جت گزينه خوبيه براي فيلم ديدن

باز اگر سيستم عامل مهمه ! b7300 .. گزينه بدي نيست براي فيلم .. تو اون قيمت با سيستم عامل ويندوز و براي فيلم .. هم از نظر نگه داشتن شارژ هم از نظر كيفيت صفحه نمايش و قدرت encoding بهتر از گزينه هاي همتراز وين موبايلي هستش

4. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

بازم مرسی از دوستان
    من کلا مقصودم همین بود که بین مارکها و مدلها چند مدل رو گلچین کنم و نتیجه نهایی رو بگیرم که با این پست آخر دوست خوبم pulp و محمد عزیز متوجه شدم که فقط 2 تا نتخاب بیشتر ندارم. ( چون ظاهرا فقط این دوتا نسبت به قمیت خوب عمل میکنند.
    یکی 7300 و یکی هم8000 که سعیمو میخوام بکنم تا 8000 رو بگیرم
    ودر اخر این سئوال بنده که بی جواب موند..

ویندوز موبایل تا چقدر عمرم یکنه ؟ ایا 2 یا 3 سال ؟ کلا عمر گوشی که 400-500 تومن هست نسبت به گوشیهای دیگه چقدر هست ؟ تا چه مدت برایش بنرامه میاد ؟ احسان میگفت که هر ویندوزی باید میتونی روش نصب کنی
    فرض مثال وقتی میگه قابلیت نصب ویندوز 7 هم روی گوشی 8000 سامسونگ هست ایا بدون افت سرعت کارشو میکنه ؟
    آخه روی کامپیوتر تجربه نشون داده که سرعت پردازنده و مقدار رم خیلی بیشتر تاثیر در عملکرد سخت افزار داره.
    حالا نظر شما دوستان چیه ؟
    چون اگر بدونم که واقعا فقط 2 سال عمر مفید داره که میرم یه گوشی معمولی ویا شاید دست دوم بگیرم ولی اگر بیشتر از اینها عمر میکنه که به فکر 8000 باشم .
    ممنون میشم این سئوال منو جواب بدید. بدجوری سر دو راهی گیر کردم.
    مرسی مرسی مرسی.

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    right behind you

پيش فرض

بازم مرسی از دوستان
    من کلا مقصودم همین بود که بین مارکها و مدلها چند مدل رو گلچین کنم و نتیجه نهایی رو بگیرم که با این پست آخر دوست خوبم pulp و محمد عزیز متوجه شدم که فقط 2 تا نتخاب بیشتر ندارم. ( چون ظاهرا فقط این دوتا نسبت به قمیت خوب عمل میکنند.
    یکی 7300 و یکی هم8000 که سعیمو میخوام بکنم تا 8000 رو بگیرم
    ودر اخر این سئوال بنده که بی جواب موند..

ویندوز موبایل تا چقدر عمرم یکنه ؟ ایا 2 یا 3 سال ؟ کلا عمر گوشی که 400-500 تومن هست نسبت به گوشیهای دیگه چقدر هست ؟ تا چه مدت برایش بنرامه میاد ؟ احسان میگفت که هر ویندوزی باید میتونی روش نصب کنی
    فرض مثال وقتی میگه قابلیت نصب ویندوز 7 هم روی گوشی 8000 سامسونگ هست ایا بدون افت سرعت کارشو میکنه ؟
    آخه روی کامپیوتر تجربه نشون داده که سرعت پردازنده و مقدار رم خیلی بیشتر تاثیر در عملکرد سخت افزار داره.
    حالا نظر شما دوستان چیه ؟
    چون اگر بدونم که واقعا فقط 2 سال عمر مفید داره که میرم یه گوشی معمولی ویا شاید دست دوم بگیرم ولی اگر بیشتر از اینها عمر میکنه که به فکر 8000 باشم .
    ممنون میشم این سئوال منو جواب بدید. بدجوری سر دو راهی گیر کردم.
    مرسی مرسی مرسی.
    تضمینی وجود نداره که ویندوز 7 روی این دو گوشی نصب بشه ، ولی احتمالش وجود داره که نصب بشه
    اینجوری که من شنیدم ویندوز 7 به سخت افزار قوی نیاز داره و خیلی ها می گن روی گوشی های قدیمی نصب نمیشه
    وقتی که قرار بود ویندوز 6.5 هم بیاد همین حرف ها زده می شد ولی آخرش ویندوز 6.5 روی پاکت پی سی های قدیمی هم نصب شد!
    حتی اگه ویندوز 7 هم تنونی نصب کنی به این معنی نیست که برنامه های جدید رو نمی تونی روی 6.5 نصب کنی ! البته من چون اطلاعات کافی در مورد ویندوز 7 ندارم نمی تونم با اطمینان بگم ، ولی حدس می زنم بیشتر برنامه های 7 روی 6.5 هم نصب بشه ، همونجوری که بیشتر برنامه های 6.5 روی 6.1 نصب میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

اقا یه سئوال :
    شرمنده محمد جان خیلی اذیتت کردم

راهی هست بفهمیم گوشیهای اینده که خودشون مبتنی بر ویندوز 7 هستند کی وارد میشوند و احیانا قیمتش حدودا چقدر هست ؟
    شیطونه میگه پول نگه داریم تا یه جنس مادام العمر بگیریم
    چون با شاید و اما و اگر نمیشه اطمینان کرد.
    ممکن هست پردازنده های نسل بعدی مثل کامپیوترها چند هسته ای بشوند و با وارد شدن core بیشتر به پردازنده این گوشیها سیستم بنرامه نویسی اونها هم تغییر کنه و حتما بایستی از همه توان پردازنده کار بکشه
    خوب منم که دوست ندارم اورکلاک کنم و عمر موبایلمو پایین بایرم
    پس برای همین میگم بزارمیه چیز درست حسابی بگیرم.
    حالا ازکجا بفهمم که نسل بعدی کی وارد میشه ؟ آیا تا اخر تابستون هست ؟ چون من عجله زیادی ندارم ولی فرضا اگه مشخص باشه 6 ماه دیگه ویندوز 7 روی سریهای سامسونگ نصب میشه و... خوب عاقلانه اش اینه که صبر کنم و میکنم
    وگرنه که همین 7300 خوبه و اون 8000 م که خیلی خوبتر ..
    ممنون میشم این یه مورد رو هم توضیح بفرمایید.

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببين ويندوز فون قوي كمتر از 3 يا 4 ماه ديگه حداقل نمياد حداكثر هم تا 9 ماه ديگه ...

اين وين موبايلهاي موجود در بازار هم همشون قابليت اپديت رو دارن ولي نه به وين 7 ... همه تا قبل 7 ..مثلا ميبيني ورژن جديد وندوز مياد 6.6 ... 6.7 ...

كلا الان 2 نوع ويندوز داريم ... ويندوز 7 به بالا ..كه اصلا يه چيز ديگست ..

ويندوز 6 تا 7 ...كه همين ويندوز فعليست با امكانات بهتر ...

كه هر 2 گزينه ساپورت ميشن ...

اگر گوشي ميخواي كه 4 يا 5 سال برات خوب كار كنه و پردازنده هم جوابگو باشه من بهت i9000 رو پيشنهاد ميدم ولي قيمتش يكم بالاست .. سيستم عاملش اندرويد هستش ...

9. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    right behind you

پيش فرض

ببين ويندوز فون قوي كمتر از 3 يا 4 ماه ديگه حداقل نمياد حداكثر هم تا 9 ماه ديگه ...

اين وين موبايلهاي موجود در بازار هم همشون قابليت اپديت رو دارن ولي نه به وين 7 ... همه تا قبل 7 ..مثلا ميبيني ورژن جديد وندوز مياد 6.6 ... 6.7 ...

كلا الان 2 نوع ويندوز داريم ... ويندوز 7 به بالا ..كه اصلا يه چيز ديگست ..

ويندوز 6 تا 7 ...كه همين ويندوز فعليست با امكانات بهتر ...

كه هر 2 گزينه ساپورت ميشن ...

اگر گوشي ميخواي كه 4 يا 5 سال برات خوب كار كنه و پردازنده هم جوابگو باشه من بهت i9000 رو پيشنهاد ميدم ولي قيمتش يكم بالاست .. سيستم عاملش اندرويد هستش ...
    پس با این حساب ویندوز 7 احتمالا روی گوشی های قدیمی نصب نمیشه !
    البته همونطور که جناب pulp_152 گفتند ، ویندوز 6.5 هم ساپورت میشه و اومدن ویندوز 7 به این معنی نیست که عمر ویندوز 6.5 تموم بشه
    i9000 هم که هیچ ایرادی نمیشه ازش گرفت ! یه گوشی کامل و بدون نقصه
    البته با اینکه همه موافق هستید که آندروید از ویندوز بهتره ، من آندروید بودن این گوشی رو یه نقص می دونم ! کاش ویندوز موبایل بود (البته این نظر شخصیه منه و در عمل آندروید از ویندوز بهتره)
    Last edited by mohammad8711; 07-06-2010 at 21:57.

11. این کاربر از mohammad8711 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

من تا حالا فکر میکردم داستان چیز دیگریست ولی الان متوجه شدم که قراره چه اتفاقی بیفته.
    با این صفحه نمایشهای TFT و ویندوز 6.1 تصمیم گرفتم برم سراغ ویندوز 7 ! و صفحه نمایش OLED چون که نسبت به قیمت نمیصرفه من بیام نزدیک 500 تومن هزینه کنم و آخرش ویندوز 6.1 داشته باشم . خوب منطقی نیست.
    متاسفانه دیر اقدام به خرید کردم خودم فکر میکنم که در واقع الان در اواخر نسل ویندوز فون سری 6 هستیم .
    ولی با توضیحات PULP عیز فکر میکنم که پولمو نگه دارم برای سری بعدی که ویندوز 7 ساپورت هم هستند

اخه قیمت 9000 هم خیلی بالاست میدونم میصرفه ولی دقیقا مثل خرید پردازنده های 1 میلیون تومنی می مونه که سال بعدش به 1/3 قیمت خرید هم نمیخرنش.
    اقا پس ما وایمیستیم تا سیستم بعدی بیاد و از تکنولوژی روز استفاده کنیم چون نسل بعدی موبایلها هم به قول pulp عزیز گویا 9 کمتر از 9 ماه دیگه ریلیز میشوند باید روی خودشون ویندوز 7 داشته باشند
    چون خدایی ارزش داره الان یه سری مطلب خوندم و تازه گرفتم چی به چیه . و ترجیح میدم موبایلی بخرم که خودش ویندوز 7 رو داشته باشه و گوشی به روزی باشه. حالا باید ببینم چه گوشی میاد .
    شانس ماست دیگه تا اومدیم بخریم سری 6 این موقع تموم شد
    دست گل همتون درد نکنه.

از همتون ممنونم.

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •