تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 43

نام تاپيک: تجربه دیدن تصاویر در HDTV ـهای سه بعدی

داره خودمونی میشه apachi7000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Never_Land

پيش فرض

سه بعدی - 3D
    اطلاعاتی جامع و مختصر درباره تکنولوژی و تلویزیون های سه بعدی 3ِِD

بچه ها این توضیحات رو خودم نوشتم و امیدوارم به دردتون بخوره

3 بعدی چیست ؟

بعد سوم = عمق

در واقع یک تلویزیون برای نمایش تصاویر سه بعدی دو تصویر از یک صحنه را به طور همزمان تولید میکنه ، به صورتی که یکی از آنها تصویر از دید راست بیننده و یکی دیگر از چشم چپ بیننده است و دوتصویر به صورت همزمان بر روی یک صفحه نمایش داده میشن.این سیستم بر پایه پدیده (دید 3 بعدی ) کار میکنه.چشم های انسان حدود 2.5 اینچ از هم فاصله دارن که باعٍث میشه فرد هر تصویر رو با با زاویه ای کمی متفاوت ببینه و زمانی که این تصاویر به کمک عینک های مخصوص در ذهن فرد ترکیب میشن توهم عمق برای بیننده به وجود میاد و میتونه تصاویر 3بعدی رو درک کنه.

بهترین کدومه ؟

بهترین 3D دنیا در حال حاضر متعلق به شرکت پاناسونیک هست این نظر شخصی من نیست واقعا به عنوان بهترین 3D دنیا انتخاب شده
    در حال حاضر هم اکثر تلویزیون های 3D عرضه شده همراه خودشون یک جفت عینک دارند و قیمت هر عینک بصورت جداگانه و البته بسته به شرکت سازنده حدودا 150 تا 250دلار قیمت دارن
    در حال حاضر هم رزون ترین تلویزیون 3 بهدی ساخته شده سامسونگ PN507000 هست که بدون عینک های مخصوص حدود 1700 دلاره. نکته : بیشتر تلویزیون های 3 بعدی 46 اینچ به بالا هستند
    بدون عینک به هیچ وجه نمیشه با این تلویزیون ها تصاویر 3D رو دید.در ضمن در حال حاضر شرکت هایی مثل سامسونگ و سونی و توشیبا بر روی تلویزیون های 3D خودشون نرم افزار تبدیل 2D به 3D رو قرار دادن و در آینده شرکت هایی مثل پاناسونیک و فیلیپس و ال جی هم این کارو میکنن. البته بدون هیچ مشکلی میشه با تلویزون های 3D تصاویر 2 بعدی رو هم دید
    در ضمن برای بهتر دیدن فیلم های 3D بهتره که سینما خانگی 3D با فرمت Blu-Ray هم داشته باشید
    افراد که از عینک طبی استفاده میکنند هم نگران نباشن،عینک های مخصوصی برای شما طراحی شده که میتونید همزمان از عینک های طبی خودتون هم استفاده کنید
    در حال حاضر برای بعضی از افراد تماشای طولانی مدت تصاویر 3بعدی باعث سر درد و سرگیجه میشه

کی فراگیر میشه ؟

از همین حالا !!!!!!!!!!!!!!!!!

کانال های 3 بعدی ماهواره هم در حال راه اندازی هستند و مهم ترین این شبکه ها شبکه الجزیره اسپرت هست که در حال حاضر مسابقات جام جهانی فوتبال و مسابقات تنیس رو به صورت 3 بعدی پخش میکنه
    خودتونم حتما تا حالا عنوان های فیلم ها و بازی های جدید رو دیدید

ممنونم از توضیحات مفیدی که دادین.
    1 سوال داشتم.
    توی توضیحاتتون در مورد سینمای خانگی 3d با فرمت بلوری صحبت کردید.
    سوالم اینه که سیستمهای سینمای خانگی که به خودی خود 3d نیستند.1 dvd پلیر دارن که اون باید قابلیت پخش
    3d رو داشته باشه.درباره فرمت بلوری هم که حتما باید بلوری پلیر باشه که اونم باید قابلیت پخش 3d رو داشته باشه.
    ایا همچین پلیر هایی (منظورم dvd player و bluray player با قابلیت پخش 3d) توی بازار هست؟
    با تشکر

2. 2 کاربر از apachi7000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

ممنونم از توضیحات مفیدی که دادین.
    1 سوال داشتم.
    توی توضیحاتتون در مورد سینمای خانگی 3d با فرمت بلوری صحبت کردید.
    سوالم اینه که سیستمهای سینمای خانگی که به خودی خود 3d نیستند.1 dvd پلیر دارن که اون باید قابلیت پخش
    3d رو داشته باشه.درباره فرمت بلوری هم که حتما باید بلوری پلیر باشه که اونم باید قابلیت پخش 3d رو داشته باشه.
    ایا همچین پلیر هایی (منظورم dvd player و bluray player با قابلیت پخش 3d) توی بازار هست؟
    با تشکر
    فعلا من چیزی ندیدم تو بازار

4. این کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه FAHIM2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من همین کانال اجزیره 3d رو با برنامه progdvb که به تازگی 3d رو ساپورت میکنه.با ---..میبینم!!!ولی تبدیل میکنه به 3d که نیاز به عینک فیروزه ای و قرمز داره !!!!!حالا ایا این کانال به همین شکل 3d باید دیده بشه؟؟
    همين طور كه اشاره كرديد شما بايد با عينكهاي انالوگ تهيه بكنيد و از 3d لذت ببريد

6. این کاربر از FAHIM2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

همين طور كه اشاره كرديد شما بايد با عينكهاي انالوگ تهيه بكنيد و از 3d لذت ببريد
    تصویر الجزیره 3d که اینطوری نیست دو تا تصویر کنار همه حالا رنگش رو اگر کامپیور قرمز و آبی کرده درست ولی تصویر رو چیکار کرده ؟؟

داره خودمونی میشه FAHIM2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اين تصوير كنار هم در تلويزيون هاي 3d ساپورت بايد پروسس بشه و تبديل به يك تصوير واحد بشه
    كه اين كار را كامپيوتر انجام داده و تصوير به اين شكل ديده ميشه

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

منم امروز رفتم جمهوری 46C7000 قیمتش 3,490,000 بود. با گارانتی سام سرویس، بدون سینما خانوادگی
    با این قیمت اصلا نمی صرفه آدم بره بانه این مدل را بخره.
    تو بانه 3,240,000 یکی به من قیمت داد.
    آخرین قیمتش از بانه 2.400.000 ریال هست

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جائي خوندم (شايد تو همين سايت)كه جهت پخش تصاوير 3D تلوزيون بايد سرعت رسپانس بالائي داشته باشه درسته؟
    يعني مي شه گفت پلاسماها برتري محسوسي خواهند داشت.درسته؟

در حال حاضر پلاسماي 3d هم وجود داره.؟؟؟(احتمالا همون PANASONIC خودمون سردمدار اين تكنولوژي هست)

و اگر اينطور باشه مي شه گفت تولدي ديگر براي پلاسماهاست

لطفا كمي راهنمائي كنيد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من تا بحال هر چی فیلم سه بعدی با عینک آناگلیف دیدم ترکیبی بود از رنگ آبی قرمز اما جدیدن خیلی از فیلم های سه بعدی که دانلود می کنم تشکیل شده از دو تصویر مشابه در کنار هم. البته نرم افزاری پیدا کردم که این دو رو ادقام می کنه اما نتیجه راضی کننده نبود. حالا می خواستم در مورد این نوع فیلم ها توضیح بدید که اگه عینک مخصوص بگیرم رو تلویزیون های سه بعدی چجوری باید ببینمشون؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه ommolfesad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    سلول بي مرز

پيش فرض

دوستان عزيز تو يه سايت در مورد ديدن فيلم هاي 3D با LED B7000 نوشته بود كه راستش هر كاري كردم خوب متوجه نشدم چي نتيجه اي گرفته ، البته معلوم بود كه انگار ميشه با عينك در اين مدل هم 3D ديد !!

لينك صفحه رو ميذارم ، اگر كسي تونست از معني اين صفحه چيزي بفهمه خوشحال ميشم ما رو هم در جريان بذاره .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من کانالهای الجزیه اسپورت و HD1 رو بر روی عربست با کارت دی وی بی، نرم افزار dvbviewer و مانیتور LCD سامسونگ و عینک آنالیگیف می بینم. با اینکه عینک رو خودم ساختم، کیفیت 3D خیره کننده هست!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •