تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 11 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 109

نام تاپيک: دایی: زمانی که جنگ شد،قطبی از کشورش فراری بود!/ کسی درباره من حرف بزند که دلش برای ایران بسوزد

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دوستان! من فکر می کنم اگر قرار باشه تو این تاپیک بین ماها بحثی بشه، باید اون بحث راجع به اخنلاف دایی و قطبی (راجع به جریان مربی گری تیم ملی) یا اختلاف دایی و فدراسیون که در زمان مربی گریه دایی در فدراسون به وجود آمد، باشه نه راجع به دوره بازیکنیه دایی در تیم ملی...
    شخصا همان قدر که از دوران مربی گری دایی در تیم ملی انتقاد می کنم، همان قدر از از دوره بازیگریش در تیم ملی دفاع می کنم! فقط به این جمله بسنده می کنم که بعضی از ماها واقعا فراموش کاریم...
    ضمنا حرف بعضی ها راجع به پولکی بودن دایی، بسیار شبیه حرفای مایلی کهن راجع به پولکی بودن قلعه نوعیه! کی از پول بدش میاد؟ به قول قلعه نوعی که همه دوستارن ماشین شخصی که هیچ، هواپیما و سفینه شخصی هم داشته باشن... اینکه یه مربی یا بازیکن (تو هر جای دنیا) دنبال حق و حقوق و پولش باشه غلطه...؟
    به نظر من اگه قرار باشه که خرده ای به دایی گرفته بشه راجع به اینه که اصلا چرا مربی گری تیم ملی یه کشور رو تو اون شرایط بحرانی پذیرفته بود... به نظر من بزرگترین نقد به دایی همینه...
    حالا اینکه یه بابایی دنبال پول خودشه اونم به خاطر قرارداد ترکمنچای یه نابغه دیگس کاره غلطیه؟ صادق باشیم... هر کدوم از ماها جای دایی بودیم، دنبال پیگیری پولمون رو می گرفتیم (حتی اگه اون پول،حاصل از قرارداد ترکمنچایی باشه!)...
    اگه دایی این کار رو نکنه، نه تنها حماقت کرده، بلکه کاری کرده که فدراسیون کما فی سابق در آینده نزدیک با مربیان دیگه و حتی خارجی هم از این شاهکار ها به خرج بده و شرم گذشته رو سریع فراموش کنه...
    فدراسیون باید به جای اینکه حرف و عوض کنه و هی بیاد بگه دایی پولی رو گرفته که واسش کار نکرده، گرفته، باید بیاد بگه که به چه حقی با پول مردم، (همون بیت المال که هر جا میبینن هوا پسه، می کننش پیرهن عثمان!) این مبالغ رو به یه مربی جوون و بی تجربه میده و از این عهدنامه های یکطرفه منسوخ دوران قاجاری می نویسه!
    Last edited by pcforlife; 30-05-2010 at 17:22.

داره خودمونی میشه Smoke_1110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    در محضر خدا

پيش فرض

من به این مسائل کاری ندارم ولی باید قبول کنیم در سراسر جهان فوتبال ایران رو با علی دایی میشناسن بنده خدا برای فوتبال زحمت زیاد کشید خوب بدی هایی هم داشت و داره ولی حداقل از قطبی که خیلی بهتره . یه آنالیزور بیاد بشه سرمربی تیم ملی حداقل دایی یا قلعه نویی اگه چیزی حالیشون نیست ولی افتخاراتشون از قطبی و امثالش خیلی بیشتره . به نظر من عملکرد فدراسیون خیلی افتضاحه و در جام ملتها نهایت از گزوهش فقط صعود کنه و الا اصلا جز چهار تیم هم نمیشه چه برسه به قهرمان

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

یه سوال:

قطبی یه انقاد فنی کرد از دایی (اینو که قبول دارید؟!) پیر شدن و افت دایی در جام جهانی مشهود بود (حالا نمی گیم کسی دیگر بود ایران قهرمان می شد ولی دایی تو افت بود)

حالا این شهید و پول و بیت المال و قرارداد لباس و اسپانسر از کجا اومد؟!؟!؟!؟!

پروفشنال free_touch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جایی که 12 درصد نفت دنیا و 16 درصد گاز دنیا را دارد اما...

پيش فرض

کسی که داور بهش کارت بده با پرخاشگری به داور بگه خجالت نمی کشی به من که کاپیتان تیم ملی هستم کارت می دی یا محرومیشت رو با پارتی بازی مجلس کم کنه و با منت بگه 2 جلسه رو قبول کردم،
    کسی که تو کنفرانس های مطبوعاتی با حالت طلبکاری با و منت گذاشتن با خبرنگاراو مردم برخورد کنه ، کسی که به خاطر لایی خوردن از یه نفر عقده ای بشه ، کسی که به خاطر تکل یه نفر باهاش لج کنه ، کسی که پس از باخت های تحقیر کننده یه عذر خواهی خشک و خالی از مردم نکنه و کسی که......... دیگه بیشتر از این نمیشه ازش انتظار داشت.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در اینکه دایی رفتارهای بسیار غلطی داشته و کماکان هم بعضا داره و نفوذ و سیطره فراوانی هم بر فوتبال داشته ( مثل ماجرای مبعلی یا کاظمیان ) هیچ شکی وجود نداره اما اینکه بیایم با مغالطه و پیش کشیدن بحث گذشته ها برای حال و آینده نتیجه گیری کنیم درست نیست .

درسته که دایی بیش از حد در تیم ملی بازی کرد اما از طرفی هم فراموش نکنیم که این شخص همون بازیکنی بود که با طحال پاره و سر شکسته برای ایران بازی کرد .

و درسته که انتخابش برای مربیگری تیم ملی اساسا غلط بود اما بحث در اینجا بر سر لحاف روحانی !!! نیست ، بحث بر سر قرارداد دایی با فدراسیون و غرامتیه که کمیته انضباطی همین فدراسیون هم تاییدش کرده .

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

درسته که دایی بیش از حد در تیم ملی بازی کرد اما از طرفی هم فراموش نکنیم که این شخص همون بازیکنی بود که با طحال پاره و سر شکسته برای ایران بازی کرد .

مشکل هم همینه که این بابا اگه دوتا پاش هم میشکست بازم فیکس تیم ملی بود میدونی چرا؟؟؟؟؟؟؟
    بخاطر چیزی که اون داره و بقیه ندارن پــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــارتی

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

11

خواهشا قبل از اظهار فضل مطالعه کنید و از تفاوت بین اسپانسر یک تیم و تولیدی لباس آگاهی حاصل کنید . اسپانسر معمولا بسته به قراداد وظیفه تامین لباس رو داره اما لزوما وظیفه تولید لباس رو نداره . ضمن اینکه شما بر چه متر و معیار و ملاکی میگی لباسها بی کیفیت بودند ؟ اگر با کسی مشکل داریم دلیلی بر نفی و توهین همه جانبه نمیتونه باشه .

تا جایی که خاطرم هست در یک مصاحبه از وحید هاشمیان با روزنامه خبر ورزشی این مطلب رو خونده بودم که هاشمیان گفته بود علاقه داره پس از اتمام بازیگریش به مربیگری روی بیاره و به این موضوع هم اشاره کرده بود .

جناب عالی که سنگ این مرتیکه رو به سینه می زنی بهتره برای حمایت از ایشون اون لباساشو بخری یه بار هم که شده بپوشی و در مقابل لباسای پوما و نایک و آدیداس رو هم (اصلشون رو) بگیری تا متوجه مطلب بشی عزیز! بعد بیا اظهاراتتون رو مطرح بفرمائید؛ بنده قبلا این امتحان رو انجام دادم...

اسپانسر لباس همیشه یه شرکت تولیدی هست که تعهد می کنه که لباس یه تیمو تامین کنه (تولید و توزیع کنه) و به رایگان در اختیار تیم قرار میده و در ازای اون تیم تعهد می کنه که به طور رایگان تا زمانی که قراردادشون میگه از لوگوی اون شرکت روی لباساش و بقیه وسایل ورزشی شون استفاده کنه و از تولیدی دیگه استفاده کنه؛

جالب تر اینجاست که معمولا این کمپانی های تولیدی لباس که حتی یه پولی هم به تیم میدن! اون وقت این مرتیکه تازه طلبکار که هیچ! بابت لباساش پول هم میگیره!

اونی که باید اطلاعاتش رو زیاد کنه جناب عالی هستید، نه من!

بله بله دقیقاً منم اصل متن اون مصاحبه ی وحید هاشمیان رو خوندم و یادمم هست که نوشته بود که داره کلاسای مربیگریشو اونجا تکمیل می کنه و بعدش هم شاید مربی تیمای پایه ی تیم باشگاهیش بشه

پس بهتره که شما به خوبی مطالعه بفرمایید مطالبتون رو!!!

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

پيش فرض بله! آقای دایی هم‌چنان عوض می‌شود!

1-باربا پاپا عوض می‌شه

در دهه‌ی شصت، نگارنده سن‌ش آن‌قدر بود که تنها می‌توانست جلو تلویزیون بنشیند و کارتون تماشا کند! در آن روزها، کارتونی پخش می‌شد به نام «باربا پاپا»؛ که شخصیتی بود که می‌توانست به شکل‌های گوناگون دربیاید و با استفاده از این توانایی مشکلات‌ش را حل می‌کرد و باز به حالت اولیه‌اش برمی‌گشت.

2.چه می‌کنه این علی دایی عوض شده!

دیشب برای بار نمی‌دانم چندم، عادل فردوسی‌پور در برنامه‌اش گفت که علی دایی عوض شده است و دیگر با منتقدان و مخالفان‌ش به تندی حرف نمی‌زند.
    و خب ،این در حالی بود که دایی داشت تندترین حرف‌ها را درباره‌ی دوست سابق‌ش آقای تاج می‌زد و چند ساعت قبل در مصاحبه مطبوعاتی بعد قهرمانی، از خجالت افشین قطبی درآمده بود و هنوز یک ماه هم نگذشته که رئیس فدراسیون را در برنامه‌ای زنده دروغ‌گو خطاب کرد.

3.حافظه، تناقض و چند چیز دیگر

پای عنصر نداشته‌ای به اسم حافظه را وسط نمی‌کشیم. اصلا لازم نیست به یک سال و نیم پیش برگردیم و مصاحبه‌های آقای دایی در ستایش از مهدی تاج و علی کفاشیان را به یاد بیاوریم. همین امروز به اندازه‌ی کافی در سخنان شهریار بی‌رقیب فوتبال ایران، مرد تمام افتخارات تمام نشدنی فوتبال، تناقض وجود دارد.

4. و افشین از جاده‌ی حاج حبیب به فوتبال ایران آمد!

علی دایی از مدیریت کاشانی تمجید می‌کند و او را مدیری موفق معرفی می‌کند که باعث قهرمانی پرسپولیس شده است و می‌گوید بدون او حاضر به کار کردن در پرسپولیس نیست.
    باربا پایا عوض می‌شود.
    چند ساعت قبل از برنامه‌ی نود، علی دایی در کنفرانس مطبوعاتی، سوال مهمی را مطرح می‌کند و بدون این‌که پاسخی بدهد، سوال بخت‌برگشته را لای مه و دودی محو رها می‌کند تا به تعداد آدم‌هایی که قدرت تخیل دارند، برای سوال مطروحه جواب ممکنی وجود داشته باشد.
    علی دایی می‌گوید افشین قطبی از کجا وارد فوتبال ایران شد؟
    حافظه؟ این دیگر به حافظه احتیاج ندارد؛ چون همه نام آن مدیری که قطبی را به ایران آورد می‌دانند؛ بله! مدیر محبوب آقای دایی؛ جناب حاج حبیب کاشانی.
    قطبی که فردی ناشناس برای ایرانی‌ها بود با پیش‌نهاد حمید استیلی به ایران آمد و با باشگاه پرسپولیس به مدیریت حبیب کاشانی قرارداد امضا کرد و کنار همین مدیر پرسپولیس را به مقام قهرمانی لیگ هفتم رساند.

5.سوال برای گرفتن پاسخ یا گل‌آلود کردن آب؟
    دایی اگر خیلی دنبال جواب سوال‌ش می‌گردد و دنبال گل‌آلوده کردن آب و یکی کردن ارزش ماهی و قورباغه در چنین فضایی نیست، بهتر است جواب این سوال را از حبیب کاشانی بگیرد.
    اما می‌دانیم و روشن است که داستان چیز دیگری‌ست.

6.سوالی که دایی باید از خودش هم بپرسد

چماق کردن مفاهیم ارزش‌مندی مثل وطن، دفاع از وطن و کسانی که از وطن در مقابل دشمن خارجی دفاع کرده‌اند و کوبیدن‌ش به سر دیگران کار درستی نیست.
    اما چون آقای دایی این کار را کرده‌اند و چون سوال پرسیده‌اند وقتی فرزندان این آب و خاک جلو توپ و تانک دشمن سینه سپر کرده بودند، افشین قطبی کجا بوده؛ امیدواریم که طاقت پرسش ما را هم داشته باشند.

7.از مدارس اردبیل تا دانشگاه صنعتی‌شریف
    در همان سال‌هایی که کارتون «باربا پاپا» پخش می‌شد، در همان سال‌های جنگ و دفاع و ایثار، آقای علی دایی متولد سال 1348 در سنی حدود 15 ساله‌گی در اردبیل زنده‌گی می‌کرد. و خب، در همان سال‌ها خیلی‌ها به عشق آب و خاک‌شان به جبهه رفتند، از تمامیت ارضی ایران دفاع کردند، شهید یا جانباز شدند- یا به قول آقای دایی در برنامه‌ی نود «معلول»!- تقریبا هم سن و سال آن موقع علی دایی بودند که احتمالا در منطقه‌ی امن اردبیل مشغول تحصیل علم و دانش بوده؛ که البته چه خوب. چون بعدها توانست به پشتوانه‌ی علم‌آموزی همان سال‌ها به دانشگاه صنعتی شریف برود، پای‌ش به تهران و متعاقب آن تیم‌های تهرانی باز بشود و پله‌های شهرت و ثروت را یکی یکی بالا برود.

8.سنگر مفاهیم ارزش‌مند
    دغدغه‌ی آقای دایی دفاع از آب و خاک نیست؛ که اگر بود، خودش یکی از آن خیل نوجوانی بودند که به جبهه رفتند. فقط این‌جا هم باربا پایا عوض می‌شود، پشت ارزش‌مندترین مفاهیم سنگر می‌گیرد تا بتواند مشکلات شخصی‌اش با کسی که در سن شش ساله‌گی-قبل از آغاز جنگ ایران و عراق- هم‌راه خانواده‌اش از ایران رفته را تسویه کند.

9.وطن یعنی همه‌ی ایرانی‌ها

فکر می‌کنم آن‌ها که هشت سال جنگیدند، دنبال این بودند که سرزمین ما ایران، جایی باشد برای زنده‌گی همه‌ی ایرانیان که دوست دارند کشورشان پیش‌رفت کند. آن‌ها برای علی دایی نوعی نجنگیدند که امروز طلب‌کار این آب و خاک است. آن‌ها از این آب و خاک دفاع کردند تا جا برای زنده‌گی همه‌ی آدم‌های‌ش داشته باشد.

10.روابط سینوسی باربا پاپا

علی دایی رابطه‌ی سینوسی‌اش با فردوسی‌پور چند وقتی‌ست آن بالا گیر کرده و به قول خودش برای عادل خان احترام قائل است، چون از طریق برنامه‌اش می‌تواند کفاشیان را دروغ‌گو خطاب کند، برای دوست سابق‌ش مهدی تاج رجز بخواند و حق‌ش را طلب کند.
    در حقیقت باز «باربا پاپا» عوض شده است؛ وگرنه خطاب‌های عتاب‌آمیز شهریار بزرگ فوتبال ایران به فردوسی‌پور را هم فراموش نکرده‌ایم.

و این ما و این علی دایی

علی دایی، بزرگ است. برای فوتبال ایران زحمت کشیده است. فقط یک قلم پاره شدن طحال‌ش را صدها بار برای ما هم‌وطنان قدرناشناس تعریف کرده. او همیشه برحق است. این شخصیت واقعی دایی‌ست؛ کسی که حق دارد به خاطر گل‌های بی‌شمارش، به خاطر پاره شدن طحال‌ش با همه به تندی سخن بگوید. اگر گاهی آرام می‌گیرد، مهربان می‌شود و لب‌خند می‌زد، همان عوض شدن موقتی‌‌ست تا کار و راه خودش را هم‌وار کند.
    او خیلی زود به همان قالب همیشه‌گی برمی‌گردد؛ طلب‌کار، تند و عصبی. همان گونه که شخصیت واقعی‌اش است.

منبع: گل

---------- Post added at 03:25 AM ---------- Previous post was at 03:24 AM ----------

اینم نظر جالب یکی از خواننده های گل:

مسخره‌ترین حرفی‌ که تاحالا از دایی شنیده بودم، همین حرف‌ها بود که راجع به قطبی زده بود یعنی‌ دایی کلا چرت و پرت زیاد میگه از همه هم طلبکاره، مرد حسابی‌ یادت رفته وقتی‌ با پیکان اردبیل ۱۱ قهوه‌ای برای اولین بر آمده بودی تهران فکر کنم ۱۰۰ هزار تومن پول نداشتی‌، حالا نصف تهران رو که خریدی، یه کاخ هم که تو آمریکا داری! خوب از کجا اومد این ها؟ از تیم ملی‌ برادر! منّت چی‌ رو سر همه میذاری داداش؟ زحمت کشیدی که کشیدی! کارگر بدبخت ۱۰۰ برابر تو کار میکنه اینجوری پول بهش میدن؟ واقعاً تعجب می‌کنم این چطور انقدر گستاخ و بی‌ ادب شده و از همه طلبکار، به جای اینکه شکر گذار باشه، به همه بی‌ احترامی میکنه، یه فیلم چند ماه پیش عادل فردوسی‌ پور تو نود پخش کرد، برای سال فکر کنم ۷۱ بود سرشو بالا نمیگرفت، حالا ببین پول دار شده چطور به همه توهین می‌کنه؟ زحمت کشیدی که کشیدی، هزاران برابر بیشتر از حقت گرفتی‌، تلبکریت برای چیه دیگه؟

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

جناب عالی که سنگ این مرتیکه رو به سینه می زنی بهتره برای حمایت از ایشون اون لباساشو بخری یه بار هم که شده بپوشی و در مقابل لباسای پوما و نایک و آدیداس رو هم (اصلشون رو) بگیری تا متوجه مطلب بشی عزیز! بعد بیا اظهاراتتون رو مطرح بفرمائید؛ بنده قبلا این امتحان رو انجام دادم...
    بحث من اینه که فقط نقاط سیاه رو نگاه نکنیم ، البته در مورد الفاظی هم که به کار میبرید به نظر من دشنام و ناسزا منطق انسانهای بی منطقه و با این الفاظی که به کار برده میشه کاملا مشخصه که تاپیک میخواد به چه طرفی هدایت بشه . ضمن اینکه من از کیفیت لباسهای دایی دفاع نکردم ، فقط سوال پرسیدم که بر چه معیار و ملاکی می گید که بی کیفیته .

اسپانسر لباس همیشه یه شرکت تولیدی هست که تعهد می کنه که لباس یه تیمو تامین کنه (تولید و توزیع کنه) و به رایگان در اختیار تیم قرار میده و در ازای اون تیم تعهد می کنه که به طور رایگان تا زمانی که قراردادشون میگه از لوگوی اون شرکت روی لباساش و بقیه وسایل ورزشی شون استفاده کنه و از تولیدی دیگه استفاده کنه؛

جالب تر اینجاست که معمولا این کمپانی های تولیدی لباس که حتی یه پولی هم به تیم میدن! اون وقت این مرتیکه تازه طلبکار که هیچ! بابت لباساش پول هم میگیره!
    اسپانسر تیم ملی در زمانی سایپا بود ( که تولیدی لباس نبود ) و در مدت کوتاهی زرماکارون ( که این هم معلومه که حداقل هرچی باشه تولیدی لباس نیست ) و در گذشته هم ایرانول ( یا به عبارتی ایران اویل ) که مربوط به نفت و مشتقات اون هست و این هم تولیدی لباس نیست ، ضمن اینکه پست اول شما در این تاپیک راجع به اسپانسر تیم ملی بود نه اسپانسر لباس . البته در این زمینه لازم به ذکره که تولیدی لباس مجید قبل از دایی لباس رایگان در اختیار تیم ملی قرار میداد . اما همونطور که قبلا اشاره شد بحث بر سر قرار داد قانونی دایی هست و چیزی هم که کمیته انضباطی مشخص کرده اینه که فدراسیون به دایی بدهکارهست .

اونی که باید اطلاعاتش رو زیاد کنه جناب عالی هستید، نه من!
    مطمئنا همینطوره .
    Last edited by Ezel; 31-05-2010 at 10:27.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

13

به اشخاص توهین نکنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •