اینتر خواهان جذب تورس در صورت جدایی میلیتو
سایت گل- مسئولان باشگاه اینتر برنامه هایی را در سر دارندتا در صورت جدایی دیه گو میلیتو از رختکن این تیم، جای مهاجم آرژانتینی شان را با فرناندو تورس اسپانیایی پر کنند.
روزنامه کوریره دلوسپورت در گزارشی به این نکته اشاره کرد که ژوزه مورینیو از سران برنابئو خواسته تا دیه گو میلیتو را
به رختکن این تیم بیاورند و بدین ترتیب مسئولان تیم مادریدی آماده جذب این ستاره هستند.
البته اینتر تنها در صورت دریافت پیشنهادی جنجالی حاضر به فروش این ستاره آرژانتینی خواهد شد و در صورت انتقال میلیتو به رئال، با وجه حاصله، برای خریداری فرناندو تورس وارد عمل می شود.
میلیتو در صحبتهایش، به صورت ضد و نقیض از آینده اش حرف می زند. او در ابتدا اعلام کرد که پیشنهادات بسیار مهمی داشته و پس از آن با تغییر لحن صحبتش از حضور دراینتر ابراز رضایت کرد.
در هر صورت انتظار می رود که در صورتی که سران رئال برای جذب میلیتو پیشنهاد دهند، ممکن است بتوانند سران اینتر را برای فروش ال پرینسیپه وسوسه کنند. آنها در نظر دارند تا برای خریداری میلیتو و مایکون، 50 میلیون یورو روی میز بگذارد ولی سران اینتر مبلغی در حدود 70 میلیون یورو را برای به فروش رساندن این دو بازیکن درخواست کرده اند.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گالیانی: کاکا به میلان باز نمی گردد
سایت گل- آدریانو گالیانی، نایب رئیس میلان در صحبتهایی اعلام کرد که بسیار بعید است که کاکادر تابستان امسال به رختکن روسونری بازگردد.
این ستاره 28 ساله ، شش فصل موفق را در رختکن میلان سپری کرد و همراه با این تیم به قهرمانی رقابتهای سری آ و لیگ قهرمانان اروپا رسید ولی تابستان گذشته با قراردادی 70 میلیون یورویی به رئال مادرید پیوست و در اسپانیا هرگز نتوانست آن کاکای همیشگی باشد.
گالیانی اخیرا برای بازدید از دیداری خیریه که باحضور پیشکسوتان دو تیم رئال مادرید و میلان در سانتیاگو برنابئو برگزار شد به مادرید سفر کرد ودر صحبتهایی در جمع خبرنگاران به این نکته گفت که قصد ندارد تا از این سفر برای انجام مذاکره ای درراستای نقل و انتقالات استفاده کند.
گالیانی در صحبتهایی که در گاتزتا دلوسپورت منتشر شد گفت:« شاید بپرسید که من در سفرم به مادرید با پرس در مورد چه مسائلی صحبت کردم؟ این تنها سفری دو روزه بود و به منزله بازدید دو دوست قدیمی بود. »
او ادامه داد:«برلوسکونی و خرید کریس رونالدو؟ پرس گفته که تحت هیچ شرایطی اجازه جابه جایی کریس را نمی دهد.. بازگشت کاکا به میلان؟ فکر می کنم که کاکا غیرقابل فروش است»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید