تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 32 از 32

نام تاپيک: یک عالمه سوال . فوریه کمکم کنید

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    اول میبخشید، میدانم خیلی دیر شد ...
    ولی مدتی به شدت سرم شلوغ بود و تازه پریروز کمی فراقت یافتم و توانستم چند تاپیک و PM را جواب دهم ...

=====

و اما در مورد اولویت بذارید بهتر براتون توضیح بدم و کامل :
    من یه لیست ویو دارم که لیست ویو یک ستون توش داره که آدرس تصویری توش هست و ستون دیگه رو میذاریم برای تعیین اولویت
    من میخوام هربار به طور تصادفی یکی از سطر های لیست ویو انتخاب بشه و ولی این انتخاب بر اساس اولویت که در ستون دوم
    هر سطر وجود داره باشه . و بعد از انتخاب با اولویت ، آدرس اون تصویر که در سطر انتخاب شده است به درون یک پیکچر باکس

بره
    و عکس پیکچر باکس بشه . و منظورم از این که تکراری نباشه این نیست که مقدار از درون لیست ویو حذف بشه . بلکه منظورم

اینه که
    وقتی مثلا سطر دوم به طور رندوم انتخاب شد در مرحله بعد دوباره سطر دوم انتخاب نشه ولی اگه در مرحله سوم سطر دوم انتخاب

شد
    مشکلی نیست . در واقع نمیخوام که یک سطر دوبار به صورت پیاپی انتخاب بشه .
    که مشک اصلی اینجاست که وقتی یک عدد رندوم ایجاد میشه بر اساس اولویت باشه و سطری انتخاب بشه که در ستون دومش اولویت
    بالاتری داره . مثل اولوین 5 . البته اینم بگم که اولویت رو کاربر تععین میکنه و قابل تغییر هست .
    ممنون که این قدر وقت میذارید و پاسخ میدید . حالا که این قدر زحمت می کشید خیلی بهتره که جواب رو به صورت کد برام

بذارید .
    فرقی در توضیحات قبلی ایجاد نمیکند.
    در توضیحات قبلی هم منظور من حذف از ListView یا ListBox و... نبود.
    به وضوح منظورم اشیای با قابلیت Collection و List بود، مثل این کلاسها:
    System.Collections.ArrayList
    (System.Collections.Generic.List(Of Integer
    و...
    شما اول اعدادتان را در یکی از این کلاسها میریزید و سپس پردازش را آغاز میکنید.

درمورد Xml که من اصلا ازش سر در نمیارم خیلی هم کد این ور و اونور گیر آوردم ولی من کدی میخوام که بشه کار هایی رو که

درپست
    فکر کنم 20 رو توش انجام بدم. همون طور که گفتم کدی هایی رو که به دست آوردم هر کدومش شامل یک بخش بود و کامل نبود و

مشکل
    اصلیشون هم اینجا بود که هر کدوم از یه روش خاص خودشون استفاده می کردند و من هم که نمیتونستم اونا رو باهم یکی کنم.
    ممنون میشم اگه یه کدی قرار بدید که شامل همه ی اون بخش ها باشه .
    بهترین راه حل برای شما استفاده از کلاس ... است.
    متاسفانه فرصت کافی برای توضیحات بیشتر ندارم.
    مطالب پست 19 را مجدد مرور کنید.

و اینکه تو لینک هایی که راجع به سه بعدی گذاشته بودید یه کد سی شارپ بود . می خواستم بدونم که میشه ازش در ویبی 2008
    استفاده کرد .
    عجیب است!
    در لینک تاپیکی که دادم به وضوح vb.net و c#.net در کنار هم توضیح داده شده اند و سمپلهای هر دو هم ارایه شده!
    با دقت بیشتری تاپیک را مرور کنید.

البته اگه به سوال پست 21 هست پاسخ بدید خیلی خوب میشه.
    و همچنین سوال پست 22 در مورد Upgrade Visual Basic 6 Code و اینکه معادل vbSrcCopy در ویبی 2008 چیه؟
    اگر درست یادم باشد، مربوط به کپی تصاویر بوده؟
    +GDI موجود در دات نت توابع بسیار کامل و مفصلی در این خصوص دارد که اصلاً با نسخه های قبل قابل قیاس نیست.
    شما باید نحوه کار با کلاس System.Drawing.Graphics را یاد بگیرید.
    درست یادم نیست (VB6 را میگویم)
    اگر از تصویر به تصویر بوده ...
    تابع DrawImage مشابه ان عملیات مورد نظر شما را انجام میدهد.

اگر از صفحه نمایش به تصویر بوده CopyFromScreen عملیات مورد نظرتان را انجام میدهد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ما یک پیکچر باکس رو فرم داریم که Sizemode اون برابر با Stretch هست . و یک پیکچر باکس دیگه داریم که اندازه ی اون 72

در 72 است .
    من میخوام بتونم فقط قسمتی از عکس پیکچر باکس اول به اندازه 72 در 72 رو از گوشه ی بالا سمت راستش بریزم توی پیکچر باکس

دوم
    این کار رو چه طوری میشه انجام داد.
    به تاپیک زیر مراجعه کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چند تا سوال دارم که جواب این ها خیلی برام مهمه و حتما میخوامشون . حالا اگه بقیه سوالارو فعلا جواب ندادید موردی نداره.
    1- اینو خیلی وقته دنبالشم ولی نه پیدا کردم و نه کسی درست جواب داد. اینه که من میخوام یه بالن داشته باشم که بشه توش

عکس گذاشت
    که میشه گفت یه کنترل دارم که چنین قابلیتی داره.ولی فقط روی کنترل های روی فرم کار میکنه . در حالی که من میخوام این

بالن رو از توی
    آیکون کنار ساعت یا همون NotifyIcon بیرون بیارم. ممنون میشم اگه یه جواب کامل بدید.
    یالن!
    چیزی نیست جز یک فرم!
    یک فرم معمولی ایجاد کنید و شکل و رنگ آن را به دلخواه اصلاح و سپس در مکان دلخوه نمایش و استفاده کنید.

2- میخوام یه چیزی داشته باشم شاید مثل فانکشن . که چهار مقدار توش باشه . و وقتی ما یکی از اون مقدار ها رو مینویسیم

بقیه مقدار ها هم نمایش
    داده بشه و به دست بیاد . و همین طور وقتی ترکیبی رو از مثلا مقدار اول و سوم می نویسیم جواب کلی به دست بیاد و یا

اینکه وقتی ما یک کلمه مینویسیم تمام داده هایی که اون یک کلمه رو دارن نمایش داده بشه . می خوام جواب ها توی لیست ویو

نمایش داده بشه.
    مثلا :
    چهار مقدار : 1 ، فروردین ، عید نوروز ، A
    البته بیش از 200 تا از این چهار تا مقدار ها رو توش میریزیم .
    و وقتی نوشتیم "1 فروردین " جواب کلی و هر چهار مقدار نشون داده بشه.
    و یا وقتی نوشتیم " فروردین " تمام داده هایی که فروردین داره توی لیست ویو لیست بشن.
    اگر تمام مقادیر متنی (String) هستند از یک کلاس List برای نگه داری مقادیر و از عملگر Like برای جستجو استفاده کنید.
    جستجو را میتوانید در یک حلقه و یا با Linq انجام دهید.
    Dim list As New System.

4- و اینکه چه جوری میشه یه کاری کرد که انگار برنامه دوباره از نو اجرا شده . مثل اینکه برنامه بسته شده و دوباره

اجرا بشه.
    هدفتان را مشخص تر کنید.
    میخواهید دو یا چند نمونه از برنامه باز باشد؟
    میخواهید فرم یک بار ظاهرش بسته و باز شود؟
    یا واقعا میخواهید برنامه Restart شود؟

موفق باشید.

2. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •