تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 44 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 433

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390 | پیش فصل

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

ثبت قرارداد زندی و مکانی در هیات فوتبال
    سوشا مکانی و فریدون زندی عصر روز سه شنبه با حضور در هیات فوتبال استان تهران قرارداد خود را با باشگاه استیل آذین به ثبت رساندند.

فریدون زندی به مدت 2 فصل دیگر قرارداد خودش را با استیل آذین تمدید کرد و ساعت 19 دیروز برای ثبت قرارداد در هیات فوتبال استان حضور پیدا کرد.
    سوشا مکانی دروازه بان سابق تیمهای مقاومت و پاس هم قرارداد 2 ساله ای با باشگاه استیل آذین را در هیات فوتبال ثبت کرد.
    قرارداد زنیدپور، سیاوش اکبرپور و حسین کاظمی هم به زودی ثبت خواهد شد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض دست‌نشان: دوست داشتند 140میلیون به من هدیه کنند!/ قراردادهای صوری برای فرار از مالیات

برگه های قرارداد را سرمربی سابق تیم روی میز چیده و ورق می زند. بازیکنان اسمی و مبالغ تنها 500 هزار تومانی رسمی.

این قصه جنجالی قراردادهای باشگاه نساجی مازندران است. تیمی که ابتدا قرارداد 275 میلیونی با نادر دست نشان امضا می کند و در 4 ماه 240 میلیونش را می پردازد اما کمی بعد مشخص می شود مبلغ واقعی این قرارداد تنها 100 میلیون تومان ثبت شده. قراردادی که اینگونه ثبت شده تا اداره مالیات دور زده شود و مالیات بر درآمد این قرارداد کسر نشود.

این یک رسوایی بزرگ مالی است که آشکارا در تلویزیون پخش می شود. نادر دست نشان که از سوی نساجی متهم شده پولی بیش از دو برابر قراردادش را گرفته ، درباره این اتهام اسنادی برای ارائه دارد. او در این باره به خبرآنلاین می گوید:« اصلا آنها است می گویند قرارداد رسمی من 100 میلیون بوده و 240 میلیون پول گرفته ام . مگر آنها سندی دارند که این پول را به من قرض داده اند؟ در ته برگ چک ها هم وجود دارد که نوشته شده مابقی پول قرارداد . حالا اگر می گویند این پولها را همین طوری داده ند ، رسیدی بیاورند که نشان دهد من به آنها بدهکارم. این دوستان دوست داشته اند به من پول بدهند و من هم گرفتم.»

البته در طرف مقابل ، مدیر جوان نساجی می گوید :« این تز شخص دست نشان بوده که رای فرار مالیاتی رقم قراردادها پایین تر نوشته شوند. او خودش در ابتدای فصل همه کاره تیم ما بود . خودش می گفت با چه کسی ببندیم ، چقدر بدهیم و قرارداد را چطور ببندیم که برای مان مالیات ساز نباشد. »

در پاسخ به این ادعا اما دس نشان می گوید:« من اصلا نباید مالیات پرداخت می کردم. به جای اینک خانه و ماشین ز باشگاه بگیرم قرار شد مالیاتم را بدهند. پولم را هم که گرفته ام. اصلا به من پول زیاد دادند ، چرا قرارداد دیگران را به این شکل بسته اند؟ حسین مسگر ساروی را قرارداد 500 هزار تومانی برایش بسته اند و خیلی از بازیکنان هم به همین شکل هستند. آیا برای این ها هم من قرارداد بستم؟ پس سرپرست تیم و مدیرعامل باشگاه چه کاره بوده اند؟ این ها دیگر دور از واقعیت است. با من در شهرم کاری کردند که فراری ام دادند. 30 خط ایرانسل گرفته اند و مدام برایم فحش های رکیک می فرستند. این فوتبال مگر چقدر ارزش دارد؟ البته من در این جریان آقای پرهام را مقصر نمی دانم بلکه عده ای در کنار این تیم هستند که دلال مسلک هستند. »

او البته در واکنش به این نکته که با این تخلف آشکار ممکن است پای اداره مالیات به پرونده باز شود هم می گوید:« من ترسی ندارم. این باشگاه است که باید به تعهداتش عمل می کرده. دلیلی ندارد که بخواهم از مالیات پرداختن فرار کنم. اما اگر می گویید تخلف ، باید هیات فوتبال استان که در جریان بوده ، اعتراض می کرده است. »
    دست نشان اینگونه توپ را به زمین رئیس هیات فوتبال مازندران یعنی غلامرضا بهروان می اندازد. بهروان هم که در نود به طور ضمنی تائید کرد از ماجرای تخلفات آگاهی داشته به خبرآنلاین می گوید:« ما وقتی دیدیم قراردادها 500 هزار تومانی هست ، هشدار دادیم اما گفتند اشکالی ندارد. حتی حسین مسگر ساروی آمد و شکایت می خواست بکند ، به او گفتم روز اول که می دانستی قرار دادت 500 هزار تومان است و او پاسخ داد که به خواست دست نشان این برگه ها را امضا کرده. من کاری به دعوای دیگران ندارم اما از نظر ما همین قراردادهای ثبت شده مهم است. » او البته این حقیقت را قبول دارد که در این تیم تخلف بزرگی برای فرار از مالیات انجام گرفته که دو طرف از آن آسیب دیده اند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

جانواریو رسما به سپاهان پیوست/ شاه ماهی آبی‌ها در تور زردها
    بینم این مسئولین استقلال میخوان تیم رو ببرن لیگ 2 و قهرمانی لیگ 2 رو به افتخارات تیم اضافه کنن؟!
    گندشون بزنن..
    همه رو دارن میفروشن!
    متاسفانه، احتمالا یه رتبه پایین دیگه در کارنامه تیم باید ثبت شه به یاد دوره کخ تو لیگ سال بعد...
    استیل اذین اگه یه مربی خوب بیاره، سال دیگه درو میکنه همه رو! فقط سپاهان مگه بتونه کاری کنه..که بعیده...

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

این وائظ حتما می خواد واقعن فصل دیگه از کادر مدیریتی به جای ستاره ها توی تیم استفاده کنه
    این جوری به ارزوی دیرینه خودش میرسه. (تک ستاره استقلال بودن)

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این واعظ روز خوش تو زندگیش نخواهد دید ! نفرین ملیونها هوادار پشتشه !

اون قسمتی که قلعه نوعی گفت من و فتح الله زاده این تیم و با عشق بستیم ! خیلی ناراحت کننده بود ! الان یه آدم دیوانه هر چی که داره و نداره تیم بود رو داره به باد میده ! حسین کاظمی رو فروخت ! هافبک دفاعی حتما اون یارو رحتمیه میخواد نگه داره اونم که این پاش به اون پاش درگیر بود ! اکبر پور - طالب لو - جانواریو - به زودی برهانی ! یه فلجه دیگه البته داریم برای نوک حمله به اسم صید صالحی که اون از رحمتی بد تر !
    Last edited by امير موسر; 27-05-2010 at 21:56.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

همه رو دارن میفروشن!
    جانواریو بازیکن ازاد بود

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بینم این مسئولین استقلال میخوان تیم رو ببرن لیگ 2 و قهرمانی لیگ 2 رو به افتخارات تیم اضافه کنن؟!
    گندشون بزنن..
    همه رو دارن میفروشن!
    متاسفانه، احتمالا یه رتبه پایین دیگه در کارنامه تیم باید ثبت شه به یاد دوره کخ تو لیگ سال بعد...
    استیل اذین اگه یه مربی خوب بیاره، سال دیگه درو میکنه همه رو! فقط سپاهان مگه بتونه کاری کنه..که بعیده...
    چرا الکی حرف میزنین

کی بازیکنارو فروخته.اینا بازیکن آزادن و با پول های بی حساب و کتاب سپاهان و استیل آذین دارن از دستمون میپرن.استقلال یه تیم دولتیه و بودجش محدوده.مثل استیل آذین یا سپاهان پولش از پارو بالا نمیره

استقلال حتی حاضر شده بود واسه 2 سال 800 میلیون به جان واریو بده ولی عزیزان سپاهانی با 1 میلیارد و 200 میلیون جذبش کردن

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا جانواریو به کنار. نباید استقلال می ذاشت اکبرپور و کاظمی برن. این دو تا بازیکن توی استقلال خیلی تاثیر گذارن.
    اگه اینجوری باشه که ستاره های استقلال همشون میرن. فقط کم مونده خسرو حیدری بره
    استقلال جای این بازیکنا که رفتن بازیکن خوبم بگیره تا جا افتادن اونا یکمی طول میکشه.کاش حداقل حسین کاظمی یه جوری توی استقلال می موند.
    الان برای استقلال مربی هم خیلی مهمه. امیدوارم یه مربی خوب انتخاب بشه.

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خب منم دوست ندارم کاظمی و اکبرپور برن.ولی اینا بازیکن آزادن و مطمئنم استیل آذین پول خوبی بهشون داده که میخوان برن

یعنی به نظرت استقلال باید چیکار کنه که اینا بمونن؟ به پاشون بیفته؟ استقلال با این عظمتش محتاج هیچ مربی و بازیکنی نیست

خیلی از این بازیکن و مربیا اومدن و رفتن ولی استقلال نام بزرگیه که مونده و خواهد موند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •