تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 38 از 38

نام تاپيک: مودم فعاله ولی چیزی دانلود نمی کنم!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من نمی می دونم چرا اعضای این سایت تویه توهم اند

بدونی که بیان تاپیک را کامل بخونند میان به حساب خودشون راه حل ارائه می کنند در صورتی که من...

خب من که از همون پست اولم که گفتم مشکل از مودم و آی اس پی نیست

همین طوری از تویه آسمان ها هم این حرف رو نزدم ...

من نزدیک 3 ساله که از طریق adsl به اینترنت کانکتم و تقریبا به تمام فوت وفن های رفع مشکلش
    واردم و تمام اون راهایی که شما دوستان لطف کردین نوشتید من قبلا چک کردم ...

این سیستم لامثب را هم 6 ماهی بیشتر نیست که خریدم نزدیک 1.5 ملیون هم پولشو دادم
    تقریبا تمام قطعاتش رو از بهترین برند ها انتخاب کردم و بعید می دونم بعد از فقط 6 ماه مشکل
    سخت افزاری پیدا کرده باشم (البته دلیل هم دارم = از صبحی تا حالا حدود 6 ساعت باهاش
    Splinter Cell Conviction بازی کردم و یه ریزه مشکل هم باهاش نداشتم))

تنها مشکلی که این سیستم داره اینه "ترافیک جابجا میشه ولی هیچ فایلی ذخیره نمیشه"

و خواهشا یه راه جدید برای حلش به من بگید (به غیر از فرمت کل هارد دیسک ام و یا پرت کردنش
    از بالای برج میلاد...)

---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------

راستش این کار رو هم انجام دادم

جواب نداد
    راستش بنده هم از همون پست اولی که شما دادی فهمیدم که ناوارد نیستی ، ولی اگه خودم به چنین مشکلی هم بخورم (نرم افزاری) ، اینجا مطرح نمی کنم ، یجورایی مطمئنم چیزای که اینجا میشنوم رو خودم بلدم و همچنین از اینم مطمئنم که خودم حلش میکنم!
    ضمنا شما دیگه بغیر از این راه حل هایی که اینجا ارائه شده ، چه انتظاری داری؟
    دیگه از اون چیزی که من توی پست قبلیم گفتم ، راه ساده تری هم وجود داره؟
    ما دیگه چی بگیم که نگفتیم؟
    دیگه مجبورم بگم برو لینوکس نصب کن!
    مثلا بگیم هاردتو عوض کن ، که عقلانی نیست!
    کلا کشوندن سخت افزار به این قضیه عقلانی نیست!
    واقعا بچه ها هر چی به ذهنشون رسیده یا تجربشو داشتن ، دریغ نکردن ، اونوقت شما میگی توهم؟؟
    یجورایی مثل جناب کینگ احساس میکنم قضیه سرکاری به نظر میرسه! (ببخشید البته)

به عنوان آخرین راه حل:
    با دیال آپ امتحان کردی؟
    Last edited by Mahdi.p30; 18-05-2010 at 01:15.

2. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

انگار پست قبلیم خیلی توهین آمیز بوده

همه ناراحت شدن

اون پست را من از روی عصبانیت نوشتم به نظرخودم هم زیادروی کردم به هر حال

از همه دوستان عذر خواهی می کنم

واقعا بچه ها هر چی به ذهنشون رسیده یا تجربشو داشتن ، دریغ نکردن ، اونوقت شما میگی توهم؟؟
    یجورایی مثل جناب کینگ احساس میکنم قضیه سرکاری به نظر میرسه! (ببخشید البته)

او حرف زدم چون همه سولاتی می پرسیدند یا راه حل هایی می گفتند که من تویه پستهای قبلیم جوابشون راداده بودم و...

البته کاملا قبول دارم که کارم اشتباه بود ....

ps

من که از سیستم عکس گذاشتم که ترافیک جابجا میشه ولی ذخیره...
    خب این یک دلیله که مشکل واقعیه
    اصولا هم این قدر بیکار یا مریض نیستم که بیام یه تاپیک باز کنم , 20 تا پست بدم و... که مثلا ملت را سرکار بذارم
    (اگه بخواهم کسی را هم سرکار بذارم ترجیح میدم برم تویه پارک بشینم و به هر دختری که
    از اونجا رد شد تیکه بپرونم سرکارش بزارم (شاید هم شمارمو بدم) ... ((به نظرم این کار بیشتر fun داره.درسته؟ تا یه تاپیک باز کردن ...)))

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوست عزیز وقتی کسی اینجا تاپیک میزنه میگه من مشکل دارم و اینجوریه ! ما نمیتونیم بگیم فلان کار رو بکن یا نکن
    ما فرض رو بر این میزاریم که همه چی خوبه ولی مشکل از یا مودم هست یا سرویس دهنده یا سیستم جنابالی
    وقتی که میگی از سرو ر و مودم مطئن هستی دلیلی بیان نمیکنی
    مطمئن ترین راه تعویض سیستم و یا مودم هست
    چون من که اونجا پیش سیستم جنابالی نیستم عزیز
    شما وقتی که کمک میخوای یا باید خودت بری دنبالش یا اون چیزی که در تاپیک گفته میشه عمل کنی
    اگر میدونی ما نمیتونیم کمکت کنیم پس لطف کن پست نده.
    چون من وقت ندارم بیام اینجا یه ساعت به توضیحات شما گوش بدم.
    در ضمن اگر شما جوری هستی اعضای این سایت جوری نیستند عزیز ! جمع نبند
    مشکل شماست !
    من 2 ماه که به این مشکل برخوردم و تقریبا تمام راههای که برای حلش را که بلد بودم (شاید هم وجود داشت)
    تست کردم

یه جورایی مطرح کردن مشکلم را تویه این سایت , آخرین راه حل می دونستم

ولی تقریبا تمام راه حل هایی که پیشنهاد شد , من خودم قبلا چک کرده بودم...

خب این یه جورایی خارج از انتظارم بود (فکر کرده بودم این جا تاپیک باز کنم همه می یان ایده های جدید می دن

و من بلاخره به یک جواب درست می رسم و ...

که این طور نشده و باعث هم شد من کنترل نوشته ها مو از دست بدم و خودتون بهتر می دونین که بعدش چی شد

البته قبول دارم که با این حرفها نمی تونم کارمو توجیح کنم و ....

بهر حال تنها راهی که بنظر میرسه اینه که دوباره از جمع معذرت خواهی می کنم ...

و مخصوصا از شما KING_DESIGNER عزیز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دیگه مجبورم بگم برو لینوکس نصب کن!
    شاید خنده دار بیاد ولی این آخرین گذینه ایه که به فکر خودم رسید

به نظرم دیگه وقت خداحافظی از ویندوز و مهاجرت به لینوکسه

باز هم از وقتی که همه دوستان گذاشتن و از کمک هاشون ممنونم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

الان مطمئنم 99% مال سیستمت هست !
    باید ویندوز جدید بریزی .
    انتی ویروست 32 بیته یا 64 بیت ؟ اصلا به این فکر نکردهبودم اگر انتی ویروست 32 بیت باشه و ویندوزت 64 بیتی باشه 32 بیت کم میاره و نمیتونه از هسته سیستم عامل دفاع کنه و سیستم عامل دچار مشکل میشه !
    اگر هم این مشکل نباشه به احتمال زیاد مال یک برنامه ی دانلود مینجر هست که با یک برنامه دیگه تداخل پیدا کرده.
    ولی بعد از اینکه ویندوز جدید ریختی برو سایت ESETو یک انتی ویروس نسخه 64 بیتی بگیر : من که گرفتم و کار میده.
    ویندوز منم 7 نسخه 64 بیتی هستش.
    فقط دقت کن اگر برنامه یا نرم فازری روی سیستمت داری که فایل کرک هم همراهش هست ممکنه در موقع اسکن کردنم به اون فایل کرک گیر بده و به اسم تروجان شناسایی کنه که شما باید در این مواقع اون فایل رو به quarantine یا به اصطلاح قرنتینه بفرستی و وقتی که کامپیتور کامل اسکن شد از قرنتینه restore کنی.
    فقط در این صورته که میتونی سیستم رو پایدار نه داری.

نظر من :
    سیستم شما عیبی نداره و کلیه قطعات با هم مچ هست مگر در 1 درصد ممکنه ایراد از رم شما باشه و اگر از کارهای بالا نتیجه نگرفتید برید توی بایاس و phgj سیستم دیفالت رو برقرا کنید.
    2- به احتمالزیاد با روش بالا جواب بگیرید . من مشکلات ویروسی داشتم که با دانلود 26 مگ فایل 64 بیتی انتی ویروس نود 32 مشکلم حل شد.
    پس دقت کنید.
    موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

الان مطمئنم 99% مال سیستمت هست !
    باید ویندوز جدید بریزی .
    انتی ویروست 32 بیته یا 64 بیت ؟ اصلا به این فکر نکردهبودم اگر انتی ویروست 32 بیت باشه و ویندوزت 64 بیتی باشه 32 بیت کم میاره و نمیتونه از هسته سیستم عامل دفاع کنه و سیستم عامل دچار مشکل میشه !
    اگر هم این مشکل نباشه به احتمال زیاد مال یک برنامه ی دانلود مینجر هست که با یک برنامه دیگه تداخل پیدا کرده.
    ولی بعد از اینکه ویندوز جدید ریختی برو سایت ESETو یک انتی ویروس نسخه 64 بیتی بگیر : من که گرفتم و کار میده.
    ویندوز منم 7 نسخه 64 بیتی هستش.
    فقط دقت کن اگر برنامه یا نرم فازری روی سیستمت داری که فایل کرک هم همراهش هست ممکنه در موقع اسکن کردنم به اون فایل کرک گیر بده و به اسم تروجان شناسایی کنه که شما باید در این مواقع اون فایل رو به quarantine یا به اصطلاح قرنتینه بفرستی و وقتی که کامپیتور کامل اسکن شد از قرنتینه restore کنی.
    فقط در این صورته که میتونی سیستم رو پایدار نه داری.

نظر من :
    سیستم شما عیبی نداره و کلیه قطعات با هم مچ هست مگر در 1 درصد ممکنه ایراد از رم شما باشه و اگر از کارهای بالا نتیجه نگرفتید برید توی بایاس و phgj سیستم دیفالت رو برقرا کنید.
    2- به احتمالزیاد با روش بالا جواب بگیرید . من مشکلات ویروسی داشتم که با دانلود 26 مگ فایل 64 بیتی انتی ویروس نود 32 مشکلم حل شد.
    پس دقت کنید.
    موفق باشید

ایول یه ایده جدید

راستش به 32 بیت یا 64 بیت بودن برنامه ها و ویندوز خیلی فکر نکرده بودم... (حالا باید تست کنم)

ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ایول یه ایده جدید

راستش به 32 بیت یا 64 بیت بودن برنامه ها و ویندوز خیلی فکر نکرده بودم... (حالا باید تست کنم)

ممنون
    برادر شما که گفتی همه جورشو امتحان کردی؟
    ویندوز من سون 64bit البته قبلا با اکس پس 32bit هم همین مشکل را داشتم (اصولا چند بار ویندوزم را عوض کردم ولی مشکل حل نشد)
    حالا ما پستای شما رو دقیق نمی خونیم یا خودت؟؟
    ضمنا من ویندوز 64 بیتی قبلا داشتم ، با IDM مشکلی نداشت!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

گفتم که من پشت سیستم هستم و نمیدونم توی سیستم شما چه خبره هرچیزی که احتمال بدم ممکن هباعث و بانی خرابی شده باشه گوشزد میکنم ولی نه هر چیزی . اون مواردی که میدونم حتما دخیل هستند.
    ولی اگر من بودم یه کار میکردم.
    تمامی فایلهایی که اجرایی هستند رو پاک میکردمویا توی یک سی دی رایت میکردم.
    و همه درایوهامو به دست یک انتی ویروس تازه دانلود شده میسپردم کامل ویروس کشی میکردم
    بعدش میرفتم با یک سی دی ویندوز 98 و یا سی دی که ویندوز رو بوت کنه به داس میرفتم با برنامه NC95 پوشه های system restore رو پاک میکردم( چون معدن ویروس هستند)
    بعدش ویندوز رو پاک میکردم یه ویندوز تمیز میریختم
    مجدد انتی ویروس نصب میکردم ( بدون نصب برنامه دیگری)
    سیستم رو یه بار دیگه ویروس کشی میکردم و بعد از اتمام اسکن مجددا برنامه های جدید رو میریحتم
    و انتی ویروس رو اپدیت میکردم.
    و بعدش هم دانلود منیجر رو نصب میکردم دیگه اگر مشکلی باشه میدونم که از سیستمم نیست.
    و فقط یم مونه مودم
    چرا؟
    چون عزیز جان شما گفتی با موبایل تست کردی ولی موبایل پ=روتکلهای ارسال و دریافتش با یستم فرق میکنه باری همین حتما نیاز هست اون مودم رو با یه مودم دیگه عوض کنید و خط رو امتحان کنید.
    چون به صورت قطعی نمیشه گفت که مشکل از مودم هم نمیتونه باشه.
    متاسفانه چون این مورد رو اولین باره که میبینیم هر امکانی هست
    هر چیزی که فکرشو بکنی.
    من لینک انتی ویروس رو از سایت ESET براتون میزارم یه دونه هم شماره یزورنیم و پسورد میدم که اینت ویروستون رو رجیستر کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در این صفحه این ورزن رو دانلود کنید
    کد:
    این برای ویندوز 64 بیتی هست.
    نمیدونم ویندوزت چیه به هرحال بهم بگو تا کمکت کنم.

شماره یوزر و پسورد رو هم از این وبلاگ بردارید من اصتقاده کردم و جواب داده.
    کد:

10. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •