او فوتبال مرا نابود کرد
رحمان احمدی: تا قلعه نویی هست، من نیستم
حرف آخر را می زند و می گوید تا زمانی که قلعه نویی در سپاهان باشد دیگر در یان تیم نمی ماند.
«تا زمانی که قلعهنویی در سپاهان ماندنی باشد در این تیم نمیمانم چون وی فوتبال مرا نابود کرد.»
این حرف های رحمان احمدی دروازه بان سپاهان اصفهان است.کسی که با حضور سید مهدی رحنتی در این تیم فقط و فقط به نیمکت ذخیره ها دوخته شد نه جای دیگری!
او این را می گوید و با اشاره به بازی پرسپولیس ادامه می دهد«با توجه به اینکه قهرمانی ما از قبل مشخص شده بود، مسئولان باشگاه تأکید داشتند که بازی را ببریم تا فصل نهم را با خاطره ای خوش به پایان برسانیم.
در نیمه اول بازی را خوب شروع نکردیم اما بعد از چند دقیقه به بازی برگشتیم و چند موقعیت هم داشتیم که میتوانستیم با گل کردن آنها پیروز شویم اما در نهایت بازی با تساوی به پایان رسید.»
احمدی در مورد عدم حضورش در جشن قهرمانی سپاهان می گوید«: من در جشن شرکت کردم. به روی سکو رفتم اما بعد از گرفتن مدال و اهدای کاپ قهرمانی دیگر لزومی نداشت که در زمین بمانم و به رختکن رفتم.
ناراحتی من کاملا طبیعی بود. مسلما بازیکنی که در تمام فصل روی نیمکت بنشیند نمیتواند خوشحال باشد. مربیان تیم در طول فصل فقط به من وعده دادند اما همه اش در حد حرف بود. آنها میگفتند چند بازی رحمتی بازی میکند، چند بازی تو اما چنین اتفاقی نیفتاد.»
دروازهبان سپاهان در پایان در مورد تمدید قراردادش با سپاهان گفت«: من واقعا به باشگاه سپاهان و مدیرعامل این تیم علاقه دارم. باشگاه سپاهان یکی از بهترین و حرفهایترین باشگاههای ایران است اما تا زمانی که قلعهنویی در سپاهان باشد در این تیم نمیمانم، چراکه او فوتبال مرا نابود کرد. قلعهنویی فقط اهل وعده دادن است و به هیچ کدام از قولهایی که به من داده عمل نکرد.»
بعد از اینکه لوئیجی دل نری مربی سامپدوریا برای فصل بعد با یوونتوس به توافق رسید، سران باشگاه سامپدوریا هدایت تیمشان را در فصل بعد به فاتح تریم مربی نامدار ترک خواهند سپرد.
این خبر که امروز روی صفحه اول روزنامهگازتا دلو اسپورتخود نمایی می کرد، تا حد زیادی اخبار احتمال حضور تریم در ایران را تکذیب می کند.
براساس این خبر بعد از اینکه سران باشگاه سامپدوریا با میهایلوویچ مربی کاتانیا به توافق نرسیدند، به تریم پیشنهاد همکاری دادند و حتی توافق اولیه هم صورت گرفته است.
این در حالی است که پیش از این گفته می شد حسین هدایتی مالک باشگاه استیل آذین قصد دارد در فصل آینده فاتح تریم را برای هدایت استیل آذین به ایران بیاورد.
لازم به ذکر است که تریم در سری آ هدایت فیورنتینا و میلان را برعهده داشته است.
khabaronline.ir