تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 72

نام تاپيک: یادداشت ویژه: از مورینیو متنفر باش!

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با تاکتیک ها مورینیو گرانترین سرمربی حال حاضر دنیا 99% شانس با اینتر هست.اون 1% هم سهم داور هست.و چون داوری های اخیر خیلی بودار بوده هر نتجه ای قابل تصور هست (پلاتینی =)
    با این حال میگم که اینتر قهرمانه.
    Last edited by hoha881; 04-05-2010 at 19:50.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اینجا رئالی هم داریم که با بازی اینتر مورینیو برابر بارسلونا مشکل داشته باشه؟ حتی اتلاف وقتشون؟

حالا من با واقعیت مشکل دارم یا شما؟

البته من به عنوان یک رئالی با نحوه بازی اینتر از لحاظ آرایش عددی و نحوه دفاع اینتر ( که دقیقا مشابه نمونه چلسی گاس هیدینک بود و به عبارت بهتر میشه گفت اینتر در دفاع هیدینکی بازی کرد ) هیچ مشکلی ندارم اما اتلاف وقت سزار هرچند از قواعد فوتبال تبعیت میکنه اما با روح فوتبال در تضاده ، و البته از مورینیو در مورد کارهای جانبی این انتظار هم میرفت ، کما اینکه در زمانی که در چلسی بود یکبار در بازی خانگی با منچستر به زمین آب بسته بود و البته اون بازی هم منچستر شکست خورد .

ضمنا به نظر من اگر کسی نپذیره بارسا و مسی بهترین تیم و بهترین بازیکن دوسال اخیر ( تاکید میکنم دو سال اخیر) هستند یا ...... یا بسیار غافل

سلام
    به نظر من این تاپیک از همون ریشه (موضوعش ) مشکل داره
    از مورینیو متنفر باش معنیش چیه؟
    حالا چون یه بار بارسا باخته و بد هم باخته باید این تاپیک زده بشه؟

وقتی منچستر توی فینال پارسال باخت کسی از منچستریها اومد اینجا که موضوعی با این مضمون"از گواردیولا متنفر باش" درست کنه؟
    ایکاش کمی حوصله به خرج می دادید و به جای اینکه فقط به تیتر تاپیک توجه کنید مطلب ذیل این تیتر رو به دقت مطالعه می کردید ، چون این مطلب تماما در حمایت از مورینیو و وجه تمایزش با سایرین بود .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

کاری به بحث دوستان ندارم...کاملا یادداشت یکطرفه ای بود و البته خواندنی...خود مورینیو هم نمیتونست از خودش اینطور دفاع کنه!
    نویسنده قطعا علاقه خاصی به ایشون داره یا شاید از بارسا دلش پره؟!

مجموعه های ایدئولوژیک در همه دنیا به یک شیوه عمل می کنند. رویکردهای آنها به شدت پوپولیستی است و بر توسن پسند عوام و موج احساسات عمومی سوارند. آنها برای مردم نقش مار می کشند و همه چیز از جمله شکل فوتبالشان هم عامه پسند است. طبیعی است که با چنین شیوه ای طرفداران زیادی پیدا می کنند و هرگونه مخالفت و مقاومتی را هم با چوب افکار عمومی خنثی می کنند.

شیوه بازی بارسا دقیقا از همین قاعده پیروی می کند. نگاه عامه وقتی یک بازی فوتبال را تماشا می کند به دنبال حمله بیشتر، پاس بیشتر و دریبل بیشتر است. از نظر او مهارت تنها در پاسهای ژاوی و دریبلهای مسی معنا می شود.
    طبیعتا مردم از بازی زیبا و روان لذت میبرن و طرفدار این نوع فوتبال هستن...حقیقت ساده ای که ظاهرا نویسنده از درکش عاجزه! و برای بی ارزش کردنش از استدلال مضحک عوام گرایی استفاده میکنه...این که یک نفر این همه طرفدار فوتبال زیبا (بارسایی ها,منچستریها و...) رو بارها "عوام" خطاب کرده خیلی چیزا رو در مورد نویسنده مطلب روشن میکنه..

بله مردم (عوام!) زیبا پسند هستند و بازی زیبا و روان رو تشویق میکنن و بدون شک هر تیمی توان ارائه فوتبال زیبا رو داشته باشه دریغ نمیکنه مگر....

نگاه عامه دوست دارد مربی ای داشته باشد که همه اش از دیگران تعریف کند و لبخند بزند و حتی در نوع پوشش و اصلاح سر و صورت هم "نمایش" تواضع بدهد.(نگاه مجری تلویزیونی که می گوید برای ما مهم پرگل بودن بازی است و بازی ای که گل ندارد کسل کننده است)

این همان نگاهی است که آدم خاص دشمنش است. او از پسند عامه رد می شود تا در دنیای عمیق تری حضور بیابد. او شیک می پوشد و مغرورانه رفتار می کند و از کسی تمجید نمی کند تا آدم متواضع و بااخلاقی به نظر بیاید، اما زیردستانش آن قدر دوستش دارند که سالها پس از قطع همکاری نیز عاشقانه به یادش می آورند.
    از اون حرفای جالب بود! با این استدلال هر نوع اخلاق و ادبی رو باید نمایش و مردم فریبی بدونیم!!
    بنابراین تمام مربیان بزرگی که با رعایت اصول حرفه ای شان خودشون رو حفظ میکنن و در مقابل هزاران هوادار حریف دست به جوسازی نمیزنن مشتی دغل کار هستن که دائم در حال فیلم درآوردن و نمایش تواضع و ادبن!!(مثل ونگر و...)

و در این بین مورینیو که برای جلب رسانه ها از هر موقعیتی برای حاشیه سازی استفاده میکنه و به معنای واقعی برای دوربینها نمایش میده تنها کسیه که نمیخواد مثل دیگران خودش رو باشخصیت نشون بده...

این یادداشت از این طریق مدعی می شود که دلیل یگانه بودن مورینیو در دنیای مربیگری دقیقا از همین خصوصیت شخصیتی ناشی می شود: انسانهای ماهر، تیزهوش و حرفه ای می توانند به کمک تواناییهایشان در مسیری که مردم عادی با سرعت معمولی آن را طی می کنند، با سرعت جت حرکت کنند. اما "انسان خاص"(برداشتی از مفهوم ابرانسان نیچه ای) اساسا مسیر را تغییر می دهد.
    آدم خاص به کسانی که از عوام گرایی خسته شده اند راه نشان می دهد. مورینیو دنبال مدلی از فوتبال است که روی موج پسند عامه سوار نیست.
    اتفاقا روزی که او جایگاهی در میان برنامه ها و روزنامه های عامه پسند دنیا پیدا کند روز مرگ اوست. تا وقتی عوام به مورینیو فحش می دهند او آقای خاص باقی خواهد ماند. نیچه که ابرانسان را معرفی می کند می گوید: «آدمهای بزرگ را از روی تعداد زیاد دشمنانشان باید شناخت.» پس لطفا از مورینیو متنفر باشید.
    ابرمربیانی داریم که مرزها رو پشت سرگذاشتن: مربی ای که بیشتر از 20 سال در یکی از تیمهای مطرح مربی گری کرده با افتخارات فراوان,کسی که در اولین سال مربی گریش 6 جام آورده , مربی تیم بزرگی که بجای ستاره خریدن دائم ستاره میسازه و...

مورینیو هم بدون شک یک شخصیت ابر رسانه ایه(!) که برعکس گفته مقاله نه تنها ضدسیستم نیست, بهترین خدمتها رو به سیستم میکنه مخصوصا همین رسانه های عوام پسند!! البته خودشم به چیزی که میخواد میرسه(در مرکز توجه بودن)

الان رفتار مورینیو و واکنش هواداران بارسا تا مدتها در صدر رسانه های عوام پسند خواهد بود...و موفقیتش بهمین خاطر فراموش نمیشه به این زودیها!

اگه قرار باشه هر نوع رفتار جنجالی,عجیب و غیر اصولی رو نشانه ابرانسان بودن بذاریم پس جناب پرزید** خودمون...

کارشناسان پرتعداد روزنامه ها و برنامه های ورزشی که روز به روز هم بیشتر می شوند از ذبح فوتبال پاک توسط فوتبال زشت می نویسند و کسی نیست از آنها بپرسد که دفاع کردن ده نفره آن هم وقتی دو گل از حریف جلو هستی ناپاک است یا آن مشتی که مسی در بازی رفت عمدا به دهان مایکون زد و دندانش را شکست یا آن غلتهایی که بوسکتس در حالی که زیرچشمی کنار زمین را می پایید روی چمن زد تا اینتر را ده نفره کند یا حمله با چماق هواداران به ماشین مربی و ایجاد سروصدا جلوی هتل محل اقامت حریف در شب قبل از بازی برای اینکه نتوانند بخوابند یا...
    نفرت ریشه دار مورینیو از امپراطوری ایدئولوژیک اف سی بارسلونا از همان روزی آغاز شد که ون گال بزرگ به کرایف و دیگر زمامداران بارسا توصیه کرد پس از او آنالیزور جوان پرتغالی را به مربیگری تیم برگزینند و در بی میلی ای دوطرفه این اتفاق هرگز رخ نداد.
    اینجا هم نویسنده طرفداری محض خودش رو از یکی از دوطرف تابلو کرده..و حرفایی زده که فقط از یه هوادار متعصب اینتر برمیاد(بنده خدا دلشم خیلی پر بوده!)
    همینطور به مشکل واقعی جناب ابر انسان هم اشاره ای کرده..
    Last edited by Rastin.; 04-05-2010 at 19:56.

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خدا رو شکر فقط یک مورینیو توی دنیا وجود داره وگرنه فوتبال ارزش دیدن نداشت ...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

من نمیخواستم چیزی بگم اما..
    فقط 2 نکته..
    جناب Rastin. ، کاملا مشخصه شما طرفداری نکردی!

جناب nw_nk عزیز..
    شما مشکلتون اینه که به نحوه تاکتیک مورینیو و تیمش بد نگاه میکنی..
    بدون شک زیر توپ زدن و خطا کردن و فریب داور رو همه انکار میکنن..(البته از نوع بی تاکتیکش)
    که این هیچ ربطی به بازی که تیم مورینیو انجام داد، نداره!
    بارسا در بهترین حالت شاید تمام دوران خودشه و مربی های بزرگ با تیم هاشون، میومدن و جلو این تیم کم میوردن...
    طوری که مثلا ونگر میگه به مورینیو توصیه میکنم که اصلا بیخیال مهار مسی بشه چون نمیشه مهارش کرد...!
    حقیقت اینه که خیلی ها این حرف رو تایید میکردن...
    اما مورینیو و بازیکناش، به تمام این افراد نشون دادن که میشه بارسلون رو اونطور به زانو دروورد(تویه جوزپه مه آتزا) و بعدش هم تویه خونه خودش نذارنش که حتی با وجود 10 نفره شدن تیم خودت، یه حمله درست و حسابی کنه...
    این تفاوت مورینیو با سایر مربیان بزرگه...

و به شخصه هدف من بعنوان یه رئالی از شرکت تویه این بحث، اینه که تجلیل کنم بنوعی از مردی که واقعا متفاوته و میشه همیشه ازش یاد گرفت...
    موفق باشید...

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تنها چیزی که میشه گفت اینه اون بازی اینتر یک ضد فوتبال واقعی رو به نمایش گذاشت ...
    جواب :
    در بازي چهارشنبه شب گذشته اينتر تلاشي براي زدن گل نكرد، در 20 دقيقه اول كه اتفاقا يازده نفره هم بازي مي كرد بازيكنانش تنها 10 بار به هم پاس دادند در برابر 130 پاس بازيكنان بارسلونا. شاگردان مورينيو پاس نمي دادند، شوت نمي زدند، حمله نمي كردند، به دنبال گل نبودند، توپ را نمي خواستند و تنها چيزي كه برايشان اهميت داشت نخوردن گل بود. مي توان به عنوان يك طرفدرا اينتر از صعود به فينال پس از 38 سال خوشحال شد، اما نمي توان منكر شد تيمي كه گل نمي زند و گل خراب مي كند، پاس نمي دهد و پاس خراب مي كند، شوت نمي زند و جلوي شوت را مي گيرد، و توپ را نمي خواهد نه براي خود و نه براي حريف، دارد ضد فوتبال بازي مي كند.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

در بازي چهارشنبه شب گذشته اينتر تلاشي براي زدن گل نكرد، در 20 دقيقه اول كه اتفاقا يازده نفره هم بازي مي كرد بازيكنانش تنها 10 بار به هم پاس دادند در برابر 130 پاس بازيكنان بارسلونا. شاگردان مورينيو پاس نمي دادند، شوت نمي زدند، حمله نمي كردند، به دنبال گل نبودند، توپ را نمي خواستند و تنها چيزي كه برايشان اهميت داشت نخوردن گل بود. مي توان به عنوان يك طرفدرا اينتر از صعود به فينال پس از 38 سال خوشحال شد، اما نمي توان منكر شد تيمي كه گل نمي زند و گل خراب مي كند، پاس نمي دهد و پاس خراب مي كند، شوت نمي زند و جلوي شوت را مي گيرد، و توپ را نمي خواهد نه براي خود و نه براي حريف، دارد ضد فوتبال بازي مي كند.
    بخدا من نمیخوام ادامه بدم اما نمیشه!
    دقیقا اشتباه شما همینه!
    عزیز من وقتی تیمت بازی رو برده و با یه مساوی میری به فینال جامی که بقول همین مطلب 38 ساله نرسیدی بهش، باید بیای حمله کنی اونم رو به رو خط حمله بارسا؟!؟!؟!
    جون هرکی دوست دارید یخورده منطقی باشید! اصلا اینتر ضد فوتبال! آقا جون منطقیه این!
    هر چند من بازم میگم که اصلا ضد فوتبال نبود فوتبال اینتر و کاملا آموزنده بود...

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

منکر این نیستم که اینتر نیاز به برد نداشت ولی اگه بارسا دقیقاً توی همین شرایط بود هیچ وقت همچین بازی رو ازش نمیدید ...
    بخاطر همین هم هستش که میگن بارسا در هر شرایطی فوتبال تماشاگر پسند ارائه میده حالا ممکنه مثل الان نتیجه نگیره و به ضررش تموم شه .
    تو بازی رفت هم بارسا میتونست 11 نفره دفاع کنه ولی ذات فوتبالش فرق داره و توی زمین حریف هم حمله کرد و گل اولو زد .

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

به نظر من هر مربی عاقلی که جلوی بارسا تو یه بازی رفت و برگشت قرار می گیره، باید این طوری بازی کنه...

به خاطر اینکه سیستم بازی بارسا مبتنی بر پاسکاری و مالکیت توپ هستش... تو این زمینه فوق العاده هستند به طوری که اگه حتی موقعیتی رو دروازه حریفشون ایجاد نکنن، 60 70 درصد مالکیت توپ دارند...

ضمنا قدرت توپ گیری بالایی هم دارند و اگر تیم مقابلشون، خط هافبک ضعیفی داشته باشه، اونقدر فضا رو برای حریفشون تنگ می کنن تا نهایتا توپ رو از حریفشون بگیرن...

طبیعتا این نوع بازی بارسا باعث میشه که بازیکنای تیم مقابلشون برای گرفتن توپ، به تکاپو بیفتند... این دقیقا چیزی هست که بارسلونا میخواد... چون در این حالت فضای میانی و دفاعی تیم مقابلشون باز میشه و بازیکنای بارسا با داشتن قدرت بالای مالکیت و مانور توپ، نهایتا به گل می رسن...

جالب اینجاست که حتی تیم مقابل بخواد تخریبی هم بازی کنه، نهایتا با خطاهایی که پشت محوطه جریمه خودشون انجام میده، باعث میشه که بازیکنان بارسا با قدرت ضربه آزاد زنیشون به گل برسن...

حالا یه تیمی مثل آرسنال (به دوستای آرسنالی جسارت نشه) تو نیوکمپ بازی بارسا پسند (اصلا تماشاگر پسند) ارائه میدن و 4 گل می خورن و حذف میشن... اما اینتر میره و بازی دفاع معقولانه (یا به قول بعضی از دوستان ضد فوتبال) ارائه میدن و فینالیست می شن...
    به نظر من چیزی که باعث حذف بارسا شد، فقط معقولانه دفاع کردن اینتر نبود... شاید یکی از دلایل مهمش این بود که بارسا به اینتر فرصت نمیداد که اونا توپ رو به گردش در بیارند تا اینتر از لاک دفاعی بیرون بیاد و خلاصه فضاها برای بارسا باز بشه... البته اینا نظر من بود... جسارت به کسی یا تیمی نشه...
    قربون همتون
    یاعلی

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

«آدمهاي بزرگ را از روي تعداد زياد دشمنانشان بايد شناخت.»

درود بر آقاي خاص عزيز که با وجو اين همه کار شکني که بارسايي ها انجام دادن باز هم تونست روشون رو کم کنه و ....
    جلوي مورينيو فقط خود مورينو ميتونه مقاومت کنه.مونده تا گوارديولا و امثال اون بتون با اين مسخره بازي ها (سر و صدا ايجاد کردن جلوي هتل و 10 نفره کردن تيم حريف) جلوي مرد خاص فوتبال دنيا رو بگيره...

---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------

جناب nw_nk عزیز..
    بدون شک زیر توپ زدن و خطا کردن و فریب داور رو همه انکار میکنن..(البته از نوع بی تاکتیکش)
    که این هیچ ربطی به بازی که تیم مورینیو انجام داد، نداره!
    بارسا در بهترین حالت شاید تمام دوران خودشه و مربی های بزرگ با تیم هاشون، میومدن و جلو این تیم کم میوردن...
    طوری که مثلا ونگر میگه به مورینیو توصیه میکنم که اصلا بیخیال مهار مسی بشه چون نمیشه مهارش کرد...!
    حقیقت اینه که خیلی ها این حرف رو تایید میکردن...
    اما مورینیو و بازیکناش، به تمام این افراد نشون دادن که میشه بارسلون رو اونطور به زانو دروورد(تویه جوزپه مه آتزا) و بعدش هم تویه خونه خودش نذارنش که حتی با وجود 10 نفره شدن تیم خودت، یه حمله درست و حسابی کنه...
    این تفاوت مورینیو با سایر مربیان بزرگه...

و به شخصه هدف من بعنوان یه رئالی از شرکت تویه این بحث، اینه که تجلیل کنم بنوعی از مردی که واقعا متفاوته و میشه همیشه ازش یاد گرفت...
    موفق باشید...
    درود بر آدم چیز فهم
    یه نقد بی طرافانه...

«آدمهاي بزرگ را از روي تعداد زياد دشمنانشان بايد شناخت.»

درود بر آقاي خاص عزيز که با وجو اين همه کار شکني که بارسايي ها انجام دادن باز هم تونست روشون رو کم کنه و ....
    جلوي مورينيو فقط خود مورينو ميتونه مقاومت کنه.مونده تا گوارديولا و امثال اون بتون با اين مسخره بازي ها (سر و صدا ايجاد کردن جلوي هتل و 10 نفره کردن تيم حريف) جلوي مرد خاص فوتبال دنيا رو بگيره...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •