سلام. خواستم از مطالبی که در این سه صفحه، گام به گام جلو اومد، یک جمع بندی داشته باشم.در پست 9 آمده:در پست 11 آمده:با توجه به اینکه هموگلوبین شما خوبه شما کم خونی شدید ندارید بنابراین روزی سه عدد فروس سولفات شاید زیاد باشد . ولی کمبود ذخایر آهن در بدن و تالاسمی مینور باید بررسی شوند.در پست 12 آمده:در نقل قول بالا آمده است که: آهن يك عنصر اساسي و لازمبراي ساخت هموگلوبين است. در حالیکه میزان هموگلوبین خون من مطلوبه.تا اینکه در پست 24:همانطورکه خودتون اشاره کردید آهن در درمان کم خونی فقر آهن بکار می رود . بدنبال کاهش آهن مصرفی ابتدا بدن از ذخایر موجود استفاده می کند و سعی می کنه میزان هموگلوبین را طبیعی نگه دارد ولی با کاهش ذخایر آهن و به اتمام رسیدن آنها بتدریج ساخت هموگلوبین مختل شده و میزان هموگلوبین کاهش می یابد و می شود کم خونی فقر آهن . پس ممکنه فرد فقر آهن داشته باشد ولی کم خونی نداشته باشد در این موارد هموگلوبین طبیعی است ولی نیاز به ترمیم ذخایر آهن بوسیله قرص آهن خوراکی داریم. شما قطعا کم خونی شدید ندارید چون هموگلوبین شما خوب است ولی اینکه آیا ذخایر آهن شما کاهش یافته یا نه منوط به انجام آزمایشات گفته شده می باشد.1-اگر آزمایشگاه اول، اشتباده نکرده باشه، آیا ذخایر آهن می تونه ظرف 20 روز به حالت طبیعی برگرده؟ منظورم اینه که چون من قرص آهن مصرف نکرده بودم، آیا این طبیعی شدن می تونه از راه غذا اتفاق افتاده باشه؟با توجه به اینکه فاصله ی بین دو آزمایش کمه یعنی ممکنه که آزمایشگاه تو اندازه گیری فاکتورهای خون موقع آزمایش قبلی اشتباه کرده باشه؟
2-اگر در آزمایش اول، اشتباه رخ داده، این اشتباه چگونه ممکنه اتفاق افتاده باشه؟ یعنی دکتر آزمایشگاه متوجه این اشتباه نشده است؟