می بخشید اینجا مشاورس یا جنگ ؟!؟!!
من میگم همون X10 رو بگیر !!
ارزشششو داره !
می بخشید اینجا مشاورس یا جنگ ؟!؟!!
من میگم همون X10 رو بگیر !!
ارزشششو داره !
بر خلاف ایکس 1 که نسبت به قیمتش خیلی میرزه ایکس 2 اصلا اونجور نیست
من خودم امنیا 2 دارم - خیلی هم راضیم ...
شما بر چه اساسی این حرفو میزنید؟
الان ایکس2 میشه گفت که تو پاکت پیسی ها از نظره مولتی مدیا بهترینه همچنین نسبت به امکانات و قیمتی که داره بسیار مناسبه.
حالا شما دلیلتون برای این حرف چیه؟
با تشکر از همه دوستانی که راهنمایی کردند
بهتره فعلا قید آندروید بزنم تا پیشرفت بیشتری بکنه
انتخابم فعلا امنیا2 هستش
ایکس2 هم میتونه انتخاب مناسبی باشه اما lcd کوچکتری داره همینطور cpu پایینتر و کمبودهای دیگه ای نسبت امنیا2 که خودتون میدونید
چرا به جای مشاوره با هم دعوا میکنید ؟
[
Last edited by جنرال حمید; 30-04-2010 at 13:27.
دوسته من سلام
کار اصلی گوشی تماس گرفتنه
اگه میخوای گوشیت همین 1 کارو درست انجام بده ( البته تو ایران ) سراغ گوشی غیر از نوکیا و سونی اریکسون نرو
اگه اندازه ی Lcd برات مهم نیست X2 واقا عالیه
X10 کیفیت Lcd که خودت گفتی و مشکلاته دیگه ایم داره که من نمیگم ولی واقعا عصاب خورد کنه
Last edited by جنرال حمید; 30-04-2010 at 13:28.
دوست عزیز با تشکر از شما باید بگم که خودم 15 ماه سامسونگ داشتم و تو تماس گرفتن کوچکترین مشکلی ندشته و عالی عمل میکرده
فکر میکنم شما تا حالا با سامسونگ کار نکردین و فقط چیزایی رو که شندین بیان میکنید![]()
نظر من روی x10 هست
اولین گوشی سونی اریکسون با سیستم عامل Android و پردازنده Snapdragon یک گیگاهرتز، دوربین ۸ مگاپیکسل، فیلمبرداری با وضوح بالا، فلاش، تشخیص صورت، تشخیص لبخند، یک گیگابایت حافظه داخلی، صفحه نمایش ۴ اینچ لمسی با وضوح بسیار بالا، مسیریاب جیپیاس، ثبت موقعيت جغرافيايي به همراه تصویر، حسگر شتابسنج برای دوران خودکار صفحه، شبکه بیسیم به همراه فناوری DLNA، رادیوی افام استریو، بلوتوث استریو، .
سلام عزیزم
چرا من خودمم سامسونگ داشتم تو خونمون خوب انتن میداد ولی وقتی 1 جا تو دشت و کوه انتن نوکیا پر بود و گوشیت انتن نمیداد متوجه تفاوت میشی
پس شوما از خونتون بیرون نرفتینو نظر میدین![]()
شاید قدیم اونجور باشه
ولی الان اصلا اون طور نیست
حتی سامسونگ از نوکیا هم بهتر آنتن میده (اثلا تو جاده هایی که ما میریم اینجوریه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)