الان امتحان میکنم.ممنون.فقط اینا جای همه چک پوینت ها هستن؟؟؟
الان امتحان میکنم.ممنون.فقط اینا جای همه چک پوینت ها هستن؟؟؟
حدودا در هر چپتر بازی، حدود 20-30-40 تایی با توجه به طول چپتر هستش....مشکلی نیست از این نظر...
من تمومش کردم بازیو!!!حدودا در هر چپتر بازی، حدود 20-30-40 تایی با توجه به طول چپتر هستش....مشکلی نیست از این نظر...
این بازی به نظر من امتیازش خیلی بیشتر از این حرفاس. تو گیم اسپاتم بازیکنا 6.6 دادن. به نظر من گیم اسپات وقتی به Black Ops امتیاز 9 داده پس این بازی باید 10 بگیره! البته این نظر منه که اون Black Ops آشغال بود. تنها کالافی که من بازی نکردم. یا Brotherhood از نظر من کاملا مضخرف بود و برام مهم نیست گیم اسپات چند داده چون اصلا بازیش نمیکنم.
ولی واقعا بازی بالای 7 هست.
آره درستهولی واقعا بازی بالای 7 هست.
بعضی از نمره های گیم اسقات واقعا مزخرفه
دسته بیل نیس که (به قول دوست عزیزمون)
پس یادم باشه اصلا طرف این بازی نرم .
چون از نظر من Black Ops بهترین بازی اون سری و Brotherhood بهترین قسمت از اساسین بود
![]()
بله جیگر خیلیاش ساختو پاخت کردن و زیرمیزی گرفتن
عین فیلم سخن رانی پادشاه مزخرف 2500 داورو چیجوری خریدن که اول شدن من نفهمیدم
یعنی از مستر نوبادی و اینسپشنم خفنتر بود ؟
سلاح خیش خسروان دانند
ولی خداییش چیزی نبود که من 1 سال انتظارشو داشتم فکر میکردم چیزی در حد jericho عزیزمه که اونو بد کوبیدن عوضیا
ولی من بازیو دوست دارم خوبه بد نیست
مخصوصا حالت آنلاینش که با تمام شکم دردی که داره فریه و میتونی بحرفیم با پارتنرت
آنلاین؟حتما مثل فیبل co-op هستش ، آره/؟
شاید بخاطر همینشم رفتیم گرفتیم...
مگه فیبل کی نمیخواد ؟
آنلاین این 7 جدتو جلو چشت میاره تا به پارتنرت وصل شی نمیدونم شاید رو خط ایران اینجوریه
ولی با gamespy هست من 4 تا 5 تا بازی با این gamespy میزنم هیچ کدوم شکم درد ندارن ولی این داره
سرورش عجیبو غریبه نمونشو اصلا ندیدم
شما یا بقیه کالافا رو بازی نکردی یا با گرافیک پایین بازی کردی چون من که هرجی گرافیک این دوتا بازی رو بالا بردم چیزی نشد.پس یادم باشه اصلا طرف این بازی نرم .
چون از نظر من Black Ops بهترین بازی اون سری و Brotherhood بهترین قسمت از اساسین بود
من فقط پیشنهاد میکنم به حرف گیم اسپات توجه نکنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)