سلام بچه ها
من قیمت بی ام و 330 مال 2005 رو می خوام 2 درب باشه که عالیه !!
کسی سراغ داره یا قیمتشو حدودی میدونه؟؟
![]()
سلام بچه ها
![]()
شما ژاپن رو با کره مقایسه می کنید؟؟؟؟؟؟!!!!!!!فعلا که ژاپنی ها و کره ای ها پیشرفته ترین ماشین ها رو دارن فکر میکنید چی باعث شد که کمپانی به اون بزرگی ژنرال موتورز ورشکست بشه وقتی تازه ژاپن و کره ماشین سازی رو شروع کردن به روسای ژنرال موتورز گفتن که ژاپنی ها دارن میان ولی گوش نکردن اینم شد عاقبتشون
ژاپن رو نه تنها در صنعت خودرو سازی بلکه در سایر موارد هم از لحاز کیفیت حرف اول رو تو دنیا میزنه...
هنوز کره ای ها تازه خودشون رو پیدا کردن و سودشون رو کم کردن و کیفیت محصولات خودشون رو بالا بردن تا بتونن خودشون رو در سطح جهان بالا بکشن اشتباه نکنید هیچ وقت کره به ژاپن نمیتونه برسه پون وقت داره تقلید میکنه مثلا خود هیوندای جنسیس که ماشین قابل تحسینی هم است از 7 -8 نوع ماشینه اروپایی تقلید شده.
در ضمن کره ای ها هیچ هزینه ای رو برای تحقیقات صرف نمیکنند اما مثلا هزینه ی طراحی جاسیگاری ماشینی مثل رویس رویز فانتوم خیلی بیشتر از هزینه ی طراحی سوناتا 2010 هستش !!!
شاید این مثال من بی ربط باشه اما خواستم تصور اینکه بعضی ها میگن کره به اوج کیفیت رسیده این اشتباهه و دست کم 10 سال کار داره تا حرف اول رو تو خاور میانه بزنه نه در دنیا...
من 330 ci روباز رو چند وقت پیش 65 گرفتم و تقریبا یه هفته بعد با همون قیمت برگردوندم! قیمتش همین حدود هاست! مدلی هم که مد نظر شماست اتاق E46 هستش!سلام بچه ها
فرشاد جان حرف قشنگی زد!فعلا که ژاپنی ها و کره ای ها پیشرفته ترین ماشین ها رو دارن فکر میکنید چی باعث شد که کمپانی به اون بزرگی ژنرال موتورز ورشکست بشه وقتی تازه ژاپن و کره ماشین سازی رو شروع کردن به روسای ژنرال موتورز گفتن که ژاپنی ها دارن میان ولی گوش نکردن اینم شد عاقبتشون
کیفیت تو خودروسازی مدیون ژاپنی هاست! شما هیچوفت ژاپن رو با کره مقایسه نکن! ژاپن رو باید هم سطح اروپایی ها دونست!
ببخشید جسارت نباشه کدوم آدم عاقلی میره 95 تومن واسه مدل 520 که مدل پایه هم هست پول میده وقتی 530 مدل 2009 با امکانات بالاتر 120 تومنه؟؟؟در حال حاضر مدل 2007 520 در ایران هست و حجمش 2 لیتر هست و قیمتش هم حدود 95 هست اگر میخواست 73 تومن باشه دیگه کی میره 120i بخره همه میرفتن 520 میخریدن دیگه کی میرفت هیوندا جنسیس بخره میومدن همون 520 رو میخریدن
همین الانش هم 120 ماشین کمیابیه! یا حتی جنسیس! اونقدر که سری 5 تو خیابون هست جنسیس نیست! فکر هم نکن 520 کمه! 3 مورد رو خودم میشناسم که 520 ه اما پشتشون خورده 530!
این قیمت گیر آوردی 3 تا برام بخر!پایین ترین مدلش 23i هست با قیمت حدود 115
چرا برگردوندی ؟!
طرف منصرف شد!
سلام دوستان
من از مسافرت برگشتم.واقعا از راهنماییتون ممنونم.چون احساس می کنم ماشین خیلی خوبی خریدم.به افتخار همتون هم باهاش یه دور تو پاسارگاد زدم.آخرت هندلینگ
دوستان اگه میشه می خوام یهBMW 320 کوپه بخرم کسی قیمت داره؟ حتما دنده ای باشه.
اختلاف قیمت با سقف و بی سقف چقدر است؟
جواب سوالتون رو تو اون یکی تاپیکی که پرسیدید دادم!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز یه بی ام و x6 دیدم شاسی بلند
این دیگه لکسوس رو لوله کرده
چنده ؟
خیلی کف بر شدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)